Autor Wątek: "Jesteś lekiem na całe zło" czyli odliczanie Gosi i Łukasza => 11.09.2010  (Przeczytany 90796 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Olu hehe jak na razie mamy tylko jedną kanapę i nie byłoby gdzie gości przenocować :P

Pati no jako chrzestna :) A z tym fartem to różne, na pewno jest to ciężka praca i niejednokrotnie inwestycja, ale to temat rzeka ;)

Ale jestem niezdecydowana...znów chcę zmienić kamerzystę :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Nie wierzę w to...zmienić kamerzystę?  :D :D :D A co znowu?

Kurcze, no z tymi rowerami to hong-kong, to takie szczęście miała, czy tak dobrze zainwestowała? Jeju, fajna sprawa tak wygrywać  :)

Strój dla chrześniaka boski!

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
śliczniutkie to ubranko na chrzest:):)

rowerek też boooski:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jaki sliczny garniturek!CUDO!!!

Offline ifonka18
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11/09/2010
zazdroszczę,my termin potwierdzenia mamy 25 sierpnia,a już teraz chciałabym wiedzieć ile bd gości ;-)

Czy Ty też nie możesz się już doczekac 11.09?

If you're engaged, it's never too early to start planning your wedding :P

Offline ciriness

• Chuck Norris
Agulec już wszystko pisze co i jak :)

Musicie mi pomóc

sprawa wygląda tak:

Kamerzysta nr 1
Młodzi chłopacy, niestety jeszcze bez doświadczenia w tym co nam się podoba, ale z dobrym sprzętem,
dadzą nam surowy materiał ze ślubu, nakręcą tak jak chcemy, wezmą muzykę, ale ich sposób montażu podoba mi się gdzieś na 4-5 w sali od 0 do 6
Są dla mnie chaotyczni troszkę i choć o niebo lepsi od wszystkich innych to jeszcze nie są tacy w 100% jakich chcemy, ale spotkaliśmy się z nimi na żywo.

Kamerzysta nr 2
Z dużym doświadczeniem, artysta, zakochana jestem w jego pracach i ciągle mi siedzą w głowie, ale muszę pozostawić mu pole do popisu, jednym słowem nie porządzę się, nie da nam surowego materiału, nie wiadomo czy wykorzysta nasze utwory ale...wyjdzie nas taniej o 800zł
Sposób montażu to dla mnie 6 - zobaczyłam film i to jest to!
Agulec już wszystko pisze co i jak :)

Musicie mi pomóc

sprawa wygląda tak:

Kamerzysta nr 1
Młodzi chłopacy, niestety jeszcze bez doświadczenia w tym co nam się podoba, ale z dobrym sprzętem,
dadzą nam surowy materiał ze ślubu, nakręcą tak jak chcemy, wezmą muzykę, ale ich sposób montażu podoba mi się gdzieś na 4-5 w sali od 0 do 6
Są dla mnie chaotyczni troszkę i choć o niebo lepsi od wszystkich innych to jeszcze nie są tacy w 100% jakich chcemy, ale spotkaliśmy się z nimi na żywo.

Kamerzysta nr 2
Z dużym doświadczeniem, artysta, zakochana jestem w jego pracach i ciągle mi siedzą w głowie, ale muszę pozostawić mu pole do popisu, jednym słowem nie porządzę się, nie da nam surowego materiału, nie wiadomo czy wykorzysta nasze utwory ale...wyjdzie nas taniej o 800zł
Sposób montażu to dla mnie 6 - zobaczyłam film i to jest to!
zamieszczanie tego linków branżowych jest niezgodne z REGULAMINEM

Problem jest taki ze my nie mamy samochodu i nie możemy do niego pojechać (mieszka w międzychodzie) , ale koleżanka z forum ślubnego go miała i go poleca więc bardziej w ciemno się w niego decydujemy...Nawet nie wiem czy do wesela się zobaczymy a to jednak spora kasa.

Ale tak sobie myślę że jak on nam zmontuje super film ok 2h to po co nam jakiś materiał surowy? Jak coś umknie to umknie...trzeba chyba troszkę im zaufać nie?I tak z wesela ogląda się tylko film...

