Autor Wątek: Julenkowe odliczanie :)  (Przeczytany 90744 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Odp: Julenkowe odliczanie :)
« Odpowiedź #150 dnia: 23 Lipca 2009, 00:41 »
Śliczne fryzurki! :) 3 i 4 wygrywają stanowczo!  :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #151 dnia: 23 Lipca 2009, 08:23 »
Niestety nie widze fotek fryzurek- wczoraj nie miałam czasu w domku zobaczyć może dziś się uda :0
Pozdrawiam!
kasia

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #152 dnia: 23 Lipca 2009, 10:52 »
Heeejjj laseczki :) Podsumowując Wasze głosy stwierdzam, że zwycięska fryzurką jest... ta dam ta dam..

Mnie też się chyba najbardziej podoba :) Mam bardzo podobny kolor włosów więc powinno pasować..

Pamela może z tym welonem za 20 zł to jest dobre wyjście.. :)

Marita bardzo chętnie zobaczę fryzurkę Twojej kuzynki :)

Castia, rraannyy któż Ci takie cudo wyczarował na głowie?? Poproszę namiar, dziękuję!

Madzia_n zainteresowało mnie to co napisałaś o salonach z Rybnika.. wiesz, ja nie ma pojęcia jeszcze na ich temat, to moja koleżanka tak zachwalała jakieś miejsce właśnie w tym mieście.. Ale to nie fajnie, że tak Cię potraktowały.. Bez przesady, nawet jak byś nosiła rozmiar 48 albo i większy to nikt nie ma prawa Ci mówić, że masz schudnąć, bo to wyłącznie Twoja sprawa..

Musze Wam napisać, że dzisiejszy dzień zaczął się dla mnie troszkę niefartownie.. obudziłam się jak gdyby nigdy nic ale ze wstawaniem to już miałam mały problem, zawroty głowy, serducho biło mi jak oszalałe, zimny pot na ciele.. myślę sobie, to już nie pierwszy raz.
Postanowiłam: zamiast do pracy idę do lekarza.. Potem już się potoczyło szybko, badania, EKG, ciśnienie. Generalnie nie jest dobrze, w mojej rodzinie jest sporo chorób serca, u mnie też lekarze podejrzewali już kilka lat temu, ale dopiero teraz trafiam do jakiegoś normalnego lekarza, który mam nadzieję, wyleczy mnie a nie tak jak inny będzie mnie faszerował lekami nasercowymi, po których tylko czułam się jak naćpana..
Oprócz tego dostałam skierowanie do kliniki do Katowic w celu dalszych badań, L4 do środy oraz przykaz - żadnych nerwów!! :) Łatwo powiedzieć..

Ściskam czwartkowo :przytul:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #153 dnia: 23 Lipca 2009, 11:32 »
super fryzurka :)

a co do zdrowia to najważniejsze, że się tym zajęłaś.. takich rzeczy nie wolno lekceważyć :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #154 dnia: 23 Lipca 2009, 15:20 »
Oj dokładnie , lepiej teraz się przebadac i szybko wyleczyć póki młodziutka jesteś  ;)
W takim razie zdrówka życze  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #155 dnia: 23 Lipca 2009, 15:23 »
uuuu, nieładnie. Ze zdrowiem nie ma żartów. Przebadaj się wzdłuż i w poprzek :)
Pozdrawiam :)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #156 dnia: 23 Lipca 2009, 15:36 »
Kochana!!!
Zdrówka życzę - dbaj o siebie, nie przemęczaj się i słuchaj lekarza....
Buźka dla Ciebie
 :-*

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #157 dnia: 23 Lipca 2009, 17:50 »
Strzel sobie meliske albo herbatke z jemioły ;) Polecam, nie nacpasz sie ;))

Kochana kiedy Ty będziesz w Londynie? Bo będziesz nie? I jak długo?  ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #158 dnia: 23 Lipca 2009, 17:57 »
Castia, rraannyy któż Ci takie cudo wyczarował na głowie?? Poproszę namiar, dziękuję!

ależ to jeszcze nie moja główka niestety ;) na razie została ustalona z fryzjerką taka fryzurka, gdzieś za tydzień się na próbną dopiero wybiorę.
Oczywiście zdrowiej kochana!!!

