Autor Wątek: Ada i Przemek - zaobrączkowani - 04.09.2009  (Przeczytany 32173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
Odp: Ada i Przemek - zaobrączkowani - 04.09.2009
« Odpowiedź #90 dnia: 15 Września 2009, 23:17 »
Poqsaa bardzo mi miło witaj serdecznie  :hello: :hello: :hello:

Dziewczyny moje Kochane bardzo Wam dziękuje za tak miłe słowa :) bardzo mi miło to się czyta nawet Wam powiem że kilku chłopaków się za mną dzisiaj obejżało ale to raczej ze wzgledu na mój dekolt :P ale co tam :)

to lecimy dalej :):):):)

w trakcie wyptarywania gości i zucanei na szczęście groszaków tego się obawiałam najbardziej, myślałam ile ich będzie itd i w ogóle bylo mi tak miło jak zobaczyłam tylu znajomych przyjaciół, współpracowników nawet koledzy z pracy powiedzieli że Bronek ma fajną laskę za żone o czym się dowiedziałam dopiero dzisiaj, bardzo miło mi się zrobiło :)

no to naszczęście groszaki lecą ile wlezie :P miała moja mała Natalka żucić ale jej się tak spodobały pieniądze w rączce że żucić nie chciała :)

no to Męzu masz te pieniądze zeby nie było że Żona ci nie daje :P

no to podchodzą do nas Tescie i Rodzice i skladają nam zyczenia a szczególnie jak najszybszego potomka wiadomo moi rodzice chca bardzo mocno wnuka a moi Teście wnuczke jako że moi rodzice mieli dwie córki a moii Teście trzech synów

jako że polubiłyście miny mojego Męża to proszę bardzo jak by myślał "Co ja głupi zrobiłem" :P

i nasz samochód z tym był jakże największy problem bo miał nas zawieźć volvo s40 a się okazało że jedzie opel astra i bez tablic rejestracyjnych bo moja szanowna Teściowa na śmierć o nich zapomniała :)

i nas pierwszy pocałunek tzn Mąż mnie całuje a ja cala w Skowronkach że w końcu jestem żona zawsze chciałam doczekac tego dnia :):):):)

no to ruszamy... na najwspanialszą imprezę naszego życia :)

a teraz odpowiedzi na Wasze odpowiedzi:

w sumie... tylko tyle bardzo bardzo wam wszystkim dziekuje, Wasze odpowiedzi sa tak bardzo zbliżone do siebie że każdje mocno dziękuje i dla każdej mam buziaka takiego mocno wieczornego bo dopiero wróciłam do domku ale pomyslałam musze napisac relację bo w końcu obiecałam, a już nie długo nasz wymarzony urlop już nie mogę się doczekać za 8 dni wyjeżdzamy na wspólny urlop już nie moge się doczekac :):):):)  :skacza: :skacza: :skacza: i dla Was buziaki  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* tak jak zasługujecie :):):):):)

dobranoc Dziewuszki  :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 15 Września 2009, 23:20 wysłana przez ada1988 »

Offline poqsaa

• Jeszcze Narzeczona
  • bywalec
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #91 dnia: 16 Września 2009, 01:37 »
Tak oglądam te zdjęcia, czytam co piszesz, i powiem Ci jedno: ślicznie się uśmiechasz, ładna dziewczyna z Ciebie, i nie przejmuj się tym co mówią. Niech każdy spojrzy w lustro i zwróci uwagę na siebie. Twój Mąż kocha Cię taką jaką jesteś i to jest najważniejsze. A świat od razu stanie się piękniejszy jeśli i Ty będziesz tak do tego podchodzić  :D

Poqsaa odlicza!

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #92 dnia: 16 Września 2009, 07:51 »
Ada, pieknie wygladałas, masz tak promienną buzię, że aż zarażasz uśmiechem :D

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #93 dnia: 16 Września 2009, 07:52 »
dzięki Aduś za kolejne super fotki :) masz śliczny u śmiech i ogromną radość i tego się trzymaj
minka Twojego męża faktycznie superancka :)
a najlepszych pogodzeniem teściów wiesz co będzie? bliźnięta: chłopiec i dziewczynka :) trzymam kciuki za brzuszek z dzidzią :)
bardzo fajnie że jedziecie wreszcie na wspólny urlop - my na pierwszym wspólnym byliśmy rok temu i to wtedy podjęliśmy decyzję o wspólnym zamieszkaniu, życzę Wam udanej zabawy :) Liczę że przed wyjazdem jeszcze nam pokazęsz kilka fotek

:-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #94 dnia: 16 Września 2009, 08:02 »
Czyli teraz jazda do Słonecznej :) Jestem ciekawa zdjęć z mojego rodzinnego osiedla :)

Pozdrawiam :)

ps a dokąd jedziecie na urlop?

