Autor Wątek: Julenkowe odliczanie :)  (Przeczytany 90155 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Odp: Julenkowe odliczanie :)
« Odpowiedź #210 dnia: 27 Lipca 2009, 13:09 »
wow... kiecunia śliczna  :D :D ja wole księzniczkowe ale bardzo mi s e tego typu podobają... tylko trzeba miec biodra  ::) a kiedy fotka na tobie bedzie?  ;)

:-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #211 dnia: 27 Lipca 2009, 16:47 »
Prezentuje się ładnie :) ale oczywiście czekamy na zdjęcie sukienki na Tobie :)
Pozdrawiam :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #212 dnia: 27 Lipca 2009, 22:35 »
hop hop jak tam się czujesz ?? :D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #213 dnia: 28 Lipca 2009, 08:52 »
Witajcie kobietki :)

Ciesze się, że sukienka nadal Wam się podoba..

Wiśniowa.. w mojej sukni zamiast tej ozdoby na szyję są haftowane ramiączka, czyli hafty wystają poza ramiączka.. dodatkowo są one odpinane.. muszę jeszcze przemyśleć to czy będą w ogóle :)

Frezyjko, dużo racji jest w tym co piszesz, muszę zacząć chyba ta o tym myśleć, bo nic nie da zadręczanie się..

Morgan, Zabawex
.. dziewczyny same widzicie, że co człowiek to zdanie o nim. Nie mają sensu spory, nie chcę abyście się sprzeczały przez jednego nieodpowiedzialnego i niezrozumiałego człowieka jak mój ojciec.. nie ma sensu :przytul:

Werka zdjęcia na mnie będą grudniu ;)

Justyś.
. dziękuję, w porządeczku :) Biorę grzecznie tabletki od Pana doktora i nawet nie jest tak źle :)

Właśnie sobie uświadomiłam, że w przyszłym tygodniu są urodziny Ł :) W związku z tym, muszę odwiedzić dziś parę sklepów..
A poza tym dziś jest ostatni dzień mojego zwolnienia, od jutro wracam do pracy.. ciekawa jestem co tam zastanę.. Najgorsze w takiej sytuacji jest to że człowiek zamiast odpocząć myśli czy wszystko jest w porządku, czy w trakcie jego nieobecności nie wynikną jakieś kłopoty.. Nie powinno tak być.
Ze spraw ślubnych.. wczoraj tak ładnie w exelu rozpisaliśmy wszystko co jeszcze potrzebujemy kupić, to co mamy.. obok koszt aby po całej imprezie mieć orientacje ile wszystko kosztowało. Do tego rozmieszczenie gości przy stole, nawet nie wiedziałam, że Ł. tak się w to zaangażuje.. a jednak ;) Zaczęłam zastanawiać się nad wizytówkami, bo takie będą na pewno u nas i chciałam kupić ozdobny papier.. niestety nic takiego nie znalazłam.. a jeśli są takie w sklepie papierniczym to prawie same odcienie ecru.. jak to papier wizytówkowy. Gdzie Wy kupiłyście taki papier? Szukam czegoś w błękicie i najlepiej na sztuki, a spotykałam za każdym razem całe paczki..

Jeszcze dziś się odezwę na pewno, uściski dla Was :przytul: :przytul: :przytul:

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #214 dnia: 28 Lipca 2009, 09:17 »
Juleńko sprzeczki nie były moim zamiarem, dlatego po wyrażeniu własnej opinii nie kontynuowałam tematu.
Po drugie, ja po kolorowy papier chodzę do sklepów z artykułami kreślarskimi, malarskimi itp. Maja oni arkusze sprzedawane na sztuki we wszystkich kolorach tęczy i różnej grubości w zależności od potrzeb.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #215 dnia: 28 Lipca 2009, 09:28 »
takie rzeczy można dostać w sklepach lub hurtowaniach papierniczych ale jak nie masz w swoim mieście to polecam allegro... ja kupowałam na allegro bo mi się po mieście ie chciało latać ;)

fajne będą te ramiączka... a na co je się przypina?

