Autor Wątek: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!  (Przeczytany 36484 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Odp: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!
« Odpowiedź #720 dnia: 9 Czerwca 2010, 10:49 »
Jak tam, spakowani mniej więcej? Czy zostały już Wam tylko do załatwienia rzeczy w PL? Aha, dałam Loli listę piosenek, jak się spotkacie 14.06 to Ci przekaże  :) Kurcze, szkoda że nie będę mogła uczestniczyć w ostatnich dniach przed Twoim ślubem, ale będę myślami na szczytach górskich :D Jak samopoczucie? To jeszcze tylko 10 dni, ależ to zleciało co? Dopiero co mnie się pytałaś jak się czuję  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #721 dnia: 9 Czerwca 2010, 12:04 »
Adrenalinka??? ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #722 dnia: 9 Czerwca 2010, 12:08 »
Ja tam tej adrenalinki zazdraszczam :)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #723 dnia: 9 Czerwca 2010, 13:53 »
Czesc Wam dziewuszki :-*

Juz myslalam ze o mnie zapomnialyscie ale jednak nie :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:Jestescie kochane.Jeszcze pare dni i moj watek umrze smiercia naturalna gdyz z dniem keidy wyjezdzam do Polski nie bede miala okazji tutaj zagladac gdyz nie mam dostepu do internetu :(

Maggi stresik juz jest, zaczyna pojawiac sie adrenalina i oczywiscie standardowe mysli czy ze wszystkim zdazymy i czy wszystko pojdzie tak jak sobie tego zyczymy i marzymy.Fajnie jest miec uczucie takie ze w tym samym dniu obydwie bedziemy szykowac sie do tego pieknego dnia.Przypomnij mi kochana o ktorej masz slub? :-* :-* :-*
Ciriness no wlasnie tylko 10 dni zostalo i czasami chcialabym zatrzymac ten czas ;D
Agulec pralka chodzi caly czas, dzisiaj wezmiemy sie za pakowanie bo wiekszosc rzeczy mam poprane, musimy sie dobrze zastanowic co wziasc by miec jak sie ubrac w Polsce i potem na wycieczce, wiec to nie jest takie proste :-\Jeszcze mamy pare rzeczy do zalatwienia i wlasnie dzisiaj ja Misiek wstanie wyruszamy na miasto.Dziekuje Ci kochana za ta liste przyda mi sie i jestem pewna ze ja wykorzystam :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
No wlasnie szkoda ze Ciebie nie bedzie ale licze na Twoje kciuki ze szczytow gorskich :-*Kochana zlecialo nawet nie wiem kiedy, stresik i nerwy sa a co to dopiero bedzie w dniu slubu :Olaboga:
Lola adrenalinka jest ale pierdzielniemy dzisiaj z Miskiem pae glebszych i bedzie dobrze ;D
Anjuszka zobaczymy jak bedziesz sie czula z ta adrenalina przed swoim slubem ;D

Wiecie co kochane jak czytam te relacyjki naszych forumek to sie zastanawiam jak ja dam rade w tym dniu, tyle wzruszajacych chwil i jak tu sie powstrzymac od placzu, tyle nerwow i stresu i jak tu sie uspokoic.Trzymajcie kciuki za mnie w tym dniu bo bedzie MASAKREN :o

Wczoraj zaskoczyla mnie moja managerka, podarowala nam prezent slubny i dzisiaj rano go otworzylismy i dostalam piekne, krysztalowe swieczniki, sa przecudne.Bardzo mnie zdziwila tym gestem bo ona nie okazuje symaptii do nikogo a tu taki podarunek, jestem w szoku i jest mi bardzo milo.Praktycznie wszyscy klienci w pracy skaladaja mi zyczenia i bardzo milo jest mi ze tak sie przejmuja i pamietaja o mnie.
Mama napisala mi ze dwie paczki doszly za duperelkami ale jeszcze 4 powinny przyjsc, cos dlugo im to zajmuje  :-\:-\
Wczoraj dzwonilam do jednej firmy spytac sie ile by kosztowal transport gosci i krzykneli sobie 600zl!!!Oni chyba zwariowali to faktycznie wole pozamawiac taksowki dla gosci.Jak zalece do Polski to zadzwonie i zapytam sie ile taka korporacja by wziela ode mnie ???
Aha i w piatek przychodzi do mnie kolezanka-kosmetyczka i bedzie mnie przygotowywac a co najwazniejsze bedziemy woskowac nogi(pierwszy raz w zyciu) i nie wiem jak to przezyje ;D
Pozniej postaram sie zrobic liste co mamy jeszcze do zrobienia i zalatwienia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #724 dnia: 9 Czerwca 2010, 14:01 »
Ja po pierwszym woskowaniu prawie umarłam i nie to żebym Cię chciała wystraszyć :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #725 dnia: 9 Czerwca 2010, 14:03 »
O ja pitole,to już tylko 10 dni  ;D ;D ;D ;D ;D
Będzie pięknie i nawey jak zapłaczesz przez chwilę to każdy zrozumie-tylko pamiętaj,żeby płakac tak aby make up się nie rozmył  :D :D :D

