Autor Wątek: Odliczanko do ślubu Moniki i Leszka ;)  (Przeczytany 45544 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Odp: Odliczanko do ślubu Moniki i Leszka ;)
« Odpowiedź #150 dnia: 23 Maja 2009, 11:15 »
Kochane Dziewczynki!
Jestem już - choć tydzień mam zwariowany, a wynika to z tego, że w poniedziałek wyjeżdżam na cały tydzień na szkolenie do Mikołajek na Mazury i w związku z tym muszę zostawić "czyste biurko", co sprawą łatwą nie jest.
Muszę się pochwalić - wczoraj miałam całe popłudnie u kosmetyczki dla siebie - maseczki, mezoterapia, masaż twarzy - REWELACJA - należało mi się po tym całym tygodniu (choć teraz piszę do Was z pracy). Nie za często korzystam z usług kosmetyczki (oprócz paznkoci - mam świra na tym punkcie),  ale ostatnio stwierdziałam, ze chyba zacznę częściej, a przed ślubem tym bardziej warto o siebie zadbać...

Jeśli chodzi o te nauki - to już mi dół przeszedł... ;)

Dzięki, że jesteście ze mną!!!!!!!

Buźki!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #151 dnia: 23 Maja 2009, 16:40 »
ojej to przez caly tydzien cie z nami nie bedzie? baw sie dobrze  :-*

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #152 dnia: 23 Maja 2009, 19:35 »

Takie zabiegi świetnie odprężają, a przed ślubem nawet wskazane :)

Udanego wyjazdu życzę :)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #153 dnia: 23 Maja 2009, 20:45 »
Oj tak, kosmetyczka należy się każdej z nas :-) Mi narazie strasznie ciężko znaleźć na nią czas.

A wyjazd, cóż, jak trzeba, ale za to potem jakie miłe powitanki będą :-)

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #154 dnia: 23 Maja 2009, 23:09 »
Ja również życzę miłego wyjazdu....a kosmetyczki zazrdoszczę...ehhh zeby tylko znalezc trochę czasu ::)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
« Odpowiedź #155 dnia: 24 Maja 2009, 11:07 »
Dzięki Dziewczyny!!!!
W Mikołajkach oprócz szkoleń, będzie świetna okazja do spotkania z dawno niewidzianymi przeze mnie ludźmi. W hotelu w którym będziemy jest spa i park wodny - i mam nadzieję, że z tego skorzystam :)

A propos kosmetyczek - powiedzcie z jakich zabiegów korzystacie. Ja na razie zrobiłam 3 razy mikrodermabrazję w tym jedną z oczyszczaniem twarzy i właśnie w piątek zabieg mezoterapii z maseczkami i masażem twarzy. Regularnie chodzę na manicure i pedicure ale to właściwie wszystko. Skórę mam dobrą, beż żadnych wyprysków - ale pracuję w klimatyzowanych pomieszczeniu często po 10 - 12 godzin, poza tym czas leci i warto o siebie zadbać. Może macie jakiś plan kosmetyczny przed ślubem, który będziecie realizować???

Boję się trochę zostawić na te 5 dni mojego PM  - będzie musiał odebrać zaproszenia i sprawdzić je pod względem prawidłowości nazwisk - On nie przepada za taką "koronkową" robotą!!!

Piękny dzień dziś mamy, taki słoneczny, wakacyjny... Miłej niedzieli.

Buźki!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #156 dnia: 24 Maja 2009, 17:58 »
wiec tak, ja mam taki plan kosmetyczny: juz bylam raz u kosmetyczki na oczyszczaniu manualnym, mialam isc przed slubem, ale ciesze sie, ze sie zdecydowalam, bo potem troche moja twarz dochodzila do siebie, ale jak juz doszla rezultat niesmowity, wiec przed samym slubem pojde jeszcze na peeling kawitacyjny, ze dwa razy jak zdaze, i wszystko co kosmetyczka bedzie chciala zrobic. poza ty, ide na pedicure z zabiegiem pielegnacyjnym stop i malowaniem, delikatna henna rzes i brwi, depilacje nog i bikini, oczywiscie manicure a przed samym slubem zelowanie i slubne zdobienie, zabieg pielegnacyjny dloni oraz przed slubem 1 dzien masaz energizujaco-dotleniajacy lub wyszczuplacjacy wczesniej troche, w sumie tylko dla samego dobrego sampoczucia, bo masaze bardzo rozprezaja zwlaszcza przed slubem. no i to na tyle chyba ze jeszcze cos wymysle w miedzyczasie i moze mojego M. naciagne na manicure i jakas maseczke nawilzajaca ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #157 dnia: 24 Maja 2009, 20:17 »
łoo matko, pamela ty chyba wydasz fotrunę u kosmetyczki  ;) ja to tylko planuję zabieg oczyszczający i gdzieś 2 dni przed ślubem zabieg nawilżający... a powiedz mi pamela co miałaś na myśli że po oczyszczaniu twarz dochodziła do siebie? bo może jeszcze zrezygnuję  ::)

