Autor Wątek: Bądź przy mnie blisko... Paooolka odlicza 05.09.2009 ...  (Przeczytany 206985 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: Bądź przy mnie blisko... Paooolka odlicza 05.09.2009 ...
« Odpowiedź #690 dnia: 29 Stycznia 2009, 22:13 »
terror musi byc!  ;D naprostuje do albo szukam nowego PM  ;D

wlasnie wrocilam z silowni, bylo całkiem fajnie ale jestem padnieta wiec do waszych wateczków zajerzu jutro rano :)

ale dzien, w pracy cały czas w biegu, potem szybki obiad, prawko, silka ufffff teraz prysznic i lozko :)
milej nocki,  :) papapa
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #691 dnia: 30 Stycznia 2009, 07:32 »
terror musi byc!  ;D
eheh musi musi :) , ale nie ma co si eprzejmowac ci faceci to chyba nigdy nei zmadrzeja :/, ja wczoraj tez sie n aswojego wkurzylam bo wrocla do domku napisal mi n agg ze jest i z eidzie do kuchni cos do jedzenia zrobic to mwoie mu ok bo i tak u mnie kuzynka byla , ale zaraz poszla i j atak czekam na niego juz 1odzina (co mozna robic w kuchni godzine?)????oczywiscie sie domyslilam ze polazl do kolegi obok ale fona nie wziol wrocil po 1,5godz i zdziwiony a z eyslal ze moja kuzynka dluzej bedzie siedziec
ale co zobic myslenie nie jest ich mocna strona :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #692 dnia: 30 Stycznia 2009, 08:44 »
ale co zobic myslenie nie jest ich mocna strona :)
swiete słowa!!!!!!

jestem cała w zakwasach, spałam jak zabita i rano nie moglam sie ruszyc z łozka. dzis jade na uczelnie na kolo, zobaczymy jak pojdzie bo powiem szczerze ze juz ide na maksymalnym luzie. jeszcze pogadam z mama i zobaczymy. musze napisac tylko pismo o zagubienie legitki i pozałatwiac ostatnie sprawy. jeju jak mi sie nie chce isc dzis do pracy, chetnie pospałabym jeszcze pare minut ! albo pare godzin  ;D 
od jutra chyba zaczynam a6w na brzuszek, a w wczoraj to skatowałam sie troche :)
milego dzionka,

jeju kaaaawwwwwyyyy  ;D

ach zostały tylko 2 tyg do wyjazdu w gory, dzis postaram sie o fotki ciuszków :)
« Ostatnia zmiana: 30 Stycznia 2009, 08:49 wysłana przez paooolka »

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #693 dnia: 30 Stycznia 2009, 13:04 »
hehe to tylko za terrorem nie jestem....  ;D ;D

paula na zakwasy najlepsze rozciągnie  :P :P ale to moim zdaniem masochizm  ;D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #694 dnia: 30 Stycznia 2009, 13:36 »
hihi,ja też nie jestem za terrorem,ale Pm'a musisz sobie jakoś wychować :P

współczuję zakwasów...

zostawiam  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #695 dnia: 30 Stycznia 2009, 14:37 »
werka co do rozciagania, hmmmm nie ryzykowałabym. na nierozgrzane miesnie rozciaganie nie wpłynie dobrze, mozna zrobic sobie krzywde. zeby rozciagac trzeba rozgrzac a na zakwasy najlepsze jest poprostu ich "rozbieganie". na silowni nigdy nie cwiczy sie na zakwasach (takich mocnych) bo spala sie miesnie :)

evelaz wychowuje, juz po nad 4,5 roku... jakies efekty sa ale musze przykrecic srubke  ;D

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #696 dnia: 30 Stycznia 2009, 16:34 »
Buziaki piątkowe! :)  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #697 dnia: 30 Stycznia 2009, 17:51 »
buziaki piatkowe  :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #698 dnia: 30 Stycznia 2009, 20:04 »
ostatnio nie układa mi sie z M., jakies spiecia kótnie, ciche dni. zaczyna mnie to strasznie meczyc.nawet teraz ze soba nie rozmawiamy. M polozyl sie do lozka i powiedzial ze idzie spac. mam go dosc

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #699 dnia: 30 Stycznia 2009, 21:06 »
Nie pozwolcie zeby jakies niedokonczone sprawy tak Was roznily, porozmawiajcie o co i kot ma pretensje, czy jakies zale, zaraz wszystko sobie wyjasnicie i bedzie ok. Nie warto sie klocic- ja sama strasznie tego nie lubie kiedy gniewamy sie na siebie z moim P. Prawda jest ze to zawsze on pierwszy wyciaga reke ale ja zawsze stasznie na to czekam bo nie lubie cichych dni.

Napewno zaraz po rozmowe bedzie ok - Powodzenia  :-*
Milego wieczorku :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #700 dnia: 31 Stycznia 2009, 09:44 »
nie bedzie ok, bo to sie ciagnie pare dni...
wczoraj usłyszałam ze jestem marudna, mecze go i .... ach az mnie wbilo w podłoge. poszlam sie kapac wychodze a M polozyl sie na drugim łózku... az mi lzy pociekły.
w koncy wyszło tak ze chcial spac ze mna ale juz nie chcialam, mialabym noc w plecy bo nie ma mozliwosci zebysmy w jednym lozku spali nie dotykajac sie nawzajem a wczoraj jego dotyka parzyl...
oj dziewczyny, chyba dzis smigne sobie gdzies na cały dzien, moze pojade do rodziców. napewno z nim nie zostane... a wszystko zaczeło sie ze zrobilam burze ze mi nie pomaga, szybko przydzwyczaja sie do tego ze robie zakupy, gotuje, sprzatam. a ja nie mam zamiaru latac wokol niego

całkiem nowa JA

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #701 dnia: 31 Stycznia 2009, 11:10 »
Paolka tulam na pocieszenie  :przytul:
Mam nadzieje, że wkrótce porozmawiacie, wyjaśnicie wszystko i wrócą te dobre dni  :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #702 dnia: 31 Stycznia 2009, 11:16 »
a ja uważam, ze rozmowa- owszem, ale dopiero po nabraniu dystansu do całej sprawy- bo można się tak na gorąco jeszcze bardziej pokłócić. Tak jak mówisz- zróbcie sobie dzień wolnego od siebie, a później działać i się godzić ;)

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #703 dnia: 31 Stycznia 2009, 11:40 »
Od młodych mężatek słyszałam, ze spięcia przed ślubem to normalka. Trzymam kciuki, i jak najbardziej jestem za mała podróżo do rodziców!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #704 dnia: 31 Stycznia 2009, 16:13 »
Kochana : rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Ona wyjaśni wszystko...
Ale pomysł z odetchnięciem i wyjazdem na dzień do rodziców bardzo dobry, przynajmniej oboje ochłoniecie trochę...
:przytul: :przytul: :przytul: Wszystko będzie dobrze kochana, w każdym związku są gorsze i lepsze chwile.... A Wy się kochacie i napewno to przezwyciężycie

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
« Odpowiedź #705 dnia: 31 Stycznia 2009, 20:22 »
paooolka nie martw się wszystko bedzie dobrze.
Ktoś kiedyś powiedział że kłotnie i sprzeczki muszą się pojawiac w każdym związku bo to buduje  gdyby ich nie było znaczyłoby to że z wami jest coś nie tak. A poza tym zawsze po takich dniach można się fajnie później godzic  ;D
Tak wiec też uważam że powinniście najpierw nabrac dystansu poczekac aż ochłoniecie i dopiero porozmawiac
życzę powodzenia 
:przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
jesteśmy z Tobą  :uscisk:
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #706 dnia: 31 Stycznia 2009, 20:29 »
 :-* i jak tam u was?juz lepiej?

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #707 dnia: 31 Stycznia 2009, 20:55 »
dziekuje Wam bardzo za pociszenie  :-* :-* :-*
spedzilam dzis dzien z kolezanka, bylysmy na małych zakupach i zjadłam duuuuuzy deser lodowy co podniosło mnie troche na duchu  ;D

burza trwa i niech trwa dalej bo ja nie ustapie, alboM wlaczy sie troche do zycia domowego, odciazy mnie troche albo ... nie wyobrazam sobie takiego zycia razem.
mam klopoty w pracy, z uczelnia, poza tym sprawa z bratem i w takim momencie na mnie wsiada ... wrrrr poprostu mi przykro  :(

poczytalam co u Was ale popisze jutro jak humor bede miala juz lepszy, bo nie chce marudzic w waszych wateczkach

jeszcze raz dziekuje za mile słowka i pocieszenie  :-*

do rodziców pojade jutro moze bo moj brat wychodzi ze szpitala i musze go trzepnac w jego kolnierz zeby mu sie poprzestawialo ...  ;)

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #708 dnia: 31 Stycznia 2009, 21:13 »
Mam nadzieję że PM "zmądrzeje", chociaż może porozmawiaj z nim o tym? W końcu rozmowa jest taka ważna...

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #709 dnia: 1 Lutego 2009, 12:16 »
paula chyba takie kryzysy to normalka, nie sa przyjemnie ale czasami sprawiają, że sobie cos wyjaśniamy, starami cos zmienić... jednym śłowem docieramy  :przytul: :przytul: :przytul: mocno

a popieram przede wszystkim dziewczyny, uważam że powinniście ochłonąć i porozmawiać tak otwarcie i szczerze... uważam że twój PM powinien ciebie odciążyć i wspólnie powinniście dbac o wasze gniazdko... i przede wszystkim szacunek...  moze zaproponuj mu etat jeśli ma takie podejście   ;) ja nie raz tak sie bronie i działa...

popieram cię całkowicie  :ok:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #710 dnia: 1 Lutego 2009, 12:18 »
a tam zmadrzeje, uwaza ze marudze i tyle. ze za chwile znowu bede wokolo niego biegala bo mi przejdzie i zapomne.
dzis jest juz lepiej, w sumie wwcziraj wieczorem juz bylo. teraz poszedł na kurs sedziowski i wroci ok 14.

wczoraj przezylam horror. nie dosyc ze bolalo kolano to naciagnełam sobie przywodziciela w prawej nodze(to miesien wew str ud). nie moglam chodzic i kustykalam sobie powolutku  ;D dzis juz dobrze ale bolalo jak cholera.

dzis wieczorem mam zamiar wyskoczyc na silke, moze polacze to ze stepem jesli jest w grafiku.
caly dzien chodze straaasznie glodna, takie dni w domu mnie rozbijaja pod wzgledem jedzenia. zaraz sobie zrobie herbatke zielona.

a wczoraj M stwierdzil ze fajnie by bylo gdybysmy zaczeli starac sie o dzidzie, zeby juz byla w brzuszku 05.09.09 :) ale ma poczucie humoru...

werka on sie zachowuje jak jakis niedrozwiniety jesli chodzi o takie rzeczy. przytaknie, pokiwa glowa a potem dalej swoje... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

od paru dni chodzi za mna rosolek mhmmm z makaronem i wiecie co, moja lewa reka co ja powacham pachnie rosolem, hehe dziwne ale caly czas ja wacham bo to taki mily zapach  ;D
« Ostatnia zmiana: 1 Lutego 2009, 12:23 wysłana przez paooolka »

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #711 dnia: 1 Lutego 2009, 12:31 »
od paru dni chodzi za mna rosolek mhmmm z makaronem i wiecie co, moja lewa reka co ja powacham pachnie rosolem, hehe dziwne ale caly czas ja wacham bo to taki mily zapach  ;D

:Co_jest: :Co_jest: :Co_jest: pula tylko nie zapomnij się  i nie pomyl jej z kubeczkiem rosołku :P :P ja tam za tym to nie przepadam, ale hm... frytki bym wciągnęła... wczoraj wszędzie czułam schabowego i hihi zupełnie nie spodziewanie pojawił sie na obiadku, moze tak bedzie  z twoim rosołkiem  :mrgreen:

nie wiem co ci powiedziec co do twojego PM. wy znacie sie najlepiej  ::) hmm... ale cieszę się ze juz jest lepiej  ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #712 dnia: 1 Lutego 2009, 12:36 »
pisałam posta i mi się nagle laptop wyłączył >:( a jest podłączony i teoretycznie nie miał prawa ::)

taaa...faceci to mają polot i fantazję... ostatnio D. powiedział, że jakbym teraz zaszła w ciążę, to może na weselu zaczęłabym rodzić i że fajnie by było :mdleje: głupek jeden
w sylwestra też jak mi życzenia składał, to zeby dzidziuś był z nami w nowym roku ::) bardzo śmieszne...