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #159 dnia: 23 Lipca 2009, 20:41 »
zdrówka życzę  :-*

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #160 dnia: 24 Lipca 2009, 07:20 »
Jesli chodzi o fryzurkę nr 4  to już ją widziałam kiedyś i już wtedy zrobila na mnie wrażenie ale moje włosy się do niej nie nadają- jednak jesli ty masz predyspozycje to JAK NAJBARDZIEJ!
Fryzurka jest przepiękna!!!!!!!!
Co do zdrówka to trzymam kciuki aby wszystko się dobrze toczylo   :-*
kasia

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 24 Lipca 2009, 08:34 »
katrishja  :uscisk:
matrix0007  :uscisk:
Castia :uscisk:
Morgan :uscisk: Pytałaś kiedy będę  w Londynie.. a więc od 25 sierpnia do 5 września :)
frezyjka81 :uscisk:
japcio :uscisk:
Justys851 :uscisk:
wiśniowa :uscisk:

Po takich życzeniach od razu mi lepiej ;D

Jestem w szoku jak bardzo mogą spaść ceny sukni ślubnych :szczeka: Wyobraźcie sobie, że w środę wracając z pracy tak z ciekawość zajrzałam do takiego bardzo małego saloniku u mnie w mieście, w sumie to jeden sklep jest podzielony na artykuły ślubne i biuro podróży ;) Mimo wszystko mają kilka perełek, i jedna z nich na prawdę wpadła mi w oko.. Zapytałam o cenę.. 750 zł !! Bo z rabatem.. bo po sezonie.. a wcześniej było 1250 zł.. No i powiedzcie czy nie warto czasem zaglądać w takie miejsca?  Oczywiście jest jeden minus, jest to ostatnia sukienka, dlatego tyle kosztuje, gdyby nie pasowała na mnie to już szycie nowej byłoby droższe..
Jak się troszkę lepiej poczuję to chyba przejdę się i przymierzę tę sukienkę, bo naprawdę jest piękna..

Buziaczki piątkowe dla Was :-*

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #162 dnia: 24 Lipca 2009, 09:28 »

Morgan :uscisk: Pytałaś kiedy będę  w Londynie.. a więc od 25 sierpnia do 5 września :)

Ale jaja! Akurat w tym czasie to ja będę w Polsce!!! 6 września o 6:00 rano odlatuje z Pyrzowic spowrotem do Angli  :-\
Także w tym roku nie spotkamy sie ani tu, ani tu... bo już kombinowałam z Londynem!!!

Kochana biegnij przymierzyc ta sukienkę skoro Ci się tak podoba! Cena naprawde niesamowita!!!

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #163 dnia: 24 Lipca 2009, 11:17 »
Julenko - mi się również podoba fryzura nr 3!!!! Już kiedyś gdzieś widziałam ją i też wpadła mi w oko, uważam, że będzie ślicznie wyglądać- na zdjęciach widać, że masz gęste włoski więc będzie bomba!

Co do welonu - popieram Cię w 10000%! Ja też nie będę miała uważam że kiecka, do tego jakieś bolerko i jeszcze welon to przesada..Równie dobrze mogłabym sobie papużkę na głowie posadzić ;D Chociaż przyznam, że do dość skromnych kiecek podobają mi się te długie welony z hiszpańskimi koronkami...ale tylko podobają !

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #164 dnia: 24 Lipca 2009, 11:22 »
to koniecznie przymierz tę suknię... może akurat będzie ładnie leżała :) ja też początkowo zaczęłam poszukiwania od takich właśnie wyprzedażowych sukien ale moje grono doradcze (mama i siostra) stwierdziło, że źle na mnie leżą a to były ostatnie sztuki  :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 24 Lipca 2009, 15:48 »
Morgan.. kurcze, szkoda :( Ale wiesz, co się odwlecze.. ;)

Oleńka83, tak właśnie mi się wydaję, że zrobi się taka mała choinka .. a wychodze z założenia, że lepiej mniej niż za dużo..

