Nie było mnie chwilkę, a już tyle nadrabiania

Przede wszystkim - chyba bym zamordowała taką sąsiadkę. Nie rozumie że jak się nie zgodzi to i tak szlag trafi ten jej nowiutki pokój

Co za baba.
Salon w Rybniku? Jestem troszeczkę zdziwiona...

Ja osobiście przeszłam cały Rybnik, i niestety musze przyznać że nie było zbyt wielkiego wyboru( w ubiegłym roku), obsługa była okropna, nigdzie się z taką nie spotkałam(nie chcę nikogo urazić oczywiście, to moje odczucia). W jednym salonie kobiety próbowały mi wcisnąć kit, że to ja muszę do sukni schudnąć

Nie przesadzajmy! Mam rozmiar 36, czasem 38, więc nie należę do osób otyłych, które MUSZĄ się odchudzać(odchudzam się, bo chcę

) a one mi na siłę wciskały 34. Gdyby mogły, to by mi na głowe weszły.
Takie same odczucia miała siostra A. gdy szukała sukni

A gdy chodziłam po moim mieście za suknią, to w salonach spotykałam dziewczyny z Rybnika, które przyjeżdżały właśnie dlatego, że obsługa w Rybniku jest fatalna. Wolały poszukać u mnie, mimo że wybór jest mały, niż użerać się z tymi kobietami.
Może to też zalezy od tego, jakiej sukni szukasz, tak więc POWODZENIA

Pisze swoje opinie, nie chcę Cię zrażać, mam nadzieję że Twoje wrażenia będą O NIEBO lepsze

Fajnie, że masz taki kontakt z mamą

Ja mam wrażenie, że odkąd jestem daleko, to własnie dzięku Skype mój kontakt z rodzicami jest dużo dużo lepszy

Z fryzur najbardziej podoba mi się ostatnia, a zaraz po niej 3