Autor Wątek: 10...9...8...7... 28.08.2010r !! KaroLLA już odlicza :D  (Przeczytany 34591 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: 10...9...8...7... 28.08.2010r !! KaroLLA już odlicza :D
« Odpowiedź #150 dnia: 23 Listopada 2009, 20:07 »
a ja ci powiem, ze tezx jak mialam pierwszy raz robiony profesjonalny makijaz u kosmetyczki myslalam, ze porazka za mocny i , ale dopiero na zdjeciach przekonalam sie, ze to tak ma byc, zeby byl widoczny, na zywo tak ladnie moze nie wygladac ale na zdjeciach bedzie rewelacja. musi byc mocny zeby byl widoczny i trwaly. ale buzka i tak ladna i tak, naturalnie lepiej, ale wiadomo to slub bedzie twoj wiec masz okazje poprobowac i wybrac co bedzie najlepiej wygladalo.

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #151 dnia: 24 Listopada 2009, 09:06 »
Nie podoba mi się ten makijaż z Douglasa, jakoś... postarza Cię, a masz taką ładną muzię, ze delikatny makijaż wystarczy wg mnie :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #152 dnia: 24 Listopada 2009, 10:10 »
hellowww!!
uważam że makijaż z douglasa jest nie dla ciebie..wida po nim, ze "wizazystka" trzymała sie zasad..ale jakoś jej nie wyszło! masz bardzo ładne oczy, o kształcie migdała wiec bardzo ładnie będzie tobie w "kocim" oku czyli z kreską eyelinera lub nawet zwykłym ołówkiem (polecam kolor śliwkowy - do twojego kolorku oczy super pasuje) ale taką pociągniętą za oko..tak żeby je wydłuzyc. Oczy masz blisko siebie umieszczone wiec kolor cieni jasne perłowe przy wewnetrznej czesci oka, zewnętrzna moze byc ciemniejsza...I uwazam, ze powinnaś miec bardziej wycieniowane włoski wokól twarzy tak, zeby ją ładnie okalały.. Na pierwszym zdjeciu dokłądnie widac ze włosy bardzo wyszczupliły tobie owal twarzy...

pozdrowionka i powodzenia na vacu!! :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #153 dnia: 24 Listopada 2009, 11:52 »
też mi się nie widzi ten makijaż z douglasa... na tym pierwszym zdjęciu wyglądasz korzystniej :)
ja bym próbowała makijażu u kogoś innego  :)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #154 dnia: 24 Listopada 2009, 14:50 »
:) no mówiłam, że jesteście niezastąpione :):) :*

Agulek dziękuję za rady koniecznie muszę wypróbować tę śliwkową kreskę, postaram się wrzucić efekty :):)

Wiśniowa, Lenka ja jak go zobaczyłam to się podłamałam, pomijając fakt, że miała mi doradzić jakie kolory będą najlepsze a tym czasem wrzuciła mi na oko wszystkie te o które zapytałam :) czyli mam zieleń, pomarańcz, róż no i chyba fiolet także :):) :mdleje: policzki mi źle podkreśliła i oczy nie dość że mam wąskie to jeszcze mi je wyciągnęła tym ciemnym cieniem tak, że wyglądam jakbym je mrużyła w złości :):)

Wercia
ja właściwie na tym pierwszym zdjęciu nie mam w ogóle makijażu tzn. Sama nakładałam cienie i błyszczyk i to wsio. wrzuciłam je tak dla porównania - jak wyglądam jak mnie ktoś nie oszpeci :):)

Pamela tak, myślę, że na pewno będę musiała mieć mocniejszy makijaż niż ten pierwszy, w zasadzie tam ciężko mówić o jakimkolwiek makijażu. Będę mieć jeszcze zdjęcia z eksperymentów z moją wspólokatorką i wtedy dam je Wam do konsultacji. :)

jeszcze raz dzięki dziewczynki za opinie

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #155 dnia: 24 Listopada 2009, 16:14 »
Masz ciemne włosy, ciemna oprawe oczu...ja bym u Ciebie zastosowała jakieś rozświetlające kolorki coś co by powiększyło trochę oko...musisz próbować i odrazu mówić jak widzisz,że makijażystka robi coś co raczej Ci się niespodoba.. :D

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #156 dnia: 24 Listopada 2009, 16:52 »
makijaz z douglasa niekorzystny dla ciebie kochana!

