Autor Wątek: "Kiedyś znajde dla nas dom z wielkim oknem na świat..." Kasia i Pawel 18.09.2009  (Przeczytany 53037 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Tak sama- to naprawdę nie jest trudne a wychodzi o wiele taniej niż jak bym miała kupować-poza tym takich jak zrobiłam akurat nigdzie nie znalazłam-tylko jednokolorowe albo cale bordowe albo jakies takie mizerne, jeszcze będą z bordowym serduszkiem jeśli znajdę takie ładne oraz ze złotym serduszkiem :)
kasia

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Zdolna z Ciebie Kobitka!! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
wyglądaja jak "kupne"!!

Morgan
  • Gość
Kasiu sa u Nas w sklepie w Katowicach ;)) wlasnie takie jak zrobilas, tylko w srodku maja albo serduszko albo obraczki albo golabki ;) moj brat mial takie na swoim slubie, oczywiscie kupowane ;)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
bardzo ładne księga gości, a kotyliony rzeczywiście wyglądają na kupne, czyli zdolniacha z Ciebie ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
moja księga w środku jest identyczna  ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Katrishja, mogłabym dostać namiary na tą księgę?

Śliczne kokardki!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Kasiu a gdzie ta ksiege kupowalas, bo ja wlasnie jestem w trakcie wyszukiwania ksiegi i nijak nie moge znalezc nigdzie takiej, ktora mi sie podoba,  a twoja jest sliczna. jezeli jest gdzies dostepna online to czy ja tez moglabym prosic o namiary??? :-* :-* :-*

Offline katrishja

• entuzjasta
Kochane Księgę Gości kupiłam w sklepie decomariage na Bronisławskiej w Szczecinie. jak wpiszecie w google to znajdziecie ich stronkę internetową bo można też zamawiać przez internet.  :D

Tak w ogóle to dziś jedziemy do księdza spisać protokół, później do mamuśki rozpocząć wydruk winietek i zawiadomień- niedługo też muszę ruszyć z zawieszkami na winko.

A jutro jadę zapłacić za lożę w lokalu bo za 2,5 tygodnia PANIEŃSKIE !!!!!!!!
Lista Pań zamknęła się na 20stu sztukach- musiałam z kilku zrezygnować(początkowo było nas 25) bo jednak stwierdziłam, że w tym dniu powinny być tylko te osoby przy których czuję się w 100% wyluzowana  ;D

I najprawdopodobnie zrobimy z PM tak, że on robi kawalerskie w piątek a ja panieńskie w sobotę.

Takie rozwiązanie wynika z kilku przyczyn- otóż świadek ze swoją żoną mają małe maleństwo i żeby i jedno i drugie mogło przyjść na nasze imprezy fajnie by było gdyby one nie były w jednym dniu, ta sama sytuacja jest z siostrą P. i jej chłopakiem (też problem z kim zostawić dziecko)oraz jeszcze dwiema innymi parami  :D
Ponadto mój P. to zapalony kibic Pogoni Szczecin i w sobotę jest jakiś mecz i on chce iść na niego a kawalerskie troszku by kolidowało.

Tak na początku byłam przeciwna no bo se myślę: co ja będę robić w piatek jak P.będzie się bawił a tu nagle przypomniały mi się słowa mojej najwspanialszej świadkowej :"W piątek przed panieńskim NIC sobie nie rezerwuj bo to popoludnie też już masz zajęte"  ;D
Tak więc niech to nietypowe rozwiązanie już zostanie :)
« Ostatnia zmiana: 5 Sierpnia 2009, 08:48 wysłana przez katrishja »
kasia

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
zapowiada sie fajna imprezka
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
20 osób :) wow, a już wszyscy potwierdzili przybycie?

Ja zaprosiłam jakoś ok 20 osób własnie, a przyszło 10 - ale przyszły te, które chciały być, faktycznie te najbliższe i te z którymi najlepiej się dogaduję, choć nie powiem, bo było mi przykro jak odmawiały z jakiś błachych powodów... ale nie to nie. Kto chciał to przyszedł.

My akurat mieliśmy panieńskie i kawalerskie w ten sam dzień, no ale u nas kto miał dzieci to miał z kim zostawić.

Offline katrishja

• entuzjasta
16 osób to pewniaki ktorych na pewno nie zabraknie no chyba że by coś się stało -oby nie!
4 nie jestem pewna- poczekamy zobaczymy  ;D
kasia

Morgan
  • Gość
Szykuje sie super imprezka !:)))))))))))

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Kasiu a świadkowa organizuje Ci panieńskie? I idziesz na niespodziankę czy wiesz mniej wiecej co będzie?

