Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78712 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jasne zagladajcie dziewczyny zagladajcie, im wiecej tym lepiej ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
to ja też będę zaglądać, i zapraszam również do mojego odliczanka  ;) sukienka bardzo ładna i biżuteria też. co do wyglądu na ślubie to uważam, że każda młoda panna wygląda w tym dniu pięknie, niezależnie od tego jak szeroką będzie miała sukienkę czy ile biżuterii założy... buziaki  :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
witam cie buraczku.

udalo mi sie zrobic zdjecia mojego pierscionka zareczynowego, co sprobuje zaraz wkleic, a nie bylo to latwe bo za bardzo sie swieci i zdjecia wychodzily za jasne :P ale cos moze zobaczycie

a zaraz wrzuce tu moje butki

Offline pamela

• Chuck Norris

nie mam pojecia jak to zrobic, zeby te zdjecia byly wieksze

[img=http://c14.wrzuta.pl/wm10888/d9ea4aa7000d85a949ec968f/sl380235

Offline buraczek
  • Chuck Norris
bardzo ładne buciki  :) śliczne! a obcasik jakiej wielkości?

Offline pamela

• Chuck Norris

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Dotarłam do Ciebie  ;) z przyjemnością nadrobię wszystko  :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
czyli taki średni  :) ja bym tak koło 5 cm chciała obcasik, większy odpada, bo po kilku godzinach zaczynają mi się męczyć nogi... a muszę wytrwać do rana  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
no ja chcialam najmniejszy, bo moj narzeczony i bez butow mniejszy jest ode mnie troszke, wiec nie chce sie jeszcze wywyzszac. a przy okazji wygodnie

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Bardzo ciekawy pierścionek.
Butki zupełnie nie w moim stylu, ale najważniejsze by Tobie się podobały. a jak są wygodne to super :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Fajne butki :) przyjemnego wtorku :)

Offline pamela

• Chuck Norris
dziekuje wzajemnie milego dzionka zycze. blogi dzien spedzony na leniuchowaniu dobiega konca, trzeba znowu do pracy wstawac. i odhaczyc kolejny dzien mniej do slubu ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
no ja chcialam najmniejszy, bo moj narzeczony i bez butow mniejszy jest ode mnie troszke, wiec nie chce sie jeszcze wywyzszac. a przy okazji wygodnie
hehe, to tak jak u mnie ;D też mam obcas 3,5 ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
hehehe to widze, ze nie jestem jedyna ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
puik puk mozna jeszcze??  :D :D

Offline pamela

• Chuck Norris
jasne ze mozna, kazdy jest mile widziany

Offline hania3033

• Chuck Norris
zostawiam sobotnio-wieczorne (po długich bojach o dostanie się na forum ;) ) BUZIAKI  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
cos ostatnio zaniedbalam opisywanie przygotowan, ale tez nic ciekawego sie nie dzieje, ciezko cokolwiek zrobic nie bedac na miejscu.
Ale powyszukiwalam pare rzeczy na allegro do zamowienia, takich jak np. material na krzesla, naklejki na butelki, woreczki dla gosci czy ksiega gosci itp. i trzeba teraz tylko posegregowac wybrac te najladniejsze i zamowic. tak to jest jak sie zyje na obczyznie, zostaje tylko internet.

no i przy okazji chcialam sie pochwalic, ze moja dieta slubna dosyc dziala, mam nadzieje, ze tak sie ytrzyma i bede pomalutku tracic wiecej.
A wy macie jakies swoje slubne diety? podzielcie sie, moze swoja zmienie?.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Hmm... Moja ślubna dieta to brak diety ;D teraz niczego sobie nie odmawiam, ale nie mam tendencji do tycia. A przed samym ślubem?? Samo się schudnie, bo wiadomo - stresy i te sprawy, a ja ze stresu nie jadam... :-\ Jakoś nie mogę nic przełknąć... Blokuje mi się gardło ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
zazdroszcze tym co nie musza :P
ja niestety musze i sie zaparlam rekami i nogami, wyrzeklam slodyczy stosuje diete oraz tabletki i zaczyna to byc pomalu widoczne, oby tak dalej.

w sumie dieta nie jest mi potrzebna do samego slubu, bo w sukni moge smialo wszystko ukryc, mocniej gorset scisnac i bedzie tez dobrze, ale to bardziej na poprawiny, zeby moc wybrac cos bardziej dopasowanego i nie musiec sie wstydzic.

