Autor Wątek: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała  (Przeczytany 40249 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Odp: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała
« Odpowiedź #870 dnia: 21 Czerwca 2010, 18:26 »
Krysiu wyglądałaś Bosko-już nie mogę się doczekac aż zobaczę Cię w całej okazałości  :brewki:

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #871 dnia: 21 Czerwca 2010, 18:53 »
musze lecieć.... R się wyleguje w wannie, więc na szybkości dodam jedno zdjęcie :-) zgadnijcie kto tam jest i czemu ja się tak cieszę :D:D:D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #872 dnia: 21 Czerwca 2010, 18:55 »
O wow!jaka gorąca z Ciebie diablica  ;D ;D ;D ;D
A to zapewne Pan od Tańca(i nie tylko  :brewki:;D

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
« Odpowiedź #873 dnia: 21 Czerwca 2010, 19:19 »
Masakra....... ładne diabły z nas wyszły..... >:D
impreza była nieprzeciętna  ;D ;D ;D ;D ;D
Kinia mam nadzieję, że się wybawiłaś za wszystkie czasy....
a ta nóżka   po lewej na zdjęciu, kogoś mi przypomina  ;) ;D ;D ;D ;D ;D
Rrrrrrrrrogate diablisko !! :D

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
« Odpowiedź #874 dnia: 21 Czerwca 2010, 19:21 »
dziewczyny widzicie tego banana na ławie??  ;D
On też nie bez powodu tam był :D
Ale to już Kinia opowie ;) i może doda foto ;)

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #875 dnia: 21 Czerwca 2010, 19:24 »
OMG!!!
Ale musiało się dziać!!!  ;D ;D ;D
Czekamy na resztę.

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #876 dnia: 21 Czerwca 2010, 20:37 »
a mi ta NOZKA znajomo wyglada ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #877 dnia: 22 Czerwca 2010, 08:14 »
ula la to się działo :D

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #878 dnia: 22 Czerwca 2010, 08:21 »
Moja droga, Ty to jesteś nieprzeciętna :) W białej sukni wyglądasz jak anioł  :Swiety: z rogami niczym prawdziwa diablica  :twisted: :)
Musze powiedzieć, ze ta wystająca noga spowodowała nadmierna produkcje śliny w moich ustach  :hahahaha: Pokażesz nam więcej??  :lol:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #879 dnia: 22 Czerwca 2010, 09:37 »
Krysiu opowiadaj nam tu,opowiadaj  ;D ;D ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #880 dnia: 22 Czerwca 2010, 11:55 »
Czekamy na więcej :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #881 dnia: 22 Czerwca 2010, 14:22 »
niezła gromadka diablic :)
czekam na cdn

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #882 dnia: 22 Czerwca 2010, 14:30 »
Witajcie
Na chwile R wyszedl z domu to może coś zdążę napisać :-) powiem wam, że większość zdjęć nie nadaje się do opublikowania :-) już wiem, że pan który mnie nawiedził, jest bardzo znajomy naszej pati która brała ślub w maju :-) okazało się ,że był ten sam.. ale powiem wam dziewczyny     WARTO !!!!!!! :-)  był rewelacyjny :-)

ogólnie spotkałyśmy się o godzinie 18 u mnie w domku... Rafałka porwali kawalerowie :D  tak jak mówiłam imprezę przygotowala moja szwagierka i bliźniak.... ja miałam jeden cel.... nie przejmuję się niczym... piję ile wlezie i bawię się na całego :-) i tak własnie było... .co prawda później musiałam odchorować całą niedzielę i pół poniedziałku, ale warto było... więc tak jak mówiłam .. wspaniala 13-stka zebrała sie na 18.00 :-) od razu zabralyśmy się za konkrety... zastanawialam się chwile czemu tak gonią z alkoholem,ale zastanawiałam się tylko chwilę :-) jak usłyszałam pierwsze moje zadanie, to sama zaczełam polewać jak szalona, żeby tylko sprostać im.... :-) siedziałyśmy sobie rozradowane... podjudzane coraz to nowym zadaniem :-) a tu naglę.... w drzwiach pojawiła się policja :D :D  chyba każda kobieta chciałaby żeby do niej przyszedl TAKI policjant :-) był booooooski :-) ruszał się też zarąbiście :-) odkrył wszystkie karty :-) ;D  szkoda ,że nie mogę tego tu pokazać, ale zdjęcia są typowo rozwodowe :D:D:D:D:D  zapodam wam pare zdjęć i idę szykowac obiadek :-)

moje dwie diabelskie organizatorki :-)

jeszcze trzeźwa :-) zaraz przed przyjściem reszty :)

