Dorotko - mój Bronek też tak robi Smiley ale tym razem mnie tak wkurzyl że nie miał wyjścia
w końcu solidnie pomyślał
bo to dobry mąż, nie to co mój
nawet jakby mnie porządnie wkurzył to by nie pomyślał, tylko by się obraził na mnie, że ja się wkurzyłam
no może troszkę przesadzam, ale od jakiegoś czasu ma taki czas, że robi wszystko by to on był zazwyczaj na pozycji "przepraszanego" ;/ a ja się tak nie daję w trąbę robić.
ajjj Twój Przemuś jest tez na bank dobrym Męzem, pewnie wynagradza Ci w jakiś inny sposób

a wiem wiem baba jaga wymiata

świetna ta baba jaga 
nie dajcie się swoim Przemkom

a baba Jaga na tyle była super, że mojemu Bronkowi proponowała Piwo

sliczne zdjęcia, najlepsze te z babą jagą
a co do podróży tramwajem to niektórzy współpasażerowie są tak "pachnące", że każdemu się robi niedobrze a co tu mowa Tobie kiedy teraz jesteś w stanie bardzo podatnym na takie rzeczy 
miłego wieczorku
jeszcze jak jest ładny zapach to ok

a jak jest duszący to już nie bardzo

i nie lubię zapachu kapusty kiszonej, chociaż ja tak bardzo uwielbiam, ale zapach mnie o mdłości na poczekaniu przyprawia

właśnie bardzo tanio Adusia! Płaciliśmy ok 30zł za nocleg
Bez wyżywienia
I zawsze tam nocujemy
Pokoje są nad knajpką Gazdowo Kuźnia... Krupówki 1. Przy samym Kościele z jednej, a przy targu z drugiej strony. Do dyspozycji lazienka i kuchnia. Rewelacja
My zawsze jak jedziemy na dlużej to tam śpimy. Pokoje prowadzi mama z córką są prywatne, to żaden drogi hotel itd 
a Michalinka chyba bedzie wywoływana jak tak dalej pojdzie, bo nic ja nie rusza 
to jak na Krupówki to naprawdę taniutko

, bo Krupówki są jednak dośc drogie... ja na bank bedzie wiedziała Kidy Kochana bedziesz rodziła... bo poprostu znikniesz nam z forum

zawsze widac jak jesteś, latasz po watkach i odpisujesz, a jak pewnego dnia nie zobacze odpowiedzi na ŻADEN watek to będę wiedziała Michalinka się pcha na świat

ada te perfumy to znam
obok mnie w niedziele taka babka w ławce w kościele siedzi
chyba na 1 ra to cały flakon zużywa a jeszcze jak wszystkich wzrokiem taksuje
ja sie czuje jakby mnie prześwietlała rentgenem 

ech... to nie zaciekawy zapach... Mnie przed ciąża to się w głowie kręciło od zapachów... tego właśnie typu

Oj, Aduś, strasznie mi przykro, że takie masz mdłości...
Mam nadzieje, że szybciutko Ci się poprawi 
A co do foteczek z Zakopanego... ale mi się zatęskniło za Zakopcem... To prawda, że strasznie drogo na Krupówkach, w tych restauracjach jak się je obiad, plus jakieś piwko np. to wychodziło ok. 100zł za dwie osoby 
Ale i tak uwielbiam to miejsce 
Czekam na więcej zakopiańskich zdjęć!

PS. Morgan, zaraz sobie wygoogluję tą miejscówkę
Fajnie, bo to same Krupówki 
ja bym bardzo chciała aby poprostu znikneły, nawet nie wiem czy lepiej by było ale bym chyba jednak wolała dwa razy dziennie zwymiotować i mieć święty spokój niż cały dzień nie przyjemny smak w ustach i mdłości...
a tak bym przynajmniej zwymiotowala i było by ok, myśle że było by wtedy lepiej, albo się myle...
Kochana nie daj się mdłościom! :* wytrwałości życzę. I buziakuję 
ojj bardzo bym chciala się tak nie dać... ale chyba cięzko mi jak narazie to wychodzi mam tylko nadzieje, że już nie bawem mi wszystko przejdzie

Ada przepraszam najmocniej , ale teraz doczytałam dopiero 
serdecznie gratuluje Dzidzi

Kochana nic nie szkodzi, wybaczam jak zawsze

i oczywiście serdecznie dziekujemy z Bronkeim za gratulację

kurde w ogóle mam straszny problem, a mianowicie... nie mogę dodawać zdjęć na fotosiku tzn mam jeszcze jakieś 15% wolnej pamieci, ale to mi się zaraz skończy... i nie wiem czy założyc nowego fotosika

czy coś nowego...
Muszę w końcu usiąść i dalej przedstawic, foteczki z Zakopanego, ale nie wiem naprawde kiedy... nie mam na nic czasu, jestem poprostu tak zmeczona po pracy, że tylko bym spała...

mam nadzieję, że teraz na dniach, jakos na 10000000% dodam jakieś zdjęcia, tylko prosze wybaczcie mi

a jutro ide do ginekologa

już nie mogę się doczekać, co mi powie Pan doktor

tylko, że zapomniałam na którą godzinę idę czy na 08:20 czy na 09:20... a rejestracja juz nie czynna i sie nie mam jak dowiedzieć...
na 100% napiszę, jutro co mi Pan doktor powiedział, i mam nadzieję, że jutro uda mi się dodac nowy suwaczek, ciążowy