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #157 dnia: 24 Listopada 2009, 18:32 »
dołączę i ja jeśli jeszcze mogę?
a ja twarz kojarzę :)
obiecuję że nadrobię twój wątek
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #158 dnia: 24 Listopada 2009, 19:07 »
:):):) no pewnie zapraszam zapraszam a wiesz, że ten kościół gdzie będziecie brać ślub to moja parafia :):) ale my nie będziemy tam ślubować, wybraliśmy Anielską - ten duży kościół w centrum :)

na szczęście u mnie jeszcze nie ma za dużo wiec na pewno nadrobisz szybciutko :)
musisz próbować i odrazu mówić jak widzisz,że makijażystka robi coś co raczej Ci się niespodoba.. :D

tak tez robiłam ale ta Pani była mocno uparta :):) na szczęście jest jeszcze tyle czasu że spokojnie mogę wypróbować inne kosmetyczki.
Mam nadzieję, że ta od mojej chrzestnej będzie ok.

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #159 dnia: 24 Listopada 2009, 19:46 »
Powodzenia na vacu! to raz, dwa -jestem zdecydowanie za suknią nr 2, mi osobiście nie podobają się suknie typu księżniczka, ale ile osób tyle zdań-wiadomo, dla mnie 2-jka wygrywa, po trzecie makijaż douglasa jest  :-\ szczerze-to beznadziejny, kobieta która Cię malowała chyba robiła to pierwszy raz  :), jakby wogóle nie znała się na rzeczy, Twoja wersja naturalnego makijażu jest o niebo lepsza wi wyglądasz w nim baaardzo ładnie, podkreśla Twoją urodę , włoski wyszczuplają buźkę-dla mnie super.

Offline Ptaszyna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #160 dnia: 24 Listopada 2009, 20:53 »
Karolla a mnie się podobasz najbardziej w swoich naturalnie kręconych włoskach:) Pokaż forumkom się w swojej naturalnej fryzurce niech ocenią. A makijaż ... fatalny !

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #161 dnia: 24 Listopada 2009, 20:57 »
a ja wam powiem co do tego powiekszania, ze mi kosmetyczka ostatnio na sluib kolezanki zaproponowala smokey eye czy jakos tak, czarne oko mocno podkreslone, buntowalam sie, bo ja mam male oczy, ale ona mi wytlumaczyla, ze mozna male oczy malowac na ciemno, ale zeby wyciagnac na zewnatrz i do gory cien i wtedy sie powieksza

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #162 dnia: 25 Listopada 2009, 14:25 »
pamelka..ja tak oko sobie maluję..a nie mam ich duzych.I rzeczywiście umiejętnie umalowane - nawet na ciemno - powiększają je!!

KaroLLA - jak masz możliwośc to pewno, ze powinnas pochodzic po różnych kosmetyczkach..i od razu mów że chcesz makijaż do swojego typu urody a nie szablonowy - bo taki zazwyczaj nie które pseudo-wizazystki robią. Nie patrza na typ urody, kolory: oczu, włosów, tylko walą jedno to samo każdej!!...jak np. Pani w Duoglasie! ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #163 dnia: 25 Listopada 2009, 17:07 »
zgadzam się z dziewczynami... nawet ciemny cień może powiększyć oczy jak jest dobrze zrobiony :) może pomyśl też o kępkach sztucznych rzęs (bardzo powiększają oko)

Offline Ptaszyna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #164 dnia: 26 Listopada 2009, 20:40 »
dziewczyny mają rację, też jestem za kępkami rzęs... wtedy ma się taki motyli wzrok i takie romantyczne spojrzenie. No i co z tymi zdjęciami z innych próbnych makijaży?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 26 Listopada 2009, 21:23 »
No nadrobiłam nareszcie  :D

Kochana, jeśli chodzi o wino to ja polecam Carlo Rossi, super jest :) U mnie na pewno właśnie ono będzie królowało na weselu :) A co do piwa - ja zamierzam mieć u siebie więc i Tobie nie będę odradzać :)

Powodzenia na Vacu!  :D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #166 dnia: 26 Listopada 2009, 21:27 »
hm.... wiecie ja zasze sadziłam, ze właśnie po to uzywa sie ciemnych dodatków do powiek i rzęs aby własnie je powiekszyc a wiec jestesmy w domu  ;D ;D :P

e... ja nie jestem za sztucznymi rzęsami... mam nadzieję, ze nie uraziłam nikogo  :-* :-* ;)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #167 dnia: 27 Listopada 2009, 09:19 »
Hej Dziewuszki :):) wiedziałam, że mogę na Was liczyć wszystkie widze macie dokładnie takie samo zdanie jak ja na temat tego makijażu z Douglasa :) fuuuuuuj :)  
:) dzięki za wszystkie rady będę teraz próbować wcielić w życie :)

Izabela większości dziewczyn podoba się bardziej ta druga sukienka :) tylko chyba ja jestem inna :):):D

Ptaszyna zdjęcia wkleję :) nawet może dziś w przerwie pisania pracy licencjackiej :) jakoś trzeba się rozluźnić :)

Pamela, Agulek, Wisniowa no kurcze aż bym chciała się kiedyś w takim makijażu zobaczyć, jak na razie nikt mi go porządnie nie umie zrobić tzn. tak żeby rzeczywiście oko wyglądało na większe ;/ ale nie dam się :D będę próbować mam jeszcze trzy typy (kosmetyczki) do wypróbowania.
Najpierw pójdę do tej od mojej chrzestnej bo jak się okaże, że mi odpowiada to już dalej nie będę szukać. No ewentualnie spróbuje jeszcze te babkę poleconą od naszej Ali z forum.

Wisniowa tak, tak :D właśnie myślałam o kępkach, tzn na początku chciałam sobie w ogóle przedłużyć ale jak przeczytałam u naszej Mysi ile to kosztuje to ehhhm... chyba jednak zostanę tylko przy kępkach :)

Misia no to Carlo Rossi rządzi :):) a piwo jak będziesz kupować ?? Taką jedna beczkę całą (tylko si ze mnie nie śmiać bo ja się na prawdę nie znam :):):) ) ??

Wercia no nawet się nie wygłupiaj a czemu by ktoś miał się poczuć urażony?? (bynajmniej nie ja) wal śmiało, krytyka mile widziana - zawsze można z niej wynieść coś konstruktywnego. :):)

Słuchajcie wczoraj się ważyłam i... :szczeka: :szczeka: :szczeka: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
ważę sobie 70 kg - kurcze!! nigdy nie ważyłam więcej niż 62 kg i to wtedy jak sobie w Święta za bardzo pozwoliłam a teraz 70 !!
Przed ślubem :(:(
Nie jem słodyczy i za rada mojej mamy rezygnuje z ziemniaków no i mam nadzieję że Vacu mi pomoże. Nie ide mierzyc żadnej sukienki bo się tam chyba popłaczę.

Z góry przepraszam dziewczyny które ważą ok 70 kg lub więcej bo pewnie jak to czytacie to sobie myślicie że przesadzam no albo po prostu mogło wam się przykro zrobić ale dla mnie na prawdę 70 kg to dużo.
Wszyscy mi mówią ...o jakie masz pysie :frajer:!!! wrrrrrrr :Maruda: :Maruda:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #168 dnia: 27 Listopada 2009, 09:34 »
Nie wiem jeszcze co z tym piwem, nie zastanawiałam się nad tym tak dokładniej, ruszam z takimi tematami dopiero po Nowym Roku :)

A co do wagi... :) Kochana, no to dieta i waga spadnie :) Chociaż przez Święta to sobie chyba odpuścisz, co? ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #169 dnia: 27 Listopada 2009, 09:37 »
Z małym opóźnieniem, ale pozwolę sobie również dołączyć :)

Czytam o oklichach zamieszkania, więc tymbardziej "swój ciągnie do swoich"  ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #170 dnia: 27 Listopada 2009, 09:40 »
Jęsli chodzi o diety to bym Ci nie radziła się katować najlepiej wybrać się do dietetyka on dobierze Ci najlepszą dietę.Jeśli można to nazwać dieta 5 posiłków w ciągu dnia dużo wody i warzyw i owoców.Co tydzień byś jeździła na kontrole ważyła się i byś była pod stałą kontrolą.Myślę ze takie rozwiązanie byłoby najlepsze, ale to moje zdanie ;) ;)
[/url]
[/url]

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #171 dnia: 27 Listopada 2009, 09:40 »
Mysiula no właśnie nie mogę sobie odpuścić na święta bo obawiam się, że jakbym weszła na wagę po Świętach po tonach słodyczy to padłabym na zawał widząc swoja nowa wagę. Teraz przede mną najtrudniejszy okres --> Święta i sesja zawsze w tym czasie jem bez opamiętania.
A że mam niedoczynność tarczycy to dobra przemiana materii jest już tylko wspomnieniem z dzieciństwa ;/

co do piwa to będę uważnie śledzić podejmowane przez Ciebie kroki :) buziak

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #172 dnia: 27 Listopada 2009, 09:46 »
Angelika no właśnie tak o tym myślałam ale nie znam żadnego dobrego a tak w ciemno iść i wywalić 100 zl za wizytę... może Ty znasz jakiegos dietetyka godnego polecenia?? byłabym wdzięczna albo jak ktoś inny zna to tez proszę piszcie !!

na razie słodycze zastępuje grejpfrutami :)  i głód słodyczowy mija... ciekawe jak długo :)

Justyś Witaj, bardzo mi miło, że się przyłączyłaś. Fajnie, że kolejna osóbka z okolic :):)
A może wiesz coś na temat jubilerów z ulicy Targowej u Was w Sosnowcu? Za niedługo będę tam zamawiać obrączki i nadal zbieram opinie :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #173 dnia: 27 Listopada 2009, 09:51 »
Oj, niestety nic nie wiem  :-\

U mnie jeszcze za wcześnie na poszukiwanie, stąd też informacji żadnych również nie posiadam :)

Ale trzymam kciuki, żeby jednak ktoś obiektywnie Wam doradził  :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #174 dnia: 27 Listopada 2009, 09:54 »
Z chęcią bym Ci poleciła ale mieszkasz troszkę  ;) daleko i chyba by Ci sie nie chciało tutaj do niego przyjeżdżać  :D
Ja zawsze mam pod ręka szklankę wody i jakiś owoc (grejfruta albo sweeta) i po 18 już nic nie jem.W ciągu dnia staram sie jeść jak najwięcej owoców i pić duzo wody niegazowanej
[/url]
[/url]

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #175 dnia: 27 Listopada 2009, 09:57 »
Angela no tak KaroLLA gapa nie zerknęła na miejsce zamieszkania ;/ :) no powiem ci, że te grejpfruty mnie zadziwiły - nic na mnie tak nie działa jak ten owoc :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 27 Listopada 2009, 12:24 »
Kocham sweety ;D Czasem jak mam ochotę zająć ręce jedzeniem rozłupuje granata...te jego malutkie owoce wciagają jak orzeszki..a ile zdrowsze ;D

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #177 dnia: 27 Listopada 2009, 12:45 »
MKAa no do granatów się jeszcze nie zabrałam, ale muszę spróbować w takim razie, jej nie pamiętam kiedy wcinałam granata.
A dziś na drugie śniadanko wciągałam całego fileta rybnego mniam :):) miałam go zjeść razem z ryżem ale ryba się już zrobiła a ryż jeszcze do tej pory siedzi w parowarze i tak wyszło :) że zjadłam sama rybę :):)
oj coś czuje, że Wam teraz będę marudzić tu o odchudzaniu ;/

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 27 Listopada 2009, 12:50 »
Do ryżu proponuję przecier jabłkowy, trochę cynamonu-pycha ;D  ::)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
« Odpowiedź #179 dnia: 27 Listopada 2009, 12:51 »
ooooooo to będzie na podwieczorek :):) mniam mniam może jednak nie umrę na tej diecie :D