Autor Wątek: Moje 88 dni- Agnieszka32:-))  (Przeczytany 25360 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Moje 88 dni- Agnieszka32:-))
« Odpowiedź #90 dnia: 20 Października 2005, 08:56 »
może i tobie się uda dień przed rozstawić winietki...

No właśnie w tym sęk, że się nie uda, bo oni lokal szykują w dzień wesela od rana; w przeddzień jest to normalna restauracja, dostepna dla gości :?

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 20 Października 2005, 10:04 »
Cytat: "Agnieszka32"
 Tak sobie pomyślałam, że poproszę Panią w restauracji, żeby mi naszkicowała jak będą stały krzesła i "pousadzam" sobie gości w domu, na kartce, a później tylko świadek w dzień ślubu pobiegnie do lokalu i porozstawia winietki. Może tak być :?:  :?:  Czy może macie jakieś inne rozwiązania :?:

Myślę, że to całkiem dobre rozwiązanie, o ile pani pójdzie na współpracę :) . Może uda Wam się wpaść do lokalu jeszcze przed ślubem, my np robiliśmy sobie zdjęcia w naszej Astorii, przy okazji można było skontrolować to i owo :wink: .

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #92 dnia: 20 Października 2005, 12:28 »
w przeddzień jest to normalna restauracja, dostepna dla gości

Aguś w przeddzień jest Wigilia... Pogadaj jeszcze z Panią z restauracji może uda sie cos razem wykombinowac :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #93 dnia: 20 Października 2005, 12:32 »
Faktycznie  :glupek:   Ja to chyba najlepiej zrobie, jak zapytam sie tej pani, kiedy bedzie ustawiała stoły przed naszym weselem........dobra, problem rozwiązany :mrgreen:  :wink:

[ Dodano: Pon Paź 24, 2005 9:52 am ]
62 DNI....

Byłam wczoraj u spowiedzi...przymierzałam się do tego od dawna i wczoraj się w końcu zdecydowałam. Najbardziej obawiałam się tego początku "ostatni raz u spowiedzi byłam...."...spędzało mi to sen z powiek, bo przecież powiedzieć prawdę to obciach, a znowu kłamać księdza już na starcie, to nawet w moim pojęciu się nie mieści. No więc na początku powiedziałam " Ostatni raz u spowiedzi byłam sto lat temu, albo Bóg wie kiedy :wink: "...Ksiądz był fajny, byłam bardzo przyjemnie zaskoczona...wyszło na to, że właściwie to ja nie grzesze, bo na wszystko co mówiłam ksiądz znajdywał wytłumaczenie. W stylu "tu nie miej wyrzutów sumienia, bo przecież wszystko zależy od pobudek jakimi się kierowałaś, nie w każdej sytuacji dany czyn jest grzechem"...Święta Agnieszka....oprawić w ramki i na ściane :wink:  8)

Rozmawiałam z Panem Darkiem K. od oprawy muzycznej mszy w kościele, uzgodniliśmy już trochę szczegółów, pozostało końcowe spotkanie, aby ustalić listę utworów i takie tam. BTW....monia, Pan Darek grał u Ciebie  canon in D major:?:   :?:

Poza tym nic się nie działo, ogólnie mam chandrę jakąś....Wojtasa nie ma, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi..... wyprowadzam się na Alaskę albo chociaż do szafy :?

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #94 dnia: 25 Października 2005, 09:32 »
BTW....monia, Pan Darek grał u Ciebie canon in D major

no ba.. jeszcze zagrali to ma moje życzenie... mieli zagwozdkę który ma być - pachelbel czy mozart... oczywiście pachelbela wybrałam.. bardziej dostojny w grze na organach...

był grany podczas komulni..

utwór jest ogólnie znany ale niewiele osób kojaży go jako canon in d

daj mi maila to wieczorkiem jak wrócę z pracy podeślę ci utwór na pocztę...

