Autor Wątek: "Jesteś lekiem na całe zło" czyli odliczanie Gosi i Łukasza => 11.09.2010  (Przeczytany 83674 razy)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
ja również Trzymam kciuki za Twojego PM :ok:

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
to i ja sie dołączę  ;) ;)

Offline ifonka18
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11/09/2010
jestem i ja, nadrobiłam i bede podczytywać - w końcu ta sama data ;)

If you're engaged, it's never too early to start planning your wedding :P

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Hej słonka :)

Rozmowa Ł. nie wyszła, trudno ! Trzeba walczyć :)

Powiem wam że ten mój ślub mnie tak cieszy że nic innego się nie liczy, jakieś takie mam podejście że da się wszystko pokonać.
A od jutro znów Szczecin i zajęcia buuuu :(

Dieta Dukana super! Dzisiaj za sprawą Madzi z dukanowskiego wątku upiekłam pierwszy chlebek, dziewczyny jaka pychotka! I pokazało mi się na wadze 65,9 co za radość :) Wczoraj siostra miała 3 rocznicę ślubu i było tyle pyszności a ja się na nic nie skusiłam ! I usłyszałam od rodzinki że schudłam i wow, jak to miło :) 7kg za mną, pozostało 8 gdzieś :)

A teraz pokażę wam zdjęcia mojego miejsca na wesele, nie bardzo mi się super podoba, choć na żywo lepiej wygląda, ta sala kiepska jakaś no ale trudno, jedyna opcja mieć tam ślub w moim mieście, musi tak być!
Pokoiki są ładne, wszystko nad jeziorkiem, w lesie, fajny klimat ogólnie.
Wiem, że będę dopieszczona bo kierowniczkę znamy od lat :)

To jest hotel, w którym rzecz się będzie działa.

ZA DUŻE ZDJĘCIA!!!!
I to sala, akurat tak była na wesele przystrojona

Troszkę kosztów nam odchodzi bo oni mają swoje pokrowce, czy serwetki :) W pokrowce białe będzie włożona bordowa róża, materiały bordowo-białe lub ecru, jeszcze kompletnie nie wiem jakie kwiaty na stołach i co za młodymi, ale to z dekoratorką się dogadamy.

I co wy na to? Ujdzie ?
« Ostatnia zmiana: 24 Lutego 2010, 19:58 wysłana przez asia »

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Sala bardzo ładana..ale jak dla mnie za dużo balonów :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Gratuluję zgubionych kg  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline kakao
  • użytkownik
  • **
można jeszcze?  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Sala fajna-wydaje się,że będzie sporo miejsca do tańca  ;D

Wystrój hmmmm rzecz gustu- ja bym zmieniła to i owo  ;)

Przede wszystkim stół dla młodych-chcecie byc tak odizolowani od gości? Czy zmienicie ustawienie stołów?

No i sufit-zmieniacie czy zostawiacie tak jak jest na tyc zdjęciach?Jakoś mi to nie pasuje  ;) ale to tylko moje skromne zdanie  :D

No i balony...  :blagam:

Przykro mi,że rozmowa Pm się nie powiodła  :przytul: I gratuluję kg.Ile już jesteś na diecie,że tyle zgubiłaś?  :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
No mka, dla mnie też za dużo balonów, u mnie nie będzie raczej wcale, zobaczymy co dekoratorka powie :)

Kakao zapraszam !

patrycja_4r ta sala akurat teraz jak oglądaliśmy była tak przystrojona, ja chcę inaczej, młodzi strasznie odseparowani, mi się to nie podoba, stoły chyba podobnie będą, bo widziałam tą salę z ustawieniem w kwadratowych stolikach i takim że przez pół sali ciągną się stoły parzyście i jakoś o wiele mniej miejsca było do tańczenia a my będziemy mieć trochę więcej gości niż jest tutaj na zdjęciach zrobione.

