Alex dziekuje
Zabawka jeszcze nie dotarla, juz wczoraj byla na magazynie w Zabrzu i co .......... i kurier jej nie zabral, czyli zaniedbanie ze strony DHL pierwszy raz mnie takie cos spotkalo, nigdy nie narzekalam na tą firme, tzn raz bylo cos ale jakos to olalam, dobrze ze wczoraj do nich zadzownilam bo mam prywatny numer do kuriera DHL u nas i on zawsze jak jest u mnie to po 15, wiec jak o 17 go nie bylo wiedzialam ze cos jest nie tak. Zadzwonilam wiec na ogolny numer DHL, a pan mi potwierdzil ze paczka jest w Zabrzu na magazynie

Powiedzialam mu pare slow, oddzwanial pozniej, ze dzis da mi znac o ktore paczka przyjedzie, jest godz 13 i cisza, jak nie dotrze do 15 to bede znowu dzwonic.
Ahhhh i wiecie jaki patent wymyslilam, co chwila mam na telefon domowy telefony , a to zapraszają gdzies, a to zas jakies oferty czegos, noi maly mi sie rwie do telefonu,czasem pierszwy odbiera i gada "hallo" i takie tam.....
Wiec pan mi cos tam przedstawia oferte ja mu mowie ze mnie nie interesuje to, ten dalej "że on ma bardzo fajną oferte" ble ble ble
Ja mu na to, prosze chwile poczekac dam osobe ktorą to napewno zainteresuje

i dalam Aluska

, gosciu chyba szybko sie rozlączyl. Takze jak macie takie telefony to wiecie co robic