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #726 dnia: 9 Czerwca 2010, 14:10 »
Anjuszka no teraz to mnie wcale nie wystraszylas ;DChyba wszyscy beda mnie slyszec ;D
Patrycja mam nadzieje ze bedzie pieknie.Boje sie ze jak zobacze moja mame ze lzami w oczach to juz bedzie koniec, a najbardziej te blogoslawienstwo i potem przysiega.Tylko modle sie abym przy przysiedze sie nie smiala albo nie plakala :-\

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #727 dnia: 9 Czerwca 2010, 14:19 »
Pusia my ślubujemy o 16, a Wy?

Jesli chodzi o przewoz osob to najtaniej mi powiedzieli w citi taxi.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #728 dnia: 9 Czerwca 2010, 14:22 »
Maggi my slubujemy o 17 takze Wy bedziecie juz po wszystkim.A powiedz mi kochana na ktora jestes umowiona na fryzure i na makijaz?Bede dzwonic do Citi taxi a takze taxi dla ciebie czy cos w tym stylu, bo mama ma tam zlota karte.

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #729 dnia: 9 Czerwca 2010, 14:27 »
600zł za transport, gdzie są tylko 3 ulice odległości?? O fuck, czegoś takiego jeszcze nie słyszałam.
Ja będę zamawiać taxy w dzień ślubu, chyba nawet po kościele, po prezencikach, kopertach itp i myślę,że w 100zł się zmieszczę, bo moje 2 ulice dalej nie powinno kosztować więcej niż 10zł za taxy . Tak postanowiłam, bo tak wyjdzie najtaniej.
Kurcze, gdybyś miała z centrum do stargardu to rozumiem, mogą żądać tyle kasy, ale taki kawalontek??Paranoja!!!! :mdleje:

A do kościółka, już mówiłam ,że przyjdę Cie zobaczyć ;D A jak dobrze pójdzie to przyjdę z PM'em, bo najprawdopodobniej w dzień Twojego ślubu przyjeżdża, hehehehe.
Która jeszcze z lasek chętna iść ze mną???

To się odstresowujcie dziś z Miśkiem ;D ;D ;D
Poszalejcie troszkę :uscisk: :piwo_2: :uscisk:

No i Kochana byle do poniedziałku!!!! :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Ja Cię odstresuję! ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #730 dnia: 9 Czerwca 2010, 15:04 »
Kurcze, ale emocje, udziela mi się ten dreszczyk  ;D ach, to piękne chwile, ta adrenalinka, oczekiwanie, a potem najwspanialsze...

600zl to gruba przesada, powariowali... :bredzisz:

Co do płaczu, to myślę ze nie da się tego uniknąć, chyba każda PM się wzrusza, ale dobry makijaż przetrzyma  ;) woskowania nigdy nie miałam, ale mogę sobie wyobrazić ta "przyjemność"... :o Szefowa stanęła na wysokości zadania, to b.miły gest  :D Wbrew pozorom, jakiś okruch dobroci w niej drzemie... Moja sisterka kupiła Księgę Gosci w UK, no i dala znajomym do podpisania od razu, zaniosła tez do pracy, moja przełożona i współpracownice tez się wpisały, milutko tak, tyle ciepłych slow...

No ja bym poleciała z Lola, gdybym tylko była na miejscu...Licze ze dziewczynki zrobią jakieś foty, a potem na Twoja relacje...

