Autor Wątek: Moje 88 dni- Agnieszka32:-))  (Przeczytany 23702 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Moje 88 dni- Agnieszka32:-))
« Odpowiedź #180 dnia: 7 Grudnia 2005, 11:43 »
Cytat: "Agnieszka32"
W piątek mam panieński. Idziemy najpierw do koleżanki do domu

hihi ja mam panieński w sobotę  :wink: i podobą oprawę tzn. najpierw domówka a później imprezka :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #181 dnia: 7 Grudnia 2005, 12:42 »
Udanej zabawy  :D

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #182 dnia: 7 Grudnia 2005, 22:29 »
Baw się wspaniale tyle, ze głowa może trochę boleć drugi dzień  :lol:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #183 dnia: 8 Grudnia 2005, 08:32 »
17 DNI.....

Będę się bawiła na całego :)  I pewnie będzie mnie bolała głowa w sobote na maxa, ale nic to; dam radę, na sobotę zaplanowałam porządki w domu, bo później mogę już nie mieć czasu na takie durnowate czynności jak gruntowne sprzątanie w kątach :wink: A tak serio, to zaczyna mi brakować czasu na wszystko, a z obolałą głową pewnie na nic bardziej twórczego niż sprzątanie stać mnie nie będzie; no i ponoć na kaca najlepsza jest ciężka praca :wink:  :mrgreen:

Dzisiaj idziemy z moją przyszłą Teściową pochodzić po sklepach. Ona chce sobie kupić buty, a ja to nie wiem, co ja sobie chce kupić, ale może też buty :)  Poza tym muszę za tym tortem pochodzić, bo jak się wkurzę to go sama upiekę :twisted: i dopiero będzie się działo  :D

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #184 dnia: 8 Grudnia 2005, 10:57 »
jak się wkurzę to go sama upiekę

hihihihi, Ty to jesteś twardzielka! 8)  Ale radzę jednak zdać się na cukiernik i mieć problem z głowy :D Będziecie zwiedzały szczecin czy stargard ?

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #185 dnia: 8 Grudnia 2005, 12:38 »
Agnieszko, życzę Ci super zabawy w wieczór panieński!  :cancan:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #186 dnia: 8 Grudnia 2005, 12:54 »
Baw się świetnie i zdaj nam relację KONIECZNIE!!!!

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #187 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:23 »
szczecin czy stargard ?

Stargard....dzisiaj jestem regionalną patriotką  :wink:

Zapomniałam się pochwalić, że jestem od wczorajszego wieczoru posiadaczką nowej fryzurki :mrgreen:  Zrobiłam sobie pasemka (a właściwie takie refleksy) w kolorze fioletowej czerwieni. Jako bazy fryzjerka użyła emulsji koloru ciemny brąz, przy czym brąz nie jest ciepły, ma raczeuj chłodnawy odcień. Podoba mi się to wszystko. Korciło mnie jak diabli, żeby obciąć włosy, ale jeszcze się powstrzymałam. Wytrzymam :D

Dzięki za wszystkie życzenia dobrej zabawy, opowiem Wam wszystko w sobotę :D

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #188 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:32 »
ja również żyuczę udanej zabawy i czekam z niecierpliwościa na relacje.. :mrgreen:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #189 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:57 »
Zapomniałam się pochwalić, że jestem od wczorajszego wieczoru posiadaczką nowej fryzurki

i jeszcze sie fotką nie pochwaliłaś :?: Niediobra Ty... :mrgreen:

Ja róniez przyłączam się do życzeń szampańskiej zabawy i czekam na relację :D No i może4 jakieś foteczki :?:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #190 dnia: 9 Grudnia 2005, 10:04 »
Agnieszko kochana dzisaj Twój panieński... Baw sie bardzo dobrze, do samego rana :D A jutro czekamy na relację :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #191 dnia: 9 Grudnia 2005, 10:18 »
dawaj foty.. z panieńskiego przede wszystki....

ja swego czasu swoje zapodałam  :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #192 dnia: 9 Grudnia 2005, 14:19 »
zycze udanej zabawy  :pijaki:   i razem z dziewczynami czekam z niecierplwiościa na fotki  :Fotograf:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #193 dnia: 9 Grudnia 2005, 15:49 »
Udanej imprezki...  :koncert:    :cancan:    :piwo_2:

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #194 dnia: 9 Grudnia 2005, 16:55 »
Ja też 3mam kciuki za udaną zabawę!! Ty Demka też się jutro wyszalej :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #195 dnia: 9 Grudnia 2005, 19:31 »
Udanej zabawy!!! Ale Ci zazdroszczę  :D  Wyszalej się za wszystkie czasy a potem szybciutko do nas wracaj z relacją i fotkami  :wink:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #196 dnia: 9 Grudnia 2005, 22:10 »
Aga baw się dobrze
:pijaki:
no i czekamy na relacje