Wiśniowa, zrobiłam tak jak pisałaś, nie wytrzymałam w domku...

i ... ... ... ... ... ... MAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Dziewczyny, nadal trudno mi w to uwierzyć.. Postaram sie opisać Wam całą sytuację.
A więc dziś rano wyszłam sobie z domku ponieważ miałam w planie iść do apteki i ogólnie zrobić małe zakupki.. Wydłużyłam sobie troszkę drogę i przeszłam do dwóch salonów z sukniami ślubnymi, w pierwszym (tym o którym Wam pisałam nie było dziś krawcowej, która zbiera miarę) więc sobie darowałam, zresztą jak tak dziś spojrzałam na ta suknię, którą się zachwycałam to już nie byłam taka pewna jej uroku.. Tak już czasem mam ;D W planach był jeszcze jeden salon.. Weszłam.. rozejrzałam się, przemiła Pani odpowiedziała na kilka moich pytań.. od razu zauważyłam jedną z sukien.. Tylko był mały problem.. cena  :-\ prawie 2000, wiecie dla mnie jest to dużo, przy niewielkim weselu taka kwota za sukienkę jest problemem. Ale była szansa aby ta sukienka stała się moja.. musiałabym sie zmieścić w tą z salonu, z wystawy.. Hahaha myślę sobie, niedoczekanie  ;D Ja się w to zmieszczę? W życiu! Ale Pani grzecznie zaprosiła mnie do przymierzalni.. przymierzyłam suknię i nie wierzyłam własnym oczom.. Powiem nieskromnie: bardzo się sobie podobałam  ;D Siadłam, zgięłam się, podniosłam ręce do góry.. No cuda zaczęłam wyrabiać  ;D I nadal był super :) Ale wiecie, myślę sobie - kupię pierwszą którą przymierzyłam? A co jak zobaczę ładniejszą i będę później żałowała? Więc przymierzyłam jeszcze dwie inne, również ładne.. ale jednak to nie było to.. Postanowiłam: pierwsza albo żadna  :D
Wpłaciłam niewielką zaliczkę, maksymalnie do końca października mam przyjść z bucikami już ślubnymi aby zobaczyć, czy na pewno będzie dobra długość i jeśli wszystko będzie ok to mogę już zabrać sukienkę do domu. I już. Oto cała historia mojej wymarzonej sukienki :)

Nawet nie wiecie jak się cieszę.. ..

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 24 Lipca 2009, 15:57 »
łooo super wiadomość  :D :D :D
a masz moze jej jakąs fotke ??

Powiem Ci ze ja miałam podobnie w sumie przymierzyłam może z 8 sukni, ale jak zobaczyłam ta moja to nie chciałam innej  ;D ;D ;D
oj ciekawa jej jestem bardzo  ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #167 dnia: 24 Lipca 2009, 16:09 »
Ja też jestem  ;)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #168 dnia: 24 Lipca 2009, 16:26 »
oooooooo to moze Nam pokazesz?  ;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 24 Lipca 2009, 16:37 »
Justyś, czyli coś w tym jednak jest :) Trzeba zaufać swojej intuicji :)

Bardzo chętnie bym Wam pokazała, ale nie zrobiłam żadnej fotki niestety.. Próbowałam w internecie znaleźć chociaż podobną ale jeszcze na taka nie trafiłam. Powiem Wam tylko, że cały czas byłam pewna, że kupię suknię w kształcie litery A.. Ale w rzeczywistości okazało się, że o wiele lepiej czuję się w sukniach o kształcie zbliżonym do rybki :) Moja ma przedłużony stan tak do mniej więcej połowy uda a dalej jest rozszerzana.. co jeszcze.. hmm snieżnobiała :).. jednoczęsciowa.. haftowana.. i przede wszystkim MOJA :jupi:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #170 dnia: 24 Lipca 2009, 16:59 »
ojej super wiadomość  ;D ;D ;D szkoda tylko że fotki nie masz ale po opisie sądzę, że musi być piękna.. zwłaszcza te hafty mnie przekonały ;)

ja tam zmierzyłam ok. 60 sukien i bardzo miło to wspominam.. szukanie sukni ślubnej to był piękny czas :) i ta fantastyczna atmosfera w salonach ślubnych  :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #171 dnia: 24 Lipca 2009, 17:23 »
Masz rację Wisienko, w dodatku tez trafiłam na przemiłą Panią :) Za to teraz mam zakaz oglądania sukien ślubnych  ;D ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #172 dnia: 24 Lipca 2009, 18:32 »
Czemu zakaz ??
ja tam oglądałam inne i to mnie jeszcze bardziej przekonało że moja jets jeszcze piękniejsza  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #173 dnia: 25 Lipca 2009, 01:22 »
Super wiadomość! Szkoda że nie ma foteczki... Ale z opisu wydaje mi się byc śliczna! :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #174 dnia: 25 Lipca 2009, 12:12 »
jejkujak fajnie!!! jupi!!! rybka??? super uwielbiam rybki na kims  ;D na mnie wygladalaby tragicznie, nie mam figury, dlatego uwielbiam na innych.
Ja w sumie tez przymierzylam moze z 5 przed moja, a jak ubralam, to wiedzialam, ze to TA.
a ja wlasnie ogladam teraz mnostwo sukien i coraz bardziej sie utwierdzam, ze moja najlepsza jest i nie zaluje, a tez myslalam, ze lepiej nie ogladac, bo moze mi sie spodobac inna ale jednak nie.
szkoda, ze nie masz fotki, ale nastepnym razem nie zapomnij.  :-*

