Autor Wątek: " Że Ty i ja spośród tysięcy ... " ---> odliczam do 27.06.2009 :)  (Przeczytany 134963 razy)

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Odp: " Że Ty i ja spośród tysięcy ... " ---> odliczam do 27.06.2009 :)
« Odpowiedź #1980 dnia: 23 Maja 2009, 19:55 »
Noooo dołączam się do zdania dziewczynek :) Nóżki śliczne i pończoszki też :) Lista tego co zostało do kupienia/zrobienia coraz bardziej się skraca- take gratuluję dobrej organacji :) I czekam na foteczkiiiii  ;D ;D
A na Targową sama się przejdę i staniczki zobaczę :) Buziaki

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1981 dnia: 23 Maja 2009, 20:44 »
Więc bardzo chętnie poprosimy o zdjęcia sukienusi  :skacza: czekamy sobie spokojnie!!!

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1982 dnia: 23 Maja 2009, 23:53 »

Mam tez dużo zdjęć w różnych welonach, ale mam strasznie głupie miny na tych zdjęciach i nie wiem czy Wam pokażę  ;)

Doradzimy Ci z welonem a w razie czego napewno możesz jeszcze zmienić :)
my tu pomozemy zaraz z wyborem:) bo przeciez zawsze odnosnie welonu to mozesz zmienic :)

Tak więc czekam na pomysły na welon  :D No też myślę, że będę mogła zmienic ten co niby wybrałam na inny  :)

baw sie dobrze kochana az do bialego rana, ale mi sie zrymowalo ;D udanej zabawy zycze i czekamy na relacje z wesela

Pamelko byłam tylko na ślubie w kościółku  ;) Powiem Wam, że jak młoda para szła do ołtarza to bardzo mi się oczka szkliły :Wzruszony: :glupek: A podczas mszy w pewnym momencie tak mi zaczęło walić serducho, jakby to był mój własny ślub  :P

I jeszcze Wam coś powiem, już bardzo bardzo tęsknie za moim Miłoszkiem  :Zakochany:
« Ostatnia zmiana: 30 Grudnia 2009, 13:27 wysłana przez liliann »

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #1983 dnia: 23 Maja 2009, 23:57 »
ejj fajnie wygladasz i dekolt też jest ok :)

odnosnie welonu ja mysle że powinien byc raczej skromy bo suknia taka bogata jest , ten na tym zdjeciu z tyłu wyglada dobrze

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1984 dnia: 23 Maja 2009, 23:58 »
To właśnie ten, który kazałam odstawić  ;) Ale coś mi się już nie widzi, przynajmniej na zdjęciach  ;) Bo suknia to jak najbardziej mi się widzi  :D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #1985 dnia: 24 Maja 2009, 00:00 »
no z tyłu wyglada dobrze :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1986 dnia: 24 Maja 2009, 00:10 »
śliczna bielizna i fotki w pończoszkach :) suknia nie w moim stylu ale Ty wyglądasz w niej ślicznie.... gorset pięknie leży  :brawo: :brawo: :brawo: co Ci nie pasuje z welonem?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1987 dnia: 24 Maja 2009, 00:50 »
BOSKO WYGLĄDASZ! :)
Mam nadzieję że ja też będę wyglądała w swojej sukienusi tak ładnie ::)
Jak na Was wszystkie patrzę to zazdroszczę Wam, strasznie się boję efektu końcowego swojej sukni.
Ale nie o mnie tutaj ;)
Suknia idealna :) Naprawdę ten typ sukienki pasuje Ci świetnie!
A w wersji końcowej będziesz chciała też rękawiczki? Moim zdaniem piękniej wyglądasz bez :)
Welonik mi się podoba :) Jest delikatny, co przy tak bogatej sukni wygląda pięknie :)
Może teraz Ci nie pasuje, ale kochana to tylko zwykłe zdjęcie przymiarkowe :) Moim zdaniem już w kościele czy na imprezie będzie pięknie wyglądał :)

P.S. :przytul: pomyśl, że już niedługo... Przytulisz go i nigdy nie puścisz! Wiem co czujesz ::) Też bym chciała, by był już 21 czerwca ::)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1988 dnia: 24 Maja 2009, 08:29 »
Bardzo ładnie Agatko wyglądasz  :) I twój biust wcale nie wygląda na mały, przynajmniej w tej sukni  :) Co do welonu to proponowałabym klasyczną mgiełkę do pasa, najlepiej bez lamówki  :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #1989 dnia: 24 Maja 2009, 11:51 »
pieknie wygladasz..... :) bosssko

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1990 dnia: 24 Maja 2009, 12:53 »
Jeśli na zdjęciach ta sukienka wygląda tak pieknie to w rzeczywistości musi byc jeszcze sliczniejsza.
NAprawde jak księżniczka, sukienka calkowicie w moim guście (nawet ją przymierzałam ale ze wzgledów finansowych musiałam odpuścic)

Pokazuj zdjęcia  w welonach prosim
Pomozemy wybrać
minami sie nie przejmuj
« Ostatnia zmiana: 24 Maja 2009, 12:57 wysłana przez mikoala »

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #1991 dnia: 24 Maja 2009, 12:56 »
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience! Co do głupoch min na zdjęciach z welonami-nie przejmuj się nimi-obiecujemy nie zwrócić na nie uwagi tylko na welony  :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1992 dnia: 24 Maja 2009, 14:42 »
Agatko- pięknie będziesz wyglądać ! :) mam taki sam dylemat z welonem... jutro idę do salonu i chcę zmienić ,ten co wybrałam.

możesz zdradzić, ile powiedzieli Ci za welon ?

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1993 dnia: 24 Maja 2009, 16:41 »
przeslicznie wygladasz w sukience, wydaje mi sie, ze troszeczke jest podobna do mojej ;D a moze tylko tak mi sie wydaje, bo dawno mojej nie widzialam i juz zapomnialam jak wyglada. co do welonu to mi sie wydaje, ze taki jednowarstwowy bez lamowki, jak pisze olucha, ale ja to bym jeszcze dorzucila taki z krysztalkami swarovskiego, nie ma ich duzo i wcale to nie wyglada za bogato, a pieknie sie swieca w sloncu i w sztucznym swietle w kosciele, no i beda pasowac do sukienki.
no i ja jestem przeciwniczka rekawiczek, wiec mi sie bardziej podoba bez. a bolerko tez bedziesz miala? bo zapomnialam czy pisalas wczesniej.
pokaz jakie jeszcze masz zdjecia welonow, to moze cos innego nam sie spodoba bardziej i ci doradzimy cos innego.
a ty w tej sukni nie masz trenu? nie chcialabys moze dlugiego 2 metrowego welonu tylko do kosciola
ufff milion pytan do , wybacz ;D
 :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #1994 dnia: 24 Maja 2009, 16:49 »
Agatko PIĘKNIE WYGLĄDASZ W SUKNI!!!
Po raz pierwszy podobają mi się u kogoś rękawiczki i ten stroik na szyi naprawdę Ci pasuje!!!

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
« Odpowiedź #1995 dnia: 24 Maja 2009, 17:14 »
super że z suknią wszystko prawie ok, oczywiście czekamy na foto ;) jak już będzie gotowa :D
ja swoją odebrałam w sobotę, jestem zadowolona cudna :) czekam tylko na bolerko bo trochę się pomylili z rozmiarem. zrobili 44 a miało być 38 :/

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1996 dnia: 24 Maja 2009, 17:33 »
troszke mnie nie bylo i co ja tu widze :)

sliczna bielizna, sliczne szorty, boskie!

a Ty w sukni... PIEKNIE!!! welon idealnie pasuje, popieram pamele - krzystałki slicznie by wygladały
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #1997 dnia: 24 Maja 2009, 19:53 »
 :o :o ślicznie wyglądasz w sukni!!! i Twój biust w tym gorsecie wygląda na duży  ;D teraz tak: rękawiczki mi się nie podobają, uważam że są zbędne, a welonik jak najbardziej ten ze zdjęcia, taka mgiełka, albo tak jak piszą dziewczyny z kryształkami, sama taki mieć będę  :P

nie bądź taka i pokaż nam więcej fotek w welonach, nie będziemy zwracać uwagi na Twoje miny!!!  :-* :-*

Offline anulka_211

• forumowicz
« Odpowiedź #1998 dnia: 24 Maja 2009, 19:57 »
Woow piekna suknia, a Ty w niej jeszcze piękniejsza. Ale masz ślicznie wciąta talie w tym gorsecie, też bym tak chciała pięknie wyglądać w swojej suknie. Nie martw się minami i pochwal sie nam welonami.

