Autor Wątek: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!  (Przeczytany 36515 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Odp: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!
« Odpowiedź #390 dnia: 4 Maja 2010, 21:00 »
Kurcze coś mi się wydaje,że z tą podróżą to będzie podobna bajka jak u Agatki  ;D bo coś w jej wątku wspominałaś chyba  ;D ;D ;D

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #391 dnia: 4 Maja 2010, 21:32 »
Czesc Wam moje kochane :hello:
Jak sie miewacie?Jak Wam minal dzionek?
My mielismy dzionek z przebojami ale juz nareszcie jestesmy w domku i mamy wszystko zalatwione.Niestety nie udalo mi sie nic kupic dodatkowego bo nie bylo na to czasu :( >:( ale pod koniec maja mamy plan pojechac tylko na zakupki wiec wtedy poszalejemy.Wracajac wskoczylam wreszcie :nie:na solarium a potem polecialam na cwiczonka wiec jestem padnieta.
Wiec kochane nie trzymajac Was w napieciu jedziemy do Meksyku :skacza:
Hotelik Temptation Resort and Spa jest tylko dla dororslych :brewki: wiec nie bedzie tam dzieci, w miejscowosci Cancun czyli w najwiekszym centrum rozrywki, bedziemy tam urzedowac 11 dni i nie musimy sie martwic ani o jedzonko ani o napoje ani o alkohol :P
Wylatujemy 23 czerwca ale lot mamy z Manchesteru wiec bedziemy tam juz dzien wczesniej i spedzimy sobie ten czas na zwiedzaniu Manchesteru.
Jestesmy bardzo szczesliwi i juz tylko zostalo czekanie i odlicznie. :hopsa:
Teraz to musze sie skupic na jakis zakupkach :P ;D

Co do sali to wlasnie dzwonilam do naszego managera i poradzil mi aby nie skupiac sie za bardzo nad dekoracja jej bo jego zdaniem nie jest to potrzebne ale jak mi na tym zalezy to jego zdaniem za dekoracje tej sali taka firma moze wziasc od 500 do 700zl.Wydaje mie sie ze nie jest zle tylko teraz musze sie zastanowic czy pytac sie i decydowac sie na taka firme czy nie, bo jak przyjade przed slubem to moze byc za pozno aby kogos znalesc ???

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #392 dnia: 4 Maja 2010, 22:26 »
MEKSYK! :hopsa: :hopsa: :hopsa:
No to gratuluje wyboru ;D

Z dekoracja, może faktycznie to jest rozwiązanie. Trudno doradzić.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #393 dnia: 4 Maja 2010, 22:31 »
Wiem kochana ze trudno jest doradzic, sama bede musiala podjac decyzje co zrobic z ta sala.Moze powysylam maile i podowiaduje sie a potem bedzie lepiej cos zadecydowac.
Co do wycieczki to zawsze marzylismy aby jechac na Dominikane ale potem ja zaczelam wymyslac i postanowilismy pojechac do Meksyku bo tam jest wiecej mozliwosci na spedzenie czasu.
 :-* :-* :-* :-*

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #394 dnia: 4 Maja 2010, 22:37 »
gratulacje wyboru  - Meksyk - super!
My też bierzemy go pod uwagę, ale również Dominikanę i Kubę! :)
Nasz synek:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #395 dnia: 4 Maja 2010, 23:16 »
No to gratulacje :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #396 dnia: 5 Maja 2010, 09:50 »
Hahahhaha wiedziałam,wiedziałam  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Super,że udało wam się to załatwic  ;D ;D ;D ;D
A mogę wiedziec ile wychodzi was ta przyjemnosc ? ;D :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #397 dnia: 5 Maja 2010, 10:13 »
"W Meksyku, w Meksyku, w Meksyku - w krainie marzeń i snów"  :cancan:
Super, gratuluję!
Pewnie będzie cudnie!!!

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #398 dnia: 5 Maja 2010, 11:06 »
Dzien dobry sloneczka ;D
U nas dzisiaj pochmurno i deszczowo za oknem ale pieknie zielono juz sie zrobilo i az milo popatrzec.

