Oj też bym sprawy nie zostawiła. A te panie z przedszkola to masakra jakaś!
U nas problem chłopca który bił dominika ucichl. Mały by mi powiedział w razie czego, wiec myślę że panie ogarnęły lobuza
Dziewczyny, gdy dzieci chodzą na spacer z przedszkola, to czy panie ubierają im np rajstopy? Jak to jest u was
Dziewczynki mają fajnie, bo ubiera im się legginsy i w szatni zostawia spodnie żeby sobie ubrały bądź żeby ubrała im pani.
Chłopakom ciężko kupić takie spodnie na które można by potem ubrać dodatkową parę.
O co mi chodzi. A no o to ze wczoraj dominik opowiadał że byli na spacerze i było mu zimno, bo nie miał rajstop. No nieddziwne, że było mu zimno. Miał cienkie spodnie, bo w przedszkolu jest ciepło. Rajstopy zostawione w szatni na widoku, dosłownie położone na butach, by były widoczne. Mimo wszystko mały ma spacerze był bez rajstop.
Nie wiem jak u was, ale o ile z innymi częściami garderoby mały radzi sobie świetnie, to rajstop sam nie potrafi sobie założyć.
Czy poruszać taka kwestie na zebraniu? Mamy dzisiaj i sama nie wiem. Mój mąż mówi ze to nie ich kwestia bo gdyby miałytubrać 20 dzieci to wychodziłyby godzinę na ten spacer. Mi się wydaje ze chyba jednak powinny dopilnować żeby dzieci były odpowiednio ubrane...