Dzięki dziewczynki... Jesteście kochane

Humor trochę mi się poprawił... Widziałam sie jeszcze dziś z koleżanką (tą Olą która też miała robioną mikro.) jest właśnie po drugim zabiegu - dziewczyny niesamowicie jej się poprawiło!! Z olbrzymią vhęcią i bez najmniejszego zastanowienia poszłabym tam gdzie ona, tyle tylko że ten gabinet jest w... Malborku

Ale ona mówi to samoc o wy - żeby mimo wszystko uderzyć do kosmetyczki. Tak też zrobię. Japcio - na razie znalazłam jeden gabinet który wygląda naprawdę solidnie, mają swoją stronę www itd. Jest na Dworcowej 17.
Pójdę tam w środe (wcześniej nie dam rady...

) i spytam co i jak. A nóż widelec coś da się zrobić.
Buraczku - nie widać nic dlatego, bo mam makijaż. Praktycznie ZAWSZE i już mnie to meczy

No chyba że się opalę to wtedy mniej nakładam albo w ogóle bo mniej widać te blizny... Ale jak opalenizna zejdzie to z powrotem wszystko wyłazi

Ech... Lekarz zaproponował też branie leku Isotek (lub Roacutan) ale jak się o nim naczytałam to dziękuję bardzo. Efekty uboczne koszmarne! Z resztą ta Ola właśnie go brała, mówi że masakra i że na takie syfki jakie mi czasem wychodzą to ona na pewno by go nie stosowała. Szkoda zdrowia i pieniędzy...
Poza sprawami demratologicznymi

wkurzyłam się dziś okrutnie na seminarium!!

właściwie to mnie promotorka wkurzyła, no ale już nie chcę mi się pisać za dużo... Buu

Jeszcze w dodatku semin. sie przedłużyło i musiałam przełożyć dentystę na którego czekałam od lutego (już raz termin przekładany z winy dentystki) no ale na szczęście wynalazła jakimś cudem wolny termin w piątek. I tym sposobem mam jednego dentystę w piątek na godz. 14 a drugiego (tam leczę kanałówkę) na 16

Hehe - mega dentystyczny piątek się zapowiada

No i sprawa nr trzy - dzwoniłam do kwiaciarni w której chcę mieć robiony bukiecik ślubny

Jeszcze się na żaden nie zdecydowałam, ale postanowiłam "zaklepać" sobie termin

Pani powiedziała żebym jutro przyszła to mnie zapisze i coś pomyślimy

Chociaż jedna dobra informacja na ten weekend

Na razie u Was nie poczytam bo siadam do magisterki...

Buziaki