MARTKA moje dzieci sa bardzo histeryczne. Sz. płacze jak go majtki gryzą i potrafi urządzić godzinna aferę. Jeszcze nie tak dawno walili głowami o ziemię, rzucali czym popadnie... Maciek jak go Sz. dotknie to wyje i wpada w szał. Ostatnio M. urządził aferę bo Sz. mu spuścił JEGO kupę ! W przedszkolu sa ANIOŁAMI ! PAnie nigdy nie zgłaszały uwag, uważają że sa bardzo grzeczni.
Chłopcy chodzili do prywatnego klubiku odkąd skończyli 2 lata. Wyedy wydawało mi się że jest ok. Teraz wiem że nie do końca było tam fajnie.. dopiero jak poszli do państwowego to wiem co to fajne przedszkole... NA co zwrócić uwagę ??
- duże sale
- plac zabaw
- miłe , zaangażowane PAnie
- czy przedskzole ma adaptację
- ja wygląda kalendarz imprez w przedszkolu
- jak wyglądają posiłki.
W przedszkolu prywatnym były tylko miłe Panie... sale małe, brak placu zabaw, catering, brak imprez... Tutaj w Państwowym jest suepr ! 2 razy w miesiącu teatrzyk lub koncert, wszystkie imprezy okolicznościowe, w zimie kulig, w lecie wycieczka na Dzień Dziecka, Festyny i wiele innych atrakcji. Sale są duże, często sa kupowane zabawki, jest kuchnia i pyszne jedzenie. 2 razy w miesiącu dostaję od Pani wychowawczyni mailaz informacją co się dzieje. Raz w miesiacu jest dzień kiedy można iść porozmawiac dłużej. Codzinnie przy odbieraniu dzieci Pani poświęca nam tyle czasu ile potrzeba. Naprawdę nie wiedziałam że tak może być w przedszkolu państwoym.