Jestem jestem nie zaginęłam, czas ucieka przez palce!
patrycja_4r ja chcę akcent bordo albo czerwieni w dniu ślubu, a mi poradzono w salonie że jeśli nie sukienka to właśnie kwiaty i buty innego koloru, poza tym co ja potem zrobię z białymi butami? a tak to będę mogła nosić swoje bordowe, no zobaczymy jeszcze!!
Dzięki dziewczyny wszystkie za wsparcie i takie ciepłe słowa
Każda ma po przytulasku!!
werka23, mka, Anjuszka, patrycja_4r , Paula__, madzia_n, agulla1919 ,m_lena, nikmat , marta_b21, wiśniowa , Mysikróliczek , Isus, kivi_23, Agulek79

Fajnie że jesteście

We wtorek byłam u przyjaciółki w Stargardzie i poszłam z nią na szkołę rodzenia, dziewczyny ile tam ślicznych brzuszków, ale fajnie było. Fakt że jak dla mnie Pani prowadząca trochę schizuje i przesadza i jak dziewczyny mówiły zwyczajnie przeraża je, bo mówi o różnych powikłaniach itd. używa fachowych nazw.
Była makieta kobiety i pokazywała jak dziecko wychodzi, a ile się przy tym nagadała, to dziewczyny niektóre widziałam blade siedziały, ale najbardziej panowie byli zszokowani
W każdym bądź razie mój pomysł bycia mamusią po ślubie, w sensie próbowania musi zostać odłożony z powodów życiowych i tak mi troszkę smutno bo już bardzo czuję że chcę!
Byliśmy wczoraj mierzyć obrączki. Dwa wzory nam się podobają, będziemy się zastanawiać, mamy swoje złoto więc musimy podpytać co nam są w stanie zrobić.
No i jeszcze śliczne obrączki Mysikróliczka mam w głowie!!
W weekend planujemy basen, no w końcu, czas się zacząć ruszać, no i może Ł. ostatecznie skręci mi mój rowerek cobym mogła pojeździć
I jeszcze musimy poumawiać się na oglądanie mieszkań ale dosłownie nie ma kiedy, no nie ma!!
TO tyle u mnie:)
Uciekam pobuszować do was