[ Dodano: Wto Paź 25, 2005 9:36 am ]
przecież do ślubu jeszcze ponad dwa miesiace, co ja będe za garniturami już ganiał...?

no ba.. a myślisz,ze mój co wymyślał....

pojechaliśmy na pierwszy dzień świąt wielkanocnych do  rodziców do ś-cia.. w wielką sobotę poszliśmy święcić jajca i tak przy okazji weszliśmy do sklepu z gajerami , który był położony zaraz przy kościele... weszliśmy i od razu wyszliśmy z gajerem....  :mrgreen:

[ Dodano: Wto Paź 25, 2005 9:39 am ]
może i tobie się uda dień przed rozstawić winietki...

No właśnie w tym sęk, że się nie uda, bo oni lokal szykują w dzień wesela od rana; w przeddzień jest to normalna restauracja, dostepna dla gości :?

spokojnie..

w moim przypadku dzień przed weselem był problem i nie problem.. ktoś organizował utodziny z tańcami w nordzie... stoły ustawione, winietki rozkładam a panie kelneri proszą mnie o wyjście, bo muszą podłogę umyć..

ja ustawiłam  a potem z szefową sali chodziłyśmy i zapisywałyśmy jak mają być po kolei nazwiska.. potem, w kolejności poskładałyśmy winietki i wysz dobrze....
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #95 dnia: 25 Października 2005, 09:53 »
Cytat: "monia"
daj mi maila to wieczorkiem jak wrócę z pracy podeślę ci utwór na pocztę...

juz mi wysyłałas, mam :mrgreen:  tylko własnie jak rozmawiałam z Panem Darkiem, to cos przez chwile miałam wrażenie, że on nie wie o czym mowa, o jakim utworze...i juz mu miałam powiedzieć, że jak nie wie jak wie, skoro grał to u moni 8) ale sie ugryzłam w jęzora, bo nie wiedziałam na 100%. No ale teraz to ja już mu powiem:-))) W każdym razie cieszę się, że grali to i że potrafią. Tez bym chciała podczas komunii.

Cytat: "monia"
weszliśmy i od razu wyszliśmy z gajerem....  

oddam cnotę w dobre ręce, tylko niech sie tak stanie :mrgreen:  :wink:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 3 Listopada 2005, 15:31 »
Agniesiu jak Wam idą przygotowania :?: Jak daleko posunęły się sprawy :?: Od kiedy zaczynasz przymiarki w CMS :?:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #97 dnia: 4 Listopada 2005, 08:49 »
52 DNI DO....

:arrow:  spotkałam się z Panem Darkiem od muzyki w kościele...niesamowicie ciepły człowiek:-) I zagra mi pachelbel podczas komunii :D ...Monia, pozdrowiłam Go od Ciebie :wink:  Dograliśmy juz szczegóły....teraz wypadałoby udać się do księdza i Go uprzedzić, bo jeszcze nic nie wie :mrgreen: Ale mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów.

:arrow:  szukam butów.....stwierdziłam, że nie będę się porywała na buty po 300 zł, bo nie jestem fanką białych bucików, więc później do niczego mi się nie przydadzą. Szukam przede wszystkim butów wygodnych. No i muszą być białe (ewentualnie biało -srebrne) z białą podeszwą. Nie muszą być z naturalnej skóry, bo i tak nie będę ich nosić. Nie chcę też butów satynowych, bo w grudniu pewnie już po godzinie byłyby czarne. Nawet jeśli nie pobrudziłabym ich w kościele, to ewentualne deptanie mi po palcach na parkiecie zrobiłoby swoje :). Ostatnio pochodziłam trochę po sklepach i wcale nie jest takie proste kupić buty :?  Jak mi się podobają, to są drogie, jak nie są drogie, to mi się nie podobają, a jak mi się podobają i nie są drogie, to mają za wysoki obcas (ja chce max 5 cm) :roll:  Ale dzisiaj po pracy i jutro będę chodzić dalej i niech żabę urodzę, jak ich nie kupie :P

:arrow:  Ku końcowi ma się roznoszenie zaproszeń...została w zasadzie tylko rodzina Wojtka do obdzielenia, ale z tym muszę poczekać na Niego.

