Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 87644 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
hej, jestem  ;) fotki niestety dopiero jutro albo we wtorek, bo muszę je zgrać na komputer PM-a a on jest zajęty robieniem projektów na zaliczenie więc nie chcę przeszkadzać, a jutro idę na oczyszczanie twarzy które trwa 3 godziny a potem grill urodzinowy moich byłych współlokatorek, więc ciężko z czasem, ale wiem, że jesteście cierpliwe i zaczekacie  ;)

właściwie to jeszcze się zastanawiam nad tym oczyszczaniem... trochę się boję jak będzie moja twarz wyglądać po takim zabiegu  ::) dziś i wczoraj byłam na solarium i trochę szkoda mi opalenizny... co robić? nie wiem... poza tym trochę szkoda mi wydać 100-120 zł na to... doradźcie czy iść...

co jeszcze... co do fryzurki to trochę się pospieszyłam z opinią, ale nie była ona trwała i trochę się tym martwię, pojedyncze pasemka rozwaliły mi się po kilku godzinach... myślicie, że wystarczy żebym zwróciła jej uwagę na ten fakt i ona to poprawi na fryzurce ślubnej??

a w sobotę rozstrzygnęła się sprawa mojego bukietu ślubnego  :) wybrałam ten:

przede wszystkim wybrałam go ze względu na cenę kwiatów, bo pokazywałam jej wszystkie bukiety i ten od Justyś z żółtymi storczykami, ale cena powalająca: minimum 200 zł za bukiet, a gdzie dekoracja auta?? a ten wybrany koło 120 zł więc spoko... jeszcze pytałam o taki bukiet z różowymi tulipanami (też był wcześniej wklejony) i pani kwiaciarka nie poleciła, powiedziala, że są mało trwałe... tak więc drogą dedukcji został ten :) mnie tam się podoba. buziaczki dla was, dziękuję, że mnie odwiedzacie  :-* :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Też śłicznie proszę o zdjęcia :)

A bukiecik śliczny, ciekawa jestem jak bedzie sie komponowal z caloscia, juz nie moge sie doczekac Twojej relacyjki :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
mój typ wygrał  ;D
co do oczyszczania... wiesz ja bym chyba sobie odpuściła... miesiąc przed, nie wiem czy cera się zregeneruje.
Solarium też chyba terapeutycznie na cerę działa? Ja stawiam na maseczki oczyszczające i nawilżające osobiście, robię raz na kilka dni, tak do ślubu, efekty są :)
z fryzurką ślubną... musisz jej zwrócić uwagę, że się szybko rozwaliła fryzura, chociaż z tego co wiem to ślubną się robi trwalszą i bardziej się do niej przykłada, a próbna to tylko tak "na próbę".

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Tez na ten bukiecik stawialam :) Co do fryzurki, byc moze jest wlasnie tak jak pisze Castia, nie znam sie na tym za bardzo, mnie sie zwykle trzymalo, a wlosy mam zupelnie niepodatne. Sadze, ze powinnas zglaszac kazda uwage, po to sie przeciez robi probna.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
buraczku o buzke sie nie martw gora tydzien i wszystko sie zagoi, jezeli  bedzie musialo sie goic, bo juz pisalas ze masz skore bez tradziku, ale moze kosmetyczka ci zaproponowala ze wzgledu na zaskorniki, nie koniecznie pryszcze. no i w zadnym wypadku przez tydzien nie wolno chodzic na solarium po oczyszczaniu, a przynajmniej dopoki ci sie nie zagoi. kazdy reaguje inaczej, ja zareagowalam bardzo ostro, ale pani nalozyla mi podklad(czego tez w zadnym wypadku nie rob w tym dniu po oczyszczaniu) ale ja musialam, szlam na pogrzeb, wiec musialam miec podklad i wszystko mi zakrylo, nic nie bylo widac zaczerwienienia. ale pamietaj, ze musisz byc pewna, ze idziesz do prawdziwej sprawdzonej specjalistki, bo spotkalam sie juz z opiniami z podrzednych salonikow, gdzie kosmetyczki nie maja odpowiedniego sprzetu, podejscia i doswiadczenia i tylko pogorszyly cere zamiast pomoc.
nic sie nie boj, bedzie dobrze. mnie to najbardziej denerwowalo to bezczynne lezenie 3 godziny.
aha no i jeszcze taka moja mala osobista uwaga, idz do toalety przed zabiegiem, zrob siku ze tak powiem, bo potem jak pani ci nalozy, jezeli ci nalozy maseczke z alg morskich na 20 minut, to ona oraz masaz tak oczyszcza, ze ja juz nie moglam wytrzymac i prawie sie posikalam ;D dopiero pani mi powiedziala, ze to przez masaz i kazdy tak reaguje  ;D
uff ale sie rozpisalam, a najlepiej popros zeby ci zrobila zdjecie z maseczka  z alg na twarzy, bo jest koloru niebieskiego i bedziesz swietnie wygladac.
aha no i ona niezbyt przyjemnie pachnie
dobranoc

