0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Marta, uważaj na tańsze wersje ksylitolu. Ten dobry powstaje z kory brzozy (gł. producentem jest Finlandia), ale można też spotkać chińską wersję (z kukurydzy).
Muszę jeszcze o agawie poczytać bo widzę że mleka które kupuję Nikoli w większości dosładzane są agawą czyli jest modna, zdrowa lub tania Napiszcie mi jeszcze jakie mleko mm jest podawane dzieciom które są uczulone na białko mleka krowiego (chodzi nadal o Nikolę)?
Cytat: chiquita_84 w 19 Stycznia 2015, 11:20Muszę jeszcze o agawie poczytać bo widzę że mleka które kupuję Nikoli w większości dosładzane są agawą czyli jest modna, zdrowa lub tania Napiszcie mi jeszcze jakie mleko mm jest podawane dzieciom które są uczulone na białko mleka krowiego (chodzi nadal o Nikolę)?Nutramigen
Cukier wanilinowy? Pierwsze słyszę. A w lidlu ostanio zaopatrzyłem się w łaskę wanilii i cynamonu.
Ja piekłam jeden biszkopt w formie na babkę i jeden w okrągłej, nic nie obcinałam, nakładałam jedno na drugie i wyrównywałam kremem maślanymtak wyszło:http://tortownicaaa.blogspot.com/2014/09/barbie.htmllalka była cała - polecam owinąc ją folią spożywcząjak chcesz to gdzieś powinnam mieć foty bez lukru, w trakcie robienia