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #216 dnia: 28 Lipca 2009, 09:31 »
Julcia nikt tu nie mówi o sprzeczce, bo nie ma o co sie sprzeczac ;) a z zabawex to mozna byloby i piwo wypic ;) tylko ja nie pije alkoholu i bylby problem ;)) normalna wymiana zdan i tyle :))

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #217 dnia: 28 Lipca 2009, 09:33 »
Zabawex oczywiście ja to rozumiem i szanuję Wasze zdanie..

Sklep z artykułami kreślarskimi! Właśnie tego szukałam! W Sosnowcu mamy sklep z artykułami dla plastyków! Dzięki wielkie :przytul:

Wiśniowa te ramiączka tak od środka się przypina, nie widać nic z zewnątrz, wiesz, jak będę miała suknię w domku to zacznę kombinować :)

Morgan :) i mam nadzieje, że kiedys będzie okazja takie piwko/soczek wypić w forumkowym gronie :przytul:

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #218 dnia: 28 Lipca 2009, 09:37 »
Byłaby teraz, ale z tego co sie orientowałam wczesniej w Zagłębiowskim wątku nikt nie może w tym terminie co ja będę a i u mnie okazało się, że 1 września jedziemy jednak w góry odpocząc do siebie, a mieliśmy nie jechac.... także tylko 3 dni będę w Dabrowie i Rudzie Slaskiej i musze to podzielic.... bo bedziemy na koncercie naszego zespołu co grał na weselu ;)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #219 dnia: 28 Lipca 2009, 09:44 »
Morgan nic nie stoi na przeszkodzie żebyś Ty piła soczek a ja piwko ;) :piwo_2:
A kiedy będziesz w Polsce? Ja co prawda ze Szczecina jestem, ale w przyszłym tygodniu będę w Chorzowie, tez na koncercie  :koncert:

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 28 Lipca 2009, 09:52 »
W Chorzowie na koncercie :D Hmmm ciekawe na jakim :) Czyżby na U2?? Mój Ł będzie na U2, tzn służbowo jako obsługa ;)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #221 dnia: 28 Lipca 2009, 10:02 »
Też bym chciała mieć taką pracę :) Ja niestety musiałam zapłacić.

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #222 dnia: 28 Lipca 2009, 10:53 »
Ja będę dopiero 28 sierpnia w nocy przylatywac... a wracam 6 września... w tym roku Twoje rejony zabawex odpadaja, ale w przyszłym możliwe ze pojedziemy nad morze... zawsze to bliżej ;)) i wtedy mozna forumki znad morza zmobilizowac ;))

Pracy Ł ja bym kiedys zazdrosciła jak bywałam na roznych koncertach ;)) teraz juz nie bo głownie bywam na Golcach, ale tak wchodze gdzie chce i kiedy chce po znajomosci ;)

Buziaki

Ps Ja zostane przy soku z czarnej porzeczki  ;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #223 dnia: 28 Lipca 2009, 11:01 »
Zabawex, zawsze to możliwość poznania ciekawych osób.. ale wiem, że np. na koncercie Metallicy to jak już się zespół pojawił to nasi chłopcy byli tak zmęczeni, że nie chciało im się nawet gadać.. Ciekawe jak będzie na Madonnie, podobno przygotowanie całej oprawy show, które robi jest baaardzo długie.. a ja w tym czasie całe 10 dni sama w domku.. buuu :(

Co do rejonu nadmorskich forumek.. Byliśmy już w tym roku nad morzem, ale niestety pogoda nam się nie udała.. tzn dwa dni było ładne słonko, ale reszta niestety deszcz, więc postanowiliśmy, że w przyszłym chyba postawimy na cieplejsze kraje - koszt ten sam a pogoda pewna.. Poszperam w fotkach i postaram się pokazać Wam kilka wakacyjnych właśnie :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #224 dnia: 28 Lipca 2009, 11:17 »
oo to fajnie, ze foteczki beda :))) bede czekala! :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 28 Lipca 2009, 11:26 »
To fajnie że się dobrze czujesz  :D

