Autor Wątek: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała  (Przeczytany 40372 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
Odp: 03.07.2010 ... STEP BY STEP, DAY BY DAY Krysi i Rafała
« Odpowiedź #750 dnia: 30 Kwietnia 2010, 21:47 »
my się przyznaliśmy że mieszkamy razem, w sumie to samo wyszło jak ksiądz po kolędzie chodził, nie będę się wypowiadać czy dobrze jest się przyznać czy też nie bo to każdego indywidualna sprawa, a kościół rządzi się swoimi prawami...
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #751 dnia: 30 Kwietnia 2010, 22:13 »
przed Bogiem nic się nie ukryje, dobrze zabawex rzecze :)

Ależ ja nawet nie myślałam, żeby cokolwiek ukrywać przed Bogiem :) To byłoby raczej niemożliwe ;) Zresztą nie wszyscy utożsamiają Boga z kościołem i odwrotnie... To kwestia przekonań i nie ma o co się sprzeczać ;)

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
« Odpowiedź #752 dnia: 1 Maja 2010, 01:47 »
Łoo rety dziewczyny. . .  :) SKOŃCZMY TĄ DYSKUSJĘ! :)co o tym sądzicie?

Kinia. . . . .  powiedz nam może co z fryzjerem? umówiłaś się na fryzurkę próbną, ?
Pójdziemy razem. . . .  problem w tym, że Twoja świadkowa juz 4 noce szuka w internecie odpowiedniej dla siebie sukienki i klops. . .  musimy cos zaradzić ;)

Ale spokojnie! najważniejsze, że 10maja Twoja cudna sukieneczka się juz zjawi :D będziesz mogła załozyć butki. . . .  dobierzemy odpowiednie dodatki. . .  ;) może wtedy próbną fryzurkę i makijaż sobie zrobisz? było by najlepiej ;) Co Wy o tym sądzicie dziewczyny?
haa! to juz tak niedługooo!!

buźka

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #753 dnia: 3 Maja 2010, 18:19 »
No a ja się zgadzam z Nemiezis :D :D :D :D

Krysia...gracie o medale? ;D ;D ;D To ja mocno 3mam kciuki  :ok: :ok: :ok: , żeby sezon zakończył się pomyślnie...i żebyś wyluzowana i z czystym sumieniem zajęła się ślubnymi sprawami  :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #754 dnia: 4 Maja 2010, 17:40 »
Dziewczyny wszystko skomentowały więc ja sobie daruję swoją opinię :)

Ja kupiłam zawieszki muszki, krawaty i podwiązki, dla mnie to super, koleżanka miała i fajnie wyglądało, ale mi się zawieszki takie z tekstem po prostu nie podobają :)

PM został w końcu chrzestnym?

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #755 dnia: 6 Maja 2010, 11:28 »
Witajcie kochane
znów po dłuższej nieobecności :-)
już 3 tygodnie do końca ligi zostały... będę miała później 4 dni wolnego przed wyjazdem na obozy... więc trochę czasu, żeby sobie pozałatwiać formalności ślubne :-)
do tego już wiem , że znajdę czas na panieński...  !!!!!!!!!! jupi :-) spotkałam się z Matlakiem i rozmawiałam o ślubie, żeby mnie zwolnił, a przy okazji dostałam rozpiskę obozów... 19 czerwca będę  się bawić na moim wieczorku panieńskim... ustaliłam już termin , powiedziałam mojej naily :-) czyli bliźniakowi :-)

Byliśmy wczoraj w poradni małżeńskiej na spotkaniu... jedno jest z głowy :-) teraz jeszcze w poniedziałek drugie...
Byliśmy też w kościele zpytać o protokół ... chcieliśmy go juz spisać , ale okazało się , że trzeba mieć na to minimum godzinę ;/ do tego spytaliśmy sie też ile kosztuje ślub... wyszło 650 zł ;/ ostro... do tego jeszcze na pewno coś wyjdzie nowego... ehh...