Offline agairish

• Chuck Norris
A moja dieta to odstewienie słodyczy, jedzenie regularnie co 3 godziny małych posiłków (ostatni najpóźniej o 20 - ale to tylko dlatego, że wracam tak późno do domu - i coś bardzo lekkiego), niepodjadanie, no i RUCH, RUCH I JEDZCZE RAZ RUCH. Efekt - 5 kg od lutego w dół...  ;D ;D ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
agairish  to podobnie jak ja, tez zrezygnowalam ze slodyczy a ruchu mam w pracy wystarczajaco, nie trzeba sie katowac jakimis dietami glodowkami, zeby uzyskac efekt, ja na razie stracilam 2,5 kg w 3 tygodnie wiec jest dobrze. najgorsze jest pare pierwszych tygodni, a potem sie przyzwyczaja no i silna motywacja i samo leci.

Offline agairish

• Chuck Norris
Dokładnie tak :)
Ja jednak na siłownie i aerobiki różne chodzę również dla przyjemności więc łączę przyjemne z pożytecznym  ;D ;D ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
wiadomo, ze tylko ruchem w pracy bez treningu nie zagoni sie wszystkich miesni do pracy, no ja na razie nie mam mozliwosci korzystania z silowni, ale obiecalismy sobie, ze jak przyjedziemy 2 tygodnie przed slubem do Polski to bedziemy codziennie chodzili pocwiczyc, dobre i to.

a jeszcze chcialabym powklejac pare zdjec rzeczy, ktore juz mamy gotowe, albo chcemy kupic, tylko musze poszukac, jak znajde to sie podziele.

dekoracje butelek w kolorze fioletowym tak jak reszta dekoracji bedzie fioletowo rozowa, mamy tez taki sam zestaw rozowy, boskie sa naprawde, polecam kazdemu, kolorki piekne na zywo.
woooow ale wielkie wyszlo, nie za duze przypadkiem??
a co z rekawiczkami? bedziecie zakladac rekawiczki? ja to sie zastanawiam jeszcze, bo moze byc za goraco i nie wygodnie, a poza tym moj M. mowi, ze w rekawiczkach to sie wyglada jak z gipsem na rekach ;D
a co z bolerkiem, bedzie jakis mialy? ja chcialam takie koronkowe, ale jak przymierzylam, to nie podobalo mi sie a koszt rowniez jest nie maly. no a poza tym moze byc za goraco.

Offline pamela

• Chuck Norris
alez ja dzisiaj mam wene, i tyle pytan, no ale co ja poradze,ze narzeczony ma nocke i zostalam w domu tylko ja i forum.

a teraz ubranka na butelke ale tylko raczej na naszym stole, bo koszt takiego kompleciku to tyle ile butelka wodki kosztuje, wiec tylko, zeby u nas ladnie wygladalo.

Offline pamela

• Chuck Norris
dobra to skoro juz wiem, jak powiekszyc te zdjecia, to jeszcze raz wkleje suknie, buty i pierscionek. (chyba rzeczywiscie mi sie nudzi), zeby wam sie wygodniej ogladalo

najpierw bizuteria, ale dodam, ze znalazlam juz cos lepszego chyba, zastanawiam sie jeszcze, bo to to jest chyba sztuczne, a ja chce prawdziwe i znalazlam przepiekny srebrny naszyjnik z krysztalkami swarovskiego, tylko jeszcze kolczyki do niego dobrac i tiare

fryzurki

reszta jutro

dzisiaj jeszcze suknia i ide spac

Offline margolka

• Chuck Norris
pamela czy mogę dołączyć ? Ja też na obczyźnie, ale już niedługo, jeszcze 3 dni i wracam do Polski na stałe  :D  :hopsa:
Masz prześliczna suknie, w moim stylu!  :D
Fryzurki bardzo mi się podobają, cała biżuteria również!
Zawieszki na wódkę super, a ubranka cudne - mam takie same, tylko z różowym kwiatkiem  ;)

Pozdrawiam, jeszcze z Irlandii  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
jasne, ze mozna. no ja nie wroce chyba juz nigdy, za dobrze mi tu :D
pozdrawiam porannie ze slonecznej na razie Szkocji

Offline buraczek
  • Chuck Norris
ładna biżuteria, obie fryzurki, no może minimalnie ta druga ładniejsza  :) a ubranka na wódkę, no cóż, dla mnie to zbędny wydatek, ale ważne że wam się podobają. buziaki  :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
zastanawiam sie nad takimi podziekowaniami dla gosci

ale raczej zdecyduje sie na taki, bardziej pasuje do kolorystyki reszty