Autor Wątek: 3.10.2009 ** Ewelina i Paweł ** ślubują sobie miłość  (Przeczytany 40329 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Odp: 3.10.2009 ** Ewelina i Paweł ** ślubują sobie miłość
« Odpowiedź #240 dnia: 27 Sierpnia 2009, 09:58 »
Ewelinko koniecznie daj znac jak po wybielaniu ;) ;)
Będzie dobrze ;D
Buziaki :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #241 dnia: 27 Sierpnia 2009, 10:40 »
Dzień dobry :)

ada - wiem że Bydgoszczani mili, ale wiesz jak to jest z Prezesami, niby mili ale... i to jeszcze tak od święta... Nam bardzo się spodobał pomysł z placem zabaw  :P

Castia, Morgan - też lubię mieć czas zajęty, bo nie mam czasu się stresować... ale mimo wszystko chwila na oddech by się przydała  ;D

Castia -  Narazie mamy propozycje od fotografa i jak będziemy robić sesję narzeczeńską z końcem września to może będą nowe pomysły, ale to jest jeszcze czas, miejsc wymyślił pan fotograf kilka i napewno podczas sesji wykorzystamy więcej niż jedno, bo np. Rynek krakowski i jazda dorożką to będzie nie dłużej niż pół godzinki :)

Agulek - też uwielbiam Kraków, dlatego cieszę się, że tu mieszkam  :) choć tak wielu fajnych miejsc nie znam na sesję, ale fotografa mamy genialnego, co też on mi wczoraj nie opowiadał o szczegółach ślubu... Warszawki też nie lubię, nie ma takiego klimatu jak KRK i potwierdzali mi to sami ludzie z W-wki. Czy dziś już będą aż tak olśniewające to nie wiem, ale na fotkach ze ślubu napewno zobaczycie rezultaty, bo myślę na założeniem relacyjki...  :) ;D

wiśniowa - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś przybyłą do KRK (zresztą Agulek również), możecie zrobić sobie sesję na pierwszą rocznicę :) mówił żeby się troszkę solariować  ;) bo jesteśmy bardzo biali, ja to jeszcze jako tako, ale moje kochanie to istny biały człowiek :) mamy się nie spalić, tylko troszkę pokolorować, ale jak pójdę do pani w solarium to zapytam ile mi trzeba. Dzięki za miłe słowo o fryzurce, ta była bez całej masy specyfików robiona, więc liczę że jak będzie ich tyle ile trzeba to wytrzyma, w razie będą spięte :)

izabelle - oczywiście dam znać jak moja biel już będzie rzeczywistościa :)

trzymajcie kciuki,  :-* :-* :-* dla Was wszystkich, które mnie tu odwiedzacie :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #242 dnia: 27 Sierpnia 2009, 11:39 »
trzymamy, trzymamy!! spokojna twoja rozczochrana..jak to sie mawiało kiedyś!! hehehhe (jakis taki dziki humor sie mnie dzis trzyma!!) ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #243 dnia: 27 Sierpnia 2009, 13:37 »
Też mocno trzymam kciuki!  :D

Jeszcze tylko wracając do Krk - też bym chciała tam sesje, jestem absolutnie zakochana w tym mieście  :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #244 dnia: 27 Sierpnia 2009, 19:23 »
Ewelinko i jak było????? :-* :-* :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #245 dnia: 27 Sierpnia 2009, 19:36 »
Relacja prosto z frontu wybielania. Około 18:20 wyszłam z gabinetu. Narazie jest ok, boli tylko troszkę (ból dziąseł, taka bardziej nadwrażliwość). Wargi zapuchnięte troszkę od "traktorka", mój PM który po mnie przyjechał się śmiał, że wyglądam jakby mi ktoś przyłożył hihi i nawet buziaków za bardzo nie czuję :(
Na początku na wzorniku zaznacza się początkową barwę zębów.
Technicznie wygląda to tak, że zakłada się traktorek, gaziki, niebieski!(wygląda się jak smerf)  zabezpieczający żel na dziąsła i pomarańczowe okularki :) A potem już tylko pasta wybielająca na ząbki i maszyna nastawiana na 10 minut.
Jak maszyna się wyłączy to ściąga się warstwę pasty i po odczytaniu koloru nastawia wedle życzenia albo 10minut albo mniej. Potem tak samo 3 sesja.
Ta pasta która wniknęła w zęby ma działać wybielająco jeszcze przez 2 dni.
Finansowo: 800zł to opłata za wszystkie 3 sesje po 10minut - to po prostu cena całego zabiegu. Można zmniejszyć kolejne sesje jak jest duży ból już przy pierwszej. Ja wytrzymałam w sumie 28minut. Tak jak pisałam wcześniej dzień przed robi się jeszcze oczyszczanie z kamienia za 90zł. Jutro mam fluoryzację (żeby mniej bolało), ale nie znam kosztu.
Przez 48 godzin nie wolno palić, pić kawy, jeść ani pić ciemnych, twardych, bardzo zimnych lub gorących rzeczy. Najlepiej same miękkie i białe i wodę.
Zanim dziś zaczęłam widziałam efekt u dziewczyny, która miała wybielanie tydzień temu - dostałam radę, żeby uważać na szczoteczkę, bo wszystko jest wrażliwe. Ale ząbki ładne miała.