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #95 dnia: 16 Września 2009, 08:34 »
To prawdą ślicznie wyglądacie i twój uśmiech hmm cudo ;)
Zazdroszczę urlopiku i oczywiście fotki są mile widziane  ;)
Dużo buziaków w ten środowy dzień :-* :-*
[/url]
[/url]

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #96 dnia: 16 Września 2009, 11:27 »
znów będzie masa fotek!!!! :)))
gdzie sie wybieracie na urlop?:))) na długo?:))
zdjęcia superowe!!! mine męza oczywiście niezła ;))

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #97 dnia: 16 Września 2009, 11:31 »
Oj Aduś, uwielbiam Twoją relacyjkę  :D Dodajesz takie komentarze do zdjęć, że się śmieję sama do laptopa czasami  :D

I też ciekawa jestem gdzie się wybieracie?  ??? Opowiedz nam o tym trochę, no i błagamy o dalszy ciąg relacyjki!  ;D

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #98 dnia: 16 Września 2009, 11:42 »
..ja też jestem ciekawa gdzie sie wybieracie!! ;D
 :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #99 dnia: 16 Września 2009, 17:43 »
Czyli teraz jazda do Słonecznej :)

ojjj tak zaraz się zaczyna jazda do Slonecznej zaraz to pewnie bedzie jutro bo dzisiaj już nie mam czasu :(

Nasz urlop tak zaczyna się za tydzień w piatek to jest 25 wrzesnia a kończy 11 października :)
Nic w sumie za szczególnego taki tam sobie urlopik :)
Najpierw leci do Birmingham na 6 dni w odwiedziny do Brata mojego PM  :):):)
w sumie nigdy u niego nie byłam a zawsze zapraszał a tak jakoś nie było okazji, czasu, urlopu itd zresztą na bank wiecie o co chodzi :):):)
No a z Anglii tylko we dwoje 10 dni błogiego lenistwa w naszych polskich górach :) jedziemy do zakopanego :)
ani ja ani mój Przemek nigdy nie był w górach więc mamy okazję poszaleć na maxa na wspaniałym urlopie.
Dużo ludzi mi mówiło żebyśmy jechali sobie za granicę a ja jakoś nie chciałam skoro możemy jechac tylko kilkaset kilometrów od Bydgoszczy w tak pieknie miejsce :)
Dlatego już tak nie mogę się doczekać :) może wtedy wydarzy sie cud i wrócimy już w 3 :):):) bardzo bym tego chciala :)
Buziaki dziewczynki  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #100 dnia: 16 Września 2009, 17:49 »
i jeszcze ja dołaczam
świetne fotki ta w różowym szlafroku extra

i mialaś bardzo ładny bukiet :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #101 dnia: 16 Września 2009, 18:22 »
ale promieniejesz na tych fotkach.... moje ulubione to to w samochodzie... fajnie wyszliście :) ja bym je w ramkę oprawiła :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #102 dnia: 16 Września 2009, 19:27 »
polskie góry polecam, byłam mnóstwo razy - w końcu mam blisko - napewno będziecie mieli super wypoczynek. I dodam jeszcze, że moja koleżanka ze Szczecina właśnie w polskich górach, w Zakopanem, została mamusią :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 16 Września 2009, 21:55 »
Justyna85 bardzo serdecznie Cie witam  :hello:

ale promieniejesz na tych fotkach.... moje ulubione to to w samochodzie... fajnie wyszliście :) ja bym je w ramkę oprawiła :)

ojjj mi się też strasznie ta foteczka podoba :) tylko czekam cały czas na reszte zdjęć, może tam się znajdzie jakas inna i chce powiększyc ja specjalnie dla mojego Meża taki mały prezencik od żonki :)

polskie góry polecam, byłam mnóstwo razy - w końcu mam blisko - napewno będziecie mieli super wypoczynek. I dodam jeszcze, że moja koleżanka ze Szczecina właśnie w polskich górach, w Zakopanem, została mamusią :)

no jak bedziecie 3mać za nas kciuki to może i wrócimy w 3 może się uda nam na tym urlopie, okres mi się spóźnia zrobiłam wczoraj test i znowu się nie udało :(:(:( ale myślę, że z Waszą pomocą damy radę a wiadomo forumkowe kciuki zawsze pomagają  :-* :-* :-*