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #175 dnia: 25 Lipca 2009, 12:50 »
Juleńko szczerze Cię podziwiam, że zdecydowałaś się tak spontanicznie na suknię. Szczególnie, że sama tam poszłaś, no jestem pełna podziwu dla Ciebie i cieszę się razem z Tobą, że masz swoją wymarzona suknię.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #176 dnia: 25 Lipca 2009, 15:36 »
gratuluję znalezienia tej jedynej sukienki!!!!
nie mogę się doczekać zdjęć!

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 25 Lipca 2009, 17:20 »
Justyś nie no żartuję oczywiście, wiesz, też pooglądałam od wczoraj kilka sukienek ale nie miałam wrażenia,  że źle wybrałam..

Pamelka w zasadzie to nie wiem czy mogę tą suknie nazwać taka typową rybką.. ale w sumie.. skoro jest jednoczęściowa i gorset jest tak jakby przedłużony aż do połowy uda, a poniżej rozszerza się to chyba to jest rybka, prawda?? ;D

Szkoda, że nie zrobiłam żadnego zdjęcia, ale byłam taka zaskoczona całą sytuacją, że nawet nie przyszło mi to do głowy :)

Castia, Zabawex dziękuję :-*

Dzisiaj mnie troszkę opętało hihihi ;) tzn. zaczęłam sprzątać kuchnię i jak mnie poniosło to powyjmowałam wszystko z szafek, łącznie z talerzami, garnkami, szklankami .. no i teraz mogę powiedzieć, że jest porządek :) Zawsze tak mam jak Ł. gdzieś wyjedzie, akurat dzisiaj jest u swojej mamy, maluje jej mieszkanie, pewnie wróci wieczorkiem. Nie wiem czy to normalne, ale lubię czasem zostac sama w domku.. oczywiście uwielbiam przebywać z moim Kochaniem, ale potrzebuje czasem takiej samotni, ciszy.. Wydaje mi się, że każdy czasem tego potrzebuje..
:)
Wiecie, zaproszenia ślubne mamy jeszcze nie rozdane, ale już mogę się spodziewać że 4 osoby nie przyjdą.. Najbardziej przykre jest to, że tą osoba jest mój tata i jego rodzina, bo zaprosiłam go razem z jego żona i dwójką dzieci. Kiedy dowiedział się, że bierzemy ślub powiedział, że na ślubie będzie ale na weselu raczej nie, bo będzie głupia sytuacja skoro moja mam też tam będzie.. Nie wierzyłam jak to usłyszałam.. Mój ojciec odszedł od nas 12 lat temu.. założył swoja rodzinę, ma dzieci.. Moja mama również wyszła ponownie za mąż i jest szczęśliwa. Rodzice rozstali się w zgodzie, nie było żadnego włóczenia się po sądach, walki o dom.. wiem, że mama nie miała żadnych obiekcji, żeby mój ojciec był na weselu.. Dlaczego wiec On nie przyjdzie.. Pewnie powiecie, że może jeszcze przemyśli sytuację i jednak przyjdzie.. ale ja uważam, że jeśli teraz tak powiedział będąc ze mną sam na sam, to jak wrócił do domu i powiedział o tym swojej żonie to Ona tym bardziej nie zgodzi się przyjechać.. W końcu kiedyś była najlepszą przyjaciółką mojej mamy..

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #178 dnia: 25 Lipca 2009, 17:24 »
współczuję tej sytuacji... mam nadzieję, że Twój Tata zmieni zdanie i jednak się pojawi.. w końcu to najważniejszy póki co dzień w Twoim życiu i on powinien świętować go razem z Tobą  ::)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #179 dnia: 25 Lipca 2009, 17:57 »
Również współczuję :( mój P. ma taka sytuację tylko, że z bratem. Strasznie przykra sprawa gdy ktoś bliski nie chce być przy Tobie w takiej chwili. Dobrze, że na ślubie Twój tata będzie.