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #246 dnia: 27 Sierpnia 2009, 19:43 »
zostawiam dużo  :-* :-* :-* :-* :-*bo nie wiem kiedy tu zaglądnę
[/url]
[/url]

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #247 dnia: 27 Sierpnia 2009, 19:51 »
Dziękuję za historię...., a powiedz mi prosze czy wcześniej trzeba dokładnie wyleczyc wszystkie zęby? ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #248 dnia: 27 Sierpnia 2009, 19:52 »
Tak, trzeba mieć wszystkie zdrowe ząbki :)

ejotek, fajnie, że już po 1 sesji jesteś :) Teraz tylko patrzeć jak będziesz olśniewać uśmiechem :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #249 dnia: 27 Sierpnia 2009, 19:53 »
..jestem ciekawa efektu!! :D

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #250 dnia: 27 Sierpnia 2009, 20:04 »
Iza, tak trzeba mieć zdrowie ząbki, ja najpierw dzielnie leczyłam. Bardzo proszę i polecam się na przyszłość :)
Mysia - jestem już po 3 sesjach, bo to wszystkie 3 są jednego dnia. Przerwy tylko tyle jest, ile się pastę zmienia
Agulek - ja też :) ale to dopiero za kilka dni ma być całkowity efekt podobno

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #251 dnia: 27 Sierpnia 2009, 20:14 »
Właśnie niewiem jak to u mnie będzie ;)

Przegląd robię co 3-4 miesiące i napewno będą jakieś plamki, więc to zawsze jakiś czas u dentysty, a my nie bardzo będziemy mieli czas ;D

Myslę że wyleczymy przed ślubem a po ślubie wybielimy ;)

:-* :-* :-* :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #252 dnia: 27 Sierpnia 2009, 21:29 »
Iza, może będzie ok i uda się wybielić przed ślubem :)

:-* :-* :-* dobrej nocki wszystkim życzę

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #253 dnia: 28 Sierpnia 2009, 08:52 »
Ewelinko :) Ja tylko wpadłam sie pożegnac bo jedziemy juz dzisiaj do Polski na urlop! :)
Wróce 7 wrzesnia, Pozdrowionka

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #254 dnia: 28 Sierpnia 2009, 09:55 »
kurcze ale musiało boleć ja bym chyba nie dała rady :(

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #255 dnia: 28 Sierpnia 2009, 10:07 »
wpadłam zostawić buziaki  :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #256 dnia: 28 Sierpnia 2009, 11:48 »
Aaa, to faktycznie nie zrozumiałam z tymi sesjami. Wszystkie 3 jednego dnia - no tak  ;D

Na pewno będę wybielać zęby przed ślubem, wczoraj rozmawiałam o tym z PM, już też namówiony jest  ;D

