Witajcie Kochane przepraszam, że tak długo mnie nie było ale czekałam z niecierpliwością na chwilę wolnego w weekend żeby do Was zajrzeć a tu mnie wtłoczyło do łóżeczka jakieś choróbsko

cały dzisiejszy dzień przespałam, budziłam się tylko trzy razy na posiłki i strasznie oczy mnie szczypią jak siedzę teraz przy laptopie. Musicie mi wybaczyć, że tak Was maltretuje i każe Wam tyle czekać na zdjęcia ale dzisiaj chyba nie dam rady ich wkleić, teraz siedzę chwilkę i mam łezki w oczach brrrr
justyś0101 ja też się strasznie cieszę, że w końcu znalazłam ten wymarzony makijażyk, aż mi kamień z serca spadł
mka miałaś zupełną rację

z diademem nie mogłam się długo rozstać bo zawsze o nim marzyłam ale ostatecznie jednak kwiat wygrał
malvidzięki :* obrączki już zamówione, byliśmy eeeeee chyba w czwartek straciłam rachubę

będą na początku stycznia więc kolejny krok za nami ufff
momoko niestety Pani Asia nie dojeżdża ponieważ, musiała by zamknąć salon no i dla niej jest to czysta strata czasu i klientów bo makijaż robi w ok 30 - 45 min, a chętnych jest na prawdę dużo, proponuję przejechać się tam na próbny, myślę, że stwierdzisz, że warto jechać tak daleko

po za tym tam też możesz sobie od razu zrobić fryzurkę więc będzie wszystko na miejscu. co do ceny

jest śmiesznie niska

to drugi plus: za próbny z doklejeniem po dwie kępki rzęs - tak dla zobaczenia efektu - 40 zł, a za docelowy makijaż ślubny z doklejeniem kępek 60 zł.
Co do obrączek to ja miałam ten sam dylemat, bo na forum nie ma (chyba) określone, który to jubiler jest polecany, zrobimy tak, że jak dostanę na początku stycznia te nasze to się wypowiem na jego temat i podam namiary

a co do sukienki to planowałam iść jutro przymierzyć ale chyba niestety nie da rady

Patik na prawdę polecam Panią Asię, Ala była zadowolona, ja tez jestem, musisz się tam wybrać na próbny może i tobie się bardzo spodoba. co do zaliczeń ja niestety też nie czuje się za bardzo przygotowana i to jest ten ból :/

zdjątka wkleję oczywiście.

Patik ciekawe czy ja Cię kojarzę również

kiedy się ujawnisz?

hehe to już jesteśmy trzy z naszej wesołej szkółki

dziękuję za komplementy

oczywiście nadmienię jeszcze, że nadal staram się o jakieś video tej dziewczyny, która śpiewa i nie zapomniałam o Tobie i Krysi

piszę bo to już trochę długo trwa