arvena i novia w poniedzialek

juz sie umowilam. oblecilam wszystko oprocz cms.
fotek nie ma, nie krzyczcie ale zostawilam aparat w aucie bo tata mial dojechac a pojechal sobie do serwisu

oczywiscie duzo sie pozmienialo w moim mysleniu. najlepiej wygladam w fasonie A, naprawde swietnie. odpadaja wszelkie rozlozyste tiule bo jestem za niska.
w scarlett 4 kiecki mi sie podobały, w tym 2 z tafty co mnie zadziwiły bo ogolnie tafcie mowie NIE! ale nie ma mozliwosci trenu wiec odpadaja.
potem zahaczylysmy o mariette, mierzylam piekna suknie, pieknie zdobiona ale kamyczki z niej lecialy, nie zaplace 3000 tys za cos co odpada.
potem nikol - hmmm nie bylo zadnej kiecki ktora upatrzlam na ich stronie (po co zamieszczaja na stronie skoro nic nie ma w salonie? ) ale zmierzylam jedna ktora mi sie wczesniej nie podobała i przepadłam, na modelce wyglada tak sobie ale w rzeczywistosci ma piekne zdobienia, jest lekka i ma piekny tren
oto ona:

naprawde mi sie podoba, wiec jesli nic nie znajde to ja we wtorek zamawiam.
potem bylam w pretty woman, jedna kiecka poprostu boska, musze sie zastanowic.
bylam tez w arvenie ale babka chyba zla suknie mi pokazala, jestem umowiona na poniedzialek wiec pomierze do woli. mam juz upatrzone pare modeli,
ogolnie balam sie ze nie zmieszcze sie w cenie 4000 a mierzylam kiecki w przedziale 1980-3200, moze cos sie zmieni po wizycie w arvenie i w novi

mam juz upatrzona jedna kiecke withe one
oto ona, ma piekna gore

no i oczywiscie licze ze znajdzie sie cos z la sposy lub san patricka

ale nadrukowalam...