Ja papier na winietki kupowałam na all ponieważ za paczuszkę czyli 20 kartek razem z przesyłka wyszło mi ocs 13 zł, a w sklepie widziałam za 17 zł taki sam  :mdleje: a tu nawet z domu nie trzeba wychodzć  ;D

My tez mielismy zrobiony taki kosztorys w exelu i wpisywałam tam kazda złotówke którą wydałam na wesele  ;)

aaa najpierw zrobiłam założenie kosztów i ciesze się że w rzeczywistości wyszły niższe  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #226 dnia: 28 Lipca 2009, 18:12 »
czekamy na wakacyjne fotki  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #227 dnia: 28 Lipca 2009, 19:18 »
Już jestem :) co za dzień :) Ł. wrócił wcześniej z pracy i porwał mnie na basen.. byliśmy ok.2 godzin, a następnie na zakupki.. kupiliśmy parę drobiazgów i papier na wizytówki i zawieszki - dokładnie taki jak chciałam w kolorze błękitnym oczywiście, gruby, z ciekawą fakturą. Oprócz tego trafiliśmy na Krwio-Bus więc Ł. troszkę czasu tam spędził - jejku jak zobaczyłam tą igłę to myślałam, że padnę - w ogóle ja straszek jestem do takich rzeczy.. a krwi i tak nie mogę oddawać krwi przez serduszko..

Justyś my właśnie też mamy taka podwójną tabelkę - koszty założone i koszty rzeczywiste - oby te drugie okazały się mniejsze również u nas ;D

Ok, ok już Was nie zagaduję, tylko pędze z obiecanymi fotkami :)

Lekko zachmurzony Sopot... ...

A tu już słoneczne Władysławowo... ...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 28 Lipca 2009, 19:24 »
wow  :szczeka: :szczeka: :szczeka: ale Ty jesteś ładna  ;)
świetne fotki  ;)

Mój G tez jest honorowym dawca krwi  ;D ;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #229 dnia: 28 Lipca 2009, 19:33 »
Dzięki Justyś, ale beeez przesady ;)

Bo to jest tak, że nasi mężczyźni honorową oddaja krew a My honorowo zjadamy czekolady, które dostają ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 28 Lipca 2009, 19:40 »

Bo to jest tak, że nasi mężczyźni honorową oddaja krew a My honorowo zjadamy czekolady, które dostają ;D

dokładnie  ;D ;D ;D jakoś niedawno w Dg mieli takie dobre  :D szukałam ich w sklepie ale nie ma  ::) w granatowym papierku  ;) ostatnio tez kawę dostałam  ;D

ja nie przesadzam tylko mówię co widze  ;)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 28 Lipca 2009, 19:55 »
A tym razem dawali jakieś "Oryginalne szwajcarskie".. jeszcze nie jadłam.. :) No i kawkę, już mam z  5 w domku, bo my kawy nie pijemy :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #232 dnia: 28 Lipca 2009, 20:31 »
a u nas tylko czekoladki dają :o
i Justyś ma rację  :P

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #233 dnia: 28 Lipca 2009, 21:43 »
Julenko
Cieszę się, że z Twoim zdrówkiem już lepiej.
Najgorsze w takiej sytuacji jest to że człowiek zamiast odpocząć myśli czy wszystko jest w porządku, czy w trakcie jego nieobecności nie wynikną jakieś kłopoty..
Ja mam dokładnie tak samo - nawet jak mam 1 dzień wolny - ciągle myślę czy wszystko ok, a jak idę na dłuższy urlop to bardzo się denerwuję, że ktoś będzie "grzebał" w moich dokumentach...ale podobno, to kobieca natura  ;)