Buziaczki  :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #257 dnia: 28 Sierpnia 2009, 17:52 »
Witajcie dziewczynki piątkowo :)  :skacza: wreszcie mam weekend

jeśli chodzi o wybielanie: dziś byłam na mizianiu fluorem - za darmo...o dziwo. Wczoraj trochę mi górna warga spuchła i dziś ciekawie wyglądałam w pracy hihi, ale już jest ok. Bolało też tylko wczoraj, ale łyknęłam tabletkę i już więcej nie zabolało. Tylko przy myciu zębów faktycznie trzeba uważać i jestem ciągle głodna... bo jem tylko banany i piję wodę. Ale dziś kupiłam wekę i zamierzam zjeść z serkiem kanapkowym :) A ten ból podczas samego wybielania, da się znieść - dałabyś radę ada. Zawsze można ciut zmniejszyć czas.
Aha, no i pytałam ile ta biel wytrzymuje... Średnio 2 lata. Ale jak się nie pije kawy i nie pali tak jak ja to pewnie dłużej. I warto używać pasty Sensodyne, jest porównywalna do jakiejś zagranicznej, o której mi mówili, ale kosztowała aż 50zł. Sensodyne wystarczy.

Mysia, zawsze to lepszy komfort na ślubie. Zwłaszcza jak się ma tak jak ja... po lekach niestety nie były ząbki białe tylko żółte  :'( :'(

Morgan - szczęśliwej podróży i miłego wypoczynku w Polsce :)  :-* zapraszam do odliczanka po urlopie :)

Castia - dla Ciebie również  :-*

Izabelle - przesyłam trochę krakowskiego słonka i upału ...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 28 Sierpnia 2009, 20:18 »
Bardzo fajna ta fryzurka - zdecydowanie lepsza od tej pierwszej  ;)
buciki tez  ładne  ;) ;)

oj ja też uwielbiam te wkłądki zelowe ale najbardziej pasują mi do butów z otwartymi palcami na obcasie, bo noga nie leci tak do przodu  ;)
nie mam scholla tylko zwykłe jakieś ale też są bardzo fajne  ;)

Nie wiem czy wiesz ale tez sa takie zapiętki żelowe do za dużych butów  ;D  ;)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #259 dnia: 28 Sierpnia 2009, 20:49 »
Nie wiem czy wiesz ale tez sa takie zapiętki żelowe do za dużych butów  ;D  ;)

Dzięki Justyś851 :) jak będzie jeszcze problem z wielkością - przy żelowej która kupiłam -  to poszukam, ale chyba przy dwóch wkładkach nie będzie fajnie.... Ryłko daje mi szanse, że zdążą z moim zamówieniem (rozm. 34,5)mimo że zimowa kolekcja ma opóźnienie, więc będę miała w domu niemal salon butów ślubnych i będę wybierać w czym w rezultacie wystąpię :) Kolejna osoba pozytywnie pisząca o wkładkach, więc wierzę, że będzie ok :)
I dzięki za miłe słowo w kwestii fryzurki  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #260 dnia: 28 Sierpnia 2009, 20:54 »
Odnośnie zapiętek - kupiłam butki na obcasie takie na pasku z przodu i zapinane na kostce ( fotka bodajze na 2 str mojego żonkowego ) i ten pasek strasznie mi się rozciągnął i noga mi leci, tak mi się podobaja te butki i postanowiłam spróbować z tymi zapietkami - razem z podkładkami daję genialny efekt - stopa już mi się nie wysuwa , a tych zapiętek wogóle nie widać - poprzycinałam je odpowiednio oczywiście  ;D

Offline izabelle13

• Chuck Norris
« Odpowiedź #261 dnia: 28 Sierpnia 2009, 21:29 »
Wpadłam zostawic :-* :-* :-*
Słoneczko krakowskie zaświeciło dziś u nas- dziekuję ;) ;) ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #262 dnia: 28 Sierpnia 2009, 23:55 »
zostawiam weekendowe  :-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #263 dnia: 29 Sierpnia 2009, 10:22 »
i ja tu zawitałam przyznaje sie bez bicia że nei nadrobiłam jeszcze od poczatku, ale nadrobie :)

a odnosnie wybielanie to cena taka przystepna ,ja sie zastanawialam nad tym ale jednak odpuscilas sobie

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #264 dnia: 29 Sierpnia 2009, 11:36 »
Dzień dobry wszystkim które tu zaglądają  :-*

justyna85  :hello: miło mi że jesteś i Ty moim odliczanku :) bić nie będę, zapraszam
justynko, jak się ma białe ząbki jak Ty to nie potrzeby myśleć o wybielaniu :)

Justys851 - dzięki za info o zapiętkach :)

Izabelle - taka jestem skuteczna, że do Ciebie doszło słonko i u mnie teraz pada :)

