Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 86278 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
wpsolczuje :przytul:

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
ufff uporałam się z bólem wreszcie i nawet trochę się przespałam  :)
moje słonko wrócilo z pracy, zjadło obiadek i poszło spać więc mam czas na forum  ;D

dzwoniłam dziś do faceta w sprawie wynajęcia busa na 10 osób i zastanawiam się czy to się opłaca... mówił coś o 70 zł/h, a potem jeszcze coś o kilometrach... jeszcze kuzyn nie dał odpowiedzi czy będzie z dziewczyną, bo ona studiuje zaocznie i 27 czerwca ma egzamin ale jeszcze nie wie o której i o to sie wszystko rozchodzi...  ::) jak ich nie będzie to może na 2 auta uda się przywieźć gości... trzeba to jeszcze przemyśleć...  ::)

lecę zobaczyć co u was   ;D :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Lepiej moim zdaniem poprosić kogoś znajomego, by mógł autkiem podjechać, czy coś, niż tracić pieniążki na busik na 10 osób :) My nie mamy w ogóle transportu dla gości, bo mamy wszystko na tym samym osiedlu...
Ale własnie mamy takiego znajomego który będzie kierowcą na weselu i w razie czego zawsze kogoś podrzucić może :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
my nie mieliśmy busa.... przyjezdni nocowali w hotelu w którym było wesele więc wzięli swoje auta a rodzinka miejscowa była uprzedzona że nie będzie transportu i sami sobie zorganizowali :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
przynajmniej wiśnowa miałas jeden problem mniej do załatwiania.....

Offline buraczek
  • Chuck Norris
jeszcze myślimy co się lepiej opłaca  ::)

a teraz pokażę wam jakie prezenty zamówiliśmy na podziękowania dla rodziców (oprócz zdjęć w ramce obiecanych przez fotografa):

poaz tym znalazłam w necie ładnie wymyślone przemówienie na podziękowania, chyba się go nauczę (nauczymy  :)):
- z głębi serca dziękujemy wam za wszystkie dni, które wspólnie przeżyliśmy, jesteśmy wdzięczni za każdy uśmiech, miłość i dobrą radę,
- dziękujemy za trud wychowania, za miłość i uśmiech, za pogodne dni pełne radości i szczęścia, a także za pomoc w przygotowaniach do ślubu- to dzięki wam dzisiejszego wieczoru mogliśmy się wszyscy spotkać!!!

ładne???  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Podziękowania bardzo ładne :) Musze przyznać, że jedne z ładniejszych jakie widziałam... Bo wiele takich szklanych podziękowań ma taki jakiś dziwny wygląd... Ale te są bardzo ładne :)
Co do tych przemówień, ładnie się je czyta :) Tylko... Czy nie lepiej byłoby powiedzieć coś, co w tej chwili przyniesie "ślina na język"? :) No nie wiem, w sumie jeszcze sama o tym nie myślałam. Ale teksty bardzo ładne :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
podziękowania mi się niezbyt widzą,nie lubię takich rzeczy,które zabierają tylko miejsce na polce i zwabiają kurz.....jeśli chodzi o podziękowania to tekst bardzo ładny,nawet sobie skopiowałam,może uda ci się powiedzieć,zależy jaką jesteś osoba bo jak się wzruszysz.....to będzie lipa;-)to jest taka chwila jak dla mnie wzruszająca,że nie wiem czy coś dam rade wyksztusić,ale chce byc twarda,żeby cos pięknego właśnie powiedzieć,ale żeby nie było własnie tak jakos patetycznie,chcialabym żeby wyszlo naturalnie,ale żeby nikt nie plakal!!!!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Ja się z Darudą zgadzam w 100%, tylko, że wszyscy się najczęściej i tak wzruszają

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
Dokładnie! Ja sama się wzruszałam przy okazji podziękowań na innych weselach, włąsnie się zastanawiam, co by zrobić, żeby to było ładne, wdzięczne , ale tak, żeby mi łzy nie leciały ...i tak przyszło mi do głowy, żeby zrobić to w połowie na wesoło. Tylko przyznam, że jeszcze nic konkretnego nie wymyśliłam :) Bedę prawdopodobnie nad tym myśleć już w lipcu :)

odliczam

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Podziękowania to dość intymny moment, który my chcemy przezyc tylko z rodzicami a nie na oczach wszystkich, dlatego my [podziekowania zrobimy w czesci na weslolo. Zaprosimy rodziców na środek i zrobimy im quiz ze znajomosci swoich dzieci, jakies wesole i smieszne pytanka, a potem w nagrode (obojetnie jak im quiz pojdzie) beda podziekowania, tzn zaproszenia na kolacje gdzie sobie spokojnie porozmawiamy, podziekujemy, powspominamy a oprócz tego powiemy jeszcze na weselu pare zdan podziekowan ale nie chcemy robic tego zbyt powazne, moze tez dlatego ze mamy takich zabawowych rodziców i wiemy ze im tez sie cos takiego spodoba :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Podziękowania bardzo fajne. My mamy coś w podobnym stylu: są to szklane- prostokątne wazony, z grawerowanymi życzeniami. A słowa podziękować które wstawiłas są śliczne...ale ja wiem, ze nie bede w stanie normalnie powiedzieć...a wyć w mikrofon nie zamierzam... ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
ja mam nadzieję, że uda nam się powiedzieć to co chcemy powiedzieć, choć wiem, że rodzice będą wzruszeni i mogą polecieć łzy... to przecież nic złego... każda z nas ma przecież ludzkie uczucia i nie ma się czego wstydzić  ;)

