Autor Wątek: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!  (Przeczytany 36168 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pusia24
  • uzależniony
Odp: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!
« Odpowiedź #300 dnia: 27 Kwietnia 2010, 18:25 »
Witam Was kochane.
Dziekuje Wam sloneczko za wszystki podpowiedzi i Wasze opinie, poszukam cos jeszcze i moze znajde cos ladniejszego i fajnego.Wlasnie wrocilam z Curves czyli moich cwiczen, dzisiaj nie bylo az tak zle ale wycisk daje a za kazdym razem spro kalorii ubywa.
Zabawex wyjasnienia byly potrzebne bo Was tym kwiatkiem zamieszalam ale takie jest zdjecie.Masz racje jak zdecyduje sie na te pudeleczko to czyms je jescze ozdobie by ladniej i efektowniej wygladalo.Dziekuje sloneczko :-*
Malavi no ja juz tak ja pisalam wczoraj na pazurki i stopki jestem umowiona na piatek 18/06 i ciesze sie ze mam to zalatwione. :hopsa:Ty tez sie kochana umawiaj nie ma na co czekac :-*
Akirka a gdzie moge znalesc takie podziekowania w ksztalcie tych figurek??Lap  :-*
Agulec te krzeselka mi sie podobaja tylko denerwuje mnie to ze oni nie wypisuja listy gosci jak zamawiasz to od nich >:( :nerwus: :-* :-* :-*sle.
Anjuszka mi sie tez podobaja te krzeselka i chce miec wlasnie 2w1 bo po co mam naustawiac tego wszystkiego na tym stole jak takie polaczenie super wyglada :-*
Patrycja nasza zdolniach Lola to jest najlepsza, ona to wszystko potrafii zrobic :-* :-* :-*dla Was dziewoszki
Nikamt kochana nie martw sie nie bedzie zadnego kwiatka ;D :-* :Daje_kwiatka:
Justys te krzeselka przyciagaja bardzo uwage, sa bardzo orginalne :tak_2: :-*
Wlasnie teraz mam dylemat bo umowilam sie na pazurki u dloni i stop i Pani bedzie mi zazelowywac pazurki u stop, fajnie bo jak pojade na wycieczke to nie bede musiala sie martwic o malowanie ale mam kolezanke ktora sie zajmuje pazurkami i jest kosmetyczka i wizazystka i powiedziala mi ze jak mam kryte buciki do slubu to moze mnie uwieraz duzy palec bo jednak ten paznokiec bedzie grubszy.Nie wiem co mam teraz zrobic :-\ :drapanie:Moze ktoras z Was miala juz zelowane pazurki u stop i moglaby mi doradzic czy powinnam to robic czy nie??
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #301 dnia: 27 Kwietnia 2010, 18:28 »
Osobiście nie miałam żelowanych paznokci u stóp, aczkolowiek moja siostra miała i nie narzekała  ;)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #302 dnia: 27 Kwietnia 2010, 18:35 »
Justys no ja tez nigdy nie mialam ale ta moja kolezanka mnie nastraszyla i nie chce cierpiec potem z tego powodu na weselu :nie:

Offline akirka

• bywalec
« Odpowiedź #303 dnia: 27 Kwietnia 2010, 19:57 »
Pusia, wyszukaj na allegro użytkownika artpak_ms lub wpisz na all w wyszukiwarce "podziękowania para młoda" Pozdrówki, miłego wieczoru

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #304 dnia: 27 Kwietnia 2010, 21:01 »
Akirka dziekuje :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #305 dnia: 27 Kwietnia 2010, 21:26 »
Ja bym tych pudełeczek już dodatkowo nie ozdabiała, bo ich będzie przecież kilkadziesiąt stało koło siebie na i tak ozdobnym stole, nie będzie za dużo? A tak to jest prosto i elegancko.

