że źle napisałaś bo ja nigdzie nie idę
ojej sorry pojedziecie autem 
A nie

Nigdzie nie idziemy, nigdzie nie jedziemy ani nic z tych rzeczy
Ela no niby są wygodne do karmienia, ale jak dla mnie to są niewygodne bo ja nie jestem do nich przyzwyczajona - w domu śpię w zwykłej koszulce i gajtkach, ewentualnie w koszuli ale takiej do połowy uda, a te co zakupiłam to na zdjęciu na modelce wydawało się, że właśnie długość jest przed kolana ale chyba modelka miała nogi do szyi bo u mnie długość jest za kolano

hehehe
Ewelina no własnie - posciągniesz i masz szal wokół szyi

to już lepsza ta szmatka co u nas dają do porodu
Alex ale tak czy siak na tą niespodziankę trzeba będzie poczekać

Właśnie domawiam ostatnie rzeczy z Allegro. Zostały mi jeszcze do kupienia rzeczy u tego gościa co mam łóżeczko - oczywiście wystosowałam następnego maila, bo jak się go pytałam wcześniej o koszt przesyłki wszystkich rzeczy kurierem to odpiosał mi, że 35 zł a dziś zobaczyłam że ma na aukcji napisane że niezależnie ile się kupi to 20 zł. No to oczywiście musiałam napisać, a mój R. się ze mnie brechta że jestem upierdliwa i pewnie facet już ma mnie dość

hehehe, no cóż - wolę się dopytać. Niby tylko 15 zł ale zawsze coś

Potem R. mi powiedział, że pewnie 35 zł dlatego, że będą 2 paczki - jedna z łóżeczkiem a druga z resztą rzeczy i może faktycznie, ale teraz jak już napisałam maila to poczekam na odpowiedź

Wczoraj na zakupach w carefurze wepchałam się do kasy z pierwszeństwem

Pierwszy raz

Normalnie bym poczekała, ale przy kasach mieli włączone grzejniki i było tak gorąco, że myślałam że padnę na ziemię... No i oczywiście wzrok ludzi - bezcenny, ale Pani Kasjerka miła od razu nas skasowała