kurcze... ale mnie głowa strasznie boli chyba ide pod kołderkę zaraz bedzie mój Męzuś więc i tak pewnie bym zrobiła odjazd od komputera :)
na szczęście wyprosiłam mojego Mężulka aby nie zabierał komputera jeszcze; do "naprawy" pójdzie dopiero jak bedziemy się na urlopik wybierać  :skacza: :skacza: bo wieczorami bym bez forum nie wytrzymała :)
pewnie mój Męzulek bedzie się cieszył w lodówce czeka na niego zimne piwko :P
W ogóle usłyszałam od Mojego Bronka komplement że po ślubie się zrobiłam taka jak by milsza :D taka bardziej w Skowronkach  :-* :-*
i w piatek odbiór obrazu dlarodziców już się nie mogę ich miny doczekać jak zobaczą  :skacza: :skacza: :skacza:

jak co... chociaż i tak pewnie jeszcze wejdę, ale już pisze dobranoc  :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 16 Września 2009, 21:59 wysłana przez ada1988 »

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #104 dnia: 16 Września 2009, 22:41 »
..no w "takiej sprawie" to na pewno bedzie zbiorowe trzymanie kciuków!! ;D

..buziaki na dobranoc!! ;D

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #105 dnia: 17 Września 2009, 10:33 »
a ja kocham góry ::) ::) ::) ::)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #106 dnia: 17 Września 2009, 11:25 »
A ja trzymam kciuki za powiększenie rodziny :) Ty też za nas trzymaj :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #107 dnia: 17 Września 2009, 11:29 »
Ja również trzymam kciuki  :)na pewno urlopik się uda  ;)
[/url]
[/url]

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #108 dnia: 17 Września 2009, 12:48 »
I kolejne rewelacyjne fotki  ;)
Rzeczywiście to w samochodzie jest rewelacyjne  :D
a i męzuś niezłe miny strzela  ;D
Tez jechalismy takią astra tyle że czarną i widze że Wasza na krakowskich blachach  ;D
Oooo fajnie jest w Zakopanym  ;)
W takim arzie życze owocnego urlopu  ;)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #109 dnia: 17 Września 2009, 13:17 »
i niech będzie w każdym kątku po dzieciątku  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #110 dnia: 17 Września 2009, 20:45 »
czesc adusia!!
kochana powrocilam i do ciebie zajrzalam!!! przezywalysmy podobne emocje w podobnym czasie. naprawde sliczna kobietka z ciebie.
a ja jeszcze odpowiem na twoje pytanie, pewnie i tak juz wiesz, ale akt malzenstwa do 5 dni po slubie bedzie gotowy. ja swoj odebralam 4 dni po. a wielojezyczny od reki.
trzymam kciuki za dzidziusia, po cichu liczac u mnie na "zloty strzal", po cichu bo nie chce sie przeliczyc.
malzonek normalnie jest mistrzem swiata w ustawianiu sie do aparatu. ach te jego miny!!! alez sie usmialam. fajna z was parka!!
 :-*

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #111 dnia: 18 Września 2009, 17:56 »
daj znać jak rodzice zareagowali na prezent
i życzę udanego urlopu
a twój mąż to faktycznie fajne miny robi :)
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #112 dnia: 18 Września 2009, 20:59 »
śliczne te zdjęcia, nie dziwię się teściowej że Cie lubi na zdjęciach oglądać bo ślicznie na nich wychodzisz  :-* A żeby zaspokoić babciowo/ dziadkowe życzenia dot. płci wnuka to rzeczywiście bliźnięta byłyby najlepsze ;) jeśli Ci taka propozycja odpowiada to Ci życzę z całego serca. miłego wypoczynku
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 18 Września 2009, 22:54 »
bardzo Wam jeszcze raz dziękuje za komplementy :)

Japcio oczywiście, że u każdej będę trzymała kciuki!!!! w końcu to rzecz święta :)

Justys851 tak tak na krakowskich rejestracjach :P wujek Przemka ma tam siedzibę swojej firmy czy jakoś tak :), tablice miały być przykryte no ale coż Teściowej się wybacza :)

Morgan ja też mam nadzieję, że pokocham góry bo narazie to jestem zakochana rzecz jasna w moim Mężu i we Władysławowie :)

Agulek79 i Angelika dam sobie głowę ściąć że Wasze kciuki nam pomogą :)

Madziara07 ojjj to nie wątpliwe, że takie rozwiązanie by odpowiadało babcio-dziadkom :P ale czy ja bym pomieściła dwójke dzieci na raz u siebie w domku ... hmmm...