:arrow:  Za tydzień przyjedzie Wojtek :jupi:  :jupi:  Pewnie wtedy minie mi chandra, która ostatnimi czasy mnie trzyma:-))) No i za tydzień mamy termin odbioru obrączek. I jedziemy kupić Wojtkowi gajerek (sam dojrzał do tego, więc nie będzie marudził i pomysł ma szansę realizacji) I jeszcze chcemy kupić alkohol i dokończyć nauki w kościele i poradnie (termin mamy 14.11) I na to wszystko mamy 5 dni, bo na tyle Wojtas przyjedzie. Uda się, musi się udać, bo inaczej, to ja Go oskalpuje :twisted:

:arrow:  Przymiarkę sukni w CMS mam 28.11, a później następną 02.12.  Jeżeli wszystko będzie ok (to znaczy, jeżeli za bardzo nie schudnę bądź nie przytyję), to gotową sukienkę odbieram 22.12. Ale najpierw, tak tydzień przed ślubem mam przyjść jeszcze raz wbić się w sukienkę i zobaczyć czy nic nie trzeba poprawić.

:arrow:  Nie mogę się zdecydować na kolor bukietu. Wiem, że bazą z pewnością będą kwiaty w kolorze białym i że wiązanka ma być wisząca, ale jednocześnie delikatna. Tylko nie wiem, czy tą biel zdecydowanie odcinać jakimś ciemnym kolorem (np. bordowymi różami), czy też zdecydować się na róże, takie bledsze :roll:

[ Dodano: Pią Lis 04, 2005 8:57 am ]
Nabyłam bolerko...nie wiem, czy je wykorzystam, bo do wyboru mam jeszcze piękny biały kożuszek. Jak będę w CMS, to przymierze i zobacze w czym będzie lepiej. A bolerko w razie czego, na coś kiedyś może mi się przyda.

nie mogę wstawić fotki  :evil:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 4 Listopada 2005, 09:34 »
szukam butów.....

a nie chcesz tych z CMS :?:
Przymiarkę sukni w CMS mam 28.11

ja zaqczynam od 16.11
Nabyłam bolerko...

Bardzo łądne... a na ten kożuszek z CMS ja też się czaję  :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #99 dnia: 4 Listopada 2005, 10:35 »
Cytat: "demka"
Bardzo łądne... a na ten kożuszek z CMS ja też się czaję

Dzisiaj ma być coś nowego w CMS, bo jak byłam ostatnio, to wisiało tylko to ecru. A to, co ja wkleiłam, nie wiem czy nie jest identyczne (w każdym razie z tego co pamiętam), a w każdym razie bardzo podobne, ale za dużo mniejsze pieniądze. Tańsze niż wypożyczenie w CMS. Ania, wstrzymaj się kilka dni, jak dostane juz to swoje, to pojde z nim do CMS i porównam, jeśli to będzie to samo, to po co masz kupować droższe. Najwyżej jakoś się umówimy i dam Ci moje do przymierzenia, zobaczysz jak wygląda itp. :lol:

[ Dodano: Pią Lis 04, 2005 10:39 am ]
A co do butów w CMS......tam leżą i praktycznie nie znikają, zawsze można zamówić, więc zostawiłam je sobie jako ostateczność, jeśli nigdzie indziej nie znajdę nic ciekawego :D