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #197 dnia: 10 Grudnia 2005, 10:14 »
Aguś kochanie jak tylko dojdziesz do siebie, odeśpisz przetańcowaną noc to czekamy na relację :twisted:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #198 dnia: 10 Grudnia 2005, 17:59 »
Cytat: "demka"
Aguś kochanie jak tylko dojdziesz do siebie, odeśpisz przetańcowaną noc to czekamy na relację

Dziekuję Wam wszystkim za zyczenia, jesteście kochane :serce:
Juz odespałam. Ba!, nawet tak jak planowałam, machnełam porządki w domu, takie z myciem okien itp :D
Wieczór panieński był....hmmm...zaczne od poczatku;-))
Po pracy, tak jak wspominałam, poszlismy najpierw do mojej koleżanki (piszę poszliśmy, bo moj panienski wieczór był od samego poczatku tak zaplanowany, że byli faceci). Tam ja, moje dwie kochane koleżanki i jeden kolega zajęlismy sie przygotowywaniem jedzonka. Było duzo róznych opowieści, drinki i śmiech, było super. bardzo chciałam, by ten wieczór spedzili ze mną ludzie, których lubie, więc od poczatku było ustalane, że na tej imprezie nie bedą same kobiety, bo facetów tez lubie :wink:  W sumie było 3 facetów i ok. 10 bab. Wojtek był z takiego obrotu sprawy chyba najbardziej zadowolony, bo moich kolegow to On zna i ucieszyl sie, że jak w Rockerze nie będziemy tylko same baby, to przynajmniej obcy faceci nie beda probowali przysiadac sie do nas do stolika :lol:  
Jak juz jedzonko sie w całości zrobiło, a wszyscy znajomi byli juz w komplecie przenieslismy imprezę do pokoju.  Dawno juz tak sie nie uśmiałam:-)) Dziewczyny dały mi prezenty ( seksowna bielizna, podwiązeczki, majteczki i te sprawy), a chłopaki chcieli każdą rzecz zobaczyc, wiec ja pokazywałam a oni komentowali a przy okazji opowiadali rózne mniej lub bardzoej świńskie historyjki (uwielbiam moich znajomych:-)))) :mrgreen: Tylko wiecie co....cholernie brakowało mi Wojtasa :cry:  Rozmawialiśmy wcześniej na ten temat i wiem, że Wojtek chciał bym świetnie się bawiła, ale miałam jakiegos takiego moralniaka momentami, że ja sie smieje, a On siedzi sam, setki kilometrów dalej i nie bedzie miał żadnego wieczoru kawalerskiego, ani dzisiaj, ani za tydzien, ani wcale....to w pewien sposób jakoś rzucało cień na mój nastrój.
Do Rockera poszlismy ok 21, a ok 22 dziewczyny mnie zawołały, że przy stoliku czeka na mnie jakis facet :roll: (nikogo wiecej sie nie spodziewałam)...okazało się, że to posłaniec z pieknym bukietem z 15 czerwonych róż od WOJTKA!! Ten wariat to załatwił jeszcze przed swoim wyjazdem, wiedział że bede w ten dzien i o tej godzinie w Rockerze i zamówił mi kwiaty :serce:  Wiem, że ten wieczór to powinien byc sam śmiech, ale mi w tamtej chwili pleciały łzy, chociaz z całych sił się powstrzymywałam. Moje kochane kolezanki (i koledzy tez :wink: ) nie dały mi długo beczec, tylko wyciagneły na parkiet i pozniej to już było tylko tańczenie i % i było EXTRA     :disco:    :cancan:    :piwo_2:  

Fotki były, ale były robione zwyczajnym aparatem, wiec najpierw muszą się doczekać wywołania, a później jeszcze zeskanowania i wtedy coś tu wkleje :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #199 dnia: 10 Grudnia 2005, 18:41 »
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mój był anty panieński... a jak zobaczył foty to do tej pory mi wypomina mundurowych  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #200 dnia: 10 Grudnia 2005, 19:56 »
Aguś cieszę się, że tak się świetnie bawiłaś :D Faktycznie, trochę smutno, że nie było Twojego Ukochanego, ale możesz mu zrobic kawaerski jak juz będzie mężem (tak w drodze wyjątku :wink: )...Na fotki czekam z niecierpliwością a za chwilkę udaję się na swój panieński...miejmy nadzieję, że wybawie się jak Ty :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #201 dnia: 10 Grudnia 2005, 22:01 »
Aguś super że się wybawiłas, ja tez bym się wzruszyła na te kwiaty
jeśli chodzi o mój przyszły paniejski to bym chciała jakieś facecika ( monia ide do twojego watku zaraz poczytać o tych mundurowych)heheh i dużo dużo jedzonka no i :pijaki: heheh

