Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 85844 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
moja mama juz podobno tez kupiła sobie kreacyjkę,ale zostawiła ją w salonie,bo ma nadzieję,że schudnie i babki obiecały ,że jej przerobią;-)))swoją drogą muszę zapytać jak postępy;-)))

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
nareszcie jestem  ;) pamela  :hello:

wczoraj dosłownie nie miałam na nic czasu... duużo się dzieje, sprawy idą do przodu... strasznie się cieszę z tego weekendu bo: odebrałam moje buciki ślubne- są śliczne!, mój PM kupił mi śliczną biżuterię ślubną- zdjęcia postaram się wrzucić jak znajdę ten komplecik na stronie colibry, byłam u wizażystki- makijaż bardzo mi się spodobał, jestem z niego zadowolona i ostatnie- moja mamusia kupiła sobie kreację na nasz ślub  :)

narazie wklejam zdjęcia makijażu próbnego, w rzeczywistości był ładniejszy niż na zdjęciach:

na obu zdjęciach mam głupią minę  ::)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Śliczny makijaż. Oczy bardzo ładnie wydobyte, usta podkreślone. Ale na piękniej kobiecie każdy makijaż pięknie wygląda.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
dziękuję za komplement  :oops:

tak wygląda moja biżuteria ślubna:
łańcuszek

kolczyki

bransoletka

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
bardzo delikatny makijaż :) wiadomo, że na zdjęciach to nie wychodzi nigdy tak jak powinno ;P
biżuteria tez bardzo ładna :)

Offline Diankusia

• entuzjasta
Zakochałam się w tej biżuterii. Możesz mi powiedzieć skąd ja masz? I mniej miłe pytanie za ile? DLa mnie jest cudowna :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
makijaz bardzo ladny, ladne oczka i piekne usta masz, bizuteria ladna, ale nie w moim stylu.
super, ze wam sie ruszaja sprawy slubne, a ile radosci daja...

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Diankusia najlepiej zaopatrzony sklep na śląsku biżuterią z kolibry- Silesia City Center "świat spinek", cały komplecik kosztował 173 zł. można też zamówić przez internet. powiem Ci, że na żywo wygląda jeszcze piękniej  ;D

Offline Diankusia

• entuzjasta
Diankusia najlepiej zaopatrzony sklep na śląsku biżuterią z kolibry- Silesia City Center "świat spinek", cały komplecik kosztował 173 zł. można też zamówić przez internet. powiem Ci, że na żywo wygląda jeszcze piękniej  ;D
Ah podejrzewam, w takim razie chyba muszę się w coś takiego zaopatrzyć  :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
ooo buraczku,biżuteria bardzo podobna do mojej czyż nie????a jeśli chodzi o makijaż to super oczka,taie delikatniusie podkreślenie,podoba mi się,tylko jaki to kolorek bo na obu wygląda troszkę inaczej-to jakiś odcień fioletu???czy raczej coś z różem,łososiowy????

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Dario chyba podobna biżuteria, ale nie aż tak bardzo? chyba muszę odświeżyć pamięć...  :) jeśli chodzi o odcienie makijażu, to żaden z tych co napisałaś  ;D tak naprawdę to jest bordo, ale na oczach i na zdjęciach wychodzi całkiem inaczej, oczywiście jest jeszcze drugi kolor- biały, rozświetlający  ;)

miłego wieczorku kochaniutkie  :-* :-*

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
makijaż pierwsza klasa jest po prostu zajebi .. ty - normalnie brak słów , bardzo Ci pasuje

biżuteria też bardzo ładna

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
bardzo fajny makijaz i sie nie ma co dziwic ze jestes z niego zadowolona :)
bizuteria tez fajna tylko ta bransoletke sprawdz zcy nie chaczy zeby sukni nie pozaciagac :)

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Ładny makijaz, wyglada naturalnie. Co do bizuterii, kroj dekoldu Twojej sukienki prosil sie wrecz o jakies przedluzenie naszyjnika, takze mysle, ze ladnie to bedzie wygladac.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
niezły ten łańcuszek, aż sobie z wrażenia otworzyłam stronę colibry
makijaż też niezły, tylko teraz pytanie czy dobrze się w nim czujesz bo to najważniejsze

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
Makijaż bardzo pasowny :)

