Autor Wątek: Moje 88 dni- Agnieszka32:-))  (Przeczytany 25067 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Moje 88 dni- Agnieszka32:-))
« Odpowiedź #30 dnia: 1 Października 2005, 18:19 »
już ci pomniejszone odesłałam..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Października 2005, 21:20 »
Dzięki monia:-))) a wiesz co....zmobilizowałaś mnie, bo zrobiło mi sie jakos tak głupio, ze nie potrafie zmniejszyc fotki i postanowiłam, że chocbym miała paść, to sie naucze....i sie naumiałam, nie taki diabeł straszny, tylko zmarnowałam po drodze kilka fotek bo wskiskałam co popadnie :mrgreen:

Wkleiłam swoją buzie do albumu i mało tego....jak juz sie rozbujałam, to wkleiłam jeszcze Wojtka....więc, gdybym za długo sie na forum nie pokazywała, to bedzie znaczyło,że mnie udusił :wink:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 1 Października 2005, 22:04 »
skąd ja to znam... po tym jak ktoś nieopatrznie "doniósł" piotrowi o wklejonej fotce na której i on był musiałam wykasować foty z forum... na szczęście sprawa przycichła i mogłam znów wkleić to i owo...  :roll:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Października 2005, 22:31 »
Cieszę się Agnieszko, że już tak niedużo czasu Wam zostało  :D
Zobaczysz jak ten czas oczekiwania szybko minie.....  :cry:
Ale potem zostaną piękne wspomnienia, zdjęcia, film.....  :D

P.S. Moniu - któż to był taki nieuprzejmy i doniósł na Ciebie Piotrkowi? (oczywiście zrobił to pewnie niechcący ale....)  :oops:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 2 Października 2005, 00:17 »
a kto mówi ,ze ten "ktoś" chcący TO zrobił  :mrgreen: teraz pidu sam się z tego śmieje  :lol:

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #35 dnia: 3 Października 2005, 09:40 »
jesli o mnie chodzi- to zdecydowanie biła suknia. jest o wiele bardziej subtelna, wyfglada przy tym nieziemsko!! Agnieszko!! wybierz biała!!

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #36 dnia: 3 Października 2005, 09:53 »
I tu zdania są podzielone, Karola, ja osobiście bardzo lubię biały kolor, dobrze się w nim czuję, większość mojej garderoby ma taki kolor, ale...panie w salonie mówią, że jeśli chodzi o suknię ślubną, to powinnam raczej wybrać ecru, bo pasuje do mojej karnacji (mam dosyć ciemną)...tylko ja jakoś nie widzę związku :roll:  :roll:  biały kolor też chyba pasuje....w każdym razie dzisiaj ide mierzyć kiecki i na pewno przymierzę tą białą :luzak: i jak będzie mi się podobała, to w nosie mam karnację.

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #37 dnia: 3 Października 2005, 10:12 »
Cytat: "Agnieszka32"
dzisiaj ide mierzyć kiecki i na pewno przymierzę tą białą

biała jest śliczna..niby ten sam fason co ecru ale ta mi osobiście bardziej przypadła do gustu..
nie przejmuj się opiniami pań,wybierz taką która Tobie się podoba i w której dobrze się czujesz..
czekamy na relację z dzisiejszych poszukiwań sukienusi :mrgreen:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #38 dnia: 3 Października 2005, 11:12 »
Cytat: "anka24"
nie przejmuj się opiniami pań,wybierz taką która Tobie się podoba i w której dobrze się czujesz..

zgadzam się z Anią. Wybierz taki kolor, w którym będziesz się dobrze czuła... W końcu to Ty będziesz w tej sukience chodziła i to jest Twój dzień...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 3 Października 2005, 14:28 »
Dziewczyny mają rację. Co Ci będzie jakaś baba gadać farmazony na temat Twojej karnacji. :evil: Ważne co Tobie się podoba i w czym jest Ci lepiej. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Violka

• bywalec
  • data ślubu: 27.08.2005
« Odpowiedź #40 dnia: 3 Października 2005, 16:19 »
Wiesz co Aga nie przejmuj się opinią pań z salonu, Ja od zawsze wiedziałam że pódę w białej sukni bo takie mi się najbardziej podobają i nikt nie byłby w stanie mnie namówić na inną. Najważniejsze że ci się podoba i się dobrze w niej czujesz.