Pamela  no właśnie o to chodziło, że nie wiedziałam ale dziękuje za informację :) właśnie dzisiaj odebrałam swój akt :)

Moniq więc jeszcze niestety nie wiem ja moi rodzice bo z obrazem jedziemy do moich rodziców jutro, dzisiaj zawiozlam obraz do Teściów i teściowa... się popłakała bardzo jej się spodobał taki prezent była  w szoku że można coś takiego zrobić :):):)

aaaaa na zachęte jedna foteczka jeszcze od fotografa bo zapomniał nam fotograf jednej dodać do płytki, a reszta relacji z wesela ruszy jutro - niestety bo dopiero wróciłam od rodziców tj Teściów i musze jeszcze nadrobić inne watki itd :P

a za tydzień... o tej godzinie będę już leciała do Anglii kurcze strasznie się boje lotu tyle teraz wypadków było itd mam strasznego stracha i się obawiam troszkę mam 10 cm za szeroką torbę podróżną i nie wiem czy jako bagaż podręczny nikt się nie przyczepi do nas z odprawy celnej... hmmmm ??? ??? ??? wie ktoś...

a teraz spadam do wątków i musze się Mężusiem troszkę nacieszyć :D :D

buziaki weekendowe :-* :-* :-*

Offline aneczka81

• forumowicz
  • data ślubu: 25.09.2010
« Odpowiedź #114 dnia: 18 Września 2009, 23:01 »
Hej adus kochana :-* serdeczne, choc spoznionegratulacje :Daje_kwiatka:
slicznie wygladaliscie :-*nadrabiam wlasnie Twoja relacyjke. Jesli pozwolisz bede sie tutaj czesciej udzielac :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 18 Września 2009, 23:15 »
Ada, czy i ja mogę dołączyć do Twojej relacyjki ? Macie piękne, naturalne foteczki!! Takie są najpiękniejsze!

Będę stałą bywalczynią tego wąteczku :)

mam 10 cm za szeroką torbę podróżną i nie wiem czy jako bagaż podręczny nikt się nie przyczepi do nas z odprawy celnej... hmmmm Huh? Huh? Huh? wie ktoś...

Możesz być spokojna, miałam już różne torby podręczne - kilka razy dużą, raz małą i nigdy jeszcze z tego powodu mnie nie zatrzymano. Jedyne na co zwróć uwagę to ciężar oraz to abyś nie miała w niej żadnych płynów ani metalowych przedmiotów - to jest bardzo ważne, ale jak będziesz na lotnisku to sama zobaczysz, że niektórzy ludzie jako podręczne mają nawet normalne walizki na kółkach :) Spokojnego lotu! Wszystko będzie dobrze! :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #116 dnia: 19 Września 2009, 09:08 »
Jaka cudna ta ostatnia fotka!!!!  :o :o :o

szykuje Wam się fajny urlop i taki długi :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #117 dnia: 19 Września 2009, 09:59 »
ada spokojnie ;)) co do podręcznej tak jak pisze Julcia... ważne tylko żebys 10kk nie przekroczyła, a rozmiarem sie nie przejmuj! ;)) Mój maz ma chyba z 20cm za duza, ale ze Chelsea to on nie odpusci zeby z inna jezdzic ;)) Poza tym zalezy skad lecicie ;) bo jak z Katowic to nie musisz nawet mowic ze masz podreczna ;) My zawsze mamy przeladowane i waza do 20kg :D:D i tata z nimi staje z boku a my oddajemy tylko duze torby i jak pyta o podreczna to nie mamy :P:P a tego w katowicach nikt nie sprawdza :))) potem bierzemy podreczne od taty... zegnamy sie i do kontroli malych bagazow i paszportow se idziemy... i pod drzwi na płyte  ;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #118 dnia: 19 Września 2009, 12:29 »
Morgan, Ty kombinatorze! ;D
Ale masz rację - w Katowicach jest bardzo uproszczona kontrola, ostatnio na bramce siedziała moja była nauczycielka ze studium logistycznego :) :) :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #119 dnia: 19 Września 2009, 13:36 »
Julcia każdy orze jak może.. jakbyś mieszkała w Angli też bys kombinowała nie jadac autem, zeby jak najwiecej przywiezc :D:D:D
a Katowice to super port lotniczy  ;D ;D ;D ;D w druga strone nie ma tak ciekawie ;)