Autor Wątek: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)  (Przeczytany 105032 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Odp: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)
« Odpowiedź #1050 dnia: 17 Kwietnia 2009, 18:13 »
Cieszę się, że poprawiłam wam humor :)

Buziaki weekendowe dla Hani :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #1051 dnia: 17 Kwietnia 2009, 20:26 »
buziaki piątkowo- wieczorno weekendowe zostawiam  :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1052 dnia: 17 Kwietnia 2009, 21:48 »
buziaki  :-* :-* :-*
dobrze ze mu nagadałaś, a co ;D niech wie, co o tym myslisz :)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #1053 dnia: 17 Kwietnia 2009, 22:21 »
Nadrabiam zaległości.Troszkę mnie nie było :(
Zgadzam sie trzeba tępić sprzedawców oczywiscie nieuczciwych
Pozdrawiam ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1054 dnia: 17 Kwietnia 2009, 22:47 »
Cześć laseczki. Mój nastrój jest dzis totalnie klapnięty :'( Pojechałam na tą mikrodermabrazję i okazało sie że nie będę miała zrobionego zabiegu :( Pan doktor spytał najpierw czego oczekuję i po moim wyjaśnieniu powiedział że nie ma takiej możliwosci by spełnić moje oczekiwania :'( baaardzo mnie to zasmuciło, aż on sam zauważył i powiedział ze mam dać upust emocjom. No to aż mi łezki pociekły bo myślałam że w końcu będę miała zrobione cos co pomoże na moją okropną buzię, moje blizny i dziurki po syfkach (jak byłam młoda i głuypia to przy tym dłubałam...). A on zburzył moje nadzieje... :'( Powiedział że to jest zbyt płytki zabieg żeby pomógł mi tak jakbym tego chciała... A ja się wciąż sugeruję moją koleżanką która była na mikro bo miała dokładnie to co ja i jej to pomogło!! Wiadomo - idealnie nie jest, bo mikroder. nie działa cudów ale naprawdę wiać różnicę! A do mnie nie dociera że już zawsze będę miała taką buzie jak teraz... :buu: Jedyne co było pozytywne na tej wizycie to naprawdę przemiły Pan doktor i to, gdy spytałam ile się należy (w cenniku konsultacja kosztuje 80 zł) to powiedział że "uśmiech i iść do przodu"... Aż mi się znowu ryczeć chce :'(  Myślę o tym żeby jednak zaryzykować z tą mikro. i udać się po prostu do kosmetyczki a nie dermatologa... Najchętniej poszłabym tam gdzie była Ola (ta moja koleżanka) ale ona mieszka w innym mieście i w ogóle daleko... :( Teraz to już nawet przestałam wierzyć że jakiekolwiek kremy, maści, pasty które stosuję na rozjaśnienie tego gówna na twarzy dadzą jakikolwiek efekt skoro lekarz powiedział że mikro. nie pomoże :buu: :buu: :buu: Właściwie to sama nie wiem czemu - we wskazaniach do mikro. przedstawionych na stronie gabinetu "łapię się" na ten zabieg... ??? ??? ???
Źle mi i smutno :'( :'( :'( Nienawidzę swojej twarzy!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
« Ostatnia zmiana: 17 Kwietnia 2009, 22:49 wysłana przez hania3033 »

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1055 dnia: 17 Kwietnia 2009, 23:04 »
mistrzostwo dla japcia naszego;-))) :-* :-* :-*

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #1056 dnia: 18 Kwietnia 2009, 00:12 »
 :przytul: tak na pocieszenie  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1057 dnia: 18 Kwietnia 2009, 01:04 »
Haniu :przytul: :przytul: :przytul: przykro mi...
Ale wiesz, moze spróbuj iść jeszcze skonsultowac sie do jakiegos salonu kosmetycznego? Moze kosmetyczka powie co innego... Chociaz w sumie dermatolog powinien wiedziec co i jak tym bardziej ze za to kase bierze, to gdyby mial kit cisnąć to wlasnie na odwrót by mowil ::) No nie wiem...
Wszystko bedzie dobrze, wierze ze znajdziesz jakies rozwiazanie :)

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #1058 dnia: 18 Kwietnia 2009, 09:20 »
Haniu, ja mysle, ze powinnas sprobowac u kosmetyczki..serio...Znajdz w Bydgoszczy jaka dobra i lec do niej...Poki nie sprobujesz nie bedziesz wiedziala czy Ci pomoze...
Idz kochana idz!

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #1059 dnia: 18 Kwietnia 2009, 09:29 »
Ja też jestem tego zdania, że to może jednak pomóc :) warto spróbować, może będzie lepiej ;)
buziaki i się już nie smuć  :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #1060 dnia: 18 Kwietnia 2009, 09:50 »
Kochana, nie smuć się tak... Jesteś piękna i niepowtarzalna, Twój PM kocha Ciebie taką, jaka jesteś :)
Co do zabiegu- idź na konsultację do innego lekarza, do kosmetyczki- w końca tamten lekarz nie jest wyrocznią. Może zabieg nie da takiego zabiegu, że wszystko poznika i będziesz miałą zupełnie gładką cerę, ale może ci pomoże tak, że ty się z tym lepiej poczujesz :) Poszukaj dalej, na pewno coś się da zrobić... Zawsze jest jakieś wyjście :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1061 dnia: 18 Kwietnia 2009, 10:47 »
wiesz lekarz pewnie nie zdecydowal sie na zrobienie zabiegu bo wlasnie by on nie spelnial twoich oczekiwan i nie chcial pewnie wyciagac kasy ale uczciwie do tego podszedl inny by zrobil zabieg kase wziol i wiesz w d...mial
ale jestes ładna dziewczyna wiec nie mow tak ze nie nawidzisz swojej twarzy ,idz do kosmetyczki jakiejs zpaytaj i głowa do gory

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1062 dnia: 18 Kwietnia 2009, 13:41 »
Haniu, jak już znajdziesz jakać dobrą kosmetyczkę, to poproszę o namiary :) Też bym musiała powoli zabrać się za siebie. Zwłaszcza, że ślub zbliża się wielkimi krokami.

Buziole sobotnie :)

Daruda    :skacza:

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1063 dnia: 18 Kwietnia 2009, 13:45 »
kochana nic się nie martw, coś się wymyśli no  ::)
a ten lekarz to bardzo uczciwy był, że Cię nie naciągnął na zabieg i nawet za konsultację nie wziął... Haniu jesteś piękną kobietą bez względu na to czy masz jakieś skazy na twarzy czy nie, zresztą ja tam nic u Ciebie nie widzę  :P przytulak dla Ciebie  :przytul:

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1064 dnia: 18 Kwietnia 2009, 15:34 »
Dzięki dziewczynki... Jesteście kochane :-* :)
Humor trochę mi się poprawił... Widziałam sie jeszcze dziś z koleżanką (tą Olą która też miała robioną mikro.) jest właśnie po drugim zabiegu - dziewczyny niesamowicie jej się poprawiło!! Z olbrzymią vhęcią i bez najmniejszego zastanowienia poszłabym tam gdzie ona, tyle tylko że ten gabinet jest w... Malborku :P ::) Ale ona mówi to samoc o wy - żeby mimo wszystko uderzyć do kosmetyczki. Tak też zrobię. Japcio - na razie znalazłam jeden gabinet który wygląda naprawdę solidnie, mają swoją stronę www itd. Jest na Dworcowej 17.
Pójdę tam w środe (wcześniej nie dam rady... ::) ) i spytam co i jak. A nóż widelec coś da się zrobić.
Buraczku - nie widać nic dlatego, bo mam makijaż. Praktycznie ZAWSZE i już mnie to meczy :-\ No chyba że się opalę to wtedy mniej nakładam albo w ogóle bo mniej widać te blizny... Ale jak opalenizna zejdzie to z powrotem wszystko wyłazi :-\ Ech... Lekarz zaproponował też branie leku Isotek (lub Roacutan) ale jak się o nim naczytałam to dziękuję bardzo. Efekty uboczne koszmarne! Z resztą ta Ola właśnie go brała, mówi że masakra i że na takie syfki jakie mi czasem wychodzą to ona na pewno by go nie stosowała. Szkoda zdrowia i pieniędzy...
Poza sprawami demratologicznymi ;) wkurzyłam się dziś okrutnie na seminarium!! >:( właściwie to mnie promotorka wkurzyła, no ale już nie chcę mi się pisać za dużo... Buu >:( >:( >:( Jeszcze w dodatku semin. sie przedłużyło i musiałam przełożyć dentystę na którego czekałam od lutego (już raz termin przekładany z winy dentystki) no ale na szczęście wynalazła jakimś cudem wolny termin w piątek. I tym sposobem mam jednego dentystę w piątek na godz. 14 a drugiego (tam leczę kanałówkę) na 16 ;D Hehe - mega dentystyczny piątek się zapowiada ;D
No i sprawa nr trzy - dzwoniłam do kwiaciarni w której chcę mieć robiony bukiecik ślubny :) Jeszcze się na żaden nie zdecydowałam, ale postanowiłam "zaklepać" sobie termin ;) Pani powiedziała żebym jutro przyszła to mnie zapisze i coś pomyślimy :) Chociaż jedna dobra informacja na ten weekend ;)
Na razie u Was nie poczytam bo siadam do magisterki... :-\
Buziaki :-*
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2009, 15:38 wysłana przez hania3033 »

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1065 dnia: 18 Kwietnia 2009, 15:48 »
Haniu, to trzymam kciuki za mgr :) A do Malborka nie jest z Bydgoszczy tak strasznie daleko- a przy tym na kawkę do koleżanki mogłabyś wpaść ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1066 dnia: 18 Kwietnia 2009, 15:59 »
Dziewczyny mają rację - idź do kosmetyczki , może chociaz trochę znikną te blizny ale życze Ci zeby zniknęły wszystkie  ;)
ooo jak wcześnie bukiecik zamawiasz  ;D - ja jeszcze tego nie zrobiłam  8)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1067 dnia: 18 Kwietnia 2009, 16:03 »
ja też nie wiem kiedy się bukietem zajmę tak jak Justys ;)
Mam kalie posadzone, ale skąd mam wiedzieć co z tego będzie, nawet miesiąc wcześniej nie będę wiedziała na 100% więc pewnie tak na miesiąc przed pójdę i zamówię.

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1068 dnia: 18 Kwietnia 2009, 16:22 »
Oj Haniu nie załamuj się  :przytul: :przytul: :przytul:
Idź jeszcze do kosmetyczki, najlepiej do tej samej co ta koleżanka Twoja. Wiem, że daleko, ale może warto  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1069 dnia: 18 Kwietnia 2009, 16:27 »
Mam kalie posadzone

Sama hodujesz sobie kalie? :o To one w ogóle w domu rosną? Myślałam, że wymagają szklarni itp itd....
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1070 dnia: 18 Kwietnia 2009, 16:34 »
na razie w domku rosną, potem może pójdą na działkę ;)
kalie spokojnie można samemu hodować :) cebulkę się kupuje w ogrodniczym, sadzi się w marcu i kwietniu ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1071 dnia: 18 Kwietnia 2009, 17:25 »
trzymam kciuki za mgr :ok: a może sama też się zmobilizuję i zacznę wreszcie coś robić...

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1072 dnia: 18 Kwietnia 2009, 21:23 »
Haniu nie ma co się zastanawiać... zapisz się do tej kosmetyczki w malborku na jakąś sobotę i pojedź ze swoim PM to od razu sobie romantyczną wycieczkę na zamek zrobicie ;) myślę, że warto próbować tym bardziej że koleżance pomogło... może kto inny Ci pomoże :)

a swoja drogą to z tego co pamiętam to śliczną buzię masz bo już kilka Twoich fotek widziałam :)

no i trzymam kciuki za mgr oczywiście :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1073 dnia: 18 Kwietnia 2009, 23:58 »
Tak, w środę pójdę do kosmetyczki :) (jeśli znajdę czas ::) )
Wiśniowa, tak jak mówię - na buzi "niczego" nie widać bo mam makijaż... Ech... :-\
No i wiecie co?? Odezwał sie gość od welonu!! CO ZA CHAM!!! Wiecie co mi powiedział?? (Bo ja pisałam to wszystko wyżej jako D. (bo on ma konto na allegro) - czyli jakby w imieniu narzeczonej, czyli mnie ;) ) Aż sie oburzyłam!! Napisałam mu prędzej to co Wam tutaj a oto treść jego listu:

"Dziś robię przelew zwrotny i proszę nie odbierać welonu od nas!!!!!!!!!.
Bo każdy kupujący za bardzo przejmuje się rolą,dziś kupuje towar i jutro chce go mieć.Niestety my welony produkujemy,gdybyśmy sprzedawali gotowe towary to owszem wysyłka następuje w chwili zakupu.
Jestem producentem od kilkunastu lat,od kilku sprzedaje również swoje produkty za pośrednictwem Allegro-mam wiele kont i zawsze 1 na 30 klientów nie potrafi zachować taktu i wyrozumiałości.
Prosze nie odbierać welonu od nas bo z podejściem  Pana narzeczonej to i tak nie będzie zadowolona (...)"

No co za dupek! Od mojego podejścia to niech sie odwali i nie odwraca kota ogonem, bo to on mydli klientowi oczy trzydniową przesyłką, gdy tymczasem po 3 tygodniach welonu jeszcze nie ma!! >:( Gość się nie wyrabia i tyle! A nie wyśle bo co? Lamówka za szeroka mu wyszła? Ale mu jutro nagadam!! :klotnia: Dziś jeszcze nie piszę bo nie wiem czy (skoro mówi że robi przelew zwrotny) ma skądś nr naszego konta czy mu podać trzeba ??? Muszę zapytać D. Z resztą - ja chętnie doprowadziłabym transakcję do końca, o ile welon jest taki jak na zdjeciu aukcyjnym. Ale skoro gość sam sie wycofuje to chyba znaczy że coś jest nie halo? >:( No to muszę mu jeszcze tylko powiedzieć żeby nie zapomniał mi przelać też kosztów przesyłki ;D

Justys851
czy mogę wykorzystać zdjęcie które u mnie wkleiłaś i pokazać temu kolesiowi, że jednak się "trochę" różni welon prezentowany na akucji od przysłanego?

Ależ jestem zła!!!!!!!!!! :Kill: :Kill: :Kill:
« Ostatnia zmiana: 19 Kwietnia 2009, 00:00 wysłana przez hania3033 »

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1074 dnia: 19 Kwietnia 2009, 00:15 »
A moze to i lepiej ze sam zrobi ci przelew zwrotny, tylko oby ci kase oddal takze za przesylke!
Swoja droga, no coz, zdarzaja sie niestety tacy sprzedawcy... A Ty dobrze ze jestes waleczna, bo ja bym pewnie czekala na ten welon dalej nie chcac hmm, robic zamieszania zbytniego(chyba ze to by bylo potrzebne na juz zaraz, to wtedy bym dopiero wojne zrobila :P )

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1075 dnia: 19 Kwietnia 2009, 00:19 »
No to też właśnie Madziu Panu jutro powiem, że pewnie takich klientów jak ja jest więcej, a że nie upominają się o swoje to tylko i wyłącznie jego szczęście. Poza tym - w poprzednim mailu, po słusznym ochrzanieniu go, wyraziłam chęć zakończenia transakcji z nadzieją że welon będzie taki jak na prezentowanym zdjęciu. To pan sie w tym momencie wycofuje. :roll:

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1076 dnia: 19 Kwietnia 2009, 00:22 »
Dobrze, że Hania jest taka odważna. Jak to bym już pewnie machnęła ręką, jakby mi tak napisał, że zrobi przelew zwrotny  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1077 dnia: 19 Kwietnia 2009, 00:24 »
bo najwidoczniej nie jest taki jak na zdjęciu... Haniu, znajdziesz inny welon a tym idiota sie nie przejmuj, byle tylko kaske zwrócił :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
« Odpowiedź #1078 dnia: 19 Kwietnia 2009, 00:56 »
A ja bym zrobiła dokładnie tak jak Hania. O swoje trzeba walczyć!!! A teraz to najważniejsze by faktycznie zwrócił Ci tą kasę...

3maj się!!  :-* :-* :-* już niedzielne zostawiam

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #1079 dnia: 19 Kwietnia 2009, 09:11 »
Ja myślę, że on specjalnie umieścił zdjęcie takiego welonu nietypowego z cienką lamówką, licząc na to, że wiele pań będzie taki chciało, potem wyśle z szeroką, a że welon nie drogi to  miał nadzieję, że większość mu odpuści...  ??? To się nazywa nieuczciwy sprzedawca! Dobrze by było to zgłosić do allegro. Szperając w allegro, faktycznie zauważyłam, że ma kilka kont... i oczywiście na każdym trochę negatywów, gdyby to tak do kupy zebrać... to trochę tego jest... sprytny jest bo nie każdy o tym wie.
Buziaki Haniu  :-* :-* :-*