buraczku o buzke sie nie martw gora tydzien i wszystko sie zagoi, jezeli bedzie musialo sie goic, bo juz pisalas ze masz skore bez tradziku, ale moze kosmetyczka ci zaproponowala ze wzgledu na zaskorniki, nie koniecznie pryszcze. no i w zadnym wypadku przez tydzien nie wolno chodzic na solarium po oczyszczaniu, a przynajmniej dopoki ci sie nie zagoi. kazdy reaguje inaczej, ja zareagowalam bardzo ostro, ale pani nalozyla mi podklad(czego tez w zadnym wypadku nie rob w tym dniu po oczyszczaniu) ale ja musialam, szlam na pogrzeb, wiec musialam miec podklad i wszystko mi zakrylo, nic nie bylo widac zaczerwienienia. ale pamietaj, ze musisz byc pewna, ze idziesz do prawdziwej sprawdzonej specjalistki, bo spotkalam sie juz z opiniami z podrzednych salonikow, gdzie kosmetyczki nie maja odpowiedniego sprzetu, podejscia i doswiadczenia i tylko pogorszyly cere zamiast pomoc.
nic sie nie boj, bedzie dobrze. mnie to najbardziej denerwowalo to bezczynne lezenie 3 godziny.
aha no i jeszcze taka moja mala osobista uwaga, idz do toalety przed zabiegiem, zrob siku ze tak powiem, bo potem jak pani ci nalozy, jezeli ci nalozy maseczke z alg morskich na 20 minut, to ona oraz masaz tak oczyszcza, ze ja juz nie moglam wytrzymac i prawie sie posikalam

dopiero pani mi powiedziala, ze to przez masaz i kazdy tak reaguje

uff ale sie rozpisalam, a najlepiej popros zeby ci zrobila zdjecie z maseczka z alg na twarzy, bo jest koloru niebieskiego i bedziesz swietnie wygladac.
aha no i ona niezbyt przyjemnie pachnie
dobranoc