Pod sufitem chyba tez materiały będą ale ja bym chciała żeby one do ścian szły, do końca, choć tam nisko jest, muszę chyba skoczyć do wątku z dekoratorką co go tutaj mamy :)

Ogólnie koncepcji za bardzo nie mam jeszcze, ważne że zmieszczą się goście i hotel w tym samym miejscu , na tym mi zależało :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
łeeeee no jak masz dekoratorkę i masz inną wizję niż ta co jest na zdjęciu to będzie git  ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
wow.............. sala prezentuje się bardzo ładnie  :D :D :D :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Sala na zdjęciach podoba mi się, będę szczera, tak sobie. Coś mi tu nie gra i już! Ale jak piszesz że będziesz kombinowała z dekoratorką, to na pewno będzie super! :)
Gratuluję zgubionych kg... :)

Offline kakao
  • użytkownik
  • **
Podziwiam Cię jeśli chodzi o dietę :) ja wolę ćwiczyć niż odliczać kalorie. Chyba najwyższa pora żebym też coś zrobiła, przydałoby się jakieś 3-5 kg mniej ;)
Sala na pewno wypadnie super :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A gdzie ta sala?

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
sala całkiem, całkiem, też pewnie wiele bym zmieniła w wystroju, ale to już załatwisz z dekoratorka i będzie na pewno bardzo fajnie. :)
gratuluję pozbycia się zbędnych kg :)
Nasz synek:

Offline Isus

• uzależniony
Sala bardzo ładnie się prezentuję :ok:

Widac że goście beda mieli gdzie szaleć ;D

A co do wystroju- kwestia gustu..napewno Twoja dekratorka ją pięknie przystroi. :taktak: :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Hej dziewczyny :)

Dokładnie, ja będę miała inaczej przystrojoną salę, ale to pomyślę o tym w wakacje.

Tak właśnie myślałam że jak się semestr zacznie to nie będę miała czasu tu zaglądać :(
Egzamin z PUE na szczęście zdany więc po sesji!

Ale przede mną 3 nowe koła ehhh i nim się obejrzę święta i pierwsze przedterminy!

A co do ślubnych rzeczy...
dieta trwa i powoli powoli spadam z wagi :)
zastanawiamy się obecnie nad taką parką coby nam pograła na poprawinach, sama nie wiem, wolałabym jakiegoś dja ale nikogo w swoich okolicach nie mogę znaleźć a rodzinę mam taką że jeszcze będą chcieli potańcować więc coś tam musi lecieć. Waham się nad tym!

i czas powoli rozejrzeć się za obrączkami, choć żaden wzór oprócz Mysikróliczkowego mi się nie podoba a na ten Mysi nas zwyczajnie nie stać!

może w kwietniu zacznę szukać sukienki?

Sama nie wiem...
ostatnio mam obawy dotyczące ślubu...nawet przeszło mi przez myśl żeby to wszystko odwołać...
czy wy tez tak macie?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Na pewno znajdziecie jakieś fajne obrączki :)
Co do tego typu obaw, to ja nigdy nie miałam obawy czy by czasem nie odwołać ślubu.

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Jestem i ja;)
Wszystko już nadrobiłam:) Zdjęć sali niestety nie zdążyłam zobaczyć :(

Offline Isus

• uzależniony
....spokojnie, napewno jakieś obrączki znajdziesz :taktak: ;) a suknie to już możesz smiało "wyruszać" szukać... ;D :brewki:

ODWOŁAĆ ŚLUB- a w życiu :nie:...Kochana może to pewnien rodzaj "paniki"..  :boje_sie::p niema co się stresować i martwić na zapas :p
każda z nas się martwi i co? :hmmm: i nic z tego pożytecznego niema... :mrgreen:więc proszę wziąść sie w GARŚĆ i jak bedziesz mieć jakiś problem to do nas proszę pisać. :tak_2: :tak_2: :ok: a my postaramy się pomóc ;D ;D ;D ;) ;)

pozdrawiam

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
coś tam sobie pewnie wybierzecie i też będą piękne :)
A co do odwołania, to ja też momentami mam takie myśli i to chyba panika :D
Nasz synek:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..każda PM lekko panikuję...to normalny objaw! nic sie nie martw!! (w tajemnicy powiem tobie że każda z nas miała mysli "o Boże! co ja robię!?"..ale szybko one przechodzą!) ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
a ja cie rozumiem, bo te obawy nie raz juz mnie sie nasuwały  :przytul: :przytul: :przytul:

