witaj
madziatka 
nie martw sie tez mialam na poczatku problem ze znalezieniem zespolu, spedzilam godziny w internecie na szukaniu czegos odpowiedniego (glownie sluchanie demo) a potem dzwonilam i okazywalo sie ze np lider zespolu byl nie mily juz w rozmowie telefonicznej co od razu dyskredytowalo zespol mimo w miare fajnego repertuaru. ale w koncu cos znajdziesz, powodzenia

organizera slubnego nie mam, tez zalozylam sobie zeszyt i jakos sobie radze. do koncu roku zostaly mi zaproszenia, suknia i potem zalatwienie mszy w kosciele i tych roznych formalnosci. w nowym roku wysylanie zaproszen, nauki przedslubne, konkretne dogadanie sie z zespolem i kamerzysta ale to juz wiosna. aha no i garnitur, wszelkie dodatki, kwiaty, kosmetyczki, kurs tanca itd. nie panikuje na razie

no i racja duzo mozna znalezc w internecie ja sobie przydatne artykuly zapisuje w zakladkach i potem w razie czego mam szybki wglad.
gazety to tylko darmowe i tak mamy duzo wydatkow

a we wszelkich czasopismach czy to slubnych czy nie jest wiecej reklam niz tresci i to za jaka cene, jak wspomniala
Elemelka.
moniq tez licze troche na te wyprzedaze ale troche sie obawiam ze suknie moga byc juz przebrane, jak to zwykle bywa na wyprzedazach odziezy:P co o tym sadzicie?