Dziś albo jutro dostaniemy wódkę :-) mamy 110 osób.... a zamówiliśmy 200  :o :o :o  butelek   :o :o  hihihih.... będzie chlańsko :-) ale normalnie w tej cenie mielibyśmy 140 butelek... resztę potraktowaliśmy jako gratisy :D

Co do Chrzcin,  to R w końcu był chrzesnym, tylko poprostu nie przystąpił do komunii świętej... tamten ksiądz poprostu nie widział problemu , żadnego :-)  wybieram się zaraz na brewki bochodzę zarośnięta starsznie...
A w poniedziałak ......... przyjdzi moja sukieneczka !!!!!!!!!!!!!! jupi jupi :-)

na koniec pokażę wam naszego dzidziusia o którego chrzciny ostatnio się rozchodziło :-)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #756 dnia: 6 Maja 2010, 11:32 »
O jak słodko. Ślicznie wyglądacie  ;D
Fajnie, że jednak panieński będzie  ;)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #757 dnia: 6 Maja 2010, 11:35 »
Ale słodka dzidza :)
A Ty, moja droga, jesteś przepiękną kobietą :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #758 dnia: 6 Maja 2010, 13:38 »
ślicznie Wam z maluszkiem :)

no i super że udało się wcisnąć panieński w napięty grafik :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #759 dnia: 6 Maja 2010, 16:29 »
kurde skad ja znam Twojego przyszlego meza  ::) ::)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #760 dnia: 6 Maja 2010, 16:32 »
Piękne małżeństwo i mały szkrab cudny  :D
Super że panieński wypali ::)

:-*  :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #761 dnia: 7 Maja 2010, 11:39 »
Krysiu cudowny maluszek!!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #762 dnia: 7 Maja 2010, 20:52 »
ale słodki maluszek  :D

łoł dużo wodki - ale lepiej żeby zostało niż ma braknąć  ;D u nas bardo duzo zeszło  ::) ponad 0,6 na głowe a liczyłam w tym nawet moja 3 letnią bratanice  ;D
aha ja miałam krawaty i podwiązki na butelkach - gościom się bardzo podobało - do tego stopnia ze mało zostało  ;D ;D ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #763 dnia: 7 Maja 2010, 21:43 »
słodki maluszek
Krysiu w poradni byliście w dużym kościele? dało się przeżyć?? my idziemy 31 maja
miłego weekendu
Dziękujemy

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #764 dnia: 7 Maja 2010, 23:14 »
Dzisiaj grałam bardzo ważny mecz... wygrałyśmy.... jutro jest jeszcze ważniejsze spotknie, bo jeśli wygray, to jesteśmy w finale i już na pewno mamy srebrny medal ;d  trzymajcie kciuki PROSZĘ :-) O 14.45 W POLSACIE SPORT I NA TV 4 :-) każdy kciuk się przyda :-)

morgan  nie wiem skąd możesz znać Rafała , ale jak jesteś z Dg to nie trudne . w różnych miejscach , często się przewijał :-) chodzilimy razem do starej podstawówki 33 , a potem do gimnazjum i liceum sportowego :)

co do maluszka ślicznego... to za każdym razem jak go trzymam, to marz mi się już takie maleństwo :-) tym bardziej na jego przykładzie :-) normalnie wiecznie pogodny i uśmiechnięty dzidziuś :-) cudowny :-)

justys  no właśnie z takiego założenia wyszliśmy... ze lepij żeby zostalo , niż by miało zabraknąć :-)  aa tu wiadomo nie tylko wesele jest... u nas zawsze jak gdzies byliśmy na weselu, to dostawaliśmy do domu jeszcze butelkę :-) albo nawet skrajnie dwie albo trzy... dlatego my tez będziemy dawać na drogę poza ciastem , weselną flaszkę ;D  :-)

moniq daliśmy radę :-) powiem ci że spoko.... w dużymkościele... babka mówiła o jakiś sposobach naturalnego zapobiegania ciąży :) pokazywała nam śluz jaki powinien być ( na zdjęciach oczywiście)   ::)  ponad 40 minut wychodzi tego ... ja uciekłam wcześniej bo musiałam na trening lecec... zostawiłam biednego rafała samego na ostatnie 15 minut  :skacza:

najbardziej się zdenerwowałam dzisiaj wieczorem jak mi R powiedziała, że był u proboszcza tak jak jest otwarta kancelaria o 17.00 po karteczkę z bierzmowania i pozwolenie na ślub w innej parafi.... a ten.... stwierdził że ni ma czasu i żeby przyjśc w poniedziałe.... no masakra jakaś.... mialam nadzieję, że po meczach dostanę do południa wolne od treningu w poniedziałek i to by była jedyna wolna chwila, żeby spisać protokół w dużym kościele ( ksiądz mówił ze trzeba mieć na to minimum godzinę), a tu się okazuje, że nie możemy znó przez tego zakichanego proboszcza z naszej parafii  :klnie: :klnie: :klnie:   ehhh