Ja bym chyba nie ryzykowała z tymi paznokciami u nóg, a jak byś zaraz po ślubie sobie zrobiła i miała na wycieczkę?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #306 dnia: 27 Kwietnia 2010, 21:28 »
Hmmm ja  stóp też nie miałam żelowanych,w sumie to się nie zastanawiałąm nad tym.Dobre pytanie-czy nie będą uwierały  ::)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #307 dnia: 27 Kwietnia 2010, 21:31 »
Malavi masz racje co do tych pudeleczek a powiem Wam jeszcze dziewczynki ze jak bylismy na weselu u przykaciol to nikt nawet nie zwracal uwagi na to jak ye pudelko wyglada tylko zjadal jego zawartosc ;DMoze masz racje kochana, jak pojde do niej albo zadzwonie na dniach to sie wypytam i moze po weselu umowie sie na zazelowanie pazurkow u stop. :-* :-* :-*
Lece do mojej psiapsiolki na kilka % a moj Misiu do pracy  :( :( :(milego wieczorku :-* :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #308 dnia: 27 Kwietnia 2010, 21:42 »
Kochana, nie wiem jak to jest z żelem na stopkach, ale ja Ci radzę zrobić zwykłe malowanie... ;)
Przed wycieczką możesz iść jeszcze raz, jakby coś Ci odrysnęło podczas wesela.
Ale ja na każdą wycieczkę robię sobie pazurki u stóp (czyli pedicure i malowanko), i ładnie mi wytrzymują 2 tygodnie ;)
Więc bez obaw!
Miłego wieczorku Słoneczko!! :-* :-* :-*

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #309 dnia: 27 Kwietnia 2010, 22:39 »
Dziewczyny ja robiłam frencz na palcach u stóp, paznokietki za-żelowane i fajnie się to trzymało - ja polecam. :)

Miłego wieczorku :D
Nasz synek:

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #310 dnia: 28 Kwietnia 2010, 15:04 »
Witam Was kochane.
Co tam u Was slychac?Jak mija Wam dzionek?
Ja dzisiaj pozwolilam sobie na troszke leniuszka bo wczoraj posiedzialysmy sobie z przyjaciolka do pozna, pogadalysmy i fajnie spedzilam sobie wieczorek.Zaczynamy dyskutowac o moim wieczorze panienskim i jak narazie plany sa znikle ale to wszystko zalezy od naszych prac i zmain jak bedziemy pracowac.Bede musiala wybrac sie na jakies zakupki by kupic sobie z tej okazji cos specjalnego :brewki: ;D
Dziekuje Wam kochane za wszystkie Wasze uwagi i bezcenne zdanie, cos mi sie wydaje ze chyba poprosze ta Pania tylko o ladne pomalowanie mi pazurkow a zel sobie odpuszcze bo nie chce ryzykowac w tym dniu.
Dzisiaj rozmawialam z moja mamusia i co to bedzie w dniu naszego slubu jak ona juz sie stresuje, denerwuje i placze mi.Staram sie ja jakos uspokoic ale to nie pomaga, to bedzie dla niej wielkie przezycie.
Dobrze to jeszcze raz wrzuce zdjecie mojej fryzurki (Agulec) zeby nie bylo to specjalnie dle Ciebie ;D :-*

No i teraz potrzebna jest jakas grzyweczka, albo cos zwisajacego na buzie, bo teraz po ogladaniu tych zdjec stwierdzam ze jednak czego brakuje na tej buzi :-\ :drapanie: :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #311 dnia: 28 Kwietnia 2010, 15:26 »
Pusiu, dzięki za zdjęcie, kochana jesteś, że tak pamiętasz o nas  :-* :-* :-*. powiem Ci szczerze co mi się od razu nasunęło po zobaczeniu zdjęcia, brakuje grzyweczki (czy to na boczek czy prosto, obojętnie, byle coś było  :) ), no i na górze coś tak jakoś jakby za wysoko?  :drapanie: generalnie, przykro mi, ale niezbyt mi się podobasz w tej fryzurze, jesteś taką ładną dziewczyną, a ta fryzurka zupełnie tego nie pokazuje  :-[ nie wiem czy to tylko kwestia grzywki, za mało się znam na tym. Mama nadzieję że nie jesteś zła za zbytnią szczerość.  :przytul:

Ale za to powiem Ci, że biuścik masz ładniutki :brewki: :brewki: :brewki:

Biedna Twoja mama, kurcze myślałam że moja to panikara, ale widzę że Twoja strasznie przeżywa, pewnie jakbyś była na miejscu, uspokojenie przyszłoby łatwiej  :glaszcze:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #312 dnia: 28 Kwietnia 2010, 15:31 »
A widzisz, nie myliłam się.
Grzywka, coś na bok, to konieczność.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #313 dnia: 28 Kwietnia 2010, 15:44 »
Agulec pewnie ze sie nie gniewam, ciesze sie ze mi doradzacie bo wiem ze Wasze opinie sa obiektywne :-*Tylko dla objasnienia fryzurka jest taka wysoka bo wlasnie bez grzywki i fryzjerka nie chciala mnie ulizac.A co do biusciku to dziekuje Ci kochana i nie powiem teraz to sie zawstydzilam :oops:
Ja juz na nastepna probna nie bede szla tylko jak juz bedziemy robic slubna to wtedy sie cos wymysli.Ja wyszlam bardzo zadowolona z tej fryzurki bo mam krotkie wloski a ta fryzjerka z nich zrobila takie upiecie i wyglada jakbym miala bardzo dlugie wloski.
Wiem ze jakbym byla na miejscu to to by zaoszczedzilo mi stresu i mojej mamie ale niestety nie moge :(
Kochana to dla Ciebie :Daje_kwiatka:wstaw do wazoniku i niech sobie rosnie ;D
Lolalola zainspirowalas mnie ta grzyweczka i juz teraz musi byc i koniec, pojde sobie tutaj gdzie mieszkam do mojej fryzjerki, pokaze fryzurke i powiem zeby mi tak sciela grzyweczke by do niej pasowalo :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #314 dnia: 28 Kwietnia 2010, 16:28 »
A Twoja mam to się tak ogólnie stresuje,c zy czyms konkretnym? Moja tez już trochę panikuje, a ja im bliżej tym spokojniejsza jestem :)
Myślę, że na prawdę super by było z taka skośna grzywą!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #315 dnia: 28 Kwietnia 2010, 17:27 »
Pusiu z grzywką jest Ci prześlicznie  ;D Podejrzewam,że fryzjerka coś wymyśli fajnego  ;D :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #316 dnia: 28 Kwietnia 2010, 20:14 »
Hmmm może i dziewczyny mają rację...? z grzyweczką byłoby ciekawiej, ale i tak jest ślicznie! :-* :-* :-*
Co do mamy, to moja też się stresuje bardzo! ale Mamy po prostu tak mają! ;D ;)
Buziaczki słodziaczku!! :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #317 dnia: 28 Kwietnia 2010, 20:26 »
Ja nie wiem jak wyglądasz z grzywką, bo niestety nie załapałam się na wcześniejsze zdjęcia, ale w tej fryzurce mi się podobasz  ;D
Jednak skoro dziewczyny wspominają o grzywce to pewnie coś w tym jest - choć nie koniecznie  :D ;)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #318 dnia: 29 Kwietnia 2010, 11:40 »
Czesc Wam kobietki :-* :-* :-*
Dziekuje Wam serdecznie za wszystkie opinie dla mnie sa one bardzo wazne.Troszke sie teraz zamieszalam bo zdania sie podzielily i nie wiem co mam zrobic ale moze najlepszym wyjsciem bedzie poprostu zapytac sie fryzjerki jak ona sobie to wyobraza i co ona o tym mysly.Ja bylam bardzo zadowolona z fryzury jaka mi uczesala na studniowke, jak znjade czas to Wam wrzuce i wtedy zobaczycie.
Dzisiaj mialam koszmar slubny, obudzilam sie zdenerwowana i wystraszona, zaraz opowiedzialam o tym mojemu Misiowi ale mam nadzieje ze to tylko sen i wszystko bedzie dobrze.
Malavi moja mama jest bardzo nerwowa osoba, przezyla ciezkie zycie i jej nerwy sa na wykonczeniu ale moim slubem sie denerwuje gdyz cieszy sie i tez martwi o wiele spraw.Przerasta ja to ze jestesmy tak daleko i wiekszosc rzeczy jest zalatwiane na wariata albo przez telefon, internet.Staram sie ja uspokajac ale ona i tak swoje.Nie chce by po Naszym Slubie byla wykonczona nerwowo ale nie mam na to wplywu :(
Patrycja ciesze sie ze w grzyweczce sie Tobie podobam i tak jak mowisz doradze sie fryzjerki :-* :-* :-* :-*na mily poczatek dnia.
Agatko wlasnie nie wiadomo w czym jest dobrze, powymyslamy cos na tej fryzurce slubnej i wybierzemy to co bedzie najlepsze, jeszcze bedzie ze mna moja siostra(swiadkowa) wiec tez mi doradzi.Masz racje te nasze mamy kochane tak maja.Buziaczki dla Ciebie slicznotko :-* :-* :-* :-*
Justys wiem ze jest Ci ciezko powiedziec jak nie zalapalas sie na moje zdjecia z grzyweczka ale jak jeszcze jakies wrzuce przy okazji to zapamietaj moja fryzurke slubna i wtedy bede czekala na Twoja opinie :-* :-* :-*

Zaraz bedziemy sie zbierac po zakupki i na jakis spacerek bo dzis obydwoje mamy dzien wolny.Pogoda troszke pochmurna za oknem ale jest cieplo i nie ma co siedziec w domu.no i wreszcie musimy zakupic nasza wycieczke wiec teraz zajmujemy sie zrealizowaniem tego planu gdyz musimy pojechac do Polnocnej Irlandii a tak obowiazuja Funta.
A i jeszcze zapomnaialam Wam powiedziec dodzwonilam sie wreszcie wczoraj do kosciola gdzie bedziemy mieli slub i dogadalam sie z ksiedzem, wiec o zapowiedzi nie musimy sie martwic bo to juz sami zalatwilismy i zaraz jak przyjedziemy do Polski w poniedzialek to odrazu musimy sie z nim spotkac.Ale sie ciesze  :skacza:tylko aby ten nasz protokol doszedl na czas. :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #319 dnia: 29 Kwietnia 2010, 12:44 »
To fajnie że z księdzem dogadałaś  :)

Moaj mama też przeszła wiele, no i zawsze była nerwuskiem, więc doskonale Cię rozumiem, Twoja z pewnością przeżywa wszystko podwójnie, właśnie ze względu że nie ma Was na miejscu, naszym mamom nie może się zmieścić w głowach że można różne rzeczy załatwić przez internet lub telefonicznie, życzę Twoje mamusi jak najmniej nerwów  :-*. Ja staram się swoją zarażać swoim spokojem, choć ona wtedy chyba się denerwuje i za mnie, ba martwi się że ja się nie martwię  :P  ;)

Pusiu, z pewnością z fryzjerką zrobicie burzę mózgów i coś razem wymyślicie  :)

Super, to już perspektywa wycieczki będzie bliższa, jak już będzie załatwiona  :brawo:
Miłego dnia i spacerku  :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #320 dnia: 29 Kwietnia 2010, 13:22 »
Agulec to widze ze moja mamusia nie jest jedyna, jak do niej dzwonie to jest tylko rozmowa na temat slubu i ciagle sie mnie pyta czy to sie dowiedzialam, czy to zalatwilam, bo ona sie martwi ze wiele rzeczy nie zalatwimy i potem bedzie szal.
Oj tak powiem Ci kochana ze ciezko nam bylo podjac decyzje i ciagle sie zastanawialismy nad wycieczka, jak juz sobie cos wybralismy to cos zawsze nie pasowalo ale teraz to juz nie ma czasu i mam nadzieje ze w nastepnym tygodniu juz bedziemy miec wszystko zalatwione.Trzymaj kciuki. :-*
A powiedz kochana jak Ty sie miewasz?Przeciez to juz za pare dni i bedzie Twoj Wielki Dzionek?Denerwujesz sie, stresujesz?
 :-* :-* :-* :-*zostawiam.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #321 dnia: 29 Kwietnia 2010, 14:25 »
Pusiu, trzymam kciuki trzymam, nam w tamtym roku właśnie 2 wycieczki przeszły koło nosa, bo coś tam nie pasowało  :-[ więc w tym roku musowo pojedziemy, choćby się waliło  :) w końcu podróż poślubna  :P

Mamusie martwą się na zapas niestety...