Pogoda marna dziś, jak zwykle weekend to pada. Mój PM narazie w pracy, ale potem jedziemy na spotkanie na krakowski Kazimierz. Wspominałam kiedyś o tym, ale mało... to spotkanie z kolegą, który bawi się tak jak my w opencaching.pl. Polecam Wam, w razie zainteresowania opowiem coś więcej. Można zobaczyć wiele ciekawych miejsc :) Szkoda tylko, że nadal mam 48 białych godzin i nici z choćby coli  :'(
Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj moje dwie koleżanki z pracy uświadomiły mnie, żebym sobie zarezerwowała 26.09 dla nich...  :hahahaha: diablice  :diabel_3: szykują mi panieński...  :Nie_powiem: nic nie powiedziały, tylko tyle że chcą CAŁY DZIEŃ

:-* :-* miłej soboty dziewczynki

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #265 dnia: 29 Sierpnia 2009, 12:14 »
taki spontaniczny panieński jest najlepszy :)
do mnie dzisiaj wpadają dziewczyny ale co bedziemy robić to nie mam zielonego pojęcia :):):)
u nas też pochmutny dzień, ale się ciesze przynajmniej zabawa będzie przyjemniejsza dzisiejszego dnia :)

buziaki na milusi weekend :)  :-* :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 29 Sierpnia 2009, 12:49 »
Ja się chętnie dowiem o co chodzi w tym geocaching :)

Miłego weekendu  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #267 dnia: 29 Sierpnia 2009, 14:14 »
ja tez jestem ciekawa co to jest :)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #268 dnia: 29 Sierpnia 2009, 20:55 »
Nadrobiłam zaległości - dużo się u Ciebie dzieje!!!
Też mam tak samo jak Ty - ciągle mi się wydaje, że mam za mało załatwione, że o czymś zapomniałam, ale jak piszą dziewczyny to zupełnie normalne!!!
Dzielna jesteś, że wytrzymujesz to wybielanie, ja nie znoszę dentysty!!!
Fryzurka przepiękna - zazdroszczę ilości włosów!!!
Buźki
 :-*  :-*  :-*

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
« Odpowiedź #269 dnia: 29 Sierpnia 2009, 22:48 »
ada nie wiem czy u mnie panieński będzie spontaniczny czy zaplanowany, bo nic nie wiem i pewnie się nie dowiem... ale zaplanowany pewnie przez dziewczyny a dla mnie wielka niewiadoma :) będę chciała wiedzieć tylko co z grubsza, żeby wiedzieć np. jak się ubrać.

frezyjka81 - oj, dużo się dzieje ale to zasługa Was wszystkich, że tu ze mną jesteście :) to dobrze że takie myśli to normalność, choć dzięki obecności tutaj sporo do głowy wpada :) Też nie znoszę dentysty, sporo ostatnio się nachodziłam, żeby zrobić totalny porządek...zawsze jakiś problem się pojawił... teraz wybielanie miało być czymś w rodzaju nagrody :) i nawet nie bolało tak bardzo jak ostrzegali, że może boleć a będę miała większy komfort na ślubie. Dziękuję za dobre słowo o fryzurce  :D ale to zasługa fryzjerki, że wydaje się ich być dużo. W rzeczywistości to ja mam bardzo mało włosków.... i trzeba się nakombinować żeby taki efekt wyszedł.

Castia, Mysia - opencaching a zagranicznej wersji geocaching to szukanie i chowanie skrzynek. Skrzynkami są np. pojemniki na jedzenie lub po filmach foto. Chowa się je w fajnych miejscach, z notesem i ołówkiem oraz gadżetami w środku a współrzędne publikuje na www. Inne osoby szukają, wpisują się, wymieniają gadżety a potem wpisują się też na www. Bardzo często są to miejsca, o których by się człowiek nie dowiedział, gdyby nie ta zabawa. Udało nam się wkręcić kilka osób w tą zabawę. Organizowane są też spotkania, które naprawdę potem rodzą fajne znajomości czy nawet przyjaźnie.  
To tyle mojego nudzenia  ;)

:-* :-* :-* na miłe sny i przyjemny poranek niedzielny. Wszystkim mężatkom życzę śniadania do łóżka od małżonków a narzeczonym od narzeczonych