wiecie co, przez te przygotowania zapomniałam o tym, że już we wtorek mam 2 egzamin na prawo jazdy... jutro, w poniedziałek i jeszcze we wtorek rano mam dodatkowe jazdy... ciekawe jak to będzie... mam nadzieję, że tym razem się uda, chciałabym bardzo  :) mam nadzieję, że będziecie trzymały kciuki jak za pierwszym razem, albo jeszcze bardziej  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
mi te szklane podziękowania nie bardzo się widzą ale może dlatego, że ani ja ani nasi rodzice nie lubią takich rzeczy na półce ;)

co to tekstu to może warto mówić z głowy? Kocur nie przygotował się wcześniej do podziękowań (chociaż go o to prosiłam  ::)) i powiedział z serca... wyszło bardzo naturalnie i wszystkim się podobało  :) ale te co wkleiłaś też ładne... takie naturalne :)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
oczywiście, że kciuki będą trzymane!! ;D ja za swoje prawko się wezmę po ślubie i po mieszkaniu..juz na spokojnie!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Kciuki będziemy trzymały napewno bardzo mocno :)
Forumkowe kciuki nigdy nie zawodzą ;D

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Oczywiście że bedziemy trzymać kciuki;)

Co do podziekowań bardzo mi się podobaja... mam nadzieje ze uda Ci się je wypowiedzieć w całości... Ja pewnie nie dałabym rady bo wzruszam sie na weselach zawsze przy podziekowaniach wiec pewnie na zwoim bedę beczeć... ::)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
u nas by raczej się nie sprawdziły takie podziękowania, po prostu nie mieliby chyba tego gdzie postawić...
co do "przemówienia" to obawiam sie, ze ani ja ani P. się nie odważymy na takowe...ja bym pewni język połknęła... a P. się w życiu nie zgodzi, no chyba, że mnie zaskoczy pozytywnie :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Bardzo ładny ten tekst podziękowań - i nie za długi, taki akurat  :)
Ja akurat na weselu nie będę dziękować rodzicom, ale planuję podziękować im w domku  ;)

Fajny pomysł Diankusia z tym quizem  :D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
A my własnie chcemy podziękować naszym Mamą na weselu - przy wszystkich, żeby wszyscy wiedzieli jakie są one dla nas ważne i jak bardzo je kochamy!! Wiem, że będą czuły się wyjątkowe i dume!! Nie chce im zabierac tych dodatkowych chwil radości!! Tym bardziej że są same...nasi Ojcowie niestety nie zyją...

Offline anulka_211

• forumowicz
Ja uzgodniłam z panem z orkiestry, żeby za nas coś powiedzieli, bo pewnie jak tylko zaczęłabym mówić zaciełabym się przez łzy i koniec- więcej bym nic nie wydusiła z siebie. A co do egzaminu to oczywiście będziemy trzymać strasznie mocno kciuki, żeby się udało :D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
cześć kochane, dziękuję Wam wszystkim za odwiedziny  :D

co do podziękowań jeszcze to my robimy w trakcie wesela na sali i mam nadzieje, że obojgu nam uda się powiedzieć te kilka słów do mikrofonu... wiem, że dla naszych rodziców to będzie ważny moment i na niego będą czekać  :)

dziś rano ostatnie zakupki przed wieczorkiem panieńskim, później do krawcowej na przymiarkę bolerka i godzinka jazdy  :kierowca:... wracam, szykuję się i balanga  ;)  :pijaki: :piwo_2: :Fotograf: :disco:

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
fajnie, fajnie!!impressska!! ;D  ;D  ;D  ;D
...fantastycznej zabawy jeszce raz Ci zycze! I pamietaj - duuuuuuzo zdjęc!!  ;D :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Ja też od razu życzę super imprezki  ;)

Offline anulka_211

• forumowicz
Szalonego panieńskiego zyczę  :cancan:

Offline buraczek
  • Chuck Norris
ale mi się humor zepsuł... już 3 osoby odmówiły przyjścia na mój panieński... podając powód, że się nie wyrobią (nie wiem z czym  ::)) jedna przyjdzie tylko na chwilę, jedna wogóle się nie odezwała... i tak zostaniemy chyba w 5 lub 6  >:( ale mam koleżanki... nikomu nie życzę takiego humoru w dzień który miał być świętowaniem końca panieństwa... zła jestem... obce osoby bym zaprosiła i może chętniej by przyszły niż moje niektóre koleżanki... aż mi się odechciało całej tej imprezy... chyba sama się spiję i tyle...  :'(

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
lepiej żeby Was było mniej ale sprawdzone niż za dużo marudzących ;) będzie super zobaczysz a te co nie przyszły będą żałować ;)

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
dokładnie tak jak mowi wisniowa buraczku ;) lepiej mniej a z dobrym humorem a poza tym jak bedzie was mniej to wiecej :pijaki: dla Ciebie ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
buraczku, ciesz się, że masz panieński ;) J miałam tylko koncert z koleżankami z grupy tydzień temu i już się raczej nie zapowiada na żaden panieński, bo się koleżanki rozjeżdżają zaraz po sesji, wszystkie spoza miasta :(  Chyba tylko ze świadkową będę świętować. 6 koleżanek na panieńskim - szczyt marzeń ::)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
buraczku, 6 kolezanek na panienskim to duzo, lepiej miec ze soba te, z ktorymi sie bedziesz dobrze bawic, niz takie, ktore by ci marudzily, albo nie umialy sie bawic. co do podziekowan, to ja jestem przeciwko takim rzeczom na weselu, a takie szklane tez mi sie wydaja zbedne.
diankusi pomysl za to nawet mi sie podoba. udanej zabawy i zdanego egzaminu zycze.  :-*