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
« Odpowiedź #1999 dnia: 24 Maja 2009, 20:56 »
ŚŁiczna suknia, będziesz olśniewającą Panna Młodą :)

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #2000 dnia: 24 Maja 2009, 21:46 »
OMG!!!  :szczeka: TALIA OSY!!! Przepraszam, że krzyczę ;) Ale wyglądasz naprawdę świetnie. Suknia generalnie to nie moje klimaty, ale u Ciebie wygląda ekstra!

I zgadzam się z przedmówczyniami, że mgiełka welonowa wystarczy, może być krótka albo i długa. Bałabym się kryształków, czy to nie za dużo, ale to oczywiście Twoja decyzja - najlepiej poprzymierzać - i koniecznie pokazać nam fotki!

Jestem dalej w szoku! :) Super!

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #2001 dnia: 24 Maja 2009, 22:11 »
Ooo, suknia bardzo w moim stylu, strasznie mi się podoba!!! Prześlicznie wyglądasz!!!

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2002 dnia: 24 Maja 2009, 23:38 »
Hej!

Forumki dziękuję Wam za wszystkie opinie! No i za bardzo miłe komentarze, jesteście kochane, naprawdę się nie spodziewałam, bo wiem, że mało kto lubi takie duże suknie  :przytul: :przytul: :przytul:

Justyna85  :Daje_kwiatka:
Wiśniowa  :Daje_kwiatka:
Madzia :Daje_kwiatka:
Olucha :Daje_kwiatka:
Olka :Daje_kwiatka:
Mikoala :Daje_kwiatka:
Diunia :Daje_kwiatka:
Ewelinka :Daje_kwiatka:
Pamela :Daje_kwiatka:
Ala :Daje_kwiatka:
Mietowka :Daje_kwiatka:
Paolka :Daje_kwiatka:
Buraczek :Daje_kwiatka:
Anulka :Daje_kwiatka:
Diankusia :Daje_kwiatka:
MagdaN :Daje_kwiatka:
Selena
:Daje_kwiatka:

Kurcze, ale Was dużo się wypowiedziało - bardzo się cieszę  :D

Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania  ;)

1. Może najpierw o tym welonie  :) Podzielam Wasze zdanie, że do tak strojnej sukni pasuje welon delikatny  :) Ten, który wybrałam, był najdelikatniejszy ze wszystkich. Zresztą pokażę Wam te moje fotki w welonach  :P

Za każdym razem sama sobie wpinałam welon, więc trochę to niedbale wygląda  ;) Ten pierwszy to wybrany przeze mnie  :) I teraz tak, co mi w nim nie pasuje  :P

Po pierwsze - wydaje mi się, że nie jest tak biały jak suknia - tylko kurcze na zdjęciach tego nie widać, bo wszystkie fotki są jakieś pożółkłe  ::)
Po drugie - nie wiem czy nie jest za długi - nie wiem czy widać, ale on kończy się za tyłkiem... a może lepiej gdyby był do pasa  ;)
Po trzecie - też nie wiem czy to widzicie, welon jest zakończony delikatną nitką i ma porozrzucane takie świecidełka 9chyba tego nie widziałyście na fotce sukni z tyłu)  - nie wiem co to są, takie jakby cyrkonie i takie jakby perełeczki  :P I nie wiem czy przy mojej sukni to nie za dużo. Czy nie lepiej jakby był zwykły, cięty  ??? Tyle, że takiego w salonie nie było  ::)

możesz zdradzić, ile powiedzieli Ci za welon ?

Ewelinko o cene nawet nie pytałam. Mam w umowie napisane, że welon dostanę gratis  :D Ciekawe tylko, czy pani o tym pamiętała  ;)

2. Rękawiczki  :) Miło, że niektórym z Was się w nich podobam, ale miec ich nie będę  :) Źle się czułam w tych rękawiczkach i nie podobałam się sobie  ;)

3. Sprawę bolerka muszę przemyśleć.Z początku nie chciałam wcale i w salonie nie zamawiałam, więc i nie przymierzałam żadnego. Ale teraz wydaje mi się, że przydałoby się do kościoła. Jakie i skąd je wezmę - nie wiem  ??? a wy jak uważacie ?

4. Trenu czy welonu długaśnego - nie chciałam  ;)

No i na razie chyba tyle - mam nadzieję, że żadnego waszego pytania nie ominęłam  ::)
« Ostatnia zmiana: 30 Grudnia 2009, 13:28 wysłana przez liliann »

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2003 dnia: 24 Maja 2009, 23:44 »
Cudownie wygladasz w tej suknie  :o :o :o
Naprawde sliczna - piekny gorset   :o :o :o
W ogole cala super  ;)

A jesli chodzi o wleony to jade od gory i mowie zapamietam numerki i napisze jaki mi sie najbardziej podoba i jade ... ahhh 1, no i 2 tez, a i 3 super, yyy i 4 ..... no i oczywiscie 5 ... wiec nie wiem co tu doradzic .... !!
Ale tak uścislajac moja podpowiedz to 4 jest bardzo subtelna i slicznie pasuje do gorsetu  ;)

Buziaki zostawiam na nowy tydzien  :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2004 dnia: 24 Maja 2009, 23:48 »
a ja pozostane przy swoim, mgielka z krysztalkami, zaden oprocz 2 wedlug mnie nie pasuje.
a bolerko najlepiej mierzyc z suknia, wydaje mi sie, ze takie z krotkim rekawem z tafty.
no i ojejku jakie ty masz chude raczki. ale biust to ci wyszedl rewelacyjnie w tej sukni. ja zawsze chcialam wlasnie taki kroj gorsetu ale noe bylo mozliwosci zmienic.
a przykladalas welon do sukni, zeby sprawdzic kolor? moze dali ci inny odcien albo juz mierzony i pobrudzony lekko.

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2005 dnia: 25 Maja 2009, 00:03 »
Natalko bardzo dziękuję  :-*

Pamela, na pewno o dwojkę Ci chodzi ? To pierwszy jest przecież z kryształkami  ;)
A jeśli chodzi o kolory, to ja już sama nie wiem - może jestem przewrażliwiona  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2006 dnia: 25 Maja 2009, 02:11 »
Ale welonikowo się zrobiło :)
Zanim przeczytałam że ten pierwszy to wybrany przez Ciebie, już wiedziałam że w nim Ci najładniej. Pasuje IDEALNIE :)
Te cyrkonie ładnie wyglądają :) Przynajmniej mi się podobają. wszystko jest tak dleikatne, że moim zdaniem Ci pasuje :) Kolor wydaje się być ok :)
Długość - nie mam pojęcia ::) Zgłupiałam :P Hm, ale skoro nie masz trenu to taki welon jest jak najbardziej ok.

Bolerko - wcale nie jest przymusem to, że musisz je mieć do kosciola :) Ja bym nie brała bolerka napewno. A jeśli już byś chciała... To chyba takie hmm.. Prześwitujące, z takiego materiału jak są welony(słowko mi wyleciało :P ) Ale sama w sumie nie wiem. ja będę miała bolerko właśnie z takiego welonowatego materiału(ale tylko dlatego że mam je w cenie :P ) i zakończone na rękawach(które będą 3/4) elementami koronki która będzie na gorsecie.

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #2007 dnia: 25 Maja 2009, 09:10 »
wszystkie weolny super
mi sie njabardziej podoba ten, który wybrałaś, albo o dziwo te z koronką na końcu, czyli 4 i 6, ładnie wyglądają do gorsetu, ale ciężko mi tez oceniać, bo zdjęcia są od pasa w górę, a tak na prawdę najbardziejs trojny to masz dół sukni

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #2008 dnia: 25 Maja 2009, 09:30 »
Mi najbardziej podoba się welon nr 1 i 3. A nie możesz  zrobić indywidualnego projektu- dajmy na to wybierzesz welon nr 1 , ale uszyją Ci go, żeby był krótszy, a może i z innego materiału, jeśli boisz się, że kolorystycznie nie pasuje

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2009 dnia: 25 Maja 2009, 09:57 »
a mi się najbardziej podobasz w welonach 3 i 4 ... welon nr 1 ten pasuje ale chyba rzeczywiście jest trochę za długi  ::) 4 bardzo pasuje do sukni a 3 jakoś tak ładnie Ci buzię okala  :)