Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 85643 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Jeśli chodzi o mnie ,to ja nie miałam jakiegoś wielkiego WOW przy przymierzaniu sukienek;-)przymierzałam kilka-bombkowatych i wiedziałam,że to nie to!!!w salonie w którym wybrałam sukienkę przymierzałam dwie,w pierwszej czułam się średnio-byłam dla mnie ok,ale była z gorsetem i obawiałam się,że przy skokach coś będzie nie ta,przymierzyłam więc drugą ,była dla mnie za mała,ale się zdecydowałam na nią;-)))odpowiadał mi w niej krój i dobrze się czułam pomimo,że była mi za mała!!!!teraz jest w trakcie szycia na moja figurę i za dwa tygodnie mam przymiarkę.Buraczku z tego co piszesz tez chyba nie miałaś wielkiego WOW skoro już kilka razy zmieniałaś zdanie.moja rada-przymierz tę sukienkę,która obecnie masz w domku(czyli ta druga),stań przed lustrem,pobaw się nią by stwierdzić jak się czujesz,zawołaj mamę,przyjaciółkę niech określą jak wyglądasz,jeśli zarówno twoje odczucia będą pozytywne i komentarze bliskich też,powinnaś zostać przy tej sukience,jeśli jednak bardzo będzie Cię ciągnęło do tej drugiej sukienki,idź do salony,przecież nikt Cie z niego nie wyrzuci!!!zabierz mamę i przyjaciółkę i pobaw się w pierwszej sukience,Ty stwierdzisz w której się lepiej czujesz ,a bliscy powiedzą w której piękniej wyglądasz i wybór nasunie się sam przez się;-)))a zresztą wklej może fotki tych sukienek,forumki tez ci zapewne pomogą w wyborze;-)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja bym Ci radziła pomierzyć jak najwięcej i albo zrobić fotki albo chociaż zapamiętać jak się nazywały i poszukać ich sobie w necie.... jak się jeszcze raz w domu na nie napatrzysz to potem będzie Ci łatwiej dokonać dalszej selekcji

ja najpierw wybrałam sobie ok, 15 sukienek i pooglądałam je sobie w necie i pokazałam mamie, siostrze i świadkowej (same zdjęcia katalogowe)... one nie wiedząc co mi się podoba najbardziej zrobiły ranking  ;)

potem z tych wybrałam 7 i w nich pokazałam się moim doradczyniom... one już pomogły mi podjąć decyzję oglądając mnie ze wszystkich stron... samemu człowiek nie jest w stanie dobrze się ocenić bo po pierwsze nie widzi się z tyłu a ni z dużej perspektywy a po drugie lustra w salonach ślubnych często niestety oszukują  ::)
ważne też żebyś dobrze się czuła w sukni... jak ją założysz to pomyśl że będziesz musiała w niej chodzić, siadać, klękać, wsiadać i wysiadać z samochodu, korzystać z toalety oraz tańczyć (i to nie tylko z Twoim PM ale też z mniej lub bardziej uzdolnionymi gośćmi weselnymi)

ja prawie przy każdej sukni miałam poczucie, że to ta a jednak zawsze znajdowała się inna ładniejsza, lub po prostu ciekawsza  ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładne zaproszenia  ;)
Z suknią miałam tak że pomierzyłam kilka fasownów i zawsze coś chciałam zmieniać w każdje , np dół z jednej suknia góra z drugiej  ;D Potem trafiłam na fajną sukieneczka za 900 zł i sie zastanawiała ale do końca nie byłam przekonana, poszłam jeszcze raz przymierzyć, przypomniałam sobie o nowym salonie weszłam tam i - ooo Taaaa- przymierzyłam i innej już nie chciałam  ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
to ja wrzucam fotki tej sukienki, która jako pierwsza mnie zauroczyła i ją wybrałam, później zmieniłam, a teraz chcę do niej wrócić, to jest mój pierwszy wybór:
http://img17.imageshack.us/my.php?image=sukienkatyl.jpg

http://img17.imageshack.us/my.php?image=sukienkaprzodq.jpg

http://img17.imageshack.us/my.php?image=sukienkabokg.jpg

no i jak wam się podobam w niej???

Offline Daruda

• Chuck Norris
dawaj fotki tez drugiej,którą masz w domku,to będzie można porównać w której wyglądasz fajniej;-)))jak dla mnie w tej jest ok

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no właśnie nie mam fotek tej drugiej. to jest skomplikowana sprawa, bo ja wypożyczam sukienkę i nie mam jej w domu, ona jest w salonie i czeka sobie do czerwca. ta druga jest całkiem inna, taka rybkowata, zakładana na szyję i dużo skromniejsza... ta na zdjęciach była na mnie dobra, bez żadnych przeróbek, a ta druga musi być zwężana. mam dołka bo nie wiem co zrobić, próbowałam się dzisiaj przełamać i zadzwonić do tej kobietki z komisu i jej powiedzieć prawdę ale nie mam odwagi :buu:

Offline dolores81
  • nowicjusz
  • *
ładna! moja suknia będzie podobna. Dla porównania wklej zdjęcia tej drugiej
A znasz model tej sukni to poszukamy na necie jak wygląda i ocenimy.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
ja nawet nie wiem jakiej firmy jest ta sukienka, próbowałam znaleźć coś podobnego do niej, ale nie znalazłam. kurcze jestem zła na siebie, że wogóle poszłam zmienić sukienkę, coś mi odbiło...

Offline Daruda

• Chuck Norris
no własnie to był taki wyskok z tą sukienką????jekie były motywy Twoje?
wyskok ze zmianą oczywiście ;)??? noi w której się lepiej czułaś???jak piszesz to dwa inne style,który ci lepiej pasował???jeśli jednak ta pierwsza,wracaj do tego salonu jak najprędzej!!!!!!nie patrz na babkę i że ci wstyd!!!masz takie prawo przecież a babka nie powinna robić ci problemów,pewnie nie ty pierwsza i nie ostatnia masz taki dylemat  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Daruda dziękuję za Twoje pokrzepiające słowa, chyba mnie przekonałaś, jutro tam pójdę albo zadzwonię, bo się boję, że mi ktoś sprzątnie sukienkę sprzed nosa... właściwie to nie wiem do końca dlaczego zrobiłam taki wyskok, jedna koleżanka powiedziała mi, że ta sukienka ma duży dekolt i może dlatego zaczęłam się zastanawiać, poza tym będziemy mieć najprawdopodobniej białe autko do ślubu, a ta sukienka jest śmietankowa, bałam się, że będzie się odróżniać od samochodu... takie głupie myśli... ale dobrze się w niej czułam.

Offline margolka

• Chuck Norris
Moim zdaniem wyglądasz ślicznie ( ja mam w swojej większy dekolt, szkoda tylko że biust mi zaniknął  :P )
Sukienka ogólnie jest w moim stylu ( a rybki nie), więc ja bym sie nie zastanawiała  :) Ale ciekawe jak w rybce wyglądasz  :)
A jeśli chodzi o mnie - to ja poczułam to wow w swojej  :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Bardzo ładnie wygladasz  ;)
aczkolwiek chciałabym zobaczyć Cię w rybce bo bardzo mi sie podobają  ;D
ale skoro w tej czujesz się lepiej to bierz ta i nie ma co się wsytdzic - tylko krowa nie zmienia zdania  ;)
nie jesteś jedna i ostatnia która nie może się zdecydowac na suknie  :D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
nie ma co się wsytdzic - tylko krowa nie zmienia zdania  ;)

:hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
ale mnie rozbawiłaś tym tekstem!!!

margolka Justys851  dolores81   :D cieszę się, że wam się sukienka podoba i ja w niej

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Dziewczyny Ci napisały święte słowa, rób co każą ;D ;D ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline LittlePoodle

• forumowicz
  • data ślubu: 01. 08. 2009
Mozna jeszcze dołaczyc?:)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Super sukienka - strasznie podoba mi sie góra kiecki  ;D

Buziaki na wieczor  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
bardzo ladna, szkoda ze nie masz fotek w tej drugiej. a moze chociaz model na necie znajdziesz
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Mozna jeszcze dołaczyc?:)

będzie mi bardzo miło  :D
Dziewczyny Ci napisały święte słowa, rób co każą ;D ;D ;D
już jutro napewno coś z tym zrobię, obiecuję  :P

nataliaxp bardzo się cieszę, że Tobie również się podoba sukienka :D

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Tak czytam i czytam, obejrzałam fotki, i powiem tak: Kochana, piszesz, ze ta druga jest skromniejsza itp., suknia w którą jestes ubrana na zdjęciu bardzo mi się podoba, z.......  podkreśla Twój biust. Ślub bierze się -ZAZWYCZAJ  ;)- raz w życiu, jeżeli wiemy , ze ta druga osoba to właśnie ta połówka :), więc warto zaszaleć z kreacją, skromniejszą ubierzesz na poprawiny, w tym Wielkim Dniu to Ty będziesz Gwiazdą, i uważam, ze jeżeli w tej pierwszej sukni czułaś się dobrze, podobała Ci się, to nie zastanawiaj się I MARSZ DO SALONU :tupot: :tupot: :tupot:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni!!!!! ślicznie po prostu... szkoda że nie wkleiłaś drugiej ale pewnie i tak ta podobałaby mi się bardziej (nie podobają mi się "rybki")

p.s. ale salon to jakiś malutki  :o jak ja suknie mierzyłam to wszędzie były takie wybiegi że aż głupio było

Offline buraczek
  • Chuck Norris
ja też tak myślę, że warto trochę zaszaleć, może ta zamiana mała mi uświadomić, że ta pierwsza to był najlepszy wybór?
skromniejszą ubierzesz na poprawiny
niestety nie mamy poprawin.

ZYCZE WAM KOCHANE MIŁEGO WIECZORKU I KOLOROWYCH SNÓW ja dziś spędzam wieczór z You Can Dance  ;)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Bardzo ładna ta sukienka a Ty w wyglądasz w niej jak księżniczka :skacza:

Nie bój sie i zadzwoń do salonu no i powiedz co i jak!! W końcu to Twój dzień, Twoja suknia i płacisz za nia więc jesli babka będzie mędziła to jej nagadaj i niech sie wypcha  :D :D :D :D
Ja też zmieniłam zdanie 2 razy co do sukienki i teraz nie żałuję  ;D ;D ;D

Trzymam kciuki za Ciebie koleżanko  :-* :-* :-*

Miłęgo wieczoru  :)
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Ale nie pisalam Ci buraczku tego co tutaj napisalam ;)

Co do sukienki. Ja bylam przekonana co do swojego modelu, mialam zarys tego czego chce. Potem jednak, kiedy przymierzylam kilka sukienek to opcje zaczely mi sie zmieniac.  Dzieki temu, ze mam jeszcze duzo czasu, moge sie spokojnie zastanowic czego ostatecznie chce.
Gdybym byla w Twojej sytuacji i nie miala za wiele czasu, a meczyloby mnie to czy dokonalam dobrego wyboru, majac mozliwosc weryfikacji swojej decyzji, nie darowalabym sobie, ze tego nie zrobilam. Bardzo mozliwe, ze dokonalas wlasciwego wyboru. W tej drugiej sukience wygladasz ladnie, choc to nie moj model. Zauwaz, ze zdjecia z bliska wygladaja o wiele ladniej niz z daleka. Na tym zdjeciu, gdzie masz zblizenie gorsetu jest super. Wnioskuje tym sposobem, ze w realu wygladasz slicznie. Zgadzam sie jednak z Izabela82. Ja majac pewnie rowniez jakies skrupuly, powiedzialabym sobie: moj dzien, moje wesele, moje pieniadze i to raz w zyciu, albo jako to ktos mi kwituje - przynajmniej raz pierwszy ;) i poszlabym ponownie do salonu !

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
ja Ci powiem troszkę na przekór :-) mi bardziej bys sie podobała w troszke bardziej skromnej sukience... troszkę...(chodzi mi tu o przód na dole)... wydaję mi sie że też lepiej bys się czuła np w tańcu ...
przepraszam... az mi głupio że taki  komentarz piszę :( ale moim zdaniem jestes tak śliczna, że taka sukienka za bardzo Cię przytłacza :-) czekam na fotki tej drugiej... aha... hasło z krową jest idealnie trafione... tylko ona zdania nie zmienia....       bo przecież wszystkie dobrze wiemy że kobieta zmienną jest :-)    
 nie bierz za bardzo do siebie tego co napisałam o tej sukience... każdemu podoba się coś innego :-) może ja mam jakis dziwny gust   ;D ;D ;D ... najważniejsze żebys ty się dobrze czuła :-) pozdrawiam gorąco.

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
ślicznie wygladasz w tej sukience :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
witam czwartkowo  :skacza:
kiniadg nic się nie przejmuj, od tego jest to forum żeby wyrażać swoje opinie i cieszę się, że macie odwagę napisać co naprawdę myślicie, bardzo to doceniam i dziękuję  :Daje_kwiatka:

ślicznie wygladasz w tej sukience :)
dziękuję amika  :Daje_kwiatka:

TERAZ JUŻ JESTEM PEWNA ŻE TO TA, WKOŃCU ZEBRAŁAM SIĘ I ZADZWONIŁAM DO PANI, NAWET NIE BYŁA BARDZO ZDZIWIONA BARDZO SIĘ CIESZĘ, KAMIEŃ SPADŁ MI Z SERCA!!!
 :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
 :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Gratuluję!! :brawo: :brawo: :brawo: Cieszę, się, że mogłyśmy doradzić, i powiedzieć co myślimy  ;).Teraz mozesz sie cieszyć i spokojnie szykować do TEGO WIELKIEGO DNIA, a suknia naprawdę pięknie Cie przyozdobi.Tak jak piszą dziewczyny , jesteś sliczną kobietką, i jak juz bedziesz gotowa czekać na swojego PM gdy przyjdzie z bukiecikiem po Ciebie, to jestem pewna , ze mu  :szczeka: ze szcześcia i dumy gdy Cię zobaczy po raz pierwszy w suni. pozdrowionka

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
  • data ślubu: Już razem ;*
super, że udało się to załatwić bezproblemowo bo w tej sukni wyglądasz naprawdę pięknie!

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to dobrze ze sprawa z suknia zalatwiona :)
a babka nie ma co sie dziwic pewnie nie ty jedyna tak zmienialas zdanie :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
no cieszę się, bo będę mogła zacząć myśleć o dodatkach do niej... największy problem dla mnie to chyba będzie wybór biżuterii, już od dawna o tym myślę, podobają mi się perły. jeśli macie jakieś sugestie wiedząc jak wygląda sukienka, to bardzo proszę o radę, możecie powklejać mi zdjęcia biżuterii która będzie pasować do mojej sukienki, no i jaki kolor- bo sukienka jest śmietankowa.

PS. justyna85 mogę zapytać co Ty tam w Norwegii porabiasz i czy jesteś tam na stałe? już od dawna mnie kusiło żeby zapytać... ja też jeżdżę do Norwegii na wakacje do pracy  ;)