Ja się miewam dobrze  ;D dziś powinny przyjść butki z netu (zamówienie z salonu nie mogło zostać zrealizowane, bo nie mieli obcasów moich), na 1,5 tyg.przed ślubem zostałam bez butków, ale mam się dobrze  ;D :glupek: ale to tylko moja wina, nie wiedziałam że tyle w sklepie się czeka, a że jeszcze wyszło jak wyszło, zawsze miałam pecha  :P Także modlę się, by te z netu były dobre, zamówiłam dwa różne fasony na wszelki wypadek. A tak poza tym dziwne to, ale jakoś się nie stresuję, pewnie wszystko wypłynie w piątek wieczorem lub sobotę, zobaczymy  :D Meliskę mam na wszelki wypadek i ziółka  ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #322 dnia: 29 Kwietnia 2010, 17:17 »
Ja też jestem za grzywką :)

Buziaki!!  :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #323 dnia: 29 Kwietnia 2010, 20:10 »
Agulec zazdroszcze Ci ze sie nie stresujesz ja to pewnie nie bede mogla sobie znalesc miejsca jak bede na Twoim miejscu a powiem szczerze i chyba jak kazdy nie lubie sie denerwowac.
Anjuszka dziekuje za Twoja opinie, wezme to pod uwage i tak jak wspominalam wczesniej skonsultuje to z fryzjerka.
A ja niedawno sobie wrocilam z miasta, kupilam sobie baletki i taka sukieneczke na plaze aby na kostium kapielowy sobie ubrac i dwie bluzeczki.Zaczynam sobie po malu kupowac jak wpadnie mi cos w oko bo potem nie chce latac na lep na szyje i czegos szukac.Poszlam na cwiczenia, nastepne kalorie zostaly spalone i teraz sobie odpoczne bo sie nachodzilam.A jak Wam minal dzionek sloneczka? :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #324 dnia: 29 Kwietnia 2010, 21:35 »
To fajnie, że zakupki zrobione! Tez musze letnia garderobe uzupełnić

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #325 dnia: 29 Kwietnia 2010, 22:29 »
To masz dobry plan, warto sobie powoli kupować to co wpadnie w oko, niż potem na szybko kupować to co konieczne.

Ja dziś umyłam 2 okna, jeszcze 2 zostały, ale to już jutro, bo mam wolne za sobotę  :jupi: Butki przyszły, hmm, spodziewałam się lepszej jakości, nie zachwycają, ale z gotowych wyboru nie było, najważniejsze że jedne wydają się być wygodne, ufff. A potem popijaliśmy sobie z PM pifko domowej roboty PM'a, nawet niezłe  :)

Ależ masz zaparcie z tymi ćwiczeniami, dzielna dziewczynka  :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #326 dnia: 29 Kwietnia 2010, 23:35 »
Malavi ja mam troszke ciuszkow letnich ale zawsze jak gdzies jedziemy to staram sie kupowac cos nowego.Chyba wszystkie tak mamy, zawsze nam za malo.Ostatnio P. kupilismy dwie pary spodni lnianych i jestem bardzo zadowolona.
Agulec chcialabym pokupywac jak najlepiej bo potem sa niepotrzebne nerwy.Ale fajnie ze sobie pomylas okienka, mi pomyl ostatnio P. a dzisiaj lazilam caly dzionek, potem zrobienie obiadku, cwicznka i juz padlam na wieczor wiec sprzatanie zostanie na jutro :urwanie_glowy:Zaparlam sie na te cwiczonka tylko obawiam sie ze po slubie moze i przejsc te zaparcie :P ;D
Kolorowych snow Wam zycze kochane :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #327 dnia: 30 Kwietnia 2010, 00:59 »
Kochane musze to napisac ale to juz tylko
50 Dni Do Naszego Slubu!!!![/color][/font]
 :skacza: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #328 dnia: 30 Kwietnia 2010, 08:26 »
 :o :o :o
ale ten czas lecie :)
Gratuluję :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #329 dnia: 30 Kwietnia 2010, 10:09 »
Woooow!!! ale mało dzionków już zostało!! :o :brawo_2:
Co do ciuszków, to oczywiście, że przed każdym wyjazdem trzeba nowe zakupić! :taktak: :hahahaha:
I jak tam minął wspólny, wolny dzionek?
Zostawiam buziaki na przemiły weekend! Buziaczki! :-* :-* :-* :przytul:

Agulec a dlaczego odliczanka nie ma... :(
Mam nadzieję, że relacyjke chociaż nam za to super strzelisz?! ;D :-*
Miłego weekendu kochana! buźka :-*