Nikmat tak jak pisalam wczesniej my bylismy bardzo napaleni na Dominikane ale nasi przyjaciele byli tam w zeszlym roku i powiedzieli ze jest to miejsce typowe na relaks, gdyz nie ma zbytnio gdzie pojsc.My to lubimy sobie poleniuchowac na plazy cale dnie ale fajnie jest jak masz jakas szanse gdzies wybyc.
Anjuszka dziekuje za gratuluacje, wreszcie nam sie udalo cos zabukowac bo juz to cienko widzialam, jak nigdy nie moglismy sie zdecydowac.Zastanawialismy sie nad hotelami RIU albo inna siecia i postanowilismy sprobowac inna siec hoteli.
Patrycja ale masz dobra pamiec ;D Taka przyjemnosc kosztowala nas 15000zl.
Justys mam nadzieje ze bedzie cudnie.Powiadasz w "krainie marzen i snow" :P

Jestem dzisiaj do dupy, nic mi sie nie chce tylko walnelabym sie spac i tyle ale na 16 mam do pracy wiec wiele sobie nie poleniuchuje.Najprawdopodobnie w sobote za dwa tygodnie moja przyjaciolka chce zorganizowac dla mnie wypad na jakies tance ale nie wiem jak bed pracowac wiec teraz wszystko zalezy jaki grafik mi wystawi jutro moja szefowa.Na weekend wolny nawet nie mam co marzyc ale moze uda mi sie z kims zamienic jak da rade :P
Zaraz biore sie za prasowanie poscieli i trzeba jakis iboadek ugotowac :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #399 dnia: 5 Maja 2010, 11:14 »
Ale super, że już macie zaklepaną podróż, Meksyk! Będziecie z pewnością mega zadowoleni, ja też zawsze marzyłam o Dominikanie, ale tak jak Ty, przemyślałam sprawę i myślę że są równie piękne miejsca, a jest tam więcej opcji na spędzenie czasu.

Pusiu, też myślę że 500-700zł to max za dodatkową dekorację. Tak jak pisałam, wyślij parę e-maili i będziesz wiedzieć na czym stoisz  :)

A nie masz możliwości zabukowania wolnego dnia u szefowej?

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #400 dnia: 5 Maja 2010, 11:20 »
Agulec u mnie jest ciezko cokolwiek bukowac u szefowej wiec nawet nie podchodze z takim zapytaniem bo ona nie lubi.Poporostu musze miec nadzieje ze da mi takie godziny ze jakos ida mi sie zamienic.
Karaiby sa wszedzie piekne na kazdej wyspie, taki raj na ziemi.Nam nie przeszkadza lezakowac i nic nie robic ale tez nie chcemy byc tylko uwiazani do hotelu a pojsc sobie na jakis balet i zobaczyc jak ludzie sie bawia w tamtych klimatach.
Jak znajde dzisiaj czas to powysylam a jak nie to jutro sie tym zajme i zobaczymy co to bedzie.
 :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #401 dnia: 5 Maja 2010, 11:30 »
Pusiu, a na stronie tego lokalu nie ma żadnych poglądowych fot, aby zobaczyć, bo może rzeczywiście niepotrzebne jest to dodatkowe deko? Jaki to lokal, bo nie pamiętam? Powiem Ci, że ja wzięłam dekoratorkę, ale niedawno byłam zobaczyć mój lokal tuż przed innym przyjęciem weselnym, prócz kilku bukietów kwiatów na stole, tea lightów i serwetek nie było nic więcej i powiem Ci że wyglądało i tak ślicznie, niby skromnie, ale nie miało się absolutnie wrażenia że czegoś brakuje, także sama pomyślałam że mogłam też na tym poprzestać i byłoby super.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #402 dnia: 5 Maja 2010, 12:08 »
To szefowa trochę nie życiowa że tak powiem.Mam jednak nadzieję,że dojdą do niej jakieś słuchy ad.Twojego zamążpójścia i że ustali Ci jakiś względny grafik  ;D
Super wycieczke bedziecie mieli  ;D ;D ;D pewnie zjaracie się na machoń  :D :D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #403 dnia: 5 Maja 2010, 12:36 »
15 000 to nie dużo, z jakiego biura lecicie?

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #404 dnia: 5 Maja 2010, 14:26 »
Agulec wlasnie ten nasz lokal jest bardzo elegancki i sam w sobie bardzo ladny dlatego nasz manager proponuje zeby nie stroic za bardzo bo bedzie tego za duzo i nie ladnie bedzie to wszystko sie prezentowac.Zastanawiam sie aby zamowic troszek wiecej organzy z allegro i jak cos jednak mi wpadnie do glowy to bede juz przygotowana. :-* :-* :-*
Patrycja taka jest ta moja szefowa i nic na to nie poradze.Tylko mam nadzieje ze cos uda mi sie wymyslec z tym wolnym ale to dopiero jutro bede wiedziala.Oj bedziemy sie jarac a my to bardzo lubimy wiec bedzie na to duuuzo czasu. :-* :-* :-*
Anjuszka my jedziemy z Thomsona ale loty sa tylko z Anglii i aby kupic wycieczke to potrzebna Ci jest angielska karta platnicza dlatego my musielismy jechac do biura i placic gotowka.
A teraz pokaze Wam jak nasz hotelik sie prezentuje i gdzie bedziemy urzedowac na naszej wymarzonej wycieczce ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #405 dnia: 5 Maja 2010, 14:40 »
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: Pusia no WOW
Przepiękne miejsce!!!Hotel boski a jakie leżaki tam mają  :D Super!
Na pewno to będzie niezapomniany czas  :brewki: :brewki: :los:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #406 dnia: 5 Maja 2010, 15:00 »
Miodzio! :hopsa:
Już widzę oczami wyobraźni jak pijecie drinki w kawiarence i na plaży,  i jak urzędujecie w ....sypialni :brewki: Tylko po co Wam tam tv?? :drapanie: :brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #407 dnia: 5 Maja 2010, 15:02 »
Bosko! Bosko! Bosko!  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #408 dnia: 5 Maja 2010, 15:23 »
Kurde naprawdę tanio, pokazałam PMowi i myślę, że Meksyk i my odwiedzimy :D szkoda, że to jeszcze tyle czasu do naszego ślubu... :(

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #409 dnia: 5 Maja 2010, 15:41 »
Dziewuszki ciesze sie ze Wam sie nasz hotelik podoba, my jestesmy w nim zakochani i juz nie mozemy sie doczekac jak tam wyladujemy.Postaramy sie poprobowac wszystkiego a najlepsze jest to ze  co wieczor maja rozne wystepy dla gosci i duzo sie dzieje w tym hoteliku a ograniczen nie ma zadnych bo nie ma tam dzieci :brewki:Lolalola tv nie wiem po co tam jest ale jak daja to niech bedzie :P ;D
Anjuszka pewnie nawet sie nie zastanawiajcie tylko mi sie wydaje ze z Polski taka wycieczka jest o wiele wiele drozsza :(Kochana nie martw sie czas to leci nieublaganie :przytul:
 :-* :-* :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #410 dnia: 5 Maja 2010, 16:05 »
45 dni do naszego wielkiego dnia!!!! :skacza:
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #411 dnia: 5 Maja 2010, 20:20 »
Zazdraszczam Meksyku ;D Nas niestety nie stać na taki kosztowny wyjazd, ale mam nadzieję, że w Turcji też nam się spodoba

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #412 dnia: 5 Maja 2010, 22:56 »
Super będziecie mieli wycieczkę :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #413 dnia: 6 Maja 2010, 09:23 »
Poranne  :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #414 dnia: 6 Maja 2010, 10:59 »
Pusia, ale super, naprawdę, ale zdajesz sobie sprawę że my będziemy czekać na lotnisku w Manchester i musisz mieć miejsce w walizce dla nas?  :brewki: :brewki:

Pusiu, ależ ten czas leci  :skacza: tylko 1,5 mies....

No właśnie, może niepotrzebnie się martwisz o wystrój  :) ale zabezpieczona możesz być dla świętego spokoju  :-*

No to szefowa nie teges, ale znam te klimaty, w UK było podobnie, to trzymam kciuki abyś miała możliwość zamienienia się z kimś  :-* :-* :-*

No widzę że Lola w sypialni w Meksyku myślami przy Was będzie...chyba wyposzczona jest  ;) ;D :P

Anjuszka, jakby z PL do Meksyku było za drogo, to może spróbować w niemieckim biurze, wylot z Berlina, ponoć są tańsze wycieczki.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #415 dnia: 6 Maja 2010, 11:22 »
Witam Was porannie :-* :-* :-* :-*
Ja wlasnie skonczylam rozmawiac z moja mamusia i juz ja powiedzialam ze jak ona bedzie sie tak denerwowac tym wszystkim to mi zwariuje do tego slubu.Ja juz nie wiem jak ja mam ja uspakajac :nie:
Patrycja moc  :-* :-* :-* :-* :-* :-*na dobry poczatek dnia ;D
Agulec no juz w ekstra kilogramy w walizce sie zabezpieczylam wiec wystarczy Was tylko zapakowac i lecimy ;D
Oj kochana czas leci strasznie szybko a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia i mam nadzieje ze z tym wszystkim sie wyrobie.Mam nadzieje ze nasz protokol dojdzie do kosciola w odpowiednim czasie :-\
Oj tak Lolalola bedzie z nami myslami w tej sypialni ;D ja wyposzczona co to dopiero bedzie sie dzialo tam jak przez tydzien pobytu w Polsce bedziemy mieszkac osobno ???
Co do wycieczek z Berlina to moim zdaniem juz coraz mniej sie oplaca kupowac ale pewnie bedzie taniej niz w Polsce.To juz Anjuszka musi sobie sprawdzic :-*
Co do dekoracji to zrobie tak jak mowilam zmowie ekstra belki organzy i jak cos mi wpadnie do glowy to bedziemy wymyslac.
A kochana powiedz mi jak Ty sie czujesz?Przeciez to zaraz bedzie Twoj slubek :-* :hopsa:
Maggi jestem pewna ze w Turrcji bedzie przepieknie i spedzicie cudowny czas :-*
Paula licze na to ze bedzie przecudna ta nasza wycieczka :-*

Wlasnie dziewuszki napisalam te zapytanie na watku zniecierpliwionych ale jeszcze spytam sie was:Czy moglybyscie mi poradzic gdzie zamowic w Szczecinie dobre ciasta na wesle??

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #416 dnia: 6 Maja 2010, 11:40 »
Ja tam nie wiem gdzie w Szczecinie...ale dużą masz rodzinę?Bo może np.obdzielic po rodzinie,że każdy jakieś ciacho by zrobił.Nie zrozumcie mnie źle-nie chodzi mi o to,żeby gości dodatkowo obciążac,ale np.ja mam dużą rodzinę i przy takich okazjach ciotki same proponują aby piec ciasta zamiast kupowac  ;D ;D ;D ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #417 dnia: 6 Maja 2010, 11:51 »
Pusiu, co do ciast to nie poradzę, bo lokal nam to gwarantuje, poszperaj może, bo gdzieś dziewczynki sobie doradzały torty i ciasta...Woźniak jest zachwalany, Domowa kiedyś była, ale to jakiś czas temu, nie wiem jak teraz.

Kochana, to tym lepiej że tacy wyposzczeni pojedziecie na wycieczkę, obyście tylko znaleźli czas na wyjście z pokoju  :brewki: :brewki: :brewki:  :D

Kurcze,  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:  :-* :-* :-* :-* dla Twojej mamusi, tak mi szkoda jej że się tak denerwuje... :-[ moja trochę mniej, bo nie ma czasu, sprząta, gotuje na przyjazd gości.

Pusiu, wyrobisz się kochana, podziwiam Cię mocno, jak na odległość sobie doskonale radzisz!  :-*  :brawo_2: :brawo_2: będziemy Cię tu wspomagać i pilnować żebyś o niczym nie zapomniała  :-*

Maggi, apropo Turcji, to jest piękna, tylko trzeba poszukać ładnego miejsca, bo nie wszystkie plaże są ciche i urokliwe  ;)

A mi powoli się zaczyna się nerw nakręcać  :P ale to tak chwilami  ;D

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #418 dnia: 6 Maja 2010, 12:09 »
No wlasnie Pawel mi mowil ze teraz na Komunie ciotki piekly ciasta wiec ja ze moglyby nam upiec tez :-\Ja moglabym popiec bo umie i lubie ale za bardzo na to czasu nie chce marnowac.Tylko tak mi troszke dziwnie jest koogs prosic o piecznie ciast.Moglabym na dobra sprawe zamowic w "Czekoladowej" ale nie probowalam tam ciast i nie wiem jak smakuja.
Agulec nie dziwie sie ze Ci biora nerwy i maly stresik ale Ty jestes taka kochana  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:ze doradzasz, pocieszasz i jestes ze wszystkimi dziewczynami a my nawet nie mamy jak byc z Toba w tych wszystkich przygotowaniach bo nie masz odliczanka :biczowanie:
Oj tak moja mamusia to straszny nerwusek ale moge ja tylko uspakajac slowami.
Opuscimy pokoik na cos do jedzenia ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #419 dnia: 6 Maja 2010, 12:20 »
Oj kochana sama się za to nie bierz bo podejrzwam,że nie będziesz miała czasu a do tego stresik może dojśc...
Może i głupio prosic bo w sumie to zależy jakie ma się stosunki-wiesz niektórzy taką Twoją "propozycją"mogą czuc się urażeni-wiadomo są ludzie i Ludzie  :D
U mnie nie ma z tym problemu bo same proponują...
Co do czekoladowej ja nie znam,ale chyba dziewczyny sobie chwalą ? :-*