Z bliźniakiem :-)

atakowałam wszystkich moim berełkiem :-) tym razem cały zestaw siostrzyczek (ps. pierwszy raz udało nam się iśc na imprezę razem - one mają dzieci i zawsze było to bardzo ciężkie )

trochęprzygotowałyśmy sałatek i koreczków... i o tym jeszcze pamiętałam, żeby dać na stół :D niestety jednak zapomniałam o kanapkach :-) hahahahaha :-) w lodówce aż się przelewa od produktów typu (szynka,ser, pomidory itp.) hihihi poprostu już całkiem o tym zapomniałam :-)

i tak jak mówiłam zabrałyśmy się za konkrety :- sprawdziłyśmy weselną wódke :-0 jest OK :-)

i zaczęly się zadania :-)

mój ogonek wędrował,  to z przody, a to z tyłu :-) przydawał sie do niektórych zadań :D

był torcik :) oczywiście świeczki w wiadomym kształcie :-)

zadanie kolejne... moje siostrzyczki wyszperały z naszej sypialni prezerwatywy i wymyśliły zadanie :-) musiałam  razem z wylosowaną rywalka założyć tąp prezerwatywę ustami na banana :-) a potem ściągnąć :-) podam tylko zdjęcie ze ściągania, bo z zakładanią są.... hmm... no wiecie jakie :-) jedno jest pewne ... śmiechu było po pachy :-)

no i się zaczeło... z tego co już teraz wiem.... moje organizatorki wpuściły w między czasie do lazienki (która jest na drugim końcu domu) pana od striptizu ;D ;D ;D ... po kolejnych zadaniach.... chciałam iść do ubikacji.... ale wtedy nagle każdy chciał ze mną zatańczyć... napić się i w ogóle.... później się dowiedziałam, że to była konspira :-), żebym tylko nie wyszła z pokoju :-)

przytrzmały mnie... byłam ustawiona tyłem do wejścia i nagle.... głośno muzyka i .....

był boski .... i baaardzo mi się podobał :-)dałam się porwac bez problemu :-) :-) hihihihihih... tą rączką mi pokazał gdzie mam sobie spocząć :D ohhhh...  mega :-)

narazie to tyl bo zabieram się za robote w domu.. i może coś do ślubu, bo w sumie jest za 11 dni... a ja za 2 dni wyjeżdżam na tydzien :D:D:D

jeszcze do was wrócę :-) może dziś się uda :-)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #883 dnia: 22 Czerwca 2010, 14:44 »
Widać, że impreza KAPITALNA!!!  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #884 dnia: 22 Czerwca 2010, 14:57 »
O wow!Ale Ci azdroszczę tych organizatorek  ;D ;D ;D
Pan faktycznie całkiem,calkiem  :D :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #885 dnia: 22 Czerwca 2010, 15:59 »
Wow!!  :skacza: :skacza: to mi się podoba!! Jeszcze ślubu nie było, dawaj foty!!  ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #886 dnia: 22 Czerwca 2010, 16:04 »
o kurcze...szok!!!

Już nawet sobie nie wyobrażam co się tam działo  :skacza:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #887 dnia: 22 Czerwca 2010, 16:05 »
Ulala... Szalone  ;D ;D ;D

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #888 dnia: 22 Czerwca 2010, 16:31 »
wparowałam na chwilę z komputerkiem do ubikacji :D Rafał tam wybiera plener, a ja za ten czas jeszcze pare foteczek na szybkości :-)

byłam niegrzeczna, więc zostałam usadzona :-)

alez ja się cieszyłam :-)

wiem dziewczynki, że chciałybyście więcej :-) po mojej minie widać że zapowiadało sie ooosssstro :-) (no i tak w  sumie było ) .... niestety nie wypada tutaj pokazywać reszty zdjęć :-)

Po występie straaaaasznie dziękowałam moim organizatorką i całej bandzie wciągniętej w spisek  :-)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #889 dnia: 22 Czerwca 2010, 16:35 »
Jak na skazaną byłaś mega szczęśliwa  :D :D :D
A będzie jeszcze cd?Np.w jakimś lokalu?

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #890 dnia: 22 Czerwca 2010, 17:05 »
No no, kto by pomyślał, że z Ciebie taka niegrzeczna diablica :twisted: Organizatorki naszych panieńskich faktycznie wpadły na podobny pomysł w kwestii strojów :) Pana policjanta trochę zazdroszczę... ;D Zadań do wykonania mniej (grr... jak ja tego nie lubię :P).