nie wiem czy to panika czy chwilowa niepewność ale mi sie pojawia  ;) ;)

hehe mi z dieta idzie gorzej  ::) własnie wcinam na sniadanko lasagne :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Gratuluję zdanej sesji! :) :Daje_kwiatka:

ostatnio mam obawy dotyczące ślubu...nawet przeszło mi przez myśl żeby to wszystko odwołać...
czy wy tez tak macie?

Prawie codziennie!!! ;D Teraz przed ślubem każda mała sprzeczka z Narzeczonym urasta w moich oczach do rangi wielkiej awantury i wielkiego dramatu ;) Coś mi się nie podoba, to od razu mówię: "Ja nie chcę mieć takiego męża!" :glupek: Ale P. cierpliwie to znosi i raz mi nawet żartem powiedział: "Jak chcesz mnie zostawić, to może jednak zrobisz to po ślubie? Bo taka fajna impreza sie zapowiada i tyle w nią zainwestowaliśmy, że już nie warto jej odwoływać"  :hahaha:

Offline werka23

• Chuck Norris

Prawie codziennie!!! ;D Teraz przed ślubem każda mała sprzeczka z Narzeczonym urasta w moich oczach do rangi wielkiej awantury i wielkiego dramatu ;) Coś mi się nie podoba, to od razu mówię: "Ja nie chcę mieć takiego męża!" :glupek: Ale P. cierpliwie to znosi i raz mi nawet żartem powiedział: "Jak chcesz mnie zostawić, to może jednak zrobisz to po ślubie? Bo taka fajna impreza sie zapowiada i tyle w nią zainwestowaliśmy, że już nie warto jej odwoływać"  :hahaha:

hehe dobry jest twój PM  ;D ;D ;D moj cierpliwie zaciska zęby  ;) ;) świetnie to opisałaś, ja mam podobnie jak ty z tym wyolbrzymianiem problemu   :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
hehheehh..dziewczyny!! ja z moim  - wtedy narzeczonym - dzień przed ślubem pokłóciliśmy się przez telefon tak aż ja w ryk i aż musiała moja świadkowa interweniowac! a wiecie o co sie pokłóciliśmy? o to ile kółek na rondzie zrobimy jadąc na sale po kościele.... ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Nadrobiłam :)

Kochana, strasznie mi miło, że nasze obrączki się Ci tak bardzo spodobały... a nie chciałabyś takich, ale z cyrkoniami? Na pewno wyjdzie dużo taniej, a efekt ten sam! :)  :-*

Mogę się Ciebie zapytać ile płacić będziesz dekoratorce? Tak chociaż na uszko, na PW? :)

A co do paniki... to normalne :) chociaż no tu to chyba Agulek nasz wygrał z kłótnią  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
a wiecie o co sie pokłóciliśmy? o to ile kółek na rondzie zrobimy jadąc na sale po kościele.... ;D ;D ;D ;D ;D

heheheh ja to chyba tydzień przed ślubem nie będę się widziała z moim R.Taka ze mnie cholere,że na pewno dam mu popalic  :Hitler: :diabel_3: :Kill:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
hehheehh..dziewczyny!! ja z moim  - wtedy narzeczonym - dzień przed ślubem pokłóciliśmy się przez telefon tak aż ja w ryk i aż musiała moja świadkowa interweniowac! a wiecie o co sie pokłóciliśmy? o to ile kółek na rondzie zrobimy jadąc na sale po kościele.... ;D ;D ;D ;D ;D

WYGRAŁAŚ  :los: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ja tak jak Patrycja..będziemy musieli mieć z PMem kwarantannę bo gotowam go opieprzyć i pokłócic sie o pierdołę :bredzisz: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Agulek :i_love_you:

hahaha, dawno się tak nie naśmiałam :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ja też  :D :D :D
Agulek79  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: