witam
i odraz składam zyczonka
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka 

achhh jak ja lubie ten dzien

dzis sie troche wyjasni wiecej w sprawie lokalu, moja babka od wesela powiedziala nam ze maja fajny nowy lokal, blisko morza, stare rancho zenobia, moze ktos cos kmini, bo kiedys bylo dosyc popularne
moj dworek jest strasznie wyniszczony, w sumie wlasciciel nic w tym roku nie zrobil, podlogi, drzwi wrrr przerazilam sie - wynajmowal dworek jakims lesniczym na całę tygodnie no i kiszka. ona tez jest podlamana.
wczoraj bylismy w zenobii, sala fajna - minusem jest gigantyczny bar pomiedzy sala do siedzenia a parkietem. poza tym ladnie, czysto, slicznie.
a samo obiekt - boski!!!!!!!!!! konie, jeziorko, ogromny park, basen, kort, plac dla dzieci i 150 noclegów, standard super.
wszystko ma tylko 2 minusy - odleglosc (ok 40 km od kosciola) no i zdaniem mojej mamy ze sala nie jest wysoka hmmm tego nie kminie ale niech jej bedzie

dzis mama podjedzie jeszcze do dworku i podejmiemy decyzje... powiem Wam ze to byly najgorsze 1 dni w moim zyciu, ciagle o tym myslalam, bolal mnie brzuch z nerwów itp w sumie do slubu zostały 3 miesiace a tu taka rewolucja. zreszta dzis dzwnie jeszcze do jednego lokalu w rewalu, moze zastane szefowa i dowiem sie pare rzeczy
a M zamiast mnie wspierac to mi jeszcze dowala, wczoraj wpadłam do domu, troche zdolowana, przy kompie zostawilam spisany adres bo dzis ide na spot w sprawie oprawy mszy a on to wszystko powyrzucał, mialam stara torebke, jeszcze w niej rzeczy - on to wszystko powyjmowal i ja wyrzucil kuzwa paranoja!!!!!!!!!! no i w sumie wczoraj mnie to tak wszystko dobilo : sala, zaproszenia no i klotnia moich rodziców w domu a najbardziej M ze cały dzien wylam...