Fajne zdjęcia z Sopotu - masz niesamowitą urodę!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!
 :-*  :-*  :-*

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #234 dnia: 28 Lipca 2009, 22:15 »
Ależ Ty ładna julenko :D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #235 dnia: 28 Lipca 2009, 22:28 »
U lala.... piękność z ciebie :) gdybym nie była kobietą i to jeszcze ślubującą niedługo.... hihihih :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #236 dnia: 28 Lipca 2009, 22:29 »
Piekne zdjecia .....  ;)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
« Odpowiedź #237 dnia: 28 Lipca 2009, 22:32 »
uuu kilka dni nieobecności i tyle nadrabiania...a co dopiero będzie po tygodniu, albo dłużej.
Sukienka wygląda bardzo ładnie - to super, że tak szybko udało Ci się wybrać i tak zdecydowanie - tym bardziej, że jeszcze nie myślałaś o mierzeniu nawet :)
Zdjęcia rzeczywiście urocze - I Ty oczywiście ;)
Pozdrówki.

odliczam

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #238 dnia: 28 Lipca 2009, 22:43 »
Kochana, wybacz, że dopiero teraz piszę, ale wakacje i non stop jakieś wyjazdy... No nieważne. Nadrobiłam wszystkie pościki i muszę Ci powiedzieć, że bardzo przyjemnie się Ciebie czyta :)

No to po kolei:

Suknia przepiękna, ja absolutnie nie mam figury na suknię-rybkę, ale Ty na pewno wyglądasz przecudnie! Suknia jest skromna, ale z klasą! Taka nieco inna niż wszystkie. Serdecznie gratuluję wyboru!

Trzymam kciuki za zdrówko! Dobrze, że poszłaś do lekarza! A co do oddawania krwi - ja mam totalną igłofobię wiec odpadam, ale mój Łukasz też oddaje krew - brrrr. Podziwiam Go za to i też przejmuje czekolady ;> Szczególnie te z kokosem  :skacza:

Co do taty. Wiem, że już wszyscy napisali co się dało, jednak nie byłabym sobą gdybym nie dodała czegoś od siebie. Ja rozumiem, że obecna żona Twojego taty może czuć się dziwnie czy niekomfortowo, jednak minęło 12 lat a Ty jesteś Jego CÓRKĄ. Nic tego nie zmieni i to powinno być najważniejsze w tym dniu. Przecież nie może być tak żeby On nie szedł na Twoje wesele, bo Jego obecnej żonie jest głupio. Ja już taka jestem, że dla mnie rodzina to jest coś NAJWAŻNIEJSZEGO. I tak powinien podejść do tego Twój tata. Może warto z Nim porozmawiać? Trzymam za Ciebie kciuki  :-*

Co tam jeszcze, co tam jeszcze  ;D Połowę już zapomniałam co chciałam pisać.. aaa! Zdjęcia z Władysławowa - cudo :) Super z Was para!  :D

Pozdrawiam cieplutko :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #239 dnia: 29 Lipca 2009, 00:51 »
Naprawdę piekna z Ciebie kobieta! :) I nikt tu nie przesadza! :) Cudne te zdjęcia macie :) Wyglądają, jak robione przez profesjonalistów! :)
Mój A. krwi nie oddaje, bo się boi strzykawek :P Ja oddawałam przez krótki czas, zawsze bardzo chciałam to robić, mój tatuś był dawca przez wiele, wiele lat - ile ma medali! Ale nie mogę dalej oddawać bo mam ciągle problemy z krwią :( No a ostatnio to nawet do zwykłego badania krwi pani nie umiała znaleźć żyły... Co ja się nacierpiałam. Ciekawa jestem, co będzie jutro ::)
Heh, ja z kolei zawsze, jak były akcje w szkole, dostawałam od wszystkich chłopaków z klasy po czekoladzie :P "Bo marnie wyglądasz Madzia" ;D :P