Hej! Forumki dziękuję Wam za wszystkie opinie! No i za bardzo miłe komentarze, jesteście kochane, naprawdę się nie spodziewałam, bo wiem, że mało kto lubi takie duże suknie
Justyna85 
Wiśniowa 
Madzia 
Olucha 
Olka 
Mikoala 
Diunia 
Ewelinka 
Pamela 
Ala 
Mietowka 
Paolka 
Buraczek 
Anulka 
Diankusia 
MagdaN 
Selena 
Kurcze, ale Was dużo się wypowiedziało - bardzo się cieszę

Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania
1. Może najpierw o tym
welonie 
Podzielam Wasze zdanie, że do tak strojnej sukni pasuje welon delikatny

Ten, który wybrałam, był najdelikatniejszy ze wszystkich. Zresztą pokażę Wam te moje fotki w welonach

Za każdym razem sama sobie wpinałam welon, więc trochę to niedbale wygląda

Ten pierwszy to wybrany przeze mnie

I teraz tak, co mi w nim nie pasuje

Po pierwsze - wydaje mi się, że nie jest tak biały jak suknia - tylko kurcze na zdjęciach tego nie widać, bo wszystkie fotki są jakieś pożółkłe

Po drugie - nie wiem czy nie jest za długi - nie wiem czy widać, ale on kończy się za tyłkiem... a może lepiej gdyby był do pasa

Po trzecie - też nie wiem czy to widzicie, welon jest zakończony delikatną nitką i ma porozrzucane takie świecidełka 9chyba tego nie widziałyście na fotce sukni z tyłu) - nie wiem co to są, takie jakby cyrkonie i takie jakby perełeczki

I nie wiem czy przy mojej sukni to nie za dużo. Czy nie lepiej jakby był zwykły, cięty

Tyle, że takiego w salonie nie było

możesz zdradzić, ile powiedzieli Ci za welon ?
Ewelinko o cene nawet nie pytałam. Mam w umowie napisane, że welon dostanę gratis

Ciekawe tylko, czy pani o tym pamiętała
2. Rękawiczki 
Miło, że niektórym z Was się w nich podobam, ale miec ich nie będę

Źle się czułam w tych rękawiczkach i nie podobałam się sobie
3. Sprawę
bolerka muszę przemyśleć.Z początku nie chciałam wcale i w salonie nie zamawiałam, więc i nie przymierzałam żadnego. Ale teraz wydaje mi się, że przydałoby się do kościoła. Jakie i skąd je wezmę - nie wiem

a wy jak uważacie ?
4. Trenu czy welonu długaśnego - nie chciałam

No i na razie chyba tyle - mam nadzieję, że żadnego waszego pytania nie ominęłam