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Znam ten bol jesli chodzi o pomotorke i w ogole o obrone - miala juz ustalony termin a teraz wszytsko syoi pod znakiem zapytania .... ahhhh szkoda gadac .... !!!!!

Bukiet super wybralas, bardzo mi sie posoba  ;)

A jesli chodzi o te wasze oczyszczanie i inne akcje u kosmetyczki to ja w ogole sie na tym nie znam nigdy na takim czyms nie bylam i jak narazie nie mam takiej potrzeby wiec nie pomoge w tej kwestii  :P :P :P

Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Bardzo ładny ten bukiecik  :D
A co do oczyszczania to nie wiem co doradzić. Sama mam we wtorek wizytę u kosmetyczki - drugi raz mam przyjść na mikro  ::) I wcale, ale to wcale nie jestem przekonana czy to mi pomoże, czy to ma sens  ??? Chciałabym wyglądać pięknie na slubie, jak każda z nas - ale nie wiem czy te wydane kolejne 120 zł pomogą w tym...
Co do fryzurki, to myślę, że na ślub zrobi Ci bardziej trwałą  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaczki :-* :-* :-*
Pamiętaj, że fryzurka próbna nigdy nie jest tak trwała jak ślubna :)
Co do oczyszczania to nie wiem bo nigdy nie robiłam ::)
A bukiecik bardzo ładny :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
jednak się zdecydowałam na oczyszczanie twarzy... zaraz wychodzę, trochę się obawiam, ale co ma być to będzie  ::) salon kosmetyczny wzbudził moje zaufanie i pani kosmetyczka więc zaryzykuję. trzymajcie kciuki!!!  :)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
jeśli to jest takie standardowe oczywszczanie, to paru dniach już nie powinno być zaczerwienień i śladów :)
więc myślę, że spokojnie i bez obaw możesz iść :)
Powodzonka!

odliczam

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
a ja bym sie nie zdecydowala na takie klasyczne, raczej na mikro lub pilling kawitacyjny
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no to trzymamy kciuki... jak masz zaufanie do tej kosmetyczki to powinno być ok :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no i jestem  ;D cała i zdrowa  ;D i nawet opalenizna została hehe, jestem bardzo zadowolona- trafiłam na profesjonalny salon, wszystko w 100% sterylne, 2 panie się mną zajmowały  :P pierwszy raz byłam na czymś takim i na początku trochę się krępowałam i śmiać mi się chciało, ale po chwili stwierdziłam że to jest bardzo przyjemne  ;) no może oprócz wyciskania twarzy i pozbywania się wąglików  ::) na koniec maseczki nawilżające i zostawiłam w tym salonie 140 zł, a na 2 dni przed weselem umówiłam się jeszcze na zabieg nawilżający  ;D aaa i najważniejsze nie mam zaczerwienionej twarzy, a wy mnie nastraszyłyście  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
no i super :) masz z glowy, ja tez sie musze wybrac ale nigdy nie mam czasu

całkiem nowa JA

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
nastraszyły bo każdy inaczej reaguje