W swojej sukni ślubnej wyglądasz przepięknie! :tak_2: Ale bez rękawiczek będzie jeszcze lepiej ;)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #891 dnia: 22 Czerwca 2010, 18:13 »
oj nieźle było....  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #892 dnia: 22 Czerwca 2010, 18:26 »
Kurcze  :-) siedzę i się gapię cały czas w zdjęcia w tej sukni :-) macie rację :-) nie potrzebne są rękawiczki :-)
Babka w salonie mnie przeodzieje za moje mega niezdecydowanie, ale cóż.... ostatnio poszlam i powiedziałam, że raczej nie chcę bolerka, ale za to zostawiam welon i rękawiczki...
staneło w koncu na tym, że na wszelki wypadek zarezerwuję bolerko... do wypożyczenia (nie będę kupować) + resztę :-) czyli z niczego nie zrezygnowałam :D ja to jestem konkretna :D

Właśnie sprawdziłam pogodę :-) 03.07 ma być poprostu 28 stopni !   jupi  :skacza:

ok. Ciąg dalszy z relacją :-) Własnie mamy jechać po alkohol do makro (kupić wina,likiery itp. ) ale Rafal zagapił się na mecz i mam jeszcze chwilkę  dla was :-) :-)

Tak jak juz wam mowiłam :-) strasznie dziękowałam całej ekipie.... siadłam jeszcze roztrzęsiona  i co... oczywiście musiałam się napić :-) hahahahah :-) Zaczełyśmy wymieniać się wrażeniami.... chwilkę ochłonełam a tu.... znów muzyka glośniej (siostry opiekowały się pilotem)  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:  odwracam się ..... a tam cowboy  :brewki: :szczeka: :szczeka: :szczeka:  kopara mi opadała...nigdy wcześniej nie byłam na panieńskim i nie widziałam striptizera w takiej sytuacji, więc tym bardziej niemiałam pojęcia, że na jednym występie sie nie kończy :-) :-)  tym razem juz mniej zdjęć dam, bo za drugim raze było jeszcze  OOOSTRZEJ !!!!   :Uu: :Uu: :Uu: i na prawdę nie nadają sie do pokazywania JUŻ OD SAMEGO POCZĄTKU :D dziewczyny polecam zdecydowanie tego  typu imprezy... jeśli ktoś organizuje panieński, to tylko z takim.... "panem"  :brewki: :brewki: wrażenia i wspomnienia... nie do opisania :-)

tak się rozluzowałam, ze nawt nie przejmowałam się , że majty mam na wierzchu... ja.... która pierwszy raz w życiu miałam na sobie tak krotką mini :D ;D

ogólnie po wszytkiemu wyglądałam taaaaaaaak.....  mega szok i rozanielenie ;D;D ;D :hopsa: :hopsa: :hopsa:

oj chcialam , żeby wrócił ;D ;D ;D
i wszędzie, te w ogole nie pasujące buty... ale niestety za szybko się wszystko działo i nie było cczasu zorganizować obuwia.... przeszkadzało mi to tylko na początku.... później nie zwracałam uwagi w ogóle

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #893 dnia: 22 Czerwca 2010, 19:05 »
Twoja mina na ostatniej fotce - bezcenna  :P

moim zdaniem w bolerku ale bez rękawiczek będzie super :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #894 dnia: 22 Czerwca 2010, 19:09 »
Ale numer!!!Też nie słyszałam,żeby Pan tańczył dwa razy  :D :D :D
To się organizatorki postarały  ;D
Twoja mina nówi wszystko  :D :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #895 dnia: 22 Czerwca 2010, 19:14 »
Twoje miny mówią same za siebie!!!  :D :D :D :D :D
Świetny panieński.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #896 dnia: 23 Czerwca 2010, 11:18 »
O kurcze, to poszalałaś. Jeszcze nie zdążyłaś ostygnąć po pierwszym a już miała powtórkę.
Muszę chyba podesłać mojej świadkowej link do Ciebie. Jakby jej brakowało pomysłów na panieński to może coś u Ciebie podpatrzy  :cancan:

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #897 dnia: 23 Czerwca 2010, 11:43 »
ostatnia częśc... i lecę wykożystac ostatni dzien... dużo spraw przede mną :-) jutro rano już wyjeżdżam :-(

troszkę ochłonelam i kolejne zdziwienie  ;D nasz pan przyszedł do nas już w normalnym ubraniu i tak z pół godzinki sobie z nami posiedział... troszke się napił :-) było bardzo miło :-) jakos jak występował to nie zauważyłam, że był łysy :-) dopiero jak przyszedł normalnie ubrany :) :-)

moje organizatorki oczywiśnie nie próżnowały :-) skoro pan został, to wymyślały na szybkości zadania z nim.. tutaj np. można powiedziec że zamieniliśmy sie rolami... trochę mi było głupio, bo ja nie umiałam tak jak on się wyginać, ale to trudno... :-) stwierdziłam, że po co mam się przejmować... przecież mnie nie zna :-)
po tancach z nim (w jego wykonaniu) miałam caaaałe potargane rajstopy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

i kolejne zadanie :-) tym razem kobiety wyszabrowały cały zapas papieru toaletowego i zajęły się projektowaniem sukni ślubnej :-) nasz pan czywiście pomagał .... taki luźny był... nikt mu nawet nie mówił,.. sam chciał :-) na koniec w ogóle stwierdził, że świetnie wyglądałyśmy i super się bawimy :-)

w tej sukni przynajmniej nie muszę się zastanawiać czy brać rękawiczki, czy może jednak bolerko ;D ;D

i około godziny 22.30 zbieramy się na imprezy.... miałam już zamówione dwie taxówki... jedną dużą a drugą normalną :-) czekały na nas i zawiozły prosto do Copa cabany w sosnowcu :-) tam miałyśmy zarezerwowaną lożę :-)  tutaj własnie wychodzimy z domku :) ja z organizatorkami i flaszką na drogę wychodziłysmy ostatnie :-)

tu już przed disco :-) miałyśmy na prawde dobrze już w czubie :-) nawet na zdjęciu się nie umiałyśmy ustawić  :D :D :D :D :D :D :D ogólnie było BOSKO !!! wszystkie dziewczyny się super bawiły i pożądnie pożegnałyśmy mój panieński stan :-) jestem im wszystkim za to mega wdzięczna, bo wiadomo.... jak by one się źle bawiły, to ja tez bym miała nieciekawie :-) reszta jakoś nie załapała się na zdjęcie

weszłam jako pierwsza z moim berełkiem i wycałowana przez dziewczyny ;D hihihi :-) nawet nie siadłam dobrze w loży i od razu mnie wywiało :-)

poprostu wstałam i ruszyłam na parkiet (kompletnie pusty parkiet) .... póxniej się odwróciłam a tu cała moja banda idzie za mną :-) nawet nie wiedziałam... poprostu zachciało mi się tańczyć .. i ja, która zawsze się wstydzę i nigdy nie wyjdę jak nie tańczy nikt na parkiecie :D  normalnie w ogóle prawktycznie z resztą nie chodzę na imprezy, bo nie mam czasu :-) a tu........ proszę ;D ... chodziłam i zaczepiałam wszystkich moim berelkiem :-)  tańczyłam prawie ze wszystkimi facetami, a większość z nich dziękowała mi , że rozkręciłyśmy imprezkę :-) bo normalnie nie wiem czemu około 23 nikt się nie bawił :)

na koniec jeszcze pozbyłam się weloniku ;D  więcej zdjęc z imrezy tam nie posiadam, bo tylko przez pierwsze 30 min któś  robił :D

później impreza przeniosła się trochę do domu jak między 10 a 12 w południe w niedzielę zaczeli się schodzić do domu panowie z kawalerskiego :-)

i to na tyle do mojej fotorelacji.... teraz tak jak mówiłam.... za 10 dni wesele ! MASAKRA :-) a ja jutro wyjeżdżam więc.... dzisiaj trzeba dogadać się z panem od autokaru, zapłacić za gości w restauracji (ps. dzisiaj rano przyszedł do nas przyjaciel Rafała i powiedział, że go nie będzie :() dobrze że dzisiaj.... bo dopiero popołudniu jedziemy uregulować w restauracji ... ... najgorsze jest to... że jak ustawiliśmy ludzi przy stolikach, to wypadnięcie 1 - 2 osób psuje wszystko i trzeba będzie zastanowić się nad wszystkim jeszcze raz :-(
Wczoraj dogadaliśmy się z kamerzystą .... już o 13 będzie u mnie  :o ... mam nadzieję, ze się wyrobię :)
dzisiaj idziemy zamówić koronę... wczoraj kupiłam z bliźniakim białą organzę i kwiatki sztuczne do dekoracji :) .
Jak załatwimy autokar, to jedziemy do makro, po resztę alkoholi :) , później do castoramy, po farbę i ceratkę na nasz brzydki stół w kuchni :D ... wieczorem muszę znajść czas na pakowanie i zrobienie planszy z rozmieszczeniem gości, aha i jeszcze niezbędniki do obu łazienek, muszę zrobić .... itd. więc dzis już chyba nie wejdę na forum :( dopiero  na obozie :(

kochane .... buziaki zostawiam :-)  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* i wrzucam się w wir przygotowań :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #898 dnia: 23 Czerwca 2010, 12:01 »
Krysiu Boski miałaś panieński!!!Dziewczyny spisały się na medal!  ;D ;D
Kiecka równie boska,zawsze to jakaś alternatywa  :D :D :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #899 dnia: 23 Czerwca 2010, 13:15 »
Powtórzę się, ale panieński - ŚWIETNY!!!
Będzie co wspominać   ;D ;D ;D ;D ;D