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #731 dnia: 9 Czerwca 2010, 15:24 »
No widzicie dziewuszki powariowali ja sama bylam w szoku jak otrzymalam ta wiadomosc, przeciez to jest przesada tyle kasy za taki kawalek!!!!
Lola ale zrobisz mi niespodzianke jak pojawisz sie aby nas zobaczyc, jeszcze jak wpadniesz z cala ekipa to dopiero bedzie sie dzialo ;DSuper jest to mozna na Was liczyc kochane :-* :-* :-* :-*O kochana odstresujesz mnie :brewki: to widze ze bedzie sie dzialo w ten poniedzialek ;D
Agulec emocje sa duze i beda jeszcze wieksze.Wlasnie moj Misiek mowi ze oni licza sobie nie od kilometrow tylko od ilosci zakretow, a ze droga jest bardzo kreta to taka suma wyszla ;D

Dobrze kochane my idziemy sie szykowac i w droooooge :-* :-* :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #732 dnia: 9 Czerwca 2010, 15:33 »
COOO?? :o :o :o Liczą od zakrętu?? Przesada!!!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #733 dnia: 9 Czerwca 2010, 16:06 »
oni licza sobie nie od kilometrow tylko od ilosci zakretow, a ze droga jest bardzo kreta to taka suma wyszla ;D

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Powodzenia na zakupkach  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #734 dnia: 9 Czerwca 2010, 17:18 »
Śmiechu warte z tym transoprtem  :D :D

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #735 dnia: 10 Czerwca 2010, 11:57 »
Hallo forumki ;D ;D

Kochane musze sie pochwalic wczoraj dosyc sporo rzeczy zalatwilismy, przede wszystkim spakowalismy sie tylko pozostanie dopakowanie bielizny i pare drobiazgow, przygotowalismy zdjecia i muzyke dla kamerzysty do naszej plyty, oczyscilismy karty do aparatu i jeszcze wiele innych drobnych rzeczy zalatwilismy takze jestem zadowolona z wczorajszego dnia.Dzisiaj zostalo nam jeszcze pare rzeczy do zrobienia ale mam nadzieje ze damy rade to zalatwic.
Rozmawialam dzisiaj z mama wiec doszly podziekowania dla mam, winetki z podziekowaniami dla gosci a takze zawieszki na alkohol, ale w dalszym ciagu czekam na pozostale 3 paczki i cos dlugo im to idzie, jak do jutra nie dojda to tam zadzwonie.
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #736 dnia: 10 Czerwca 2010, 12:08 »
Pusiu, to gratuluję! Fajnie że tak idzie do przodu! No te paczki to rzeczywiście coś długo idą  :(

Dałam też Loli listę utworów, które mogą służyć jako podkład muzyczny na film właśnie, nie słuchałam ich, więc nie wiem czy są dobre, ale skoro już macie własne, to nic tam, ale może jeszcze się nada.

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #737 dnia: 10 Czerwca 2010, 12:14 »
O! Widzę radość, zadowolenie z zakupów, z pakowania się itp
To super!
Oby tak dalej.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #738 dnia: 10 Czerwca 2010, 12:41 »
Super, że wszystko doszło... na czas! bo u nas może być z tym problem :P
Trzymam kciuki za dlasze sprawki Słoneczko :-*
Miłego dzionka!! :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #739 dnia: 10 Czerwca 2010, 19:54 »
Witam Was kochane

Dzisiaj kolejna porcja rzeczy zostala zalatwiona ale juz nie tak wiele jak wczoraj, teraz pozostanie nam uporac sie z reszta rzeczy w kazdej wolnej chwili :-\
Staralam sie przespac dzisiaj troszke bo mam teraz maraton czyli 3 noki pod rzad ale niestety mysli nie daja za wygrana i caly czas kumuluja mi sie w glowie nie pozwalajac spac.Moze pozniej uda mi sie jeszcze troszke przysnac.
Agulec z tymi paczkami aby do jutra jak nic sie wiecej nie zjawi to ja sobie tam zadzwonie i zapytam sie skad oni to wysylaja? :nerwus:
Lola radocha jest bo cos juz zawsze do przodu jestesmy, tym bardziej ze w sobote przyjezdza do nas Miska mama i leci razem z nami w poniedzialek wiec zbytnio okazji nie bedzie na takie rzeczy :nie:
Agatko dziekuje za kciuki, sa bardzo potrzebne :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #740 dnia: 11 Czerwca 2010, 09:53 »
Ach, zazdroszczę Ci tego oczekiwania i najbardziej tego, że ślub przed Tobą...Super masz! Teraz może Ci się to wydawać dziwne, ale zatęsknisz za tymi stresikami przedślubnymi, oczekiwaniem, podekscytowaniem...