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
buraczku to ja poprosze o namiary na prv na ten salon kosmetyczny :D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
salon trochę daleko bo w Częstochowie  :)

teraz moja druga próba wklejenia obiecanych zdjęć... są kiepskiej jakości niestety  :( ale może coś zobaczycie : najpierw fryzurka- zdjęcia zrobione dopiero wieczorem jak już nie była taka super

teraz nasze obrączki, jakość fatalna, komórką się nie da  :(

i jeszcze moje butki ślubne, przynajmniej na tych zdjęciach coś widać  :P

Offline pamela

• Chuck Norris
fryzurka bardzo ladna, ale moze dlatego, ze to juz pod wieczor bylo, wyglada na nietrwala, ale mysle, ze na slubie bedzie lepsza, bo przeciesz proba to proba. ale masz odblaskowe buty  ;D tak ci sie swieca na tym zdjeciu, ladne ja tez mam do szpica.
widocznie twoja skora reaguje inaczej, ja mialam zaczerwieniona przez pare dni.

Offline margolka

• Chuck Norris
No to fajnie, że jesteś zadowolona  z zabiegu  ;) Ja też pójdę na ta miro jutro, a co - byłam już raz, to i drugi nie zaszkodzi  ;) A kilka dni przed slubem też mam ten zabieg nawilżający  :D

Bardzo ładna fryzurka, bardzo mi się podoba  :D Ale welon to chyba od dołu będziesz miała przypięty, co ?

Butki też ładne, choć czuby jak dla mnie za długie  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
tak, welon będzie jakoś od dołu wpięty, ja tak chciałam  ;D

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
No coz, do Czestochowy to nie podskocze ;), a zdjecia zobacze dopiero w domu.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
co do fryzurki to jak dla mnie średnia.....może to dlatego,że to po całym dniu zrobiona fotka....jednak ja myślałam,że próbna to powinna być tak trwała jak i ślubna....bo to na tej właśnie podstawie się decyduje....hmmmmmm a skąd pewności,że jak próbna się rozwali to ślubna będzie spoko????ja chciałabym zrobić próbną tak,aby przetrwać w niej całą noc i zobaczyć jak rano będzie wyglądała....
fajny jest przód ułożony,tak jak mówiłaś musisz przykryć czoło i jest to zrobione według mnie spoczko,tył to taki troszkę rozgardiasz;-))))
Butki śliczniutkie,absolutnie mój typ;-)))sama takie oglądałam na necie,wybrałam jednak z tej samej firmy ale gładkie z kokardeczką;-)))

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Tak bukiet rewelacyjny...bardzo mi się podoba...nawet sobie zdjęcie skopiowałąm... ;)
I buty mi się bardzo podobaja;)
Co do oczyszczania...hmm nigdy nie byłam...ale może się skuszę jakos niedlugo skoro tobie buraczku[b/] nic nie było to może mi tez nic nie będzie...ehh mam nadzieję...

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
super butki bardzo ładne

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
świetne buty  :ok:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Fajne buty :)
Fryurka bardzo mi się podoba :) Do twarzy Ci w niej :)
Obrączki faktycznie troszkę kiepsko widać, ale ja wzór widzę - bardzo ładne :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
zdobienia na butach ładne bardzo ale ja nie lubię w szpic  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline mikoala

• Chuck Norris
Ale ładniusie butki!
Co do fryzurki to jakoś by mi pasowała  do sukienki któraś chyba z tych z loczkami! Ta wyszłą taka średnia!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witam was we wtorek... tak kiepsko już dawno się nie czułam... mam strasznego KACA  :-[ piję, piję i piję i dalej chce mi się pić  :( jak wstałam z łóżka to taka karuzela jeszcze... wczoraj był grill urodzinowy moich byłych współlokatorek bliźniaczek i tak się dla mnie skończył, że robi mi się potworny siniak na prawym ramieniu i nie pamiętam jak zaszłam do pokoju...  :-\ chyba na swoim panieńskim tak nie popiję bo się boję, że sobie krzywdę zrobię  :P

co do fryzurki to wybrałam jednak opcję z prostymi włoskami bo kręcone by mi się nie utrzymały... ja myślę, że jak porozmawiam z tą fryzjerką to fryzurkę ślubną trochę inaczej poupina i będzie git  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
slicznie wygladasz, bardzo podoba mi sie fryzurka :)

całkiem nowa JA