domyśliłam się co masz na myśli

to zdjecie jeszcze go optycznie pomniejsza.
dzis załatwiliśmy dekorację kościółka,zupełnie przypadkiem bo akurat przejeżdżaliśmy obok tej firmy, i tak są 2 wersje:
1. aleja kwiatowa z bramą kwiaty do wyboru, kolorystyka też, typowa dekoracja, na którą pani potrzebuje 5 minutek
2. nie wiem jak to opisać,ale bardzo mi się spodobało. Przy wejściu na podłodze rozpoczynają się tiule które biegną przez ławki tak jakby z nich opadając od góry do dołu, aż do miejsc przy schodach pod ołtarzem. Posypane są płatkami róż i ustawione są małe świeczuszki. Ale na to pani potrzebuje 15 minut, a ja nie wiem jak długo trwa nabożeństwo przed nami, dla tej dekoracji byłabym skłonna nawet przełożyć ślub o 15 minut później czyli na 18.45, żeby moherpower zdążyły się oddalić, i nie przeszkadzały,jak to zwykle bywa, a już napewno żeby nie zajęły z ciekawośći pierwszych ławek, z czym też już się spotkałam. No i ta dekoracja jest śliczna. Wygląda mniej więcej tak, z tym że tiul rozłożony jest na podłodze w całej długości i posypany płatkami.
a to nasz ołtarz w kościółku

i jakaś para okiem księdza

Zapomniała zapytać,ale może Wy wiecie, jak to jest z kwiatkami na ołtarz. To firma deokratorska się tym zajmuje??
Koszt tych dekoracji jest jeszcze do przyjęcia.Pierwsza kosztuje 150 zł druga 180 zł. No i trochę się tych świec obawiam, bo jak pogasną to troszke lipnie będzie albo jak coś się zajmie od nich. Ale byśmy mieli nieazpomniany ślub