Sama nie wiem co robić

Pati a ponoć ty jesteś niezdecydowana a ja już 3 raz chcę kamerzystę zmienić :P

« Ostatnia zmiana: 27 Lipca 2010, 10:30 wysłana przez Maja »

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A po co Ty masz się rządzić? Przedstaw mu swoją wizję, on dołoży swoją artystyczną i wyjdzie z tego coś cudownego.... ja np. cieszę się, że mam kamerzystę, który każdy film robi inaczej, uruchamia swoją artystyczną duszę i tym się kieruje... no ale on nam da surowy materiał i to mnie cieszy, tak dla nas tylko, żeby cokolwiek sobie przypomnieć :) wybrałabym nr 2  :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Zrezygnuj w ogóle z kamerzysty  ;D

A tak poważnie to wybrałabym tych młodych chłopaków

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja bym wybrała artystę ;) Twoja wizja nie musi kolidować z jego, no i masz 800zł w kieszeni.a suchy materiał, raz w życiu obejrzysz, nie więcej 8)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
No proszę, ten artysta jest prawie tak dobry jak mój kamerzysta :p Może nawet tak samo dobry ;) Tylko pewnie duuużo droższy... ::) Ja bym wybrała jego :) Surowy materiał i tak jest nie do oglądania i tylko najwięksi twardziele są w stanie wytrzymać dłużej niż pół godziny ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ciri, ja też bym wzięła artystę, super filmiki  ;D a czemu Wam nie może dać surowego materiału? Co mu za różnica, skoro weźmiecie od niego filmik artystyczny? Z chłopaków pewnie też byś była zadowolona, ale skoro ten Ci się tak podoba, to będzie za Tobą chodził do końca...(zarwane noce) i szkoda by było gdybyś miała żałować. Jeśli chodzi o Wasze utwory, to myślę, że jeśli mu coś zasugerujecie, to jego obowiązkiem jest to wykorzystać, w końcu robi film dla Was, nie dla siebie...no chyba że by się to kłóciło z jego wizją, ale to kwestia dogadania. Żaden PKS nie jeździ żeby się tam dostać nawet z przesiadkami? Nie jest to jakoś b.daleko...Albo zaproponować, aby on przyjechał do Was...czasem trzeba iść na rękę klientowi, ewentualnie zwrócicie mu za paliwo  :P

Offline Nemezis

• maniak
Agulec, tak to już jest z artystami :P Mój też nie udostępnia surowego materiału (najwyżej jakieś krótkie fragmenty, np. oczepiny) i też sam wybiera muzykę, choć naturalnie wcześniej pyta Młodych, czego słuchają i stara się trafić w ich gust :) Ciri, w Waszym przypadku na pewno też tak będzie :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja bym wybrała kamerzystę nr 2 :) Zaufałabym, w końcu gość zajmuje się tym od lat i sama byłaś zachwycona! :)
Miałam podobne obawy, brałam kamerzystkę której film widzieliśmy, bo kręciła wesele kuzyna. Wiedziałam, co biorę. Miałam obawy, czy ujmie w filmie wszystko to, co chcemy... Niepotrzebnie! Film jest super, nie brakuje ŻADNEJ chwili, a nawet jej nie mówiliśmy o tym, co chcemy w filmie zobaczyć... :) Natomiast z drugiego dnia mamy film już dużo gorszy, po prostu kiepski. Niby fajnie, bo jest jakakolwiek pamiątka za niedużą kwotę, ale wiele, wiele brakuje... Dodam, ze drugi dzień kręciła nam inna firma, załatwiana na szybko, niby mieli super sprzęt... Ale co z tego, skoro oleju w głowie wcale? ::) Tak więc zdecydownie nr 2 ! :) Aha, i dodam jeszcze że warto się spotkać z kamerzystą, zeby trochę Was poznał i w ogóle... Choćbyście wolne mieli brac czy coś... To myślę ze lepiej jakoś to zorganizować, niż później poznawać się i dogadywać na szybko. Uff, ale się rozpisałam :P
Fajne ubranko do chrztu! :)
I rowery - jejku, jak ja kocham jeździć na rowerach... Osobiście wolę rowery górskie ;) Pochwal się, jak siostra to zrobiła, co? Ja teeeż chcęęę! :P :P :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
skoro jesteś zakochana w pracach kamerzysty nr 2 to powinnaś go wybrać :)

po co Ci materiał surowy... będzie Ci się chciało oglądać te parę godzin? zmontowany wykończony materiał trwający 1,5-2 h można obejrzeć z przyjemnością a takiego tasiemca z niedoróbkami (bo wiadomo, że w surówce takie są co chwilę) to może z raz obejrzysz i się zmęczysz

no chyba, że masz kogoś znajomego kto zajmuje się montażem i Wam z tej surówki zrobi coś fajnego  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
hehehhe strasznie mnie cieszy fakt,że jesteś niezdcydowana  ;D ;D ;D
Ciri ja bym brała 2giego z tych samych względów o których piszą dziewczyny.Fajnie,gdyby miał okazję was poznać bo wtedy podejście byłoby indywidualne  ::)  :-* Zresztą jak serce mówi 2 to bierz 2  ;D :-*

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
ja bym sie nie zastanawiała-to pamiątka na całe życie, warto wsiąść kamerzystę nr 2-extra filmik!!! :Uu:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
A widzialas fjkaies filmy tych mlodych chlopców?Jezeli tak i podobaja sie Tobie to wez ich , a jezeli nie , i tak w ciemno brac , nie wiesz jak zmontuje , warto ryzykowac??