PS ja też mam ciemna karnację i to wcale nie przeszkadza wręcz przecienie uważam że jeszcze lepiej to wygląda. Jest piękny kontrast i on podkreśla biel sukni.
W końcu po co panny młode chodzą na solarium przed ślubem?

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #41 dnia: 3 Października 2005, 17:35 »
Ciemna karnacja pasuje praktycznie do wszystkich kolorów - taki jej urok  :D
Zarówno w sukni białej jak i ecri wygląda się dobrze. Może o to też chodziło pani z salonu?
Ja też mam ciemną karnację i chciałam iść w białej sukni do ślubu ale jak zaczęłam wybierać suknię - o wiele bardziej podobałam się sobie w ecri.
Poprzymierzaj i wybierz tę, w której Ty będziesz się czuć najlepiej!  :D

Offline Pyrdulka

• entuzjasta
« Odpowiedź #42 dnia: 3 Października 2005, 18:38 »
Wiesz co Agnieszko, najlepiej do salonu weź ze sobą zatyczki do uszu,żeby żadne babsko nie źwajdało koło Ciebie bezsensu. Napewno wtedy uda Ci się usłyszeć głos Twojego serduszka, i napewno wybierzesz tę najpiękniejszą,która najlepiej do Ciebie pasuje.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #43 dnia: 3 Października 2005, 22:57 »
Aga te panie chcą nam pomóc od tego tam są ale ostateczna decyzja należy do Ciebie nie sugeruj się ani opinia pani w salonie(ecri) ani naszą(biała), wybierz tą którą ci serduszko podpowiada i tak będziesz wyglądać pięknie nie ważne jaki suknia będzie miała kolor

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 4 Października 2005, 07:44 »
tylko ta w której się dobrze czujesz....

ale do fasonu zabierz koleżankę , która ma dryg do tego typu rzeczy, bo coś co ci się podoba w rzeczywistości może fatalnie wyglądać...

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #45 dnia: 4 Października 2005, 08:20 »
Cytat: "Pyrdulka"
Napewno wtedy uda Ci się usłyszeć głos Twojego serduszka, i napewno wybierzesz tę najpiękniejszą,która najlepiej do Ciebie pasuje.

ale do fasonu zabierz koleżankę , która ma dryg do tego typu rzeczy, bo coś co ci się podoba w rzeczywistości może fatalnie wyglądać...

Do salonu zabrałam aż 3 koleżanki, takie szczere do bólu, żeby nie owijały w bawełnę i wiecie co :mrgreen:  przymierzyłam i białą i ecru i jeszcze kilka innych, ale przymierzałam tak dla samego mierzenia, coby dziewczynki miały teatrzyk, bo....już przy wejściu do salonu dosłownie się zakochałam w sukni, której wcześniej nie widziałam :)  Miłość od pierwszego wejrzenia, wiedziałam, że jeśli będę w niej dobrze wyglądała, to dalej już nie szukam.
Ubrałam się w tą suknię i spojrzałałam na dziewczyny....chciałam zobaczyć w ich oczach akceptację i zobaczyłam:-))))))))))))) :serce:  Mam swoją suknię!!!! Szukam jej teraz w necie, żeby Wam pokazać, bo pani w salonie niestety nie pozwalała nam robić żadnych fotek.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 4 Października 2005, 08:24 »
a co to za suknia?????????????????????

jest kilka salonów w szczecinie nie pozwalających na zdjęcia....

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #47 dnia: 4 Października 2005, 09:40 »

To jest właśnie ta suknia....tylko na fotce nie jest wyraźna..ten hafcik jest srebrny, są też drobniuteńkie kamyczki, coś jak cyrkonie, tylko ciemniejsze troszke....jest piękna, boska, cudowna i wszystko co ach i ech :serce:  :D

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 4 Października 2005, 09:44 »
widziałam wczoraj ytą suknie bardzo ładna
no i najważniejsze że to TA

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #49 dnia: 4 Października 2005, 09:45 »

[ Dodano: Wto Paź 04, 2005 9:47 am ]
a to jest jej tył.....ma piękny dłuuuugi tren :)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 4 Października 2005, 09:52 »
śliczny będziesz pięknie wyglądac w kościółku a tren jest potem na troczki??? można go podwiązać??

bo tak ze zdjęcia to nie wiem, jeszcze nie umiem rozpoznawać :)

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #51 dnia: 4 Października 2005, 10:02 »
Tren jest podpinany....podpina się go pod spód, tak, żeby cały czas był widoczny haft z tyłu sukni.