Offline katrishja

• entuzjasta
Tak wszystko organizuje świadkowa- moja rola zamyka się na podaniu listy Pań i miejsca czyli lokalu w którym wylądujemy zapewne wieczorkiem.
Cała reszta owiana tajemnicą :D
kasia

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
o to super :) a myślisz, że będzie tańczący Pan?  ;) U mnie był i więcej się naśmialiśmy niż cokolwiek to miało być innego  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
u la la ale się imprezka zapowiada... mam nadzieję, że potem będzie z niej fotorelacja dla forumek :)

Offline katrishja

• entuzjasta
Postanowiliśymy z P. że nie będzie nikogo tańczącego ani u mnie ani u niego-zamiast tego wolę jakiś fajny prezent który mi się przyda w przyszłości... hehe...wiecie co mam na mysli??  :brewki: :brewki: :brewki:
Co do fotorelacyjki to mam nadzieję, że któraś z dziewcząt weźmie ze sobą aparat ja wole tego nie robić gdyż nie ręczę za swój stan trzeźwości tego dnia  ::) ::) ::)
kasia

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Ja nie wiem  ;D napisz  :twisted: :twisted: :twisted:

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ja chyba też nie wiem  ;) Ale myślę że to coś do kuchni  :P :los:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
Dziewczyny Kasi z pewnością potrzebny jest wałek  :P

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
To szykuje sie super wieczór panieński!! Już nie mogę sie doczekać zdjęć z tej impresski!! na pewno będzie "groźnie"..tyle Lasek pod wpływem alkoholu!!  ;) :D ;D..ja miałam 14 dziewczyn na swoim Panieńskim..wiec wiem czym to grozi  ;) ;D
..i chyba wiem co Kasia chciałaby dostać...ja takowy "prezent" dostałam...i uważam, że jest fajniejszy niż spocony obcy facet wywijający do muzyki..tym bardziej ze wiem kto tańczy w Szczecinie i okolicach..wiec tym bardziej sie cieszyłam że go nie było!! ;D

Offline koty dwa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
Śliczna księga gości  :o
a imprezki zazdroszczę  ;D ja na swoją jeszcze trochę poczekam  ;D

Offline katrishja

• entuzjasta
Kochane!! No nie wiecie?!?!?!?!?!?!
- to z pewnością będzie sokowirówka- dzieki niej będę wyciskać ostatnie soki z mojego męża!!!! :P

Wczoraj:
1. protokół u proboszcza spisany- kochany człowiek!!! ;D (teraz załatwiamy zapowiedzi u P.)
2. produkcja winietek, zawiadomień i zawieszek na wino- rozpoczęte!
3. trza się rozejrzeć za winami- ale niebardzo wiem jakie.... :hmmm: :hmmm:

Wydaje mi się, że najlepiej brać głównie czerwone półsłodkie i półwytrawne oraz z 2-3 białe półsłodkie i półwytrawne, co myślicie??
kasia

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
z winami nie pomoge bo nie miałam  8)

już nie moge się doczekać relacji z imprezy  ;D

Morgan
  • Gość
MY mielismy polwytrawne, czerwone i biale tylko , po kartonie... wszystkie wina zostaly, bo ludzie glownie pili wodke  ;D ;D

Kasia bede czekala na fotki z imprezy :))

Offline anulla_p

• Chuck Norris
wina pijam namiętnie ale nie mam jakiegoś ulubionego i trudno coś mi powiedzieć na ten temat. Wytrawne są super ale niewiele osób je lubi. Mogę powiedzieć, że wina które pochodzą z RPA (South Africa) są bardzo dobre, łagodne i nie wytrawne ale nie wiem czy dostępne w Polce bo musiała byś po producencie szukać i z całą pewnością nie mogą być to wina rozlewane (butelkowane) w Polce tylko w kraju z którego pochodzą.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Kasiu my mieliśmy wina półsłodkie i półwytrawne białe i czerwone, i o ile czerwone prawie całe zeszło tak białe chyba nikt nie ruszył albo 1 butelka była zaczęta...

My bardzo lubimy wino "kadarka" - nam bardzo smakuje :)

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Ja wczoraj kupowałam wina półwytrawne i półsłodkie (białe i czerwone; Bułgarskie, Niemieckie, Francuskie i Włoskie - wiem, bo półki w makro były opisane ;) ) Uwielbiam winka, ale żadnym znawcą nie jestem  ;) Także ogromne znaczenie miał wygląd butelki i cena :) :D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
Bea to nie na półkę się patrzy a na etykietę na butelce bo nie wiem czy się znasz a raczej nie koniecznie  ;)
ale żadnym znawcą nie jestem  ;)
ale wino np. francuskie a wino francuskie rozlewane (butelkowane) w Polsce to dwa różne wina nawet gdy mają tą samą nazwę.
I dodatkowo jeżeli kierujesz się takimi kryteriami:
Także ogromne znaczenie miał wygląd butelki i cena :) :D
to raczej niestety Kasi niewiele pomożesz...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Ja może podpowiem ;)
Wina butelkowane w Polsce mają banderolę zieloną, a butelkowane w kraju producenta - niebieską
Co dowodzi, że butelką też się można sugerować - przynajmniej częściowo