miłego tygodnia w Mikołajkach  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 24 Maja 2009, 20:33 »
buraczku, wiem ale mam na to przeznaczona ta "fortune" w ramach prezentu od meza ;D
poprostu po oczyszczaniu manualnym tzn bardziej po wyciskaniu skora jest przez pare dni zaczerwieniona i moga sie pojawic strupy, jak u mnie, ale to wszystko zalezy od skory, najlepiej taki zabieg zrobic okolo 2 tygodnie przed slubem, zeby miec pewnosc, ze wszystko bedzie ok. jak chcesz pozniej to moze nie oczyszczanie manualne, tylko ultradzwiekami, wtedy skora nie jest az tak podrazniona, ale tez jak masz skore problemowa,tzn tradzikowa z wypryskami i zaskornikami, nie oczysci ci tak dobrze jak manualne. nie rezygnuj, bo ja mialam naprawde mocno zanieczyszczona cere, a jak poszlam, to mimo dochodzenia do siebie pare dni, moja skora teraz wyglada o niebo lepiej, a jeszcze podtrzymuja ten efekt kosmetyki swietne poprostu idealne dla mnie, ktore kosmetyczka mi polecila.
teraz mam buzie gladziutka, lepsza niz przed.
a ten zabieg dla skory tradzikowej to dokladnie derma sebum ultra. tak mi przynajmniej kosmetyczka w karte wpisala  ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 24 Maja 2009, 21:13 »
tylko, że ja mam cerę bez trądziku... wydaje mi się, że z moją twarzą wszystko ok... może kosmetyczce chodziło o zatkane pory?? sama nie wiem  ::) mam nadzieję, że nie naciągają mnie na kasę  ::)

Offline selena

• Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 24 Maja 2009, 21:50 »
Ja za ok 2 tyg planuję oczyszczanie właśnie, jak znajdę popołudnie i 1 dzień wolny, właśnie żeby się w razie czego nigdzie nie pokazywać. A we wrześniu być może mikrodermabrazję.  Hennę robię sobie sama, dłonie, stopy i pazurki też sama. Większych problemów z cerą nie mam, czasem przed @. Maseczki też robię sama. Nie wiem, nie gustowałam nigdy w kosmetyczkach, ale czasem trzeba.

Choć na masaż może się skuszę :-)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
« Odpowiedź #161 dnia: 24 Maja 2009, 22:06 »
Kochane - ja właśnie też myślałam, żeby dzień przed ślubem zrobić sobie jakiś masaż relaksujący i jakąś maseczkę nawilżającą.

Dziś pół dnia pakowałam się na to szkolenie -zapakowałam największą walizkę jaką miałam - koledzy jak jutro po mnie przyjadą, to chyba mnie z tą walizką do do domu wyślą... ;)

Buźki dla Was - wracam w piątek!!!

Do zobaczenia!!!

Offline selena

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 24 Maja 2009, 22:13 »
Będziemy czekać, będziesz miała nadrabiania :-D

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #163 dnia: 25 Maja 2009, 07:40 »
Ja ide w piatek na oczyszczanie i odzywanie i ustalimy z kosmetyczka co by jeszcze mozna na spokojnie zrobic. Na pewno robie u niej pazurki i makijaz. Sama jestem ciekawa, co zaproponuje ;)
Udanego wyjazdu, czekamy na wieści!