Pozdrówki  :-*

odliczam

Offline buraczek
  • Chuck Norris
jak miło się czyta takie pozytywne komentarze  ;D
anulla_p bardzo dobrze się czułam w tym makijażu, chyba ze 100 razy przeglądałam się w lustrze, potem byliśmy na grillu i koleżanka robiła nam zdjęcia, więc jak je drapnę to sobie zobaczę jak wyglądałam już wieczorkiem w tym makijażu  :) a na stronie kolibry nie znalazłam tego kompletu, tylko na stronce sklepu internetowego dla Ewy  :)

justyna85 dzięki za radę, bransoletkę sprawdzę napewno  :)

kroj dekoldu Twojej sukienki prosil sie wrecz o jakies przedluzenie naszyjnika, takze mysle, ze ladnie to bedzie wygladac.

ja też tak myślę i mam taką nadzieję  :D

dziś cały dzień siedzę nad mgr, z małymi przerwami na zjedzenie obiadu i wczesnej kolacji, bo na 18 do pracy idziemy  :(

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
makijaz super, bardzo ladnie!

a bizuteria sliczna, a gdzie mozna zamowic przez net?
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
bardzo ładny makijaż  :ok: super w nim wyglądasz

Offline buraczek
  • Chuck Norris
paooolka biżuterię możesz zamówić na stronie internetowego sklepu "dla ewy", wystarczy, że w googlach wpiszesz dla ewy i pierwsza strona to będzie ta, po lewej stronie masz kategorie do wyboru- wybierasz Colibra i następnie biżuteria ślubna  :) są tam też inne podobne komplety, ale dla mnie zbyt masywne.

dziękuję wam za komplementy dotyczące makijażu  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
ja widac inteligencja dzis nie grzesze :) dzieki,
choc mam dzis małe usprawiedliwienie dla swojej glupoty
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Daruda

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* i na solarke zmykam.....gdybym miała ogródek,poleżałabym na słoneczku,no ale ba ogródka nima więc lecę na sztuczne;-)

Offline margolka

• Chuck Norris
Bardzo ładny makijaż i Tobie  w nim bardzo ładnie  :D Kurcze, może też wybiorę się na próbny, żebym w dniu ślubu nie płakała, że coś jest źle  ;)
Biżuteria śliczniutka!  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
aaaaaaa noi zapomniałam jeszcze dodac,że na zdjęciach gdzie pokazujesz makijaż,masz świetne kolczyki;-))))uwielbiam takie cudeńka;-)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładny makijaż i bizuteria  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
a ja sobie tak myślę, że po tym jak nam buraczka pierwsza pani wysmarowała to też chyba pójdę na próbny, bo ten obecny makijaż super jest na buraczku, a w sumie po co się przejmować później... trzy dni przed ślubem, bo tak będę w Szczecinie ale co tam, buraczek popierasz? myślę, że po tych swoich przejściach to na pewno popierasz...

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Diankusia

• entuzjasta
No to jak się dobrze czujesz w tym makijażu to uwazam ze zaden go nie przebije :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Makijaż po prostu fantastyczny  :D :D :D
I biżuteria też bardzo ładna :)
Pozdrawiam  :-* :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witam was wtorkowo i dziękuję za wszystkie komplementy jeszcze raz :)

margolka, anulla_p oczywiście popieram żeby wybrać się na makijaż próbny, sama jestem przykładem tego, że makijaż nie zawsze wychodzi profesjonalnej kosmetyczce tak jak my byśmy tego chciały! a po co być rozczarowanym tego dnia i stresować się dodatkowo??

Daruda kolczyki też są z kolibry, dowiedziałam się tego niedawno, jak weszłam na ich stronkę w internecie i zobaczyłam że mają do nich także wisior  :D bardzo lubię te kolczyki  :)

dziś rozglądałam się na forum za bukietem, na allegro oglądałam dekorację samochodów, ale nic nie wpadło mi w oko... za to wkleję kilka bukietów, które mi się podobają. teraz jak już wiecie jaką mam kieckę i makijaż ślubny, mam nadzieję, że coś doradzicie...

ZA DUŻE ZDJECIA !
« Ostatnia zmiana: 12 Maja 2009, 18:28 wysłana przez ela »

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Mi się podoba i jednocześnie wydaje mi się że będzie pasował nr 3, 6 i 7(nad 7 sama się zastanawiam)  ;)