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #100 dnia: 4 Listopada 2005, 12:58 »
Aga  wsalonie na Jagielońskiej są butki ( nie wem czy ci sie spodobaja  mi sie podobają bardzo) białe na kaczuszcze z boku mają tak jakby koraliczki i kosztują 140 zł te same w scarlet kosztuja 190  :mrgreen: przesada ale cóż jedni się cenia bardziej od innych
zobacz sobie na jagielońskiej może akurat no i maja białą podeszwę :mrgreen:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #101 dnia: 5 Listopada 2005, 11:53 »
Z nowości......mam to bolerko....Ania, jest identyczne jak to, które można kupić w CMS (chyba na to się czaiłaś), tylko znacznie tańsze...mało tego, ja chciałam je kupić na aukcji "a....", wysyłaliśmy sobie z wystawcą @, a okazało się, że on jest ze Szczecina i chodzi o firmę "F" z al. Piastów. Więc można tam pójść, zobaczyć i przymierzyć....ja kupiłam. :)
I kupiłałam jeszcze buty...nie chce mi się już łazić, stwierdziłam, że nie będę robiła cyrku tam, gdzie go nie trzeba; nie będę w tych butach chodziła później, więc postawiłąm właściwie jedynie na wygodę. Uroda byłą sprawą drugorzędną, ale jakoś się udało pogodzić...wybrałam i mam :mrgreen:
http://www.growikar.tfirma.pl/index.php?op=podmodul&id=86-300f128&str=822
 butki nr 152
.....chciałam wkleić fotkę, ale jak próbowałam, to mi wchodziła zupełnie inna niż te, które kupiłam :evil:

Fason taki jak te...ale te moje nie mają żadnego wzoru, tylko na szwie mają tasiemkę z krzyształków

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 5 Listopada 2005, 11:59 »
Aga to są dokładnie te butki(które wkleiłaś) o których Ci pisałam z Jagielońskiej
to jest właśnie mój typ :D

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #103 dnia: 5 Listopada 2005, 12:01 »
Doczytałam w naszej bazie :mrgreen: ....ta firma "F" tam jest, więc mogę z czystym sumieniem;-)))) Chodzi mi o salon "FANTAZJA" na Piastów :)

[ Dodano: Sob Lis 05, 2005 12:05 pm ]
to jest właśnie mój typ

Są niewyszukane, ale chyba nie takich potrzeba do sukni slubnej (wyszukanych, z bajerami)....a przy tym są wygodne i powinny się sprawdzić przez całą ślubną noc :D  potem, to już jest mniej ważne :wink:

[ Dodano: Sob Lis 05, 2005 12:12 pm ]
Cytat: "agulkaaa"
tak jakby koraliczki i kosztują 140

Koraliczki :mrgreen:  tam, na Piastów te butki kosztują 150, ale jak kupowałam bolerko i buty, to dostałam 10 rabatu (powiedziałam pani, ze jak jej oddam kase, to mi nie wystarczy na taxi :P ), więc wyszło na to samo, co na Jagiellońskiej. Nie byłam tam, a może szkoda.....no, ale załatwiłam wszystko w jednym sklepie :)

[ Dodano: Sob Lis 05, 2005 12:36 pm ]
jeszcze jedno.....nie wiem, czy jestem odosobniona, czy to norma...bęczę...normalnie beczę na sama myśl o tym wszystkim :oops:  Nawet na forum, jak czytam niektóre posty (takie, które przemawiają do wyobraźni; te o minionych ślubach) albo oglądam fotki, to beczę....chyba przestanę na jakiś czas przychodzić na forum....a może to przez to, że jestem sama, że Wojtka nie ma (żadna nowość)....nie wiem....a może to naprawde jesienny dołek :|

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 6 Listopada 2005, 14:14 »
chyba przestanę na jakiś czas przychodzić na forum....a może to przez to, że jestem sama, że Wojtka nie ma (żadna nowość)....nie wiem....a może to naprawde jesienny dołek

Aguś nie wolno Ci tak myśleć. Płaczesz bo takie przeżycia, atmosfera, fotki wywołują łzy- są to łzy szczęścia i wzruszenia... A o zaprzestaniu odwiedzania forum nawet nie myśl...Gdzie Ci będzie lepiej :?: Każdy ma swoje lepsze i gorsze dni...Ja ostatnio też mam lekko nerwowe chwile, ale jak odwiedzam forum wszystko mija...
Doczytałam w naszej bazie  ....ta firma "F" tam jest, więc mogę z czystym sumieniem;-))))