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #713 dnia: 1 Lutego 2009, 12:41 »
aga hehe od razu wybij mu to z głowy... bo poójdzie zaraz w fantazjach dalej  ;D ;D ale mielibyście ślub  :Co_jest:

moj M. jak powiedziałam mu by hmmm uzbroił sie w baloniki, zapytał A po co ??? pieknie... mysli że po cywilnym mu wszystko wolno... faceci...  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #714 dnia: 1 Lutego 2009, 13:14 »
rosołku dzis raczej nie bedzie bo bym musiala sama go zrobic a nie chce mi sie wychodzic do sklepu.  ;D
zaraz zrobie obiadek, kurakowy cycuszek, warzywa i ryz dla M, no i surowka z czerownej kapuchy (gotowiec)

w sumie sama mam czasami ciagoty do dzidzi ale chyba jeszcze nie teraz. jestem narazie za wygodna. poza tym musialabym odstawic tabletki wrrrr i przezywac co miesiac @, horror

całkiem nowa JA

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #715 dnia: 1 Lutego 2009, 14:14 »
hahaha to pyszny masz dzis obaidek... ale z tym kyrakowym cucuszkim to wpierw nie zajrzayłam  :lol: :lol: :lol: ale fajna nazwa hihi

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #716 dnia: 1 Lutego 2009, 16:13 »
co do podzialu obowiazkow to ja sie z toba zgadzam i bym nie odpuscila , ale to musicie pogadac bo faceci tak maja ze oczywistych rzeczy nie czaja czasem, ale co bysmy bez nich zrobimy na kogo bysmy sie wkurzaly :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #717 dnia: 1 Lutego 2009, 16:22 »
A ja jeszcze wypowiem się na temat tego podziału obowiązków...
Paolko, jeśli teraz nic z tym nie zrobisz i PM będzie robił tak jak robi, to w przyszłości będziesz miała tylko gorzej. Niestety, pewne sprawy i zmiany trzeba od samego początku kreować i budować, bo potem jest kwestia że "starego drzewa nie złamiesz". Ja na Twoim miejscu bym się nie poddawała i walczyła o swoje... Bo w końcu jesteście na równi.
Wercia ma rację, zaproponuj mu etat, niech robi wszystko w domu przez miesiąc, i zobaczymy czy potem będzie taki mądry ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #718 dnia: 1 Lutego 2009, 16:58 »
jestem taka wkurzona ze zaraz rozwale lapka ! wcielo mi posta, takiego ogromnego, napisanego godz temu. myslalam ze sie wyslala a jego nie ma................ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

wczoraj dowiedzialam sie ze moj kuzyn ktory mial robic wesele w sierpniu jednak zrezygnowal. ciesze sie z tego ale mam tez klopot.
oni wzieli slub koscielny rok temu. stwierdzili ze nie robia narazie wesela. ale zrobil impreze, taki niby obiad ale z muzyka itp na który niby zaprosili tylko najblizsza rodzine. a do tej nablizszej rodziny zaliczyli tez znajomych mojego kuzyna i jego rodziców. a moj tata jest bratem jego mamy, wiec uwazam ze jest to bliska, bardzo bliska rodzina. jednak moi rodz nawet nie dostali zawiadomienia o slubie itp
i teraz ja mam problem, bo nie wiem czy mam go zaprosic czy nie. cala rodz liczy (z os.tow) 12 os! ja mam ich zaprosic wszystkich a dla moich rodz nawet nie bylo miejsca w kosciele? buntuje sie! uwazam ze nie powinnam prosic kuzyna, tym bardziej ze oni zawsze wykorzystuja takie imprezy, ida wszyscy a nawet kwiatka od nich człowiek nie uswiadczy. chamstwo i nic wiecej. nie wiem co zrobic, mam takie 2 przypadki (jescze jedna kuzynke)
wypada zaprosic wszystkich oprocz niego? wkurza mnie to ze im zawsze wszystko uchodzi plazem

całkiem nowa JA

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #719 dnia: 1 Lutego 2009, 17:08 »
oni nie chcieli was,jakos was nie uznali,wiec trzeba sie zastanwoic czy sieprosi ich bo wypada zeby nie bylo zle czy sie chce.