Dobry wieczór miłe panie (i panny
) 
Ależ jestem śpiąca! A mam wam tyle do opisywania! Ale to może już jutro, a dziś tylko ten panieński

Skoro tak się fotek domagacie
Forumki dziękuję Wam za życzenie dobrej zabawy

Wieczorek jak najbardziej udany

Zebrałyśmy się o 19.00 u mnie - i było nas wszystkich, razem ze mną 5 dziewczyn. Może i mało, ale ja naprawdę super się bawiłam, a i dziewczyny chyba też

Dziewczyny przygotowały dla każdej z nas strój w stylu hawajskim - strój, tzn girlandę na szyję i kwiatek we włosy

Tak kolorowo wyglądałyśmy:
Na początku każda z nas dostała karteczkę z trzema słowami, których podczas wieczoru nie mogłyśmy wymawiać. Oprócz małych karteczek była też duża kartka, która nam przypominała, jakich to słów nie możemy używać

Karą za wypowiedzenie któregokolwiek z tych słów był kieliszek wódki
Oczywiście kilka razy zdarzyło mi się wypowiedzieć imię narzeczonego, zresztą dziewczynom też

Od dziewczyn dostałam torcik na pożegnanie nazwiska panieńskiego - "nazwisko " skonsumowałyśmy

Dostałam też oczywiście prezenty

Wcześniej odpowiadałam na pytania, które jedna z koleżanek kilka dni wcześniej zadała mojemu M. Dziewczyny liczyły nasze zgodne odpowiedzi - więcej było zgodnych

Przed 22.00 przyjechał mój tata i zawiózł nas do klubu

Ostatnie zdjęcie przed wyjściem - z drineczkami

Do prawie 3.00 bawiłyśmy się w Manhattanie w Sosnowcu

Kilka zdjęć:
Chyba nie widać za bardzo moich pasemek, więc jeszcze jedno zdjęcie, żeby było je widać

I to koniec

A więcej o weekendzie napiszę jutro

Miłego oglądania
Wiśniowa ta bielizna na noc poślubną jest firmy Ava
MagdaN obrączki żołte, półokrągłe, jak napisałaś

A do pana od czekoladek jutro muszę zadzwonić

Fajnie byłoby jakby doszły, bo chcemy je położyć gościom na talerzykach