Autor Wątek: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)  (Przeczytany 105214 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Odp: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)
« Odpowiedź #1560 dnia: 24 Lipca 2009, 16:07 »
Widzę Haniu że ruszyliście z kopyta z przygotowaniami  ;) A dentysty współczuję  ::)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1561 dnia: 24 Lipca 2009, 17:11 »
Haniu nie pamiętam z czego są Twoje buty ale w sklepach obuwniczych są takie spraye specjalne, które trochę rozciągają buta... tzn po spryskaniu trzeba w bucie pochodzić a on dostosowuje się do stopy... mi kilka razy taki spray życie uratował ;) może warto spróbować?

tymczasem  :-* :-* :-* zostawiam i gratuluję załatwienia tylu spraw

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1562 dnia: 24 Lipca 2009, 18:36 »
Ja kupowałam taką piankę w Daichmanie - pomogła mi  ;)
Bo ja mam mega szeroką stopę i niestety większosć butów na mnie jest za wąska wiec  ta pianka mi życie ratuje  ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #1563 dnia: 24 Lipca 2009, 18:52 »
nieźle do przodu ruszyliście!!!
my tu się lenimy, a Wy tak ładnie wszystko załatwiacie!  :D
buuuziaki :*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1564 dnia: 25 Lipca 2009, 01:28 »
No no, zaszaleliście z załatwionymi sprawami! :) Widzisz, mówiłam że jak dostaniesz powera, to w krótkim czasie duzo załatwisz! :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1565 dnia: 25 Lipca 2009, 13:30 »
Cześć Kochane :)
Faktycznie trochę nam się udało załatwić :) tylko wkurza mnie że D. ma do wielu spraw taki olewatorski stosunek :evil: Myślałam że go wczoraj :Kill: Ech.......
Wiśniowa, mam taki spray, używam go ale nie widzę żeby dawał jakieś wielkie efekty... Może trochę, ale bez rewelacji ::)
Ok, idę dalej czytać co u Was, bo prędzej nie za bardzo dałam radę (to przez tego dentystę :-\ )
BUZIOLE  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1566 dnia: 25 Lipca 2009, 16:12 »
zostawiam buziaki  :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1567 dnia: 25 Lipca 2009, 16:23 »
to może z innej firmy spróbuj ten spray?  ::)

:-* :-* :-* zostawiam

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1568 dnia: 25 Lipca 2009, 16:39 »
ja mam z Daichmana tylko nie spray a piankę i polecam bo mi pomogła  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1569 dnia: 26 Lipca 2009, 01:24 »
A ja mam spray taki z CCC i mi nie pomógł  ::)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1570 dnia: 26 Lipca 2009, 19:58 »
Witam witam i o zdrówko pytam ;)
Spray (jak się popsika to robi się właśnie pianka) mam z firmy Kiwi, wczoraj dość długo udało mi sie pochodzić w butkach, więc to rozbicie ich przez szewca chyba faktycznie coś dało. Może nawet do oczepin wytrzymam ;D
Ze spraw nieślubnych, D. pojechał dziś do Szczecinka a ja musiałam zostać w tej głupiej Bydgoszczy przez wtorkowego dentyste :-\ ale przynajmniej tu internet chodzi normalnie, więc będę jak na razie stałą bywalczynią forum ;D
A tak w ogóle to Eeeee, u mnie nuuudyyy.... Poza tym, że miło mnie D. dziś imieninowym kwiatkiem zaskoczył (ja sama zapomniałam o własnych imieninach :P ) to nic się nie dzieje... Na razie nic nie załatwiam, dopiero w piątek przymiarka bolerka, a w sobote telefon (i spotkanie?) do babki od strojenia kościoła - trzeba w końcu zapłacić... :P
A, baaardzo miło mi się ostatnio na serduchu robi, bo większość gości potwierdza przybycie :jupi: wiadomo, że kilka osób jeszcze pewnie odpadnie, kilka odpadło od razu na początku, ale fakt - powody nie są jakieś głupkowate, wymyślone, tylko takie, że naprawdę potrafię zrozumieć. A jesli ktoś mi wyskoczy z jakimś głupim powodem to już się nie będę przejmować, bo to ten ktoś nie będzie na fajnej imprezie i to jego strata :P
A, zapomniałabym - przystrojenie autka wybrałam ;D hehe, będzie takie, że go nie będzie :P tzn. będą tylko tiulowe białe kokardy przy klamkach, a na masce już nic albo tylko taka biała szarfa ułożona w literę V. Stwierdziłam (właściwie to uważałam tak od samego początku), że ten samochód jest tak śliczny, elegancki (Chrysler), że aż mi go szkoda zakrywać jakimś przystrojeniem :P no więc albo zostanie goła maska, albo jedynie ta szarfa.
A teraz, właśnie w tej chwili (zrobiłam sobie przerwę na forum ;) ) przeglądam scenariusz wesela od DJ-a, próbuję ustalić jakiś harmonogram, co mniej wiecej o której godzinie, jakie zabawy byśmy chcieli, jakie piosenki na pewno tak, a jakie na pewno nie, po czym będę musiała pogadać z DJ-em i wszyyystko mu przekazać ;) oczywiście zdam się też na niego - nie chcę mieć absolutnie wszystkiego pod kontrolą :P co natomiast wiem, to to, że: żadnych zabaw z podtekstem seksualnym, nic „kopulacyjnego” ani „głupkowatego” w stylu przeciąganie jajka przez nogawkę, pompowanie balonów, żadnych półnagich gości i latających biustonoszy. Odpadają też zabawy w stylu głupiego jedzenia bułki tartej z kieliszka by później próbować zagwizdać :-X
Jak coś skonstruuję to dam znać :)
BUZIAKI KOCHANE ODWIEDZAJĄCE :) :-* :-* :-* :)
« Ostatnia zmiana: 26 Lipca 2009, 20:01 wysłana przez hania3033 »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1571 dnia: 26 Lipca 2009, 20:09 »
Oj tak tez nie lubie takich zabaw, jak dla mnie to one nie są śmieszne a żenujące  ::)
Własnie u szwagra była taka zabawa , a my z jedną kumpelą siedziałysmy i patrzyłyśmy jak reszta się z tego zaciesza a my we dwie jednogłośnie stwierdziłyśmy - porażka .
Zabawa była w stylu - krzesło służyło za konia , faceci jechali na nich do swoich dziewczyn a one później okrakiem na nich wsiadały i jechali spowrotem  :mdleje:
Nie musze mówić że niektórym laskom było widac kino , a jedni nawet nie wywalili  :-\  ::)
Dla mnie to zenada była  :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1572 dnia: 26 Lipca 2009, 20:15 »
tak czytałam sobie to co napisałaś i mi się przypomniało co mi dziś koleżanka z pracy powiedziała,jeśli chodzi o uzasadnianie gości,dlaczego ich nie będzie na weselu;-)))))otóż........nikt chyba tego nie przebije,choć słyszałam już różne głupie rzeczy........Kuzynka ze strony narzeczonego przysłała esa do przyszłej Panny młodej,że ona nie może być z nimi w tak ważnym dla nich dniu,ponieważ miejscowość w której odbędzie się wesele jest tak mała ,że ona nie może jej znaleźć na mapie  :o :o :o :o :o :o :o :o :o czaicie to????????? no mi się kolana normalnie ugięły;-))))(swoją droga to miasteczku kilkutysięczne,także nie az takie małe;-))))

co do zabaw ja niestety miałam jedna żenującą;-),dobrze,że się w sumie nie udała zbytnio,bo dziewczyny miały usiąść facetom na kolana i skakać dmuchając balonik,okazało się jednak na szczęście,że jeden balonik byl pęknięty,a jedna koleżanka wzięła do zabawy obcego chłopaka i nie chciała na nim skakać i zrezygnowała......to w sumie było niedociągnięcie jakieś bo prosiłam orkiestrę,żeby nie było głupich zabaw,jednak nie wytłumaczyłam co to znaczy dla mnie słowo GŁUPIE;-)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1573 dnia: 26 Lipca 2009, 21:15 »
nie no Daruda rozwaliłaś mnie  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1574 dnia: 26 Lipca 2009, 21:34 »
Ja tez nie będę miała, tzn planuję nie mieć ;) takich głupich zabaw. Swoje już mamy obmyślone, i nie m,a w nich nic głupkowatego ;)
Dobrze że większość przyjmuje zaproszenie. Moi raczej odmawiają ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1575 dnia: 26 Lipca 2009, 21:41 »
My też mamy w planach same przyzwoite zabawy ;) ale wiadomo czasem zespół sobie samowolkę prowadzi i wtedy już za późno...

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1576 dnia: 26 Lipca 2009, 23:10 »
Hejo solenizantko :) Zdążyłam z życzeniami :) Zdrówka, szczęścia i udanego weselicha :)  :Daje_kwiatka: Z powodu zmęczenia piszę dziś tylko u Ciebie - taki prezencik imieninowy :) :) :)
Dobranoc i słodkich snów :)

ps zabawa z jedzeniem bułki tartej mnie rozbroiła :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1577 dnia: 26 Lipca 2009, 23:16 »
 :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1578 dnia: 26 Lipca 2009, 23:49 »
Japcio, Daruda dziękuję :) :-*
Japcio, czuję się wyróżniona ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1579 dnia: 27 Lipca 2009, 01:04 »
A ja pisałam Ci tutaj wiadomość, miałam życzyć wszystkiego najlepszego i kompletnie z głowy mi wyleciało. Gapa ze mnie ;) Ale spóźnione troszkę, bo o godzinkę, życzenia:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :) :) :) :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1580 dnia: 27 Lipca 2009, 12:55 »
spóźnione ale szczere życzenia Haniu  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: oby spełniły się wszystkie Twoje marzenia  :-* :-* :-*

co do zabaw to dobrze przedyskutować wszystko z orkiestrą ale dobrze jest też ustalić zawczasu jakiś krótki znak sygnał po którym prowadzący przerywa zabawę lub ratuje Was z jakiejś opresji  :)  ja tak przerwałam jedną zabawę (quiz) bo uznałam, że trochę za długo już trwa a poza tym w ten sposób poprosiliśmy wodzireja o pomoc gdy przedłużało się "gorzko, gorzko" i gdy zabrano mi buty do wykupin  ;)

p.s. a co do głupich wymówek to już gdzieś pisałam na forum, że znajoma usłyszała na 1,5 miesiąca przed weselem, że ktoś nie przyjedzie bo ma ... pogrzeb  ::) na pytanie skąd wie o pogrzebie 1,5 miecha wcześniej ta osoba nie umiała odpowiedzieć ;) ale to z miejscowością której nie ma na mapie też dobre  :D :D :D
« Ostatnia zmiana: 27 Lipca 2009, 12:57 wysłana przez wiśniowa »

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1581 dnia: 27 Lipca 2009, 16:53 »
To znajomy też podał fajny powód nieprzyjścia na nasz ślub :) chrzciny dziecka jego brata.... tylko, że dziecko się jeszcze nie urodziło.....  :)
Miłego dzionka Haniu :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1582 dnia: 27 Lipca 2009, 17:34 »
Haniu, coś o tych zabawach żenujących wiem ::)
A z butami- nie zazdroszczę, mi dziś jeden numer wyszedł z butami, ale to opiszę potem u siebie- w każdym razie porażka kompletna...
No nic, buziaczki zostawiam i trzymam kciuki za załatwianie kolejnych spraw :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1583 dnia: 27 Lipca 2009, 18:55 »
spoznione zyczonka :)

ahhh mnie czeka teraz lawina potwierdzen, ze 120 zaproszonych moze bedzie z 60...
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1584 dnia: 27 Lipca 2009, 21:43 »
Co tam Haneczko? :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1585 dnia: 28 Lipca 2009, 00:49 »
No własnie :) Co u Ciebie? :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1586 dnia: 28 Lipca 2009, 13:24 »
Cześć Dziewczynki :)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia :) :-*
A co u mnie? Nic u mnie ;) Nuda w dalszym ciagu :P Dziś czeka mnie kolejna wizyta u dentysty - mam nadzieję, że dzis już pójdzie gładko, bez komplikacji jak ostatnio, a jeśli wszystko będzie ok to będzie to wizyta OSTATNIA ;D ależ się cieszę :jupi: ale ok, jeszcze nie zapeszam ;) :P
Niezłe te powody nie przyjścia ::) a ja dziś dostałam wiadomość od kuzynki z Niemiec, że niestety nie będą mogli przyjechać, bo oboje pracują i nie dostaną urlopu... :( tym bardziej, ze ona niedawno zmieniła pracę i jest jej ciężko dostać urlop... strasznie żałuję :( na razie mamy pewnych około 50 osób, lepsze to niż nic :P a jest tak jak mówiłam - kto nie przyjdzie jego strata :P
Zapomniałam prędzej napisać że dokupiłam sobie w końcu majteczki do tego białego staniczka :) nawet nie wiecie jaki jest problem ze zwykłymi białymi gładkimi stringami z mikrofibry ::) no ale kupiłam - nawet 3 pary, bo była promocja w h&m za 30 zł ;D
A, i pojawił nam się problem z koszulą dla D. Okazło się, że ta którą mama mu kupiła (wpecjalnie na zamówienie) jest za duża :-\ sprowadziła mu trzy koszule i wszystkie trzy takie były :mdleje: no i teraz jesteśmy znowu na etapie poszukiwania koszuli ::)
No i kolejny news - stwierdzam z olbrzymim prawdopodobieństwem, że na ślub uczeszę się SAMA ;D tzn. świadkowa mi pomoże... Jak wiecie z pierwszej próbnej byłam średnio zadowolona, z drugiej próbnej w ogóle nie byłam zadowolona. Obie fryzury były bardzo "fryzjerskie", za mało naturalne... Dziewczyna nie rozumie o co mi chodzi nawet gdy daję jej zdjecia :glowa_w_mur: Może i ktoś powie, że fryzurka, którą ja chcę jest mało ślubna, ale mi własnie o taką chodzi - zebrać włosy z boków i trochę z góry, unieść u nasady i spiąć klamrą z cyrkoniami. I pewnie tak właśnie będzie :P niestety żadnej z moich wybranych wcześniej fryzur fryzjerka nie potrafi mi zrobić, a ja nie mam zamiaru wydawać już kasy na próbne, dlatego świadkowa uczesze mnie "po mojemu" w piątek tak "próbnie" i zobaczymy jaki będzie tego efekt ;)
A teraz idę poczytać co u Was :)
BUZIAKI z deszczowej Bydgoszczy :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1587 dnia: 28 Lipca 2009, 13:29 »
myślę, że tą fryzurkę co wybrałaś spokojnie możecie zrobić same.. tylko rzeczywiście lepiej zrobić wcześniej próbę :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1588 dnia: 28 Lipca 2009, 14:25 »
Spojonie dacie sobie rade z tą fryzurka  ;)
Tylko jak będziesz tapirowała to warstwowo i po każdje czesci psikaj mocno lakierm , nie bój się bo to i tak Ci trochę klapnie ale będzie się trzymać  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1589 dnia: 28 Lipca 2009, 14:29 »
No mam nadzieję ze uda się z tą fryzurką... ::)

jak będziesz tapirowała to warstwowo i po każdje czesci psikaj mocno lakierm , nie bój się bo to i tak Ci trochę klapnie ale będzie się trzymać  ;)
tak tak, to wiem :) widziałam jak robiła to fryzjerka ;D