ślicznie dziękuję :D Mogę wiedzieć ile za nie dałaś :?: Ja po 16.11 będę wiedziała jak futerko pasuje do reszty i wówczas sobie takie sprezentuję :D
A butki masz baaardzo łądne, tylko jak dla mnie obcas zbyt niski :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 6 Listopada 2005, 15:02 »
Cytat: "demka"
A butki masz baaardzo łądne, tylko jak dla mnie obcas zbyt niski

heheh to tak jak pisałyśmy w twoim wątku że twoje są za wysokie hehehe

Aga :bredzisz: nie myśl o tym żeby przestać odwiedzać forum kto cię lepiej pocieszy   :przytul:     ??? wiadomo że my
  :glaszcze:  
a takie chwile to chyba ma większość dziewczyn nie łam się będzie dobrze bo co ma nie być   :luzak:  

także wez się w garśc   :Najlepszy:   i dalej się dziel z nami swoimi przygotowaniami a jak ci źle to POMOŻEMY a co :D :skacza:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #106 dnia: 6 Listopada 2005, 15:55 »
Sorry Dziewczyny za marudzenie...tak naprawdę, to forum niczemu nie jest winne...nie wiem, pewnie to jesień, a moze to jakis kolejny etap w tym wszystkim; mineła pierwsza euforia, potem był okres względnego spokoju i racjonalnego podejścia do tego wszystkiego...a teraz jak juz tak niewiele czasu zostało jakas taka łzawa się zrobiłam...żeby tylko przetrwac ten tydzień ; odrazu bedzie lepiej :) Poźniej będę zbyt zajęta, żeby się nad soba roztkliwiać:-))

Ania...bolerko kosztowało 160 zł, ale jak byś sie na nie decydowała w tym sklepie, to pamietaj o Karcie e-wesele, bo tam daja 10% rabatu.

A co do wysokości obcasa, to własnie taki miał być; będę sie czuła swobodniej przez całą noc :)

[ Dodano: Wto Lis 08, 2005 12:40 pm ]
Moj przyszły Teść załatwił ciasta na wesele. Sam z siebie, kochany jest :serce:  Ma kogoś tam znajomego, kto się tym zajmuje. Bardzo się cieszę, bo kolejna rzecz załatwiona. Nie wiem nawet jakie to będą ciasta, Teściowie jadą dopiero uzgadniać szczegóły. Zostawiłam im zupełnie wolną rękę, bo ja nie jestem jakąś znawczynią ciast, a ta pani, która je wypieka chyba najlepiej będzie wiedziała, co w jej wykonaniu jest najlepsze, co się sprawdza i ile tego trzeba. Tak więc ona ma proponować, a Teściowie mają wybierac :D

I Teść zadeklarował się również, że chciałby się zająć zakupem alkoholu....no i niech się zajmuje :)
Wódkę wybierze On, a my z Wojtkiem wybierzemy wina i inne alkohole :)  Ostatnio piłam jakieś wino...biale (from Chile)...ponoć z tej serii jest też czerwone...nie pamietam jak się nazywało, ale pojdziemy go szukac w sklepie, bo wydaje mi się, że jest dobre; ani słodkie, ani kwach, lekkie- akurat.

[ Dodano: Wto Lis 08, 2005 2:15 pm ]
Kupiłam welon :D

Z kryształkami SVAROVSKI (30 maleńkich sztuk) i bez niczego więcej....zwykły, prosty, ale mnie sie podoba :) Oczywiście bez tego stroika, zamiast niego będzie diadem (tak bym chciała). Welon chce mieć upiety pod włosami (włosy upiete).