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #52 dnia: 4 Października 2005, 10:33 »
Agnieszko, nie wiem, czy czytałaś (u nas na stronie, albo w "uroczystości"), że Alicja Eklow (projektantka Aspery) ubiera szwedzką rodzinę królewską, a  w sukni tej marki szła do ślubu księżniczka szwedzka .......
 :mrgreen:

[ Dodano: Wto Paź 04, 2005 10:35 am ]
I co powiesz na takie njusy ??!! 8)

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #53 dnia: 4 Października 2005, 10:43 »
Nie wiedziałam :mrgreen:  Ale pani w salonie mówiła mi już poźniej, jako ciekawostkę, że ta konkretna suknia została suknią roku 2006 Skandynawii :D   Jest piękna.....i trochę droga :| , ale uważam, że warta swojej ceny. Kupić ją można za 3.700 zł, a wypożyczyć nową za 2000 zł. Zdecydowałam się na wypożyczenie nowej, bo wątpię, by później udało mi się ją sprzedać za więcej niż 1.700 zł, więc chyba na jedno wyjdzie. Ważne, że już ją mam, wisi sobie w salonie i czeka na mnie, a 10.10 umówiłam się na pierwszą przymiarkę, taką już ze "ściąganiem" miary, bo sukienkę trzeba troszeczkę zmniejszyć tu i tam :wink:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 4 Października 2005, 10:47 »
ale super
jak sie ciesze nie zapomnij robic fotki
ja tez sie nie moge doczekac juz przymiarek
acg niech ten czas szybciej leci

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #55 dnia: 4 Października 2005, 11:22 »
Aguś cieszę się razem z Tobą- sukienka ładniusia i na pewno będziesz ślicznie wyglądała :D A mozna wiedzieć gdzie ją wypozyczasz :?:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #56 dnia: 4 Października 2005, 11:33 »
W CMS- nie widziałam jej w żadnym innym salonie, więc nie mogę nawet porównać ceny, ale to mało ważne...........zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia :)  Ja po prostu byłam przekonana, że jak będe w niej dobrze wyglądać, to ona będzie MOJA :mrgreen:  Parę postów wyżej pisałam, że przyglądam się z rozrzewnieniem sukni ANDREA. Jest śliczna i już prawie dałam się do niej przekonać, zwłaszcza, że było mi w niej dobrze, ale....jak zobaczyłam tą, to wszystkie inne jakby przestały istnieć- to jest TA (bez dwóch zdań). Wizyty w salonach w celu poszukiwania definitywnie zakończone :mrgreen:

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #57 dnia: 4 Października 2005, 11:46 »
Cytat: "Agnieszka32"
W CMS- nie widziałam jej w żadnym innym salonie, więc nie mogę nawet porównać ceny, ale to mało ważne...........

Agnieszko, suknie Aspera nie znajdziesz w Szczecinie w żadnnym innym salonie. Mało tego ta marka jest dostępna tylko w 3 salonach na terenie Polski. Zachęcam do przeczytania artykułu na temat Aspery.Aspera

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #58 dnia: 4 Października 2005, 11:55 »
Cytat: "Sylvi"
Zachęcam do przeczytania artykułu na temat Aspery.Aspera

WOW :shock:  Ale to tylko wszystko potwierdza, jak weszłam do salonu, to jak koń z klapami na oczach, od razu do tej sukienki. Wcześniej byłam w innych salonach, później też mierzyłam w CMS inne (piękne, bo wiele tam takich jest), ale już jakoś patrzyłam na nie jak na jeża. Nawet te dziewczyny, które były ze mną mówiły, że było to po mnie widać. Dobra, kończe hymny pochwalne na temat mojej wybranki :lol:

[ Dodano: Wto Paź 04, 2005 5:49 pm ]

To są nasze zaproszenia, oczywiście na tych dolnych napisane jest Agnieszka & Wojtek :wink:
Mamy jeszcze trzeci rodzaj, ale tych nie znalazłam w necie, jak je namierze, to tu wkleję :lol:
Czasami sam robi sie jeszcze czwarty rodzaj, bo z tych pierszych odpadają obrączki przyklejone na serduszkach i wtedy są łyse serduszka...też nie wygląda to źle, więc nie będe ich naprawiać:-)))))

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #59 dnia: 5 Października 2005, 17:46 »
baaardzo ładna suknia!!!!!!!!!!!a w jakim salonie to tak drogo? chyba nie w Stargardzie?