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #202 dnia: 11 Grudnia 2005, 12:27 »
Przy takim prezenciuku od Przyszłego też bym pochlipiała!! Super, że się świetnie bawiłaś :!: :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #203 dnia: 11 Grudnia 2005, 17:36 »
Super Agnieszko!  :D
Zabawa była przednia a prezent od Twojego Wojtka....hmmm  :serce:
Życzę Wam aby wrócił jak najszybciej i aby wszystko w Waszy życiu było cudowne i wspaniałe jak Twój wieczór panieński (tylko, że razem!!!)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #204 dnia: 11 Grudnia 2005, 21:39 »
To super, że się świetnie bawiłaś. :D
Agnieszko nie dziwię się, że poleciały Ci łezki jak dostałaś kwiaty, bo ja też bym ryczała. :cry:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #205 dnia: 11 Grudnia 2005, 23:12 »
Oj oj oj jaki romatyczny twój przyszły mężlulek, wszystkie nas tu roztkliwił swoim postępkiem. Ta imprezka naprawdę musiała być super!

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #206 dnia: 11 Grudnia 2005, 23:50 »
Cytat: "Molunia"
Oj oj oj jaki romatyczny twój przyszły mężlulek

Tak na pierwszy rzut oka, to On wcale nie jest romantyczny; jest zimny jak martwa makrela, taki troszkę cyniczny i do tego z niewyparzonym jęzorem, wali prosto z mostu. Ale ma kochane serce i w gruncie rzeczy, tak od środka, jest bardzo ciepłym i kochanym człowiekiem. I potrafi to okazać (o stokroć bardziej niż ja). I tak Go uwielbiam, ze czasami mam ochotę Go udusić, zasuszyc i trzymać w tapczanie :mrgreen:  :serce:  Koniec słodzenia :wink:

Byłam dzisiaj u przyszłych Tesciów....mój Teść czuje sie troche niepotrzebny  :( ...Wojtas tak sobie wymarzył i sami płacimy za wszystko, a Teść, jak to ojciec, chciałby miec w tym swój udział, chciałby cos finansować. Jestem troche tak miedzy młotem a kowadłem, bo wiem, że Teść chciałby, żebym wpłynęła na Wojtka jakoś. A Wojtek ucina rozmowy na ten temat, bo mówi, że dla niego tez to jest wazne, że chce miec satysfakcję, że zrobił to sam....dziwna meska duma :roll: Nie wiem, jak poszukać złotego środka, bo wychodzi na to, że pieniądze potrafia być źródłem spięć nie tylko wtedy, gdy trzeba je wydawać. Ja wiem, że Wojtka Tacie chodzi o to, że widzi, jak cieżko Wojtek pracuje i jak go stresuje upływajacy czas. Można by było zrobic tak, żeby pozwolić naszym Ojcom finansowac zakup np. alkoholu, wtedy mieliby swój wkład w to wszystko i wilk byłby syty i owca cała. Dla Wojtka temat nie istnieje......
A z drugiej strony Teśc przecież tez w tym wszystkim uczestniczy, ale jemu to jakos nie wystarcza....wiem, rozumiem, chciałby synowi zrobic wesele, ale z drugiej strony trudno nie rozumiec Wojtka.....nie mam pojęcia, jak to wszystko pogodzić......

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #207 dnia: 12 Grudnia 2005, 09:27 »
jest zimny jak martwa makrela
  :hahaha:  
dobre ależ się uśmiałam

Agnieszko fakt ciężka sprawa ..... jaki ojciec taki syn ..... obydwoje chyba uparci, słuchaj a może zróbcie z teściem coś takiego mniej typowego, moze np. niech tesciu kupi w prezencie wojtkowi jakies dodatki do wesela o których Wojtek nie będzie wiedział. Byłaby to niespodzianka czy prezet i na to Wojtek nie mógłby się gniewać. Co to może byc to trzeba pomyśleć .... może takie suveniry dla gości albo np. gołębie przed kosciołem, jakieś sztuczne ognie .... albo ..... jeszcze pomyslę nad tym. Żeby to nie było nic wielkiego ale za to efektywnego wtedy moze tesciu poczuł by sie trochę lepiej.....

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #208 dnia: 12 Grudnia 2005, 09:50 »
To dobry pomysl, wart przemyśleń...

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #209 dnia: 12 Grudnia 2005, 10:17 »
Najprościej będzie, jeśli teść pieniądze, które zamierzał przeznaczyć na wesele da Wam w prezencie ślubnym :D .