Autor Wątek: Fasolkowa relacja- 14 sierpnia 2009  (Przeczytany 31848 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Fasolkowa relacja- 14 sierpnia 2009
« dnia: 17 Sierpnia 2009, 09:53 »
Witajcie kochane :)

Nie zdążyłam się pożegnać z moim odliczaniem, niestety zamknięto je bardzo szybko- a chciałam Wam podziękować za to, ze byłyście ze mną przez tyle miesięcy, że mogłam liczyć na Wasze rady, ze wspierałyście dobrym słowem gdy było mi ciężko i że cieszyłyście się ze mną, gdy wszystko szło jak trzeba. Wielokrotnie się okazało, że bez Was może i bym dała radę ogarnąć cały ten ślubny galimatias, ale na pewno byłoby to o wiele trudniejsze ;) Także dla Was ogromne  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Mam nadzieję, że będziecie tu ze mną

Jestem 3 dni po ślubie i doprawdy nie wiem jak to się stało ;D Wszystko minęło tak szybko, mam wrażenie, że nie zdołałam posmakować tych chwil z należytym skupieniem ;) Ciągle jeszcze żyję tamtymi chwilami, co rusz wspominam wszystko i staram się uporządkować chronologicznie, choć jest to bardzo trudne- może jak będę miała troszkę zdjęć to jakoś mi się to w głowie poukłada, bo póki co to bujam w obłokach i tylko głód sprowadza mnie czasem na ziemię w celu opędzlowania lodówki- potem ponownie wzlatuję na swoje chmurki i co lepsze- mój mąż (rety... :o ) udaje się tam ze mną i razem sobie gruchamy niczym 2 gołąbki :Serduszka:
Nasze oszołomienie najlepiej oddają słowa Kuby, gdy po naszej nocy poślubnej w hotelu, K się obudził i stwierdził : "A jednak mi się to nie śniło..." Mnie też to się niby nie śniło, a mam wrażenie, że ciągle śnię... I naprawdę nie chcę się budzić :P

Może tak nietypowo zaczynam tą relację, ale jakoś odczuwam potrzebę podzielenia się z Wami moimi myślami :) Wybaczcie mi proszę te moje drobne dziwactwa :P

A teraz to co lubicie najbardziej ;D ;D ;D ;D Ostrzegam ze zdjęcia są jeszcze nieobrobione, niewykadrowane i w dodatku póki co tylko z jednego źródła. Dzisiaj pojadę do domu to zgram zdjęcia od mojej sis, to na pewno będę miała większy wybór co Wam powklejać :)

W USC czekamy aż wszyscy goście się zbiorą :)

A to zdjęcie nie wiem kiedy znajomy mi zrobił, ale uważam, że jest niesamowite, mimo że niewiele widać ;)

Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Odp: Fasolkowa relacja- 14 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Sierpnia 2009, 10:10 »
Gratuluję serdecznie  :bukiet:

Pięknie wyglądaliście. A to zdjęcie z welonem faktycznie magiczne :)

Czekam na dalszą relację :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Sierpnia 2009, 10:15 »
Dotarłam i ja :)

Jeszcze raz GRATULUJĘ !!!!

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Sierpnia 2009, 10:17 »
Oluś  jestem jestem  :) Już przebieram nogami żeby zobaczyć kieckę w całej okazałości i brzusio bo na siedząco niewiele widać, za to biuścik bardzo łądnie podkresliła Twoja kreacja  :) Góra sukni jest piękna  :)

Offline toscansun

• maniak
  • data ślubu: 31.05.2008
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Sierpnia 2009, 10:44 »
Fasolku, gratuluję!!!!! przepięknie wyglądałaś!!!!
podczytywałam odliczanko, ale się nie wypowiadałam...mam nadzieję, że przyjmiesz mnie do relacji?:)
Hania 24.11.2009 r.    Klara 26.04.2011 r.    Gabrysia 25.02.2014 r.

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Sierpnia 2009, 10:48 »
Serdeczne gratulacje:)
bardzo chętnie dołączę jeśli można:)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Sierpnia 2009, 11:04 »
I ja jestem :)
Bajeczna góra sukni i i piękne kwiaty!
PM przystojniaka :D
Czekamy na więcej :)

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Sierpnia 2009, 11:10 »
Jestem i ja:)

Ale prześliczny bukiecik ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Sierpnia 2009, 11:44 »
ale fajnie, że już jest relacja  :skacza:
ślicznie wyglądałaś... te uśmiech, makijaż, bukiet... coś pięknego :) a biuścik faktycznie bardzo kuszący  ;)
super, że tak latacie w chmurach... tak właśnie powinno być  :) :) :) jeszcze raz gratuluję Kochana

p.s. ja też jak wróciłam na forum to miałam już zamknięte odliczanie... dziwnie tak bo też jeszcze chciałam coś tam napisać  ::)

Offline kot_ethne

• "Bez miłości człowiek jest jak nieboszczyk na wakacjach..."
  • forumowicz
  • "Cierpliwość - to połowa sukcesu w miłości..."
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Sierpnia 2009, 12:13 »
Prześliczny bukiet miałaś :) No nie mówiąc o Pannie Młodej oczywiście :) Czekamy na więcej :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 17 Sierpnia 2009, 12:15 »
Mozna jeszcze Fasolku?:)) Super wygladalas! i jaka opalona!!!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #11 dnia: 17 Sierpnia 2009, 12:16 »
jestem jestem jestem :)

jeju bosko wygladaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline KasiaR
  • bywalec
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #12 dnia: 17 Sierpnia 2009, 13:23 »
Jestem i ja :D
I pierwsze co to gratuluje i dużo szczęścia życzę na tej nowej drodze życia waszej trójeczce :)
Ślicznie wyglądałaś i śliczny bukiecik, bardzo podobają mi się kolorki tych storczyków

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
« Odpowiedź #13 dnia: 17 Sierpnia 2009, 14:05 »
Również chętnie będę podczytywać  :D

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #14 dnia: 17 Sierpnia 2009, 14:32 »
Też jestem :) i czekam na więcej :)

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 17 Sierpnia 2009, 18:10 »
jestem i ja, przeslicznie wygladaliscie, cala trojeczka ;D bukiecik sliczny, te storczyki sa piekne fioletowe, tez sie zastanawiam nad nimi. :-*

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #16 dnia: 17 Sierpnia 2009, 19:40 »
pieknie Fasolku :) gratuluje :):):)

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #17 dnia: 17 Sierpnia 2009, 19:54 »
ja też się przyłączę a na tym zdjęciu z welonem widać twój uśmiech :) pięknie wyglądałaś
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Sierpnia 2009, 19:59 »
I ja też dołączę jeśli można! :)

Serdeczne gratulacje!!!  :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Zdjęcie z welonem powalające!  :mdleje: Pięknie!

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #19 dnia: 17 Sierpnia 2009, 20:19 »
ja też będę podczytywać, a na tym zdjęciu z welonem piękny uśmiech masz gratuluję i życzę szczęścia
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 17 Sierpnia 2009, 21:07 »
Jestem i ja  :D
Fasolku ślicznie wyglądałaś, biuscik kuszacy , suknia swietnie go podkreślała ;)
bukiecik ma cudowne kolorki  :D :D
z niecierliwością czekam na dalszy ciąg  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #21 dnia: 17 Sierpnia 2009, 21:10 »
dotarłam i ja  ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #22 dnia: 18 Sierpnia 2009, 07:27 »
czekałam na Twoją relację  ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #23 dnia: 18 Sierpnia 2009, 09:51 »
Jestem i ja :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #24 dnia: 18 Sierpnia 2009, 12:25 »
ale nas trzymasz w oczekiwaniu :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #25 dnia: 18 Sierpnia 2009, 13:20 »
przepraszam za zwłokę, sama się dopiero otrząsam :) ale już jestem

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #26 dnia: 19 Sierpnia 2009, 10:58 »
Witajcie kochane :)

Wczoraj byliśmy na całodniowej sesji foto, więc nie miałam jak Was odwiedzić- od rana przygotowania do wyjazdu, na 12 byliśmy umówieni z fotografem a wróciliśmy do domu o 23.30 :P Jestem wykończona, wygimnastykowana (Rafał to jednak troszkę sadysta  ;) ) ale myślę że efekty będą takie, jakie chcemy :) Już się nie mogę doczekać zdjęć od niego ;D

Co by ułatwić sobie tworzenie relacji to dam wam linka do strony, gdzie zamieszczone są wszystkie zdjęcia, jakie posiadamy póki co. Będziemy stronę aktualizować w miarę, jak będziemy otrzymywać zdjęcia od kolejnych znajomych :) Oto adres strony (wpiszcie tak jak ja):
14sierpnia2009.pl

A było to tak:
13 sierpnia- czwartek:
Cały dzień krążyliśmy po mieście: kupowaliśmy owoce, zawieźliśmy owoce i alkohol na salę, wraz z winietkami i planem stołów. Zrobiliśmy podziękowanie dla rodziców (osobiście napisany tekst wydrukowaliśmy na ozdobnym papierze i wsadziliśmy do ozdobnej tubki), odebraliśmy kwiaty do ozdobienia tortu i zawieźliśmy wraz ze wstążką do cukierni, gdzie też wszystko opłaciliśmy. Niby na iście było tego niewiele, ale załatwienie wszystkiego zajęło nam ładnych parę godzin.
Na 16 pojechałam do fryzjera na mycie włosków i potraktowanie ich odpowiednimi kosmetykami, co by dnia następnego nie były niesforne a potem do rodziców moich, bo na 18 msza była. Byłam wykończona co prawda, ale widziałam, że babci się spodobało, że przyszłam. Po mszy zabrałam siostrę i jej męża i pojechaliśmy do naszego mieszkanka :) Siostra pomogła mi spakować niezbędnik (który potem okazał się niezbędny- użyłam wszystkiego co miałam!), piliśmy piwko-ja wytrąbiłam Karmi ;D i jedliśmy orzeszki i gadaliśmy, bardzo przyjemnie było, ale nie wiadomo kiedy zrobiła się 23 i czas najwyższy był kłaść się spać :)
Noc przespałam jak aniołek, śniły mi się przyjemne rzeczy, żadnych koszmarów i głupot przedślubnych, nawet na siku nie wstawałam :P

14 sierpnia- piątek:
Obudziłam się o 7.50 i poszłam zrobić śniadanie dla nas :) Mozzarella z pomidorkiem była, a jako że nie mam w zwyczaju robić śniadań dla nas (no ale ten dzień był wyjątkowy) to K jak zszedł był w ciężkim szoku :P To takie 5- rocznicowe śniadanko było, inaczej bym jak zwykle nic nie zrobiła ;) Na luzie zjedliśmy, pogadaliśmy, normalnie byliśmy jak na haju  :blant: Zero stresu i mnóstwo radości, czułości i szczęścia :) Ja potem poszłam pod prysznic i pojechałam na 10 do fryzjera.
Na fotelu jeszcze mama K siedziała i nie wyglądała na zadowoloną z fryzury- miała na głowie takie loczki że jak baranek wyglądała :brewki: No ale potem jakoś głową potrząsnęła i się trochę rozprostowały :) Przyszedł fotograf, ja zasiadłam na fotelu, fryzjerka p. Kasia wzięła się do roboty. Półprodukt mojej fryzury skwitowano, że niczym Amy Winehouse (czy jak to tam się pisze i kimkolwiek ta pani jest). Dla mnie to po prostu wyglądało, jakby mnie poraził prąd a efekt spryskano milionami tubek lakieru do włosów ;D No ale jakkolwiek by nie było, o 11 wyszłam od fryzjerki uczesana bardzo ładnie i, jak się potem okazało, trwale, niemalże pancernie ;)
Pojechałam do domu na makijaż, Rafał fotograf podążał za mną. Pod kwiaciarnią zobaczyłam, że nasze auto już wystrojone właśnie rusza, no to wpuściłam je przed siebie i po przyjeździe pod dom mogłam już podziwiać efekty pracy kwiaciarki- były zniewalające jak dla mnie (zdjęcia macie na stronce którą podałam wyżej). No ale trzeba było się umalować jeszcze- moja siostra jeszcze siedziała pod łapkami kosmetyczki, no to ja wskoczyłam na chwilkę do Was na forum :)
W końcu przyszła pora na mnie. Dziwnie isę czułam, jak z 2 stron robili mi zdjęcia (Rafał z jednej siostra z drugiej), kosmetyczka uwijała się nade mną a w tle K pytał czy coś mi nie podać ;D
Po makijażu poszliśmy się ubrać- K nie chciał wyjsć z sypialni, bo stweirdził, ze nie zostawi mnie w samej bieliźnie w towarzystwie Rafała :glupek: Zebrało mu się na zazdrość, hehe.  No ale w końcu udało mi się go wyprosić, na odchodne burknął, że z własnej sypialni jeszcze go nikt nie wypraszał i wcale mu się to nie podoba ;D Rafał pstrykał zdjęcia, a siostra mnie ubierała, bo sama w życiu bym w tą kiecę nie wskoczyła tak, żeby fryzury nie uszkodzić i makijażu :) Ja już byłam gotowa, chcę schodzić a K- siedzi w dresie na dole i myje zęby :mdleje: Jakby zapomniał, że za 10 minut mamy wyjść...No to nie wytryzmałam i nawrzeszczałam na niego, że co to ma być że ja wcześniej do wyjścia gotowa niż facet i że jak on ma mnie teraz powitać na dole ze szczoteczką w buzi... Z całego dnia ten moment wspominam najmniej miło ;) Chociaż w sumie po 5 minutach od tego zdarzenia już się z niego śmiałam- chyba nikt jeszcze nie miał tak, żeby pannę młodą pan młody witał w dresie i to myjąc zęby ;D
Nadszedł czas wyjazdu z domu :)

Dokończę później, bo teraz to już mnie paluchy bolą :P A w dodatku w domu ciągle panuje poślubny bałagan, który chciałabym w końcu ogarnąć ;)
Ale mega tasiemiec...  Przepraszam....:blagam:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 19 Sierpnia 2009, 11:08 »
Przepiękne zdjęcia i bardzo fajna relacyjka! I wcale nie uważam tego za tasiemca - chętnie chciałabym jeszcze ;D

A to, że powitał Cię w dresie i myjąc zęby  :mdleje: Heheh, pewnie zareagowałabym tak samo jak Ty - najpierw wrzask a później śmiech. Jakby na to nie spojrzeć masz racje - takiego powitania pewnie nikt nie miał  ;D ;D ;D

Buziaczki i miłego ogarniania mieszkanka :)

Offline toscansun

• maniak
  • data ślubu: 31.05.2008
« Odpowiedź #28 dnia: 19 Sierpnia 2009, 11:23 »
Olu, prześlicznie wyglądaliście:) Szczególnie Ty, Twoja sukienka, fryzura, bukiet-zachwycające!!!!!!!!!!!!!!
A brzuszek jaki ładny i zgrabniutki:)
Hania 24.11.2009 r.    Klara 26.04.2011 r.    Gabrysia 25.02.2014 r.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #29 dnia: 19 Sierpnia 2009, 11:32 »
super opowiadasz... oby więcej takich tasiemców ;) na pewno ten moment jak zobaczyłaś Kubę w dresie myjącego zęby  :Mycie_zebow1: będziesz z rozrzewnieniem wspominać latami ;)

zdjęcia są piękne... absolutnie wszystko mi się podoba... i ujęcia i Wy (wyglądałaś naprawdę z j a w i s k o w o :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:), śliczny bukiet (przyznaję nawet, że o niebo ładniejszy niż mój  ;)) i dekoracja auta... ekstra sala (te ściany w róże :o :o :o) naprawdę duża klasa  :) :) :)

Wasze mieszkanko też pięknie wygląda :)

p.s. super te Twoje zdjęcia z przygotowań z laptopem (chyba na forum zaglądałaś? ;))