Witam niedzielnie

Dzisiejszy dzień spędzam w... łóżku na lenistwie

Kokoszę się, zmieniam boczki i co jakiś czas wciągnę sobie winogronko albo śliweczkę

W sumie to trochę wymuszone to lenistwo, bo mnie trochę bolą plecy i na leżąco mi najwygodniej obecnie

Wstaję tylko do WC i do lodówki

Zrobiłam zdjęcia pokoju małego:
widok od strony drzwi wejściowych:

Widok na prawo od drzwi (kanapa i przed nią ława- poza tym na ścianie wiszą zdjęcia, które odzwierciedlają pasję męża- F1; zrobił je na Węgrzech na wyścigu jakieś 9 lat temu. PAsują do pokoju, więc ich nie usuwaliśmy

)

Widok na ścianę, na której są drzwi, widoczny przewijak i półka, na którą K się uparł

Widok na ścianę z łóżeczkiem i komodą

Lampka- kamień to moja stara lampka nocna, daje piękne światło przyćmione

To jest 2 komoda, która stoi we wnęce pokoju. Pokój ma kształt litery L i jest przez to dość nieustawny. W Większej części stoi m.in kanapa. Tak jak kończy się dłuższy bok kanapy (widoczny na zdjęciu), tak zaczyna się ta wnęka.

Zbliżenie na aniołki, które dostaliśmy w prezencie ślubnym od mojej siostry

Teraz stoją na półce, która wisi nad łóżkiem małego- będą go strzec i chronić od wszelkiego zła

Tak wygląda zasłonka po "rozłożeniu". Lamówki, czerwoną i zieloną, doszywała krawcowa na moją prośbę

Takie same będę miała 2 przyborniki na akcesoria do powieszenia na łóżeczku

Regał, który stoi między oknami. Na razie stoją na nim nasze "dorosłe" książki i trochę papierów z archiwum domowego, ale z czasem pojawią się pewnie jakieś bajki, zabawki i inne dziecięce skarby

No a żeby to moje lenistwo nie było tak do końca bezproduktywne, to zamówiłam dziś w końcu wózek. Mutsy 4rider, w kolorze zielonym

W komplecie gondola, spacerówka i fotelik samochodowy

No i dołożyłam też do zamówienia 3 komplety pościeli oraz komplet kołdra i poduszka

Wydałam krótko mówiąc sporo kasy nie wychodząc z łóżka- bo do sklepu internetowego puściłam też już przelew

Wieczorem idziemy do moich teściów na mecz finałowy w siatkówce

A niebawem mają w sumei wpaść moi rodzice, bo chcą pokój małego zobaczyć

No nic to, nie piszę więcej, bo i tak już gigantyczny ten post

Buziaki niedzielne dla Was