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 8 Listopada 2005, 16:08 »
Moj przyszły Teść załatwił ciasta na wesele

Bardzo się cieszę :D Zawsze do przodu...ja dopiero będę o tym myślała...
Teść zadeklarował się również, że chciałby się zająć zakupem alkoholu....no i niech się zajmuje

nieczęsto się zdarza, aby Teść tak włączył się w wir przedślubnych przygotowań...
Kupiłam welon

bardzo ładny- delikatny, skromny...śliczny...
ja nawet sie nie orientowałam ile kosztują welony, ale po 15 listopada...ach...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #108 dnia: 9 Listopada 2005, 12:47 »
Moj przyszły Teść załatwił ciasta na wesele. Sam z siebie, kochany jest

takiego teścia tylko pozazdrościć :wink:
widzę że przygotowania idą super..welon bardzo ładny..

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #109 dnia: 10 Listopada 2005, 13:45 »
Aguś - super, że przygotowania idą do przodu. Mam nadziejeę, że zły nastrój został przegoniony i entuzjazm powrócił ze zdwojoną mocą do Ciebie  8) Nic się nie martw, takie chwile się zdarzają każdemu. Jak coś będzie nie tak, pamiętaj, że jesteśmy tu i jesteśmy do Twojej dyspozycji, do pocieszania, (wirtualnego) przytulania i głaskania :D .

Mogę spytać ile kosztował welonik? I gdize go kupiłaś ?? Jest śliczny :P

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #110 dnia: 10 Listopada 2005, 14:54 »
Mogę spytać ile kosztował welonik? I gdize go kupiłaś ?? Jest śliczny

Kupiłam go w jednym ze sklepów internetowych ze ślubnymi bajerami. Wcześniej mierzyłam taki w CMS, nawet nie wiem ile tam kosztuje, ale pewnie nie jest tani (CMS ogólnie nie jest tanie :? ). Ja zapłaciłam za ten 84 zł + 8 zł koszt przesyłki.

Teść jednak nie załatwi ciasta :(  pani, która miała je piec wspominała, że wyjeżdza za granicę 24.12, ale akurat starczy Jej czasu, żeby upiec te ciasta. Okazało się jednak, że dostała bilet nie na Wigilię, a na 21.12.....a ja nie chcę, żeby ciasta leżakowały gdzieś przez 5 dni. Trudno....jakos sobie z tym poradzimy; jeszcze trochę czasu :)

Dzwonił złotnik....obrączki są właściwie gotowe, tylko musi osadzić jeszcze brylancik w mojej i wygrawerować literkę w Wojtka. W poniedziałek odbieramy, postaram się wkleić fotkę :lol:

Wojtek przyjedzie jutro w nocy :serce:   :Zakochany:   :mrgreen:
Mamy baaaardzo dużo do zrobienia 8)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #111 dnia: 10 Listopada 2005, 15:45 »
Aguś na Pw prześliju mi namiary na ten sklepik :D Zrobię chyba tak jak Ty- tam przymierzę a zamówię w innym miejscu :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #112 dnia: 10 Listopada 2005, 20:28 »
Poszedł :lol:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 11 Listopada 2005, 12:04 »
AguS to ja też poproszę jak tam są jakieś slubne bajery to może się przyda
z góry dzięki  :skacza:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 11 Listopada 2005, 15:25 »
Aguś ślicznie dziękuję... :serce:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline monia_piotr
  • bywalec
« Odpowiedź #115 dnia: 11 Listopada 2005, 15:39 »
witam
Agus jak mozesz to mi tez przeslij namiary na ten sklepik na PW
dzieki
pozdrawiam :D

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #116 dnia: 11 Listopada 2005, 19:32 »
Nie ma sprawy :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #117 dnia: 11 Listopada 2005, 21:00 »
ten sam welonik jest na allegro za 75zika

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71100868
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #118 dnia: 12 Listopada 2005, 01:17 »
No widziałam na allegro też, ale zdecydowałam się na nowy, różnica w cenie niewielka:-)))

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 12 Listopada 2005, 11:06 »
dzięki Aga  za namiary :skacza: