Autor Wątek: Moje 88 dni- Agnieszka32:-))  (Przeczytany 25149 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Moje 88 dni- Agnieszka32:-))
« Odpowiedź #60 dnia: 5 Października 2005, 20:07 »
Nie, Karola....w CMS w Szczecinie na Kaszubskiej. Tania nie jest, ale co tam, raz się tylko w nia ubiore....tyle mojego :wink:

Własnie wróciłam z pierszego, ogólnego spotkania w Poradni. Wojtka nie ma, więc reprezentowałam nas obydwoje. I chyba dobrze, bo chociaz pani z gruntu była miła, sympatyczna i chyba naprawde wierzyła w to, co mówi, to w niektórych momentach już nie wytrzymywałam i musiałam wtracic cos od siebie. Spotkanie trwało 2 godziny, juz widziałam jak wszyscy się kręcą na krzesłach, ale na tych indywidualnych spotkaniach to ja chyba sobie z nią pogadam :wink:

Offline Pyrdulka

• entuzjasta
« Odpowiedź #61 dnia: 5 Października 2005, 21:56 »
Agnieszko!Przecudną sukienkę wybrałaś!Jest naprawdę piękna!Wiedziałam, że Twoje serduszko naprowadzi Cię wprost na tą jedyną, wymarzoną!Cieszę się że już jesteś zdecydowana i jeden problem masz już z głowy  :brawo_2:  

Offline kashira

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #62 dnia: 5 Października 2005, 22:17 »
A ja jutro mam  ostatnią poradnię- zapowiedziany temat- naturalne metody planowania rodziny :twisted: ,chyba jedyną rada by przejść te zajęcia szybko i bezboleśnie to raczej nie wdawanie się w dyskusję- u nas ostatnie trwały przez to pół godzinki :mrgreen:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #63 dnia: 6 Października 2005, 08:07 »
Cytat: "kashira"
zapowiedziany temat- naturalne metody planowania rodziny  ,chyba jedyną rada by przejść te zajęcia szybko i bezboleśnie to raczej nie wdawanie się w dyskusję

No właśnie na ten temat pani rozmawiała na tym spotkaniu na którym ja byłam....i naprawdę idąc tam miałam szczere chęci siedzieć cicho i nie komentować, ale nie wyrobiłam, normalnie nie wyrobiłam...jak zobaczyłam te plansze, które ona tam ma niby, żeby zobrazować, jak to dwufazowa tabletka antykoncepcyjna zabija dziecko, to myślałam, że umre :twisted:  :twisted:  Ja naprawde szanuje poglądy ludzi i jeśli ta pani uważa, że metoda objawowo- termiczna jest jedyną słuszną i skuteczną, to niech sobie tak myśli; wolnoć Tomku w swoim domku. Szanuję również stanowisko Kościoła w tej sprawie, nawet jeśli wg mnie jest co najmniej dziwne...tylko niech oni mi nie opowiadają bzdur, juz lepiej by było, gdyby powiedziała, że antykoncepcja jest zła, bo tak i już!, bez argumentacji...wtedy pewnie bym sie nie odezwała. I nie w tym rzecz, że broniłam tu czegoś, co mnie dotyczy- nie stosuje tabletek, ale szlag mnie trafia, bo tysiące kobiet stosuje i niby wszystkie mordują dzieci :twisted:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 6 Października 2005, 11:42 »
:shock:  No ładne rzeczy Wam mówią na tych spotkaniach. Nie dziwię się Agnieszko, że nie wytrzymałaś. :)  Bo ja pewnie też bym się coś odezwała. A tak wogóle to nauki jeszcze przed nami, ale oraz bardziej nie chce mi się tam iść skoro takich głupot uczą. :evil:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #65 dnia: 6 Października 2005, 20:35 »
a my nie mieliśmy czegoś takiego
spotkania trwały po 30 minut i nawet faknie je wspominam

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #66 dnia: 6 Października 2005, 20:44 »
ja powiedziałam tylko - jestem lekarzem i nie męczmy "kota".... chce pani ludzi 30 letnich czegoś jeszcze nauczyć???? :twisted:

[ Dodano: Czw Paź 06, 2005 8:48 pm ]
Cytat: "Agnieszka32"
Nie wiedziałam :mrgreen:  Ale pani w salonie mówiła mi już poźniej, jako ciekawostkę, że ta konkretna suknia została suknią roku 2006 Skandynawii :D   Jest piękna.....i trochę droga :| , ale uważam, że warta swojej ceny. Kupić ją można za 3.700 zł, a wypożyczyć nową za 2000 zł. Zdecydowałam się na wypożyczenie nowej, bo wątpię, by później udało mi się ją sprzedać za więcej niż 1.700 zł, więc chyba na jedno wyjdzie. Ważne, że już ją mam, wisi sobie w salonie i czeka na mnie, a 10.10 umówiłam się na pierwszą przymiarkę, taką już ze "ściąganiem" miary, bo sukienkę trzeba troszeczkę zmniejszyć tu i tam :wink:

zapomnij,ze sprzedasz ją nawet za tą cenę.. moja kosztowała mnie 3600 i były propozycje zakupu - za 800zł  :luzak:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #67 dnia: 7 Października 2005, 07:44 »
Cytat: "monia"
zapomnij,ze sprzedasz ją nawet za tą cenę.. moja kosztowała mnie 3600 i były propozycje zakupu - za 800zł

No właśnie o Twojej kiecce myślałam, monia, w salonie jak zastanawiałam się, czy ją kupić czy wypożyczyć...chodzić w niej nie będę, przerabiać też nie i dlatego wypożycze, ponosze, oddam i po imprezie :lol: No i będe mogła te 1700 przeznaczyć na inne wydatki ślubne :lol:

[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 7:50 am ]
Na jutro umówiłam się na Liściastej, na spotkanie robocze. Zobaczymy, co pani mi zaproponuje :D  I życzę powodzenia.....Ona jeszcze nie wie, jakie ja mam włosy :mrgreen:  Nobla Jej, jeśli coś z tego zrobi:-)))

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #68 dnia: 7 Października 2005, 10:17 »
Na jutro umówiłam się na Liściastej, na spotkanie robocze. Zobaczymy, co pani mi zaproponuje  I życzę powodzenia.....Ona jeszcze nie wie, jakie ja mam włosy  Nobla Jej, jeśli coś z tego zrobi:-)))

Aguś czekamy na relacje z Liściastej :D jak dla mnie pani, która tam pracuje jest profesjonalistkom, także nie powinna mieć problemów nawet z najbardziej niesfornymi włoskami :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #69 dnia: 8 Października 2005, 23:01 »
No i byłam dzisiaj na Liściastej....pierwsze wrażenie nieco odbiegało od moich wyobrażeń....naczytałam się tutaj różnych opinii i jakos w głowie wytworzyłam obraz Bog wie czego; weszłam do "studia" i początkowo sie zdziwiłam, bo spodziewałam się czegoś innego. Pożniej po rozmowie z pania od wizażu uspokoiłam się, udzieliła mi kilku naprawdę fajnych rad. Kolory makijażu, które mi zaproponowała (powiedziała, że mam dośc ciemna karnację, więc będą to brązy i beże) lubię, w tych tonacjach jest mój codzienny makijaż. Chyba umówię się na próbny, tak w okolicach panieńskiego- chciałabym jednak mieć pewnośc,że bede sie dobrze czula. Jedno, co mnie zdziwło....cos tam sobie rozmwiałyśmy i ja mówiłam, ze jestem umówiona u kosmetyczki na oczyszczanie cery, a pani mówiła, ze w sumie to jej do niczego nie jest potrzebne :roll: No ja nie wiem, ale chyba czysta cera to podstawa, wiec i tak sobie pojde do kosmetyczki............ale ogólnie wrażenie pozytywne!!-))

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 9 Października 2005, 15:52 »
A fryzurkę wybrałaś :?:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
« Odpowiedź #71 dnia: 10 Października 2005, 12:08 »
Hej!
ale z kamerzysty to na pewno będziesz zadowolona :) Mariusz nagrywał moją kasetę i jest poprostu super!!!!
Bardzo romantyczna......:) ogląda się jak film...

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych przygotowaniach:)

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #72 dnia: 11 Października 2005, 08:30 »
Cytat: "demka"
A fryzurkę wybrałaś

Demka...litości :D  Widziałaś moją fotkę w albumie?? Mam włosy nijakiej długości, więc wielkiego wyboru nie mam:-))) Pani z Liściastej powiedziała, że mi je zepnie, nawet coś tam kombinowała; powiedziała, że da radę. Mam tylko nadzieję, że do grudnia urosną jeszcze ze 2 cm, bo przecież trzeba je będzie jeszcze podciąć i chciałabym, żeby było z czego;-)) W każdym razie będą upięte- to wersja na dzisiaj.

Cytat: "Karina"
Hej!
ale z kamerzysty to na pewno będziesz zadowolona  Mariusz nagrywał moją kasetę i jest poprostu super!!!!
Bardzo romantyczna...... ogląda się jak film...

Mam taką nadzieję, że będę zadowolona. Oglądałam kasetę i w sumie mi się podobała, mam kilka własnych pomysłów jeszcze (pogadam o tym z Mariuszem jak się spotkamy). Coś się doda, coś wytnie (nie chce takich reżyserowanych scenek typu spacer po torach) i powinno być dobrze :D

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 11 Października 2005, 16:08 »
Demka...litości  Widziałaś moją fotkę w albumie??

powiem szczerze, że widziałam :D Ale po tych słowach postanowiłam sprawdzić jeszcze raz :wink:
Przyglądam sie przyglądam i myślę, że można coś wymyślić :D Może któraś z tych Ci sie spodoba, albo może którąś zmodyfikujesz :?:
 :arrow:  

Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 12 Października 2005, 15:58 »
Aga przestań gadać ,że twoje włosy są straszne BO NIE SĄ
napewno panie coś ci wykombinują i bedzie git moja koleżanka też miała krótkie włoski a jakoś tak jej fryzjerka włoski zrobiła że wyglądało to jak ładny koczek

i przestań się załamywać włoskami bo jest GIT
zobacz ile masz już propozycji od demki  :mrgreen:

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #75 dnia: 12 Października 2005, 17:16 »
Agnieszko! Trafiłam do Twojej galerii, żeby obejrzeć fryzurkę. I wiesz co, nie będzie źle!! Naprawdę!!! Moim zdaniem sprytny fryzjer spokojnie poradzi sobie z takimi włosami. Głowa do góry i nie rozpaczaj tak bardzo!! :D

Muszę w końcu wkleić swoje zdjęcie ślubne (też miałam króciutkie włosy - pisałam o tym już dziesiątki razy  :wink: ) -

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 12 Października 2005, 22:28 »
Cytat: "Sylvi"
Muszę w końcu wkleić swoje zdjęcie ślubne

jestem tego samego zdania- wówczas dziewczyny zobaczyłyby, że z krótkich włosów da się wyczarować cuda :D I może Aga nie przejmowałaby się tak swoimi włoskami :D Ze swej strony jestem przekonana, że będzie wyglądała czarująco :serce:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #77 dnia: 13 Października 2005, 08:04 »
Kochane jesteście Dziewczyny :D Pani z Liściastej mówiła, że jakoś mi je upnie, więc zdam się na nią...z tego co pamiętam, to chyba merkunek miała jakoś upięte włosy, że wyglądało, jakby były dłuższe niż w rzeczywistości.

P.S Sylvi...pewnie, że mówiłaś już o tym, że miałaś krótkie włoski, dziesiątki razy.....mówiłaś, a teraz nam pokaż :wink:  :mrgreen:

[ Dodano: Czw Paź 13, 2005 9:18 am ]

73 DNI.....

Dzisiaj w nocy mój Wojtas przyjechał na kilka dni do Polski i jak wychodziłam do pracy, to wspomniał coś, że dzisiaj będzie się relaksował cały dzień....oczywiście :mrgreen:  :mrgreen:  już ja Mu przygotowałam relaks....idziemy porozglądać się za garniturami i na plebanię, bo może Pani od poradni będzie dziś miała chwilę czasu, to Wojtek by zaliczył już jakąś część nauk....oczywiście On nic jeszcze nie wie o moich planach i z góry wiem, co powie. On ma jeszcze dużo czasu i generalnie to "luzik", nie ma się co spieszyć, do ślubu jeszcze 2 miesiące....faceci :roll:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 13 Października 2005, 11:51 »
już ja Mu przygotowałam relaks....idziemy porozglądać się za garniturami

hihi dla Niego będzie to chyba wątpliwy relaks  :wink: z reszta jak dla wiekszości mężczyzn :wink:  jako.ś poszukiwanie stroju, dodatków, butów itp. nie leży w kręgu ich zainteresowań  :evil: Nie wiedzieć czemu :?: Mam nadzieję, że jednak coś znajdziecie, chociaż prawie we wszystkich męskich sklepach jest to samo (niestety).
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Pyrdulka

• entuzjasta
« Odpowiedź #79 dnia: 13 Października 2005, 12:09 »
W przypadku mojego męża wybieranie garnituru i wszelkich dodatków było najpiękniejszą chwilą w całych tych przygotowaniach!On uwielbia chodzić po sklepach i przymierzać ciuszki!Życzę Ci Agnieszko, żeby w Waszym przypadku,jednak było tak przyjemnie i bezstresowo jak w naszym;o)

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #80 dnia: 13 Października 2005, 15:56 »
Jacy faceci są przewidywalni :mrgreen:

Rozmowa telefoniczna:
Wojtas: Dzisiaj nic nie robie.
Ja: Chyba jednak robisz...( i tu wymieniam co sobie i Jemu zaplanowałam na dzisiaj:
W: No widze, że już mi zorganizowałaś życie w dniu dzisiejszym; luzik, przecież do ślubu jeszcze ponad dwa miesiace, co ja będe za garniturami już ganiał...

Facet porażka :roll:  :mrgreen: A jeszcze nic nie powiedziałam o planach na weekend- roznoszenie zaproszeń, wizyta u pana Darka K uzgodnić szczegóły dotyczące oprawy muzycznej w kościele, wizyta u księdza  i jeszcze kilka innych rzeczy8)
No i, przede wszystkim, musimy zorganizować coś w rodzaju oficjalnych zaręczyn, bo nasi Rodzice nie znają się wzajemnie i jak tak dalej pójdzie, to w kościele moga sobie nawet dzień dobry nie powiedzieć :wink:  Nie wiem tylko jak to zrobić...właściwie to nie chcielismy z Wojtkiem oficjalnych zaręczyn (żadnego proszenia moich Rodziców o moją ręke itp.) Chyba po prostu zaprosimy Ich na obiad do restauracji, wypijemy po lampce szampana i po ptokach. Może tak być?

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 13 Października 2005, 16:04 »
Chyba po prostu zaprosimy Ich na obiad do restauracji, wypijemy po lampce szampana i po ptokach. Może tak być?

pewnie, że może :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #82 dnia: 13 Października 2005, 18:09 »
Jasne, że tak - my tak właśnie zrobiliśmy  :D
Zaprosiliśmy ich na kawę i deser - poznali sie, porozmawiali i było ok  :D

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 13 Października 2005, 22:33 »
Aga dobry pomysł
a podejściem swojego faceta sie nie przejmuj oni mają to w genach heheh
jeszcze sie nie spotkałam żeby jakiś facet wczuwał się w całe to zamieszanie weselne
a jak zdąży to nie naciskaj :)
może im się tak nie chce bo to my im ciągle o tym gadamy  :?:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 14 Października 2005, 08:33 »
oooooo

my wlaśnie tak urządziliśmy podziękowanie..

tydzień przed weselem zaprosiliśmy rodziców do "chaty polskiej" i wręczyliśmy po bukiecie kwiatów i karcie "podziękowanie dla rodziców"

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #85 dnia: 18 Października 2005, 13:02 »
Tak sobie wyobrażałam, że jak już Wojtek pojedzie, to ja zasiądę do koputera i będę mogła Wam napisać bardzo długą listę naszych ślubno- weselnych dokonań weekendowych :)  I co?? I nic :twisted:  Wyrobię się w dwóch zdaniach. Po garnitur nie byliśmy, imprezy dla Rodzców nie zrobiliśmy (tu akurat z powodu tzw. siły wyższej-usprawiedliwione). Zaliczyliśmy jedynie część nauk z księdzem i udało nam się rozdać część zaproszeń.
Za to mamy kolejny (słownie: czwarty!!) rodzaj zaproszeń i to nie dlatego, że serduszka odpadają z poprzednich....po prostu mamy kolejny wzór i już :i_love_you: Wojtuś :twisted:

A tak poza tym, to weekend był boski :wink:  Trzeba wracać do przygotowań ślubnych, ale to już ja solo  :)  :)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 18 Października 2005, 21:57 »
Aga nie martw się ze wszystkim zdążysz wkońcu jeszcze troche tych dni zostało :):):)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 19 Października 2005, 13:16 »
Aguś na pewno nie jest aż tak źle. Ze wszystkim zdążycie. Ja po prostu mam taka naturę, że muszę mieć wszystko z duzym wyprzedzeniem... Trzymam kciuki za przygotowania przedślubne
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #88 dnia: 20 Października 2005, 08:26 »
Ja tam się jakoś szczególnie nie martwię, bo to nie leży w mojej naturze :D  Urodzona optymistka; afirmacja na każdy dzień: "co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego" :mrgreen:  :wink:  Pewnie dopiero ostatnie tygodnie bedę latać jak kot z pęchcerzem.

Od przedwczoraj jestem posiadaczką winietek na stoły. :) No i na tą okoliczność w myślach już zaczęłam tych wszystkich gości usadzać przy stole i odkryłam straszną rzecz: nie mam jak zrobić takiej "próby generalnej" :shock:  :!:  Przecież na co dzień w tej restauracji stoły stoją zupełnie inaczej niż podczas wesel, nie polecę też próbować sobie podczas szykowania  przez nich sali na jakieś inne wesele. Nie wiem nawet dokładnie ile jest miejsc przy stołach. Odpada też wersja, że zrobie to w dzień slubu rano, bo przecież mam inne plany wtedy. Kurcze :twisted:  Tak sobie pomyślałam, że poproszę Panią w restauracji, żeby mi naszkicowała jak będą stały krzesła i "pousadzam" sobie gości w domu, na kartce, a później tylko świadek w dzień ślubu pobiegnie do lokalu i porozstawia winietki. Może tak być :?:  :?:  Czy może macie jakieś inne rozwiązania :?:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 20 Października 2005, 08:52 »
ja "usadziłam" gosci najpierw na szkicu na kartce a potem wieczór przed weselem pojechałam do lokalu i .. znów musiałam kombinować.. udało się.. może i tobie się uda dień przed rozstawić winietki...