Szkoda że tak tuż przed wyjazdem akurat nocki masz, no ale może dzięki temu coś w ciągu dnia więcej uda Ci się załatwić? (jak już się wyśpisz rzecz jasna...). Trzymam kciuki by te przesyłki już doszły, jak nie, to trzeba dzwonić, kurcze b.dziwne że tak długo. Ach, czy nigdy nie może się wszystko układać jak trzeba? Zawsze człowiek musi interweniować i kogoś poganiać...Ogółem trzymam kciuki Pusiu, już teraz chyba napisze wszystko, bo dziś sporo roboty w pracy, a zanim wyjadę nie będę miała czasu na forum, a potem to już Twój ślub...Więc trzymam kciuki za resztę przygotowań, żeby w PL wszystko szło już sprawnie i szybko, bez nerwów i niespodzianek, za Twoją mamcię, co by się jak najmniej denerwowała, aby ten dzień był tak wyjątkowy jak sobie wymarzyliście, żebyście jak najwięcej z niego zapamiętali (emocje i stres), cieszcie się nim, bo tak szybko mija...pięknego ślubowania, pełnego parkietu, moc zabawy i obolałych nóg po tańcowaniu  :P (nie stóp!) oraz byście w tym wszytskim znaleźli czas dla siebie  ;D Będzie pięknie, zobaczysz... :-* :-* :-* :-* :-* :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #741 dnia: 11 Czerwca 2010, 09:57 »
Faktycznie coś długo idą te przesyłki,chyba to jakaś lekka przesada!
3 nocki,faktycznie kiepsko ale po nockach przylot do Polski-ostatnie panieńskie imprezy i ślub  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #742 dnia: 11 Czerwca 2010, 11:33 »
Super, że wszystko doszło... na czas! bo u nas może być z tym problem :P

Oj, Aagatkaa, chyba nie uważnie czyta posty :P

Kochana, dzwon od razu tam, nie czekaj. Może być tak ,że paczki jeszcze nie są nawet wysłane.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #743 dnia: 11 Czerwca 2010, 19:10 »
Lola hahah a no!! ;D :terefere:

Pusiulku :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #744 dnia: 11 Czerwca 2010, 20:36 »
Wpadłam tylko na chwilę...Pusiu, to tylko tydzień został  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #745 dnia: 12 Czerwca 2010, 10:51 »
Witam Was sloneczka kochane :-*

Wlasnie weszlam do domu bo po pracy postanowialm isc juz ostatni raz przed wyjazdem na cwiczenia i te emocje tak na mnie zadzialaly ze spalilam dzisiaj 806 kalorii :o

Agulec kochana moja dziekuje Ci za tak piekne slowa i ze bedziesz za mnie trzymac kciuki, mam nadzieje wielka ze te Twoje slowa przemienia sie w rzeczywistosc i bedzie tak jak mi tego zyczysz.Wlasnie madre slowa napisalas "zebysmy w tym dniu zanlezli czas dla siebie" bo wiesz kochana czasami nachodzi mi taka mysl i ogarnia takie przeswiadczenie ze ten dzien jest dla gosci, nie dla nas.Dziekuje Ci sloneczko ze ze mna bylas i pomagalas dobrym slowem :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Patrycja, Lola dzisiaj bede dzwonic, wczoraj doszla jeszcze organza ale nastepne dwie paczki jeszcze nie dostarczono.
Agatko  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*sloneczko.

Jak zawsze nigdy nerwow nie za wiele i mamy problem u Miska w rodzinie, czasami mysle ze trzeba bylo poleciec do Las Vegas i tam wziasc slub bo tylko sa problemy i to nie znami tylko z goscmi :nie:

Dzisiaj tesciowka przyjezdza do nas bo leci z nami w poniedzialek wiec zostanie na dwa dni :ckm: :ckm:
Dobrze kochane ja uciekam sie myc i lozeczka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #746 dnia: 12 Czerwca 2010, 13:12 »
A co to za problemy?
Oj mam nadzieję,że jakoś uda się to rozwiązać i nie będziecie się stresowali!!!  :-* :-* :-* :-*

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #747 dnia: 12 Czerwca 2010, 22:29 »
Nadrobiłam :)
jak tam przed wyjazdem do PL? :)
Jakie tam problemy?
Nasz synek:

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #748 dnia: 13 Czerwca 2010, 12:28 »
Kochane wpadlam tylko na chwilke, zaraz lecimy na miasto zalatwic jeszcze pare drobiazgow i jak wroce to pod wieczor postaram sie do Was napisac.Nerwy sa juz coraz wieksze, dzisiaj po nocce i nie bede sie kladla bo za duzo mam do zrobienia a jutro o 3:30 wnocy wyjezdzamy na lotnisko wiec trzeba wszystko dzisiaj przygotowac. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
6 dni!!!!!! :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #749 dnia: 13 Czerwca 2010, 13:42 »
Kochana ostatnia prosta przed wami  ;D ;D jak ten czas zleciał !
To co,widzimy się jutro?