Autor Wątek: ..........::::::::::NaTaLiA & PiOtR::::::::::01.08.2009::::::::::..........  (Przeczytany 118913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
20 stopni i słoneczko - marzenie! ;) ale zobaczysz, że tak właśnie będzie.
Fajnie, że już wszystko ustalone macie z Gazdówką :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ja też tak mialam z tortem jak Ty;-))))zaskoczyło to wszystkich gości,że tak szybko,ale po obiadku należał się przecież deserek;-))))Naszym zdaniem bardzo dobry pomysł z godzina podania.Menager ma rację-kelnerzy fajnie się zajmą tortem;-))))zresztą to właśnie pisałam Ci wcześniej;-)))
a jakie będzie jedzonko? jakieś specyfiki będą fajne????

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja równiez myślę że tort po obiedzie to świetny pomysł , sami tak mieliśmy i uważam ze był to bardzo dobry pomysł  ;)
Fajnie jest tak zjeść torcika do kawki po obiedzie  ;)
Z klimą to różnie bywa bo wiadomo jak jest 10 osób to bedzie wiało ale jak wejdzie 100 osob na sale to nie będzie aż tak tej klimy czuć  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
z tą klima to masz rację.lepiej nie usadzaj starszych ciotek pod sama klima,bo u mnie jak młodzież szalała i sie bawiła było wsio ok;-)ale ciotk,,które siedziały pod nawiewem-było im zimko i trzeba było co chwile zmieniać temperaturę....

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

No to super ze tort pasuje po obiedzie na weselu - takie wlasnie mam wrazenie ze po obiadku kawunia i ciasteczko pasuje jak ulal  ;D ;D

Ohhhhh obyście mi te pogode wykrakały  :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam:

Daria jedzonka zblizone do Twojego, 2 x drob, 2 x wolowina, 1 x wieprzowina 2 x rybka + salatki podobnie, kolacyjna tak samo :)
Mam nadzieje ze bedzie pysznie  ;D ;D ;D

Jestem padnieta, lece juz spac.
A jutro z tajusiem na kastracje :(:(:( Ale mam nadzieje ze narkoze przejdzie bez wiekszych problemow :)

Buziaki zostawiam na sorde  :-* :-* :-*
Pa pa

Offline carollaa

• Chuck Norris
Natalko 10 dni tylko  ;D  :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
o rany, TYLKO 10 dni :) Czujesz juz jakieś nerwy w żołądku? :) czy luzik totalny?

Buziolce :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Natalka, u nas będzie podobnie, również po obiadku podamy torcik, niektórzy czekaja z tym do północy.. dla mnie to troszkę za długo, tym bardziej, że wiele dzieciaczków nie doczekuje północy a dla nich to wielka frajda :)

Spokojnych 10 dni życze :przytul:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Czy czuje nerwy - jeszcze nie .... mam nadzieje ze taki nastawienie mnie nie oposci do samego konca :)
Ale znowu nie jestem az tak super wyluzowana, tzn czuje podekscytowanie, podniecenie calym slubem i przde wszystkim juz nie moge sie doczekac WIELKIEJ SOBOTY ;D

Tak jak sobie wyliczalam dostalam wczoraj @ wiec na slubie bede spokojna  ;)

Dzisiaj chyba pojde z tata po koszule i buty do garnituru na moj slub i po sama koszule na slub kuzyna.
No i z Tajem  :-\

Najgorsze jest to ze mam zlamane dwa paznokcie - iozywiscie kciuk i wskazujacy od prawej reki czyli te paluchy ktorymi bede zakladala obraczke  >:( >:( >:( >:( watpie ze odrosna mi na tyle zeby ladnie wygladaly, jesli nie to zaloze dwa tipsy i juz  ;)

Dobra lece sie poprzadzic bo dopiero wstalam  :P :P :P
Buziaki  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no no czas leci, macie wszystko dopiete na ostatni guzik wiec nie ma sie co denerwowac :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
10 dni do ślubu :) gratulacje :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
o jedzonko kochana nie masz się co martwić;-)zresztą sama tam od czasu do czasu jadasz i wiesz,że jest git.acha nie pamiętam tez czy ci to już wspominałam,ale po weselu na następny dzień kelnerzy bardzo szybko i sprawnie pakują w odpowiedni pojemniczki jedzonko,które zostało-my wstaliśmy na śniadanko i zaraz po nim wszystko było już zapakowane i na nas czekało.Pamiętaj kochana ,że to jedzonko będzie potrzebowało lodóweczki także musicie odpowiednio szybko przetransportować je do domciu.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no no 10 dni... to właściwie już chwila :)

a co paznokci to kiedyś miałam taki lakier, który przyspieszał wzrost paznokci (niestety firmy nie pamiętam)... rosły po nim jak głupie  :)... może czegoś takiego spróbuj  ::)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ooo chyba sprobuje tego lakieru :):):)

Daria tak wspominalas ale lepiej dwa razy jak ominac  :P :P :P Dziekuje  :-* :-* :-*

Wlasnie umylam dwa okna  ;D ide myc dalej ....  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
zainspirowałas mnie tym myciem;-)))ranyyy ja na panieński-nie pamiętam dokładnie ale jakos koło 20 maja dostałam balony,noi powiesiliśmy je na klamce od okna....noi tak wisiały,wisiały,wisiały.....jak przyjechaliśmy z Polski po miesiacu wiszenia balonów,słońce je poroztapiało i zostały takie czerwone kapcie na oknie noi nie ma chętnego aby te plamy pomyć.....a wygląda to jak takie kleksy hihhihihih

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
a co to za lakier?  :P ja takiego nie znam :( jak się Natalko dowiesz to daj mi znać!

Offline japcio

• Chuck Norris
Lakier może i przyspiesza wzrost paznocki, ale na pewno przez 10 dni nie urosną tak, jakbyś tego oczekiwała :(

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
O qrcze, już tylko 10 dni ;D jak tam Tajuś? no i ciekawa jestem tego lakieru ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :):):)

Madziulka pytasz o Taja - oto i on dogorywający po narkozie .....

Tu w transporterze zaraz po przyjezdzie od weterynarza ....

A tu na reczniku bo niestety nie czul kiedy mu sie chce siusi i siusną sobie na swoj kocy, dlatego dla bezpieczenstwa dostal recznik  :P

Biedaczek ledwo chodzi, idzie dwa kroczki na kucka i pada na bok, telepie go na kazde strony.
Ale ciesze sie ze ma wygolone te strasznie koldyny, ale jestem tez troche zla bo Pani wyczesujac go po zabiegu przezedzila mu strasznie ogon, mial taki piekny gruby, gesty, puszysty a teraz ma tylko puszysty i 1/3 tego co mial poprzednio  :-\ :-\ :-\ No ale kit przez lato niech ma troche mniej siersci to mu tak goroca nie bedzie a zimno wroci wszytsko do normy :)
W piatek na zastrzyk antybiotyku i bedzie git :)

Jesli chodzi o lakier to tak jak mowi Japcio on faktycznie przyspieszy wzrost paznokcia ale watkie ze w tak szybkim czasie - te lakiery sa praktycznie w kazej drogerii nawet w supermarketach na sali - przyspieszacza wzrostu paznokcia  ;)

W popniedzialek jestesmy umowini z ksiedzem zeby uzgodnic wsztskie szczegoly mszy i zaraz podejdziemy do Pani ktora stori koscil zeby cos ustalic :)

Buziaki zostawiam na spokojna noc  - papa  :-* :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
Wy macie Garfielda w domu :) fajniusi kocurek :)

Dobranoc :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Śliczniutki Kiciuś, jeszcze troszkę i dojdzie do siebie :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Trzymam kciuki za pogodę! :)
Super, że ustaliliście tak menu :) Też chciałam tort po obiedzie, ale wszyscy się sprzeciwiają, więc muszę ustapić ::)
Ale piękny ten Twoj kocurek, po prostu słodziuchny ;D
Szkoda tylko że tak cierpi... Ale już niedługo wszystko bedzie ok! :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
Extra masz kocurka :)  :-*

Pazurkami się nie przjemuj, w końcu, jak piszesz, jest wyjście awaryjne - sztuczniak ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ale cudny Kocur... wygląda tak słodko jak śpi :) faktycznie trochę jak garfield

a co do lakieru to mi urosły po nim pazurki właśnie tak mniej więcej w 10 dni ale to pewnie sprawa indywidualna bo każdemu rosną trochę inaczej... z tego co kojarzę to kupiłam ten lakier w rossmannie ale czy to był rimmel czy co innego to już nie pamiętam (miał mleczny kolor)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
jeju Natalia boski kociak, poprostu boski! az mi sie serce lamie ze mojego Oskarka juz nie ma ...
gdyby nie to ze mieszkamy narazie w kawalerce to napewno mialabym takiego kociaka

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Czesc kobitki :)

Cieszy mnie ze kocurek sie podoba - juz w nocy skoczyl do nas i sie tuluł wiec w miare szybko narkoza do konca minela ale i tak dzisiaj jest taki ospaly, kreci sie po domu, tu spi, tam spi - heheheh leniuszek :)
Nazwa gerfild mnie robzawila - moze faktycznie jakies podobienswto jest ;p;p;p
Podoba mi sie teraz jego brzszek taki goly, tak milutko sie go dotyka heheheh :):):)

Dzisiaj bylam z tata kupic kosxule i buty na oby dwa sluby.
Moja mam na moj slub ma stroj w kolorze nicy srebrny niby niebieski i czarne dodatki i taka ma bardzo podobna koszule i krawat, a na slub pod koniec sierpnia mama ma fiolety i taka tez :) Takze beda fajnie sie komponowali :):):)

Po zakupach pojechalismy z tata do nowej "resdtauracji" jeszcze za gazdowka - wszytsko na styl westernu - jest tam pikenie juz pytalam o zdecia slubne i nie ma problemu zeby wplasnie tam je zrobic :) Napewno pojedziemy tak jest poprostu super :)
Wiem ze Daria gdzie w takim miejscy tez robila zdjecia - ale ich nie widzialam - tazke zarowno my jak i Daria z mezem bedziemy mieli podobne klimaty slubne  ;D ;D ;D

Teraz ide szykowac cosik na obiadek :)

Do wieczorka, papapapapap  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
piekniutki kociak, az sie rozczulilam :)

fajny pomysl na sesje, ja szukam jakiegos zamku/palacyku :)

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
My wlasnie chcemy cos takie innego - ten western jest super :)
Dopiero co w maju go otwrozyli wiec wszytsko jest jeszcze nowutkie, czystciutki, super :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
u Darii super ten western wyszedł (widziałam fotki na nk) i powiem szczerze, że pomysł fajny :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Śliczny kociak  ;)
Oj tak u Darii świetnie wyszły te fotki  ;)