Aneczka81 
oczywiście zaglądaj tak często jak masz ochotę, bardzo mi miło, że dołączyłaś do mnie
Julenka 
no co to za pytanie

oczywiście że tak!!!! Bardzo mi miło

skoro tak piszesz, to się pewnie nie mam czym przejmować
Morgan nie nie, ja lecę z Bydgoszczy z jakże nie lubianego (tak czytałam w Internecie) Ryanair
Moniq tak bardzo rodzicom się podobał obraz byli w szoku za taką niespodziankę generalnie uważam pomysł za bardzo bardzo udany
Castia; Mysikróliczek; Moniq; Agukek79; Japcio; Ejotek; Justyna85 bardzo się ciesze, że foteczka się podoba jak kogoś ominelam to bardzo przepraszam buziaki dla Was

a teraz przepraszam , że relacyjka z mojej strony stanęła w martwym punkcie, ale nie mam jakoś czasu ostatnio zabiegana jestem a jeszcze nie długo urlop i w pracy troszkę dłużej teraz przesiaduję itd; a jeszcze wczoraj imprezka była u nas, wpadła moja siostra, kumpela i jeszcze jedna kumpela z chłopakami i sobie posiedzieliśmy, graliśmy w PlayStation2 i oglądaliśmy mam talent było bardzo pozytywnie poszliśmy spać o 4:00 nad ranem

dzisiaj namówiłam mojego Mężusia aby kupił mi rowerek stacjonarny zawsze przy oglądaniu TV będę sobie jeździc, a że ja oglądam średnio 1 godzinkę dziennie TV bo jestem fanką seriali więc godzinka jazdy codziennie będzie na bank

mam nadzieję, że troszkę mi pomoże to schudnąć

dobra ruszamy pomału z relacyjką:
To jedziemy do Słonecznej
nie mam niestety foteczki jak wysiadamy z samochodu, ale mamy przy chlebie z solą tylko tak od tyłu 
fotka w idealnym momencie
Bronek właśnie pyszczek otworzył 

z naszymi kielonkami do szampana
chcieliśmy sobie kupić takie ubranka, ale potem bym żałowała bo restauracja zadbała o przyodzianie kieliszków

no to rzucamy, na szczęście nasze kielonki rozbiły się w drobny mak, w ogóle mój Szwagier mnie zdziwił jak on miał ślub to mu nie pozwolili zbić kielonka, hmmm... ktoś tam powiedział że może dlatego małżeństwa teraz nie ma
bo niestety jest w trakcie rozwodu
chociaż to pewnie wpływu nie ma... ale za to co ona mu zrobiła to bym ja zamordowała 

no i sprzątanie Mężuś do perfekcji wysprzątał
Żona potwierdza wysprzątane na 6 

i nasz pierwszy taniec, trochę śmiesznie to brzmiało w wykonaniu dwóch mężczyzn 
Farba
Chcę tu zostać
Wszystko wokół się zmienia,
nawet Ty.
Nasze wspólne marzenia
to My.
Małe i duże problemy
przeżyjemy, to nic dla nas.
Razem wszystko przetrwamy,
nawet złe dni.
CHCĘ TU ZOSTAĆ I ZAWSZE Z TOBĄ BYĆ
NAWET KIEDY BĘDZIE ŹLE.