Hm , wiesz , ja bym wolala artyste , ma sliczne filmy.
Mysle ze jezeli sie uprzesz ze chcesz taka i taka muzyke to tak zrobi , w koncu ty jestes klient , ty placisz i wymagasz!

Ja mam tego co Nemi kamerzyste tez cudne filmy robi , a powiedzialam mu ze chce taka muzyke i powiedzial ze nie bedzie problemu.

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja w2ybrałabym kamerzystę nr 2 ;)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Kamerzysta nr 2 bosko!!! Sliczne te filmiki byly  ;D
Szkoda ze nie masz jakiegos video od kamerzysty nr 1 zawsze to jakies porownanie.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Kochana dopiero dzisiaj obejrzałąm filmiki bo wczoraj nie miałam czasu  ;)
ŚWIETNE!!!
ile on bierze?dostajecie taki filmik jak na stronie tylko czy oprócz tego "tradycyjny" jeszcze?

Offline ciriness

• Chuck Norris
Dobra skarbeńki MEEEGA mi pomogłyście!!!!  :-* :-* :-*
Decydujemy się na kamerzystę nr 2, udało się tak że chyba w czwartek będzie na chwilę w Poznaniu :hopsa: więc w czwartek będę już wszystko wiedzieć. Mimo minusów zaufamy mu i już :)

Pati zaraz Ci wszystko napiszę  :-*

A młodych chłopaków już pokazuję  zamieszczanie tego linków branżowych jest niezgodne z REGULAMINEM

No ten Krystian po prostu do nas bardziej trafia :)

Wczoraj byliśmy na tańcach...nuda...uczyliśmy się walca angielskiego, my chodziliśmy pół roku kiedyś na tańce i podstawy znamy, ja myślałam że tu będą tańce bardziej użytkowe na wesele skoro taniec weselny a nie tango dla przykładu bo gdzie ja tanga użyję na weselu jak ja znam kilka kroków???
Załamka....
Ponoć nasz wybrany taniec na pierwszy taniec nie jest w ogóle walcem mimo iż walca na filmie tańczą :brewki:

Uśmiech w stronę Nemezis  ;D

oczywiście utworek będzie wyczyszczony bo mam lepszą wersję, ale tu kawałek jest prosto z filmu
ponoć można zrobić choreografię po prostu z różnych tańców, nie cały walc ;)
« Ostatnia zmiana: 27 Lipca 2010, 10:29 wysłana przez Maja »

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Zdecydowanie ARTYSTA!!!  ;D

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
No to juz mam porownanie - zdecydowanie artysta  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ja się niestety na filmik nie załapałam, ale skoro dziewczyny takie pewne, to mają rację  ;D

Ja w sprawie walca się nie wypowiem, bo się nie znam, ani nie mam głośników w pracy...

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
artysta, artysta:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale będziecie mieli piękny pierwszy taniec :)

Offline Nemezis

• maniak
Szkoda, że już nie załapałam się na film...

Ponoć nasz wybrany taniec na pierwszy taniec nie jest w ogóle walcem mimo iż walca na filmie tańczą :brewki:
Uśmiech w stronę Nemezis  ;D
Nemezis się zgadza - to nie jest walc angielski :p I powiem Ci, że pierwszy raz widzę, jak pary tańczą walca angielskiego PATRZĄC SOBIE W OCZY :glupek: Co za brak profesjonalizmu!!! :p Pewnie to był celowy zabieg reżysera, żeby scena w filmie byłą bardziej romantyczna, ale zapewniam Cię, że tak się nie da zatańczyć walca ani żadnego innego standardu ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
ehh dzięki Nemi , tak właśnie myślałam że będę musiała szukać nowego pierwszego tańca  :'(

Dzisiaj zrobiłam sobie rajd po galerii maltańskiej, pomierzyłam, połaziłam, od razu poprawił mi się kiepski poranny humor.
Czekam na listonoszy , będę pstrykać wam zdjęcia tego co pozamawiałam :)

Dzisiaj idziemy ze znajomymi na Incepcję :) Ciekawe czy będzie strasznie  ???

Mam ostatnio jakieś wahania nastroju...jeden dzień fajnie...drugi niefajnie...
nie chce mi się sprzątać ani rozpakowywać...

szukam muzyki do filmu na wesele :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Incepcja to horror??? :o ja myślałam że sf

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Daj znać Ciri czy to dobry film...ostrzę sobie na niego pazurki... ;D

Nie smutaj się tak, przy takim zamieszaniu - przygotowania ślubne + przeprowadzka, to i tak jesteś twardzielka, ja bym padła na ryjek i tyle.  :przytul: :przytul: