Dziewczynki!!!! JestemPrzepraszam, że przez chwilę Was zaniedbałam po weekendzie miałam urwanie głowy w pracy i wieczorem padałam na twarz!!!
Witam nową podczytywaczkę mojego wątku -
aneczko81 
Weekend - bardzo się udał - rozdaliśmy ostatnie zaproszenia, pogadałam z mamą i siostruchą, dużo o ślubie

W przyszły weekend również wybieramy się nad Bałtyk!!!
Ze spraw ślubnych:
Babcia wczoraj zarzuciła na mnie kolejny atak w sprawie mojej kuzynki... ćwiczyłam asertywność - babcia nie przyjmuje moich argumentów.
Teściowa - milczy i niech tak zostanie

Nauka tańca - idzie rewelacyjnie nawet w układzie mamy tzw. wychylenie i podnoszenie. W związku z tym postanowiłam zaskoczyć Gości i na ten jeden taniec przebiorę się w krótką białą sukieneczkę - Dj podpowiedział mi jak to technicznie zrobić: przy deserze on zajmie gości naszą niespodzianką, a my w tym czasie "udamy się załatwić coś w kuchni" w tym czasie szybko się przebiorę damy znać dj, że schodzimy on wtedy poprosi wszystkich o zebranie się do pierwszego tańca a my wejdziemy i zatańczymy. W tym czasie ktoś odepnie tren od mojej "właściwej" sukni i z powrotem się w nią przebiorę - trochę kombinacji jest ale zrobi to wrażenie - mam taką nadzieję...

W piątek- spotkanie z projektantką sukni - upięcie projektu na mnie i zdjęcie miary... już nie mogę się doczekać
Buźki dla Was!!!

Lecę zobaczyć co u Was!!!