dzien dobry

mam wiadomosc dla uzytkowniczki
koot, o ile jeszcze sie tu pojawia, bo pisala, ze bedzie miala wesele w restauracji feta. otoz bawilam sie tam na weselu w ostatni weekend i bardzo mi sie podobalo i pod wzgledem organizacji obslugi, sa bardzo mili, a talerze wymieniane doslownie co chwile. po drugie samo zarelko tez jest smaczne, moze nie bardzo wyszukane ale to na pewno da sie ustalic. jest za to smaczne i
swieże i ladnie przystrojone. dodatkowo nie trzeba chodzic np po talerz z salatka na drugi koniec stolu jak to musiala robic moja przyszla tesciowa gdy byla na wesele w bonczy

szczecinianki wiedza o ktore lokale chodzi

tak to chyba nie mam nic do dodania procz tego ze mam wielki problem co zrobimy z moim psem na naszym weselu poniewaz ma ona usposobienie przylepy i panikary ktora z nikim obcym a juz na pewno sama w domu na noc nie zostanie
takze poki co jest to moj najwiekszy dylemat procz sukni po ktora ciagle mam zamiar sie wybrac. mniej wiecej wiem co mi sie podoba ale niestety nie mam czasu pojechac i poogladac. a jak u Was z tym dziewczyny, sa jakies konkrety?
Ortografia!!! Ps. Używaj polskich znaków jak i znaków interpunkcyjnych - nie poprawiam całej wiadomości, bo mi się nie chce.