Autor Wątek: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!  (Przeczytany 36366 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Odp: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!
« Odpowiedź #450 dnia: 9 Maja 2010, 19:11 »
Moim zdaniem poprawiny to juz meczaca sprawa i nie ma w tym nic ekscytujacego.

W końcu ktoś myśli to samo co ja o poprawinach.
Ja kompletnie rezygnuje z poprawin.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #451 dnia: 9 Maja 2010, 19:49 »
Pusiu waszą piosenką jest "one in a milion" ?o wow!!!
Uwielbiam Aaliyah  ;D ;D ;D mam nawet płytki,ale tam chyba nie ma innej wersji tej piosenki  ::) :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #452 dnia: 9 Maja 2010, 20:12 »
Lola a jak informujesz gosci o tym ze nie bedzie poprawin?Bo ja nic na zaproszeniu nie napisalam :-\
Patrycja uwielbiamy ta piosenke jeste piekna i szkoda ze tak mloda i utalentowana dziewczyna jaka byla Aaliyah zginela.

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #453 dnia: 9 Maja 2010, 20:59 »
Na zaproszeniach jest tylko kościół i lokal podany.
Rozdając zaproszenia powiemy,ze nie robimy poprawin i koniec. Nie trzeba się tłumaczyć. Nie ma musu robienia poprawin.
Powiem szczerze,ze mam taki pomysł, by po wyspaniu się z mężem pojechać nad morze.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #454 dnia: 9 Maja 2010, 21:00 »
Ja byłam na weselu i po prostu nikt nic o poprawinach nie mówił, czy są, czy nie, więc każdy się domyślił, że ich nie ma :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #455 dnia: 9 Maja 2010, 21:37 »
O to widze dziewczyny,że nie tylko my nie będziemy robili poprawin-trochę mi kamień z serca spadł bo myślałam,że to tylko my tak mamy  ::) ::) ::)
Ostatnio tez tak się zastanawiałam jak oznajmiać tę jakże przemiłą wiadomość gościom...i tak sobie myślę,że poprostu nie napiszemy nic na zaproszeniach i jak będą sie pytać to im wtedy powiemy...kurde sama nie wiem,albo od razu prosto z mostu ze bez poprawin  ::)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #456 dnia: 9 Maja 2010, 22:55 »
O to dobrze ze nie jestem sama ktora nie chce poprawin.Jak bylam ostatnio na weselu przyjaciolki to poprawiny byly dla mnie udreka, ja mam straszne problemy ze stopami (puchna-mam to po mamie) i jak Misiek zobaczyl moje stopki po calej tej imprezie to nie mogl uwiezyc w to co widzi, na nastepny dzien umieralam i marzylam tylko aby wrocic do domu a trzeba bylo sie jeszcze meczyc.
Postanowilam ze nie bede robic poprawin bo sa zbedne, tylko wezmiemy rodzinke na obiadek, wypijemy to co zostanie i do domku.Najwazniejsze ze nie musze juz sukienki kupywac :hopsa:
Ja wiem dziewuszki ze jak sie nic nie mowi to goscie powinni sami dojsc do tego ze poprwain nie bedzie ale niektorzy mysla ze taka jest kolej rzeczy i beda sie na to szykowac wiec ja chyba bede wolala ich o tym powiadomic.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #457 dnia: 9 Maja 2010, 23:56 »
My nie chcieliśmy robić poprawin, ale że sporo będzie przyjezdnej rodzinki, to i tak by trzeba było coś w domu zrobić. U nas ciągły remont, więc żeby się nie stresować robimy oficjalnie w ogrodzie, ale mówimy wszytskim - grill, browar i dzinsy ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #458 dnia: 10 Maja 2010, 00:22 »
U mnie też będzie 20 osób przyjezdnych, ale mimo to nie robię poprawin, bo nie czuje takiej potrzeby.
Byłam na 10 ślubach w życiu i byłam tylko na 2 poprawinach.
Zaznaczam,że 5 razy byłam świadkową, więc dla mnie to normalne,że ludzie poprawin nie robią.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #459 dnia: 10 Maja 2010, 00:49 »
Każdy ma swoje racje ;D Zależy od układów różnych rodzinnych. Ja wolę zrobić grilla na ogrodzie niż dzień po ślubie zapieprzać w kuchni z obiadem na 20 osób, bo tak by się to skończyło. A tak mam kucharza na grilla i z głowy. A rodzinki nie wygonię jak się spotyka raz na 100 lat  ::)

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #460 dnia: 10 Maja 2010, 01:35 »
Maggi grill to zajefajna sprawa i popieram tą inicjatywę  w 100% ;D
Pusia, kolacja dla najbliższych w restauracji to też super rozwiązanie.
A u mnie przecież tez się może jeszcze pozmieniać :D
Choć wole ten dzień spędzić po prostu z moim ukochanym.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #461 dnia: 10 Maja 2010, 14:55 »
Witam Was kochane.
40 dni do Slubu!!! :skacza: :skacza: :skacza:
Wreszcie siadlam, od samego rana zabralam sie za sprzatnie, najpierw gadalam z mama z 2 godziny, potem sprzatnie, pranie i tak zlecialo.Dzisiaj mam wolne ale bede siedziec w domu, mamy nie za ciekawa pogode.Pozniej tylko polece na cwiczenia, mam nadzieje ze dam rade dzisiaj bo zakwasy daja jeszcze w kosc.
Dzisiaj gadalam wlasnie z mama o poprawinach i ona myslala ze my jeszcze po tym obiadku zaprosimy wszystkich do nas i bedziemy balowac ale wybilam jej to z glowy bo ja juz sobie wyobrazam jak my bedziemy sie czuli.Wiec nie ma mowy, bedzie obiadek 2,3 godzinki i kazdy idzie w swoja strone.Maja to byc tylko bliskie dla nas osoby a nie wszyscy ludzie ktorzy byli na weselu.
Gdybym miala mejsce na grilla to pewnie tez bym cos takiego zrobila ale nie mam wiec bedzie pyszny obiadek.
No wlasnie dziewuszki a ja Wam nie pokazywalam swoich bucikow jakie mam zakupione na slub ;D

Offline maggi-80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #462 dnia: 10 Maja 2010, 15:09 »
Moja kolezanka u ktorej bylam swiadkowa miała identyczne:D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #463 dnia: 10 Maja 2010, 15:15 »
WOW 40 dni, dla mnie to jeszcze abstrakcja ;D
Pusia i Maggi mogę się tylko domyślać co teraz czujecie, lekko miesiąc przed ślubem.

Buciki ładne, ale szczerze to ja bym nie chciała z czubkiem.
Wygodne?? Bo musisz przebalować cały wieczór w nich :D

No i dumna jestem z Ciebie,że podjęłaś SWOJĄ decyzje odnośnie poprawin.
W końcu to Twój ślub i Ty decydujesz.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #464 dnia: 10 Maja 2010, 18:00 »
40 dni szybko zleci :) oczywiście nie chcę straszyć, tak tylko uprzedzam :)

Offline akirka

• bywalec
« Odpowiedź #465 dnia: 10 Maja 2010, 18:06 »
Pusia, myślę, że musisz powiedzieć, że nie ma poprawin. Ludzie czasem kupują osobne ciuchy na poprawiny, więc warto ich uprzedzić;)
My też nie robimy poprawin, ale grilla u mnie w ogrodzie i podejrzewam, że lepiej to wyjdzie niż męczenie się na tańcach..

Bardzo ładne buciki :)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #466 dnia: 10 Maja 2010, 18:09 »
Wlasnie wrocilam z cwiczen i dalam rade a nawet za kazdym razem idzie mi lepiej, dzisiaj np spalilam 723 kcal :hopsa:
Co do bucikow to ja nie miala wizji jak maja one wygladac, wiedzialam ze nie moga byc materialowe bo wiem co sie stalo z mojej przyjaciolki bucikami :Olaboga:Te ktore Wam wkleilam nie sa dokladnie takie same jak mam ja bo nie maja takiego szpica tylko jest on sciety na kwadratowo, a wzielam je tylko dlatego ze mama mnie zaciagnela do sklepu z butami jak chodzilysmy za moja suknia slubna i byly tam buciki na przecenie, wlasnie slubne i mama do mnie ze moze ja bym sobie kupila?No i pani dala mi te, przymierzylam, wygodne, ladnie sie prezentuja na nozce, skorka w srodku i kosztowaly mnie tylko... 10zlotych!!!!!!!! :oWiec po weselu nie bedzie mi ich szkoda ;D
Jeszcze postaram sie znalesc bolerko i wkleje Wam jakie bede miala :-*
Anjuschka ciesze sie kochana ze do mnie zajrzalas, wiem ze sama masz duzo na glowie :-*Oj wiem kochana ze szybko zleci a my chyba sobie z tego nie zdajemy sparwe.
Dzis zapytalam sie mojego P. czy zdaje sobie sprawe ze to tylko 40 dni zostalo a on do mnie ze tak i ze sie denerwuje ale jakos w to watpie ;D
Akirka masz racje ze trzeba poinformowac wszystkich bo wlasnie ludzie moga kupowac sobie jakies ciuszki myslac ze taka jest kolej rzeczy z poprawinami.Ciesze sie ze Ci sie buciki podobaja :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #467 dnia: 10 Maja 2010, 19:12 »
O kurde... Tylko 40 dni  :o Teraz to zanim się obejrzysz a już będziesz stała przed ołtarzem  ;D ;)

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #468 dnia: 10 Maja 2010, 19:48 »
My mieliśmy poprawiny - dobrze się złożyło, bo pogoda była super, więc były grill, piffko i ogólny luz. Nie wszyscy dotarli, ale Ci co byli byli bardzo zadowoleni.
No i pani dala mi te, przymierzylam, wygodne, ladnie sie prezentuja na nozce, skorka w srodku i kosztowaly mnie tylko... 10zlotych!!!!!!!! :oWiec po weselu nie bedzie mi ich szkoda ;D
Fajnie że Ci się takie trafiły. Raczej okazji do ponownego założenia nie będzie za dużo (jeśli w ogóle).
;)

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #469 dnia: 10 Maja 2010, 21:32 »
40 dni, jak to szybko zleci! :)
Butki fajne, ja to nawet nie wiem jakie chcę. :D
Nasz synek:

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #470 dnia: 10 Maja 2010, 22:46 »
Czas leci, naet się nie obejrzysz i będa 4 dni :0
Butki super cena, na prawdę szał.
A ja uwielbiam poprawiny, a mój M. to woli je od wesel, taki jest dziwny :)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #471 dnia: 10 Maja 2010, 23:51 »
Lola Ty nas nie stresuj ;D Ja jeszcze nie czuję adrenaliny ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #472 dnia: 10 Maja 2010, 23:55 »
Maggi , zaczynam sobie zdawać sprawę z tego,że zaraz się posypią śluby...
Ja tez stoję w kolejce i coraz mi bliżej do finału.... a tyle jeszcze do zrobienia :-\

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #473 dnia: 11 Maja 2010, 08:53 »
Jak czytam na waszych wątkach, że zostało Wam 40 czy nawet 60 dni do ślubu to stres mnie jakiś łapie. Takie głupie uczucie, bo przecież ja mam jeszcze czas. Chyba za Was się denerwuję ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #474 dnia: 11 Maja 2010, 11:35 »
Pusiu, butki ładniutkie. Jeśli wygodne, to najważniejsze, ja miałam takie z szerokimi, okrągłymi noskami i tak ich nie było widać, a przetańczyłam w nich całą imprezę i czułam się jak w adidasach  :D

Lista obfita, ale zdążysz, jesteś taka przedsiębiorcza że spoko. Kochana, Ty się tak mocno nie katuj tymi ćwiczeniami, żebyś miała siły na swoje święto! A poza tym zgrabna z Ciebie dziewczyna!

Odnośnie poprawin, to też uważam że nie jest to obowiązek, jak są warunki, wszyscy na wyjeździe, dużo przyjezdnych gości, to takie lajtowe, leniwe spotkanie czemu nie, zwłaszcza o podłożu grillowym. My nie mieliśmy, nikt nawet o nie nie dopytywał, ale to pewnie wszyscy się domyślili, że skoro jest małe przyjęcie na 30 os., to trudno żeby poprawiny robić  ;)

Dziękuję że byłyście z Lolą ze mną myślami  :-* :-* :-*  :przytul: Było cudowanie  :skacza: ciągle nie mogę dojść do siebie po tym wszystkim. Oczywiście nie obyło się bez wpadki  ;D  :P , ale i tak było fantastycznie!  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: No ale nie będę tu śmiecić, przy odrobinie czasu założę relacyjkę.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #475 dnia: 11 Maja 2010, 14:02 »
Czesc Wam dziewuszki :-*
Ja rano wstalam ale ze wczoraj posiedzialam z przyjaciolka do 3 w nocy i ogladalysmy jej kasete wiec postanowilam sie jeszcze walnac na 2 godzinki by miec sile isc dzisiaj do pracy :P
Kochane moje ja stresuje sie czasami, jak juz tak  o tym pomysle to zaczyna mnie dreszczyk emocji przechodzic.Ta 3 z przodu zaczyna mnie przerazac i mam ochote cos zadzialac ale jeszcze nie moge bo trzeba czekac na gosci :(Jak juz bedzie wszystko jasne kto i ile osob przychodzi to odrazu biore sie za zamawianie wszystkiego i zalatwianie no i oczywiscie czekam do jutra z protokolem i jak cos to bede musiala kogos
No teraz to juz sie posypie panienki i kolejna to bedzie juz zonka.
Nikamt ja tez nie wiedzialam jakie chce butki a zobacz jak mi sie trafilo, grzech bylo nie wziasc.
Malavi kochana nie strasz z tymi 4 dniami bo Tobie to pierwszej z brzegu :P
Maggi to tak jak ja czasmai tylko poczuje takie podekscytowanie i lekki stresik
Lola, Zabawex no tak im nam blizej tym blizej i do Was :-*
Robin no widzisz kochana gdybym miala okazje zrobic grilla to czemu nie ale musi zostac przy restauracji
Agulec  :skacza: wrocilas do nas kochana nie zasmiecasz mi watku, pisz wszystko bo ja sie juz doczekac nie moge.Wiadomo kochana kazda z nas bedzie miala jakies wpadki ale jestem pewna ze ten Twoj dzionek byl cudowny.Opowiedz mi cos o nim, wrzuc jakies zdjatko :blagam:
Kochana jezeli mowiesz ze mialas podobne do moich butki i byly wygodne to juz mnie uspokoilas :-*
No troszke jest do zalatwienia ale wiem ze przy Waszej pomocy powinno mi sie udac wszystko zalatwic
Aha czyli wy nic nie mowiliscie ze poprawin nie ma i kazdy sie domyslil, ale fajnie mam nadzieje ze moi goscie beda tez tak ogarnieci ze sie domysla ale chyba dla swietego spokoju ich powiadomie.
Widzisz kochana tak sie wkrecilam w te cwiczenia ze nie moge sie ogarnac, jest to przyjemne jak widzisz ze Twoja ciezka pracy Ci wychodzi :-*
Ciesze sie ze juz jestes :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #476 dnia: 11 Maja 2010, 16:36 »
Wracając do tematu poprawin...ja będę świadkową na ślubie w sierpniu i właśnie dostałam zaproszenie.
Wiem,że są poprawiny,ale na zaproszeniu nie jest o tym wspomniane  ::) ::) ::)
troszkę dziwna sytuacja bo akurat w wypadku,gdy poprawiny są to powinno byc o nich wposmniane co?
Jak uważacie?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #477 dnia: 11 Maja 2010, 16:45 »
Ooo buciki extra..gdzieś już widziałam podobne i mocno się nad nimi zastanawiałam pomimo, że sukni jeszcze nie mam :D :D
Hm..ja bym wspomniała przy rozdawaniu zaproszeń, że poprawin nie będzie...żeby nie było niejasności :P ::) ::) ::)

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #478 dnia: 11 Maja 2010, 16:49 »
My też nie pisaliśmy na zaproszeniu o poprawinach. Teraz myślę że może trzeba było... Sama nie wiem.
Ale to i tak nie przysporzyło problemu, bo każdego zapraszając informowaliśmy.

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #479 dnia: 11 Maja 2010, 18:13 »
Buciki bardzo ładne :)
Ina to wygląda, że chyba tylko my mamy normalne poprawiny..