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #164 dnia: 25 Maja 2009, 18:52 »
to miłego wyjazdu życzę;-)
carollaa byłaś już wcześniej u tej kosmetyczki,bo ja bym się wybrała do jakiegoś super salonu(bratowa mi poleciła kosmetyczkę u której byłam ostatnio ,ale przyjmowała w domu w warunkach mało sterylnych)dlatego chcę iść do kogoś fajnego miejsca gdzie się już odpowiednio mną zajmą,chodzi mi o depilację,masażyk dla mnie i dla A. oraz maseczki na twarz;-)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #165 dnia: 25 Maja 2009, 22:39 »
frezyjka ja Cię bardzo proszę Ty nie zostawiaj nic na dzień przed ślubem bo po pierwsze nie będziesz miała czasu, a po drugie niby tylko maseczka nawilżająca a niech coś się stanie lub  no sama nie wiem i będziesz miała problem z twarzą  :o

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 26 Maja 2009, 10:45 »
ja jestem umówiona na zabieg nawilżający 2 dni przed ślubem, kosmetyczka powiedziała, że lepiej się będzie trzymać makijaż na nawilżonej twarzy  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 26 Maja 2009, 11:06 »
2 dni wcześniej ok ale dzień przed to chyba jednak za późno, ja się nie zdecyduję

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #168 dnia: 28 Maja 2009, 07:40 »
Daruda, to jest malutki salonik połączony z cześcią na "salon" fryzjerski. Będę tam jutro i napiszę o wrażeniach. Podam Ci namiary na prv jak będziesz zainteresowana.

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 28 Maja 2009, 21:37 »
oki dzięki czekam na wieści;-)a jakbyś mogła zapytac tak przy okazji ile czasu wcześniej  trzeba przeprowadzić depilację;-)  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
« Odpowiedź #170 dnia: 30 Maja 2009, 10:19 »
Witajcie!!!
Wróciłam - szkolenie było super!!! Popołudniami przesiadywałam w saunach, kąpielach borowinowych i ługowych (skórę mam jak alabaster ;)), nawet z masażu skorzystałam :) Spotkałam swoich dawno niewidzianych znajomych i wieczorem było szaleństwo!!!
Aż wracać się nie chciało....

Z zaproszeniami ślubnymi jest małe opóźnienie ale odbieram je w poniedziałek!!!

Buźki zostawiam i udanej soboty życzę!!! :-* :-* :-*

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #171 dnia: 30 Maja 2009, 11:06 »
Witamy! ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #172 dnia: 30 Maja 2009, 13:01 »
fajnie, że już wróciłaś  :D i że wyjazd był udany  ;) buziaki zostawiam  :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 30 Maja 2009, 13:22 »
ja też chcę na taki wyjazd doszkalający :)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
« Odpowiedź #174 dnia: 30 Maja 2009, 18:10 »

Takie diademy znalazłam w necie - podobają mi się - w grę wchodzi jeszcze taki sam jak ten z potrójnymi rzędami cyrkonii, tylko z jednym rzędem. Co Wy na to????
Pozdrowionka!!!

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #175 dnia: 30 Maja 2009, 20:13 »
fajnie,że wyjazd udany,ja tez chce takie kąpiele,masażyk.....mmmmmmmmmmmm
co do diademów to jestem zwolenniczką ich na ciemnych włosach.Pierwszy bardzo oryginalny i jeśli masz jakiś motyw z kwiatkami na sukience to spoko luzik ;-)))))

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 30 Maja 2009, 20:32 »
a mnie się ten 2 podoba  :) choć sama nie będę mieć bo wydaje mi się to mało wygodne... jak nosiłam opaski to po kilku godzinach nie mogłam bo mnie denerwowały...  ;)

Offline selena

• Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 30 Maja 2009, 20:48 »
Chyba zależy, jaką będziesz miała fryzurę... Pisałaś, że masz trudne do ułożenia włosy, ale już wiesz, co z nimi będziesz robić? :-) Oba ładne, jeśli skromna fryzurka, to 1 będzie pasował, a jeśli "szałowa", to 2 :-)

Offline frezyjka81

• entuzjasta
« Odpowiedź #178 dnia: 30 Maja 2009, 21:26 »
Kochane!!!

Po szkoleniu nie mogę dojść do siebie -szybko się człowiek do luksusu przyzwyczaja :) Szkoda, że takie szkolenia mam tylko raz w roku...

Co do diademów - jestem brunetką, też uważam, że srebro na czarnych włosach wygląda rewelacyjnie. Co do fryzury - będzie ona prosta włosy będą uniesione do góry, a z tyłu tylko spięte -żadnych loków ani koków - bo po prostu mam za mało włosów. W związku z tym, narodził się pomysł diademu, żeby coś na tej głowie się działo.

Spokojnego wieczorku Wam życzę.

Buźki!!!

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #179 dnia: 30 Maja 2009, 21:32 »
zapodaj fryke jaką planujesz;-))))może masz jakieś fotki,bo ja chyba tez muszę się zdecydować na coś takiego;-)