Żeby dobrze skończyć, to powiem wam, że dzisiaj mój R kupił garnitur !!!!!!! jupi jupi :-) :skacza:   niestety jeszcze go nie widziałam... był z rodzicami i siostrą.... dokładnie mu wytłumaczyłam o co m chodzi i wydaje mi się, że wybrał coś fajnego....   zresztą zna  się na garniturach... chodzi w nich w sumie codziennie, i nie musiałam mu tłumaczyć, żeby patrzył dobrze na skład i krój...  zaznaczałm tylko wiele razy, żeby kamizelka i musznik (czy tam krawat - zależy w czym mu miałoby być lepiej) były śnieżno białe ze srebrnymi wstawkami , bo taką mam sukienkę :)  ;D ;D ;D ;D

ok... czekam dalej na Pudziana... mam nadzieję, że tym razem dłużej powalczy ;D  w sumie tamten za bardzo polaka nie mógł rozpracować, po ostatniej walce z najmanem  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  hihihihi  :)  :boks_4: :boks_4: :boks_4: :boks_4: :boks_4: :boks_4: :boks_4: :boks_4: :boks_4:
mam nadzieję, że się doczekam, bo strasznie padnięta jestem po meczu a tu jutro o 9 trening i później mecz taki ważny , a do tego tak wcześnie :-) dobranoc kochane :-)
  :-* :-* :-* :-* zostawiam :-* :-* :-* :-*

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
« Odpowiedź #765 dnia: 7 Maja 2010, 23:57 »
KINIA ja będę 3mała za Was kciuki na rękach i nogach! Dąąąąąąbrowaaaa!!! Góóóóóórniiiiczaaaa !!!!!   ;D

dobrej nocki. . .  :)

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #766 dnia: 8 Maja 2010, 07:37 »
Krysiu POWODZENIA NA MECZU!!!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #767 dnia: 8 Maja 2010, 08:45 »
Trzymam kciuki za mecz!!!

Gratulacje garnituru !!! Kolejny punkt odhaczony :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #768 dnia: 8 Maja 2010, 09:11 »
też trzymam kciuki za mecz
brawo dla męża za zakup garnituru :)

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #769 dnia: 8 Maja 2010, 14:33 »
aha to mnie pocieszyłaś z tą poradnią :)
nam ksiądz mówił że na spisanie protokołu ok 45 minut
trzymam kciuki za mecz
gratulacje dla męża za kupno garniaka
Dziękujemy

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #770 dnia: 9 Maja 2010, 20:21 »
Jeśli Cię to pocieszy, my też nie mamy jeszcze spisanego protokołu (a ślub bierzemy tego samego dnia co Wy) ;)

Buziaki zostawiam  :-* :-* :-* i życzę powodzenia! :)

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #771 dnia: 10 Maja 2010, 09:04 »
witajcie :-)
mecz niestety przegrałyśmy i musimy jutro jechać na ostatni piąty mecz do Muszyny ;/
dzisiaj idziemy na ostatnią naukę do poradni małżeńskiej :) będzie załatwione i pewnie pod koniec tygodnia ten protokół też wypiszemy :)

mam plan w najbliszym czasie zabrać się za winietki :-) ciekawa jestem jak mi to wyjdzie :)

Byłam wczoraj z moim bliźniakiem sutenki szukać, ale nic fajnego nie znalazłyśmy, a jak już się znalazło coś znośnego to było bardzo drogie... Trzeba będzie jeszcze raz pojechać na Konopiska :-) pod częstochową.... R tam kupił garnitur, jego tata, moi rodzice się ubrali.... super tam jest... poprostu mega "targowisko" z ubraniami (nawet suknie slubne), po hurtowych cenach ... Moja mamunia sliczną sutenkę kupiła... zapłaciła za nią 110 zł , a wczoraj widziałyśmy taką samą w plejadzie za 450 zł  ::) :o  mega różnica.

Gdybyśmy wygrały sobotni mecz, to bym teraz miała wolne, ale.... niestety  :( muszę lecieć na trening  :/ trzymajcie się ...  :-* :-* :-* :-* :-* zostawiam

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #772 dnia: 10 Maja 2010, 09:34 »
Krysiu, meczyk oglądałyśmy z Amelką :)
Mam nadzieję, że jutro wygracie :)
Na konopiskach nigdy nie byłam...

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #773 dnia: 10 Maja 2010, 11:42 »
no fakt - spora różnica cenowa...

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #774 dnia: 10 Maja 2010, 15:50 »
Przeczytałam cały wątek, piękna jest Wasza historia, piękna z Was para :) Mam nadzieję, że mimo iż tak późno dołączam,  to mogę Ci kibicować przynajmniej na tej ostatniej prostej do ślubu ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #775 dnia: 10 Maja 2010, 20:02 »
a mi tam w Konopiskach się nic nie podobało  ::)
jakieś wszystko takie strojne było  ;)

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #776 dnia: 10 Maja 2010, 20:12 »
myszkasc   mam nadzieję że się uda :-) jutro jedziemy a gramy w środę :) ojjj ... gdybyśmy tam wygrały to byłoby duużo :-)

lenka89   witaj lenko  :-) baaardzo serdecznie zaprszam :-) miło mi będzie :*

justys  ja sama tam nie byłam :)  więc nie wiem :-) ale moja mamunia kupiła taką zwyczajną, prostą długą :)

idę się przygotować, bo  zaraz mężulek przyjdzie z pracy ;D jakoś tak zwsze nie mogę się doczekać, kiedy przyjdzie i będę mogła się przytulić :-) :*

:*:*:*:*:* zostawiam

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #777 dnia: 10 Maja 2010, 22:13 »
Nie ma to jak się przytulić  ;D

A za meczyk trzymam kciuki  :D

:-*  :-*

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #778 dnia: 11 Maja 2010, 17:56 »
ja na konopiskach też nigdy nie byłam
Dziękujemy

Offline kiniadg

• entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
« Odpowiedź #779 dnia: 19 Maja 2010, 16:34 »
Kobietki... tym razem jestem w Łodzi ... dziś i jutro gramy tu mecze :) ostatnie wyjazdowe ligowe... :)

Ostatnio udało nam się zalatwić protokół ślubny :-) daliśmy na zapowiedzi i wisimy w koście :D muszę się przejść zobaczyc :) hihihihi :-) pewnie dziwne uczucie mnie ogarnie :-)  powiem wam, że w moim kościele proboszcz nie widział żadnych problemów... mówił , że proboszcza z tamtej parafii troche poniosło z tymi tekstami do nas :-) jaka różnica ksiądz, a ksiądz :D

poza tym byliśmy spotkać się z panią od kwiatków :-) byliśy oboje po 2 godzinach snu, po imprezie, więc za bardzo nie umieliśmy się skupić, ale coś tam wybraliśmy... mamy jeszcze czas na zmiany... narazie wstępny pomysł... jeszcze raz tylko muszę sprawdzić, czy będzie mi pasował ten makijaż pod fiolet :/ sama nie wiem... po lidze przed wyjazdem na obozy mamy  jeszcze 5 dni wolnego, więc wtedy zalatwię chyba wszystko w jednym czasie... próbną fryzurkę, makijaż i mierzenie sukienki, która czeka na mnie już tyle czasu a ja nie mam kiedy iść na pierwszą przymiarkę :-( normalnie nie moge się już doczekać , kiedy ją wreszcie zobaczę  :-)

więc to jest przykladowe przyzobienie samochodu (takiego jak my będziemy mieć- mercedesa białego)... zastanawiam się tylko, czy z tych kwiatków... bo do wiązanki wstępnie wybrałam troszke inne ... ":-)

troszeczkę tylko bym zmieniła w tym pierwszym... bardziej na wzór tego przyzdobienia na tym drugim zdjęciu... same zobaczcie... ogólnie ten drugi bardziej mi się podoba :-) zastanawiam się tylko jak to się robi... czy powinien pasować mój bukiet , do przyzdobienia samochodu ?? ???

Co do mojego bukietu...wybrałam troszkę inny niż mi się zawsze podobał... ogólnie wcześniej zawsze  szukałam takich małych , że tak powiem KUPEK :-) bez żadnych dyndających krzaków na dole albo długich wiszących gałązek ;-) ale ten, jest niby małą zbitą kupką, a te wiszące gałązki są na prawdę malutkie... tak sobie pomyślałam, ze sukienkę mam w miarę prostą, więc fajnie jak by coś wisiało... tylko zgadałam sie żeby były troszkę krótsze :-) ciekawa jestem co wy na to... później wyślę jeszcze inne zdjęcia, jak coś znajdę fajnego to pokażę, bo wspólnie mam nadzieję z wami musze się wreszcie na coś zdecydować :-)

idę się zbierać na mecz :-) mam nadzieję, że będzie dobrze :